Creme brulee
Vineri, 29.04.2011, 09:47Daniel Osmanovici pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta gustoasa de carne de porc cu unt de arahide.
Vineri, 29.04.2011, 00:00Adi Hadean pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv un desert usor de capsune marinate in vin, cu frisca.
Vineri, 29.04.2011, 00:00Sammy Babou pregateste alaturi de Nicolai o reteta simpla si rapida de paste cu fructe de mare.
Joi, 28.04.2011, 00:00Cartofii copti sau fierti se pot prepara sub forma a tot felul de salate pe care le putem manca seara, ca unic fel, la o cina usoara, sau ca garnitura la diverse fripturi. O reteta usoara si delicioasa este cea de cartofi umpluti cu ciuperci.
Joi, 28.04.2011, 00:00varza noua marar pasta de tomate carne tocata de pui ceapa rosii smantana Se caleste varza si se adauga pasta de tomate. Carnea si ceapa se distuie in ulei, se asezoneaza si impreuna cu varza se aseaza intr-o tava in straturi ca la musaca se...
Miercuri, 27.04.2011, 09:01E indicat sa incercam sa nu aruncam toate resturile de la masa de Paste si sa vedem ce ingrediente putem folosi din cele ramase pentru a incropi o masa buna. Pofta buna!
Miercuri, 27.04.2011, 00:00orez cu orez rotund telina- tulpina parmezan scweitzer ceapa verde dovlecei marar rucola rosii cherry
Marti, 26.04.2011, 09:04Vladutz a pregatit un meniu pentru masa de Paste.
Duminica, 24.04.2011, 12:39Tagine (specialitate marocana) este una dintre acele mancaruri care devin mai delicioase cu timpul. Se poate pregati cu trei zile inainte si apoi se pastreaza in frigider pentru a permite aromelor sa se combine. Daca alegi sa faci asa, pregateste totul pana la pasul 2, lasa la frigider si continua de la pasul 3 cand vrei sa o servesti.
Duminica, 24.04.2011, 00:00De Sarbatori, doamnele din politica lasa de-o parte discursurile, proiectele si strategiile si se refugiaza in bucatarie. Unele pricepute, altele.bine intentionate! Am tras si noi cu coada ochiului si am furat cateva secrete.
Vineri, 22.04.2011, 19:34Vezi aici cum s-a descurcat Stela Popescu la cratita
Vineri, 22.04.2011, 18:39Vezi aici cum s-a descurcat Rita Muresan la cratita
Vineri, 22.04.2011, 18:08Vladutz a pregatit un sos special, pe care l-a denumit, simbolic, Secretul iepurasului.
Vineri, 22.04.2011, 10:33De pe podium, la bucatarie. Rose Marie Florescu are timp si de defilari, dar si de cozonaci si oua rosii. Senzuala blonda ne-a deschis usa casei si ne-a spus care sunt retetele ei secrete.
Joi, 21.04.2011, 18:01Vladut a pregatit Salata sefului. Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 21.04.2011, 10:13Ingrediente pentruSalata de primavara: cartofi cascaval ceapa verde castraveciori murati salata verde ruccola ardei gras bacon Mustar Maioneza Ketchup Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Miercuri, 20.04.2011, 10:00Vladutz a pregatit Stroganoff de pui
Marti, 19.04.2011, 10:14Somonul este un peste sanatos si hranitor, bogat in omega 3, ce poate fi preparat atat la gratar, doar cu sare si piper, cat si intr-un sos asiatic. Aceasta reteta este una exotica, ce imbina dulceata zaharului brun cu aroma otetului balsamic.
Marti, 19.04.2011, 00:00Reteta de post a zilei de duminica aduce in prim-plan ananasul, bananele si ghimbirul, intr-o combinatie exotica si plina de arome. Pofta buna!
Duminica, 17.04.2011, 00:00Vladutz gateste: "Amandine" amidon 3 lingur cacao 80 gr ciocolata 200 gr faina 3 linguri +260 grame lapte 500 ml margarina 150 gr oua 9 praf de copt 1 pachet zahar tos 14 linguri- +300 gr zahar vanilat 1 plic 75 ml frisca lichida, 3 cani...
Vineri, 15.04.2011, 08:13Chef Silvian gateste alaturi de Nicolai o reteta proprie de rulouri de pastrav umplute cu creveti.
Vineri, 15.04.2011, 00:00Vladutz gateste: "Cosulete dulci"
Joi, 14.04.2011, 08:14Cartofi deliciosi la cuptor. Pentru o textura cremoasa, se foloseste smantana pentru frisca. Smantana slaba se separa un pic, dar aroma este totusi buna si are un continut mai mic de grasimi.
Joi, 14.04.2011, 00:00Vladutz gateste: "Coltunasi foietaj cu umplutura de dovleac" faina 500 gr margarina 250 gr ulei 550 ml zahar tos 250 gr zahar vanilat 100 gr 400 ml apa 40 ml otet sare scortisoara 10 gr dovleac 500 gr Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Miercuri, 13.04.2011, 08:07Vladutz gateste: "Tort usor cu crema de branza" cacao 1 lingura ciocolata 100 grame faina 250 gr frisca 500 ml lamai margarina 250 gr oua 6 buc praf de copt 1 pachet zahar tos 200 gr zahar vanilat 2 pliculete branza de vaci dulce 500...
Marti, 12.04.2011, 08:09Vladutz gateste: "Placinta cu mere si scortisoara" faina 600 gr margarina 180 gr zahar tos 280 gr zahar vaniliat 8 grame 20 gr drojdie, 250 ml apa minerala, 1 praf de sare, 1 kg mere rase, 1 lingurita scortisoara Echipa Neatza va ureaza pofta...
