Datorita gustului sau savuros, frumoasei culori roz-portocalii si nivelului ridicat de omega 3, popularitatea somonului este in crestere. Somonul salbatic este cel mai gustos si cel mai sanatos, insa si cel mai scump. De aceea, somonul de ferma din Atlantic este o alternativa buna.
Miercuri, 18.05.2011, 00:00
O salata poate insemna doar cateva frunze verzi scaldate intr-un sos delicios si servite ca garnitura, sau poate deveni un fel principal de mancare daca i se adauga branza, nuci sau carne.
Miercuri, 18.05.2011, 00:00
Vladutz gateste "Gulii cu parfum de primavara". Ingrediente: gulii smantana nucsoara parmezan unt ceapa verde marar pulpe de pui sare piper
Dovleceii si broccoli nu sunt cele mai iubite legume in randul copiilor. Nici iaurtul simplu nu face parte din categoria alimentelor favorite. Insa modul de preparare de mai jos este o solutie pentru copiii mai mofturosi, care nu accepta usor sa manance aceste alimente.
Duminica, 15.05.2011, 00:00
Aceasta specialitate combina toate ingredientele clasice ale unui mic dejun englezesc intr-o singura tigaie. Pentru varianta fara carne inlocuiti carnaciorii Chipolata cu unii vegetarieni (de soia) si nu mai puneti sunca, in schimb adaugati o cantitate considerabila de ciuperci.
Sambata, 14.05.2011, 00:00
Ingrediente pentru papanasi cu dulceata de capsuni: faina branza de vaci iaurt oua esenta de rom lapte zahar sare ulei de palmier pt dulceata capsuni zahar apa lamaie Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Ingrediente pentru snitel cu buline: piept de pui faina oua cartofi noi ciuperci champignon ceapa, si usturi verde rosii cherry rozmarin ulei de palmier sare si piper Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Legumele sunt un subiect sensibil pentru parinti, mai ales atunci cand copiii nu par sa inteleaga importanta lor vitala pentru sanatate.
Joi, 12.05.2011, 00:00
Indiferent daca sunt moi si usor elastici, sau subtiri si croncanti, cei mai multi dintre noi iubim fursecurile de ciocolata americane, mai ales alaturi de o cafea, o cana cu lapte sau un ceai. Invata si tu reteta propusa de Martha Stewart!
Joi, 12.05.2011, 00:00
Chef Cezar si invitatul sau din cadrul emisiunii Euforia Cuisine, bucatarul Iulian al restaurantului Palladium, pregatesc o reteta foarte utila pentru toti iubitorii de pizza si focaccia: aluatul de baza al acestor retete.
Miercuri, 11.05.2011, 00:00
Sosul carbonara este facut de obicei cu bacon, oua si branza. Insa daca vrei sa ii dai o textura mai cremoasa, incearca aceasta reteta care contine si putina smantana dulce lichida.
Miercuri, 11.05.2011, 00:00
Ati auzit de mancare ca la mama acasa. Ati auzit de mancare facuta dupa retetele bunicii. Dar de un loc in care se serveste mancare din Antichitate, ati auzit? Nimeni nu ar fi auzit de asta, daca niste bucatari greci nu ar fi avut ideea sa le arate...
Luni, 09.05.2011, 23:28
Ingrediente pentru Chiftelute de primavara: piept de pui tocat ceapa si usturoi verde pesmet marar, leustean, patrunjel ulei de palmier salata verde rucola scweitzer cascaval rosii oua Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vladutz gateste: "Minitortulete cu mere caramelizate"
Vladutz gateste: "Platou de Ziua Barbatului"
Bucatarul Marius de la Conacul Domnesc pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV o salata de cruditati.
Joi, 05.05.2011, 00:00
La numai 29 de ani, un politician din Bacau si-a dat ultima suflare la scurt timp dupa ce a parasit camera de garda. A ajuns acolo simtindu-se foarte rau, insa dupa ce i-au administrat un tratament, medicii l-au lasat sa plece acasa. Asta spun...
Miercuri, 04.05.2011, 16:27
Vladutz gateste: "Ciorba de casa cu perisoare din vitel" Ingrediente: carne tocata de vitel morcovi telina patrunjel radacina smantana oua leustean marar ceapa lamai orez Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Seful organizatiei de tineret PDL din Buhusi, a murit ieri la cateva minute dupa ce a plecat de la camera de garda. Radu Coriolan Marginean a fost dus la spital de doua prietene, e se facuse rau. Medicii l-au consultat si i-au facut doua injectii....
Miercuri, 04.05.2011, 06:06
Bucatarul Florian de la complexul Diana, Belciugatele gateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta italiana de spaghetti cu fructe de mare.
Miercuri, 04.05.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Gratarul Neatza" Gratar: 3-4 kg de carne ceafa de porc cotlet scaricica piept de pui aripioare de pui muschiulet Bait: pasta de ardei dulce si iute 150 gr usturoi 4-5 catei mustar 3 linguri ghimbir 50 gr sos soia 100...
