Antena Căutare

Articole despre reteta

Creme brulee

Creme brulee

Creme brulee

Vineri, 29.04.2011, 09:47
VIDEO! Reteta: Porc cu unt de arahide si orez

VIDEO! Reteta: Porc cu unt de arahide si orez

Daniel Osmanovici pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta gustoasa de carne de porc cu unt de arahide.

Vineri, 29.04.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Capsune marinate

VIDEO! Reteta: Capsune marinate

Adi Hadean pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv un desert usor de capsune marinate in vin, cu frisca.

Vineri, 29.04.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Penne cu fructe de mare

VIDEO! Reteta: Penne cu fructe de mare

Sammy Babou pregateste alaturi de Nicolai o reteta simpla si rapida de paste cu fructe de mare.

Joi, 28.04.2011, 00:00
Reteta: cartofi umpluti cu ciuperci

Reteta: cartofi umpluti cu ciuperci

Cartofii copti sau fierti se pot prepara sub forma a tot felul de salate pe care le putem manca seara, ca unic fel, la o cina usoara, sau ca garnitura la diverse fripturi. O reteta usoara si delicioasa este cea de cartofi umpluti cu ciuperci.

Joi, 28.04.2011, 00:00
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

varza noua marar pasta de tomate carne tocata de pui ceapa rosii smantana Se caleste varza si se adauga pasta de tomate. Carnea si ceapa se distuie in ulei, se asezoneaza si impreuna cu varza se aseaza intr-o tava in straturi ca la musaca se...

Miercuri, 27.04.2011, 09:01
Reteta din resturile de la Paste: salata cu oua si sunca

Reteta din resturile de la Paste: salata cu oua si sunca

E indicat sa incercam sa nu aruncam toate resturile de la masa de Paste si sa vedem ce ingrediente putem folosi din cele ramase pentru a incropi o masa buna. Pofta buna!

Miercuri, 27.04.2011, 00:00
Rizotto cu dovlecei si parmezan

Rizotto cu dovlecei si parmezan

orez cu orez rotund telina- tulpina parmezan scweitzer ceapa verde dovlecei marar rucola rosii cherry

Marti, 26.04.2011, 09:04
Meniu pentru masa de Paste

Meniu pentru masa de Paste

Vladutz a pregatit un meniu pentru masa de Paste.

Duminica, 24.04.2011, 12:39
Reteta de Paste: Tagine de miel cu cartofi

Reteta de Paste: Tagine de miel cu cartofi

Tagine (specialitate marocana) este una dintre acele mancaruri care devin mai delicioase cu timpul. Se poate pregati cu trei zile inainte si apoi se pastreaza in frigider pentru a permite aromelor sa se combine. Daca alegi sa faci asa, pregateste totul pana la pasul 2, lasa la frigider si continua de la pasul 3 cand vrei sa o servesti.

Duminica, 24.04.2011, 00:00
Politica in bucatarie

Politica in bucatarie

De Sarbatori, doamnele din politica lasa de-o parte discursurile, proiectele si strategiile si se refugiaza in bucatarie. Unele pricepute, altele.bine intentionate! Am tras si noi cu coada ochiului si am furat cateva secrete.

Vineri, 22.04.2011, 19:34
Stela Popescu la cratita!

Stela Popescu la cratita!

Vezi aici cum s-a descurcat Stela Popescu la cratita

Vineri, 22.04.2011, 18:39
Rita Muresan la cratita!

Rita Muresan la cratita!

Vezi aici cum s-a descurcat Rita Muresan la cratita

Vineri, 22.04.2011, 18:08
Vladutz a pregatit sosul "Secretul iepurasului"

Vladutz a pregatit sosul "Secretul iepurasului"

Vladutz a pregatit un sos special, pe care l-a denumit, simbolic, Secretul iepurasului.

Vineri, 22.04.2011, 10:33
Rose Marie Florescu de pe podium, la bucatarie

Rose Marie Florescu de pe podium, la bucatarie

De pe podium, la bucatarie. Rose Marie Florescu are timp si de defilari, dar si de cozonaci si oua rosii. Senzuala blonda ne-a deschis usa casei si ne-a spus care sunt retetele ei secrete.

Joi, 21.04.2011, 18:01
Vladut a pregatit Salata sefului

Vladut a pregatit Salata sefului

Vladut a pregatit Salata sefului. Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Joi, 21.04.2011, 10:13
Salata de primavara

Salata de primavara

Ingrediente pentruSalata de primavara: cartofi cascaval ceapa verde castraveciori murati salata verde ruccola ardei gras bacon Mustar Maioneza Ketchup Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Miercuri, 20.04.2011, 10:00
Vladutz a pregatit Stroganoff de pui

Vladutz a pregatit Stroganoff de pui

Vladutz a pregatit Stroganoff de pui

Marti, 19.04.2011, 10:14
VIDEO! Reteta: Somon cu ghimbir, otet balsamic si legume

VIDEO! Reteta: Somon cu ghimbir, otet balsamic si legume

Somonul este un peste sanatos si hranitor, bogat in omega 3, ce poate fi preparat atat la gratar, doar cu sare si piper, cat si intr-un sos asiatic. Aceasta reteta este una exotica, ce imbina dulceata zaharului brun cu aroma otetului balsamic.