Luni, 11.04.2011, 08:10Carnea de miel este traditionala la masa de Paste, iar modul ei de preparare cere putina munca, pentru a fi siguri ca este suficient de frageda si aromata. Incearca o reteta de friptura cu lamaie si magheran, semnata Martha Stewart:
Luni, 11.04.2011, 00:00Daca esti in cautarea unei retete simple si festive pentru masa de Paste, o optiune este sa folosesti reteta ta obisnuita de briose si sa schimbi modul de prezentare. Cu putina imaginatie, prajiturelele se vor transforma in niste dragalasi puiuti de gaina.
Luni, 11.04.2011, 00:00Paella este mai mult decat un preparat simbol al bucatariei Valenciei, este o invitatie la petrecere. O alchimie de diverse ingrediente, lasate sa se joace deasupra unui foc din lemn de portocal.
Duminica, 10.04.2011, 00:00Briose a la Razvan: 220 gr faina 150 gr unt 250 gr ciocolata 100 gr ciocolata cu lapte 2 linguri de cacao 1 plic de praf de copt 1 ou 100 gr zahar 250 ml lapte batut
Vineri, 08.04.2011, 08:48Vladut a pregatit aripioare fermecate.
Joi, 07.04.2011, 08:55Reteta de post de astazi aduce in prim-plan varza, intr-o supa in care gustul acesteia se impleteste cu aroma iute si cu influentele aduse de mustar, coriandru si rosii. Pofta buna!
Joi, 07.04.2011, 00:00Vladut a pregatit crema de mazare cu friganele
Miercuri, 06.04.2011, 08:42Vladut a pregatit rizotto delicios.
Marti, 05.04.2011, 08:13Prima reteta de post a saptamanii aduce in prim-plan fasolea si rozmarinul, intr-o combinatie interesanta sub forma unei supe care e excelenta de mancat si a doua zi dupa preparare. Pofta buna!
Luni, 04.04.2011, 00:00O tarta usoara, cu spanac si branza, reprezinta o gustare rapida si satioasa. Este aromata si usor de facut.
Duminica, 03.04.2011, 00:00Daca ai pofta de o mancare calda, facuta din legume proaspete si orez untos, incearca o reteta italiana de risotto. Te va cuceri cu siguranta!
Duminica, 03.04.2011, 00:00Ingrediente pentru minciunele: 250 gr unt 250 gr zahar sare coaj ade lamaie vanilie esenta 400-500 ml lapte 3 oua faina Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 01.04.2011, 10:03Dakos-urile sunt un fel de bruschette grecesti, mai rustice (reteta originala include paine uscata din faina de orz), scaldate in ulei de masline (ca de altfel mai toate mancarurile originare din Creta). Se servesc de obicei ca antreu.
Vineri, 01.04.2011, 00:00Ingrediente pentru Ciorba de loboda: Echipa Neatza va ureaza pofta buna
Joi, 31.03.2011, 10:20Agentia Nationala a Medicamentului (ANM) a anuntat ca, de la 1 aprilie, farmaciile nu mai pot elibera fara reteta algocalminul si celelalte medicamente care contin metamizol, conform unei decizii ANM din 2010, informeaza Mediafax.
Joi, 31.03.2011, 00:00Liguinele sunt un tip de paste aflate la jumatatea drumului dintre spaghete si tagliatelle: mai late decat spaghetele, si plate, dar nu atat de late ca si tagliatellele. In combinatie cu dovlecelul, linguinele pot reprezenta o reteta speciala si gustoasa pentru perioada de Post.
Joi, 31.03.2011, 00:00Ingrediente pentru Lasagna de primavara: foi lasagna 500 gr sos alb 1 kg piept de pui tocat 500 gr spanac 2 kg parmesan 200 gr carsaval 400 gr suc de rosii 800 gr branzeturi tartinabile 400 gr ceapa verde 4 leg usturoi 2-3 catei Echipa...
Miercuri, 30.03.2011, 10:18Ingrediente pentru cartofi taranesti: cartofi ceapa ceapa verde usturoi verde patrunjel ardei capia boia de ardei dulce ardei iute ulei de masline Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Marti, 29.03.2011, 10:11Ingrediente pentru Bagheta matinala: bagheta unt cascaval branza telemea iaurt menta salata verde ulei de masline rosii cherry Echipa Neatza va ureaza pofta buna
Luni, 28.03.2011, 10:14Daca ti-a placut filmul Ratatouille, cu siguranta ai ramas cu gandul la celebra reteta care evoca amintiri unui exigent critic culinar. Simpla si rustica, facuta cu legume proaspete, are toate atuurile pentru a te cuceri.
Duminica, 27.03.2011, 00:00Ingrediente pentru Taietei orientali: taitei morcovi praz pastrarnac ardei capia sos dulce acrisor carne de vitel-antricot ceapa rosie sos soia Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 24.03.2011, 10:16Ingrediente pentru tortelini gratinati: vinete 2 buc ardei gras rosu 2 buc ceapa 2 buc suc rosii 500 gr usturoi 2-3 catei ulei de masline tortelini cascaval piept de pui 500 gr Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Miercuri, 23.03.2011, 10:15Ingrediente pentru papricas de pui cu galuste parfumate: pulpe de pui ceapa pasta de ardei dulce boia iute usturoi si ceapa verde pt galuste faina oua marar patrunjel
Luni, 21.03.2011, 10:06