Bucatar Marius de la Conacul Domnesc pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de salata de fructe cu inghetata.
Marti, 03.05.2011, 00:00
Vlad Florea, bucatar la restaurantul Softa din Bacau, prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta ce imbina carnea de pui cu cea de vita si aroma dulce a dulcetii de ceapa.
Marti, 03.05.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Salata de taietei"
Don Mariano pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de macrou afumat cu andive.
Luni, 02.05.2011, 00:00
Bucatar Marian de la restaurantul Signature pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta gustoasa de scoici si creveti cu tagliatelle.
Luni, 02.05.2011, 00:00
Creme brulee
Daniel Osmanovici pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta gustoasa de carne de porc cu unt de arahide.
Vineri, 29.04.2011, 00:00
Adi Hadean pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv un desert usor de capsune marinate in vin, cu frisca.
Vineri, 29.04.2011, 00:00
Sammy Babou pregateste alaturi de Nicolai o reteta simpla si rapida de paste cu fructe de mare.
Joi, 28.04.2011, 00:00
Cartofii copti sau fierti se pot prepara sub forma a tot felul de salate pe care le putem manca seara, ca unic fel, la o cina usoara, sau ca garnitura la diverse fripturi. O reteta usoara si delicioasa este cea de cartofi umpluti cu ciuperci.
Joi, 28.04.2011, 00:00
varza noua marar pasta de tomate carne tocata de pui ceapa rosii smantana Se caleste varza si se adauga pasta de tomate. Carnea si ceapa se distuie in ulei, se asezoneaza si impreuna cu varza se aseaza intr-o tava in straturi ca la musaca se...
E indicat sa incercam sa nu aruncam toate resturile de la masa de Paste si sa vedem ce ingrediente putem folosi din cele ramase pentru a incropi o masa buna. Pofta buna!
Miercuri, 27.04.2011, 00:00
orez cu orez rotund telina- tulpina parmezan scweitzer ceapa verde dovlecei marar rucola rosii cherry
Vladutz a pregatit un meniu pentru masa de Paste.
Tagine (specialitate marocana) este una dintre acele mancaruri care devin mai delicioase cu timpul. Se poate pregati cu trei zile inainte si apoi se pastreaza in frigider pentru a permite aromelor sa se combine. Daca alegi sa faci asa, pregateste totul pana la pasul 2, lasa la frigider si continua de la pasul 3 cand vrei sa o servesti.
Duminica, 24.04.2011, 00:00
De Sarbatori, doamnele din politica lasa de-o parte discursurile, proiectele si strategiile si se refugiaza in bucatarie. Unele pricepute, altele.bine intentionate! Am tras si noi cu coada ochiului si am furat cateva secrete.
Vineri, 22.04.2011, 19:34
Vezi aici cum s-a descurcat Stela Popescu la cratita
Vineri, 22.04.2011, 18:39
Vezi aici cum s-a descurcat Rita Muresan la cratita
Vineri, 22.04.2011, 18:08
Vladutz a pregatit un sos special, pe care l-a denumit, simbolic, Secretul iepurasului.
De pe podium, la bucatarie. Rose Marie Florescu are timp si de defilari, dar si de cozonaci si oua rosii. Senzuala blonda ne-a deschis usa casei si ne-a spus care sunt retetele ei secrete.
Joi, 21.04.2011, 18:01
Vladut a pregatit Salata sefului. Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Ingrediente pentruSalata de primavara: cartofi cascaval ceapa verde castraveciori murati salata verde ruccola ardei gras bacon Mustar Maioneza Ketchup Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vladutz a pregatit Stroganoff de pui
Somonul este un peste sanatos si hranitor, bogat in omega 3, ce poate fi preparat atat la gratar, doar cu sare si piper, cat si intr-un sos asiatic. Aceasta reteta este una exotica, ce imbina dulceata zaharului brun cu aroma otetului balsamic.
Marti, 19.04.2011, 00:00
Reteta de post a zilei de duminica aduce in prim-plan ananasul, bananele si ghimbirul, intr-o combinatie exotica si plina de arome. Pofta buna!
Duminica, 17.04.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Amandine" amidon 3 lingur cacao 80 gr ciocolata 200 gr faina 3 linguri +260 grame lapte 500 ml margarina 150 gr oua 9 praf de copt 1 pachet zahar tos 14 linguri- +300 gr zahar vanilat 1 plic 75 ml frisca lichida, 3 cani...
Chef Silvian gateste alaturi de Nicolai o reteta proprie de rulouri de pastrav umplute cu creveti.
Vineri, 15.04.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Cosulete dulci"
Cartofi deliciosi la cuptor. Pentru o textura cremoasa, se foloseste smantana pentru frisca. Smantana slaba se separa un pic, dar aroma este totusi buna si are un continut mai mic de grasimi.
Joi, 14.04.2011, 00:00