Marti, 19.04.2011, 00:00
Reteta de post a zilei: salata de ananas cu sirop de ghimbir

Reteta de post a zilei: salata de ananas cu sirop de ghimbir

Reteta de post a zilei de duminica aduce in prim-plan ananasul, bananele si ghimbirul, intr-o combinatie exotica si plina de arome. Pofta buna!

Duminica, 17.04.2011, 00:00
Amandine

Amandine

Vladutz gateste: "Amandine" amidon 3 lingur cacao 80 gr ciocolata 200 gr faina 3 linguri +260 grame lapte 500 ml margarina 150 gr oua 9 praf de copt 1 pachet zahar tos 14 linguri- +300 gr zahar vanilat 1 plic 75 ml frisca lichida, 3 cani...

Vineri, 15.04.2011, 08:13
VIDEO! Reteta: File de pastrav cu creveti

VIDEO! Reteta: File de pastrav cu creveti

Chef Silvian gateste alaturi de Nicolai o reteta proprie de rulouri de pastrav umplute cu creveti.

Vineri, 15.04.2011, 00:00
Cosulete dulci

Cosulete dulci

Vladutz gateste: "Cosulete dulci"

Joi, 14.04.2011, 08:14
Reteta: Cartofi dulci cu spanac la cuptor

Reteta: Cartofi dulci cu spanac la cuptor

Cartofi deliciosi la cuptor. Pentru o textura cremoasa, se foloseste smantana pentru frisca. Smantana slaba se separa un pic, dar aroma este totusi buna si are un continut mai mic de grasimi.

Joi, 14.04.2011, 00:00
Coltunasi foietaj cu umplutura de dovleac

Coltunasi foietaj cu umplutura de dovleac

Vladutz gateste: "Coltunasi foietaj cu umplutura de dovleac" faina 500 gr margarina 250 gr ulei 550 ml zahar tos 250 gr zahar vanilat 100 gr 400 ml apa 40 ml otet sare scortisoara 10 gr dovleac 500 gr Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Miercuri, 13.04.2011, 08:07
Tort usor cu crema de branza

Tort usor cu crema de branza

Vladutz gateste: "Tort usor cu crema de branza" cacao 1 lingura ciocolata 100 grame faina 250 gr frisca 500 ml lamai margarina 250 gr oua 6 buc praf de copt 1 pachet zahar tos 200 gr zahar vanilat 2 pliculete branza de vaci dulce 500...

Marti, 12.04.2011, 08:09
Placinta cu mere si scortisoara

Placinta cu mere si scortisoara

Vladutz gateste: "Placinta cu mere si scortisoara" faina 600 gr margarina 180 gr zahar tos 280 gr zahar vaniliat 8 grame 20 gr drojdie, 250 ml apa minerala, 1 praf de sare, 1 kg mere rase, 1 lingurita scortisoara Echipa Neatza va ureaza pofta...

Luni, 11.04.2011, 08:10
Reteta de Paste: friptura din pulpa de miel, cu cartofi, lamaie si magheran

Reteta de Paste: friptura din pulpa de miel, cu cartofi, lamaie si magheran

Carnea de miel este traditionala la masa de Paste, iar modul ei de preparare cere putina munca, pentru a fi siguri ca este suficient de frageda si aromata. Incearca o reteta de friptura cu lamaie si magheran, semnata Martha Stewart:

Luni, 11.04.2011, 00:00
Reteta de Paste: cum sa transformi briosele in puiuti de gaina

Reteta de Paste: cum sa transformi briosele in puiuti de gaina

Daca esti in cautarea unei retete simple si festive pentru masa de Paste, o optiune este sa folosesti reteta ta obisnuita de briose si sa schimbi modul de prezentare. Cu putina imaginatie, prajiturelele se vor transforma in niste dragalasi puiuti de gaina.

Luni, 11.04.2011, 00:00
Reteta: Paella, preparatul simbol al Valenciei

Reteta: Paella, preparatul simbol al Valenciei

Paella este mai mult decat un preparat simbol al bucatariei Valenciei, este o invitatie la petrecere. O alchimie de diverse ingrediente, lasate sa se joace deasupra unui foc din lemn de portocal.

Duminica, 10.04.2011, 00:00
Briose a la Razvan

Briose a la Razvan

Briose a la Razvan: 220 gr faina 150 gr unt 250 gr ciocolata 100 gr ciocolata cu lapte 2 linguri de cacao 1 plic de praf de copt 1 ou 100 gr zahar 250 ml lapte batut

Vineri, 08.04.2011, 08:48
Aripioare fermecate

Aripioare fermecate

Vladut a pregatit aripioare fermecate.

Joi, 07.04.2011, 08:55
Reteta de post a zilei: supa iute de varza

Reteta de post a zilei: supa iute de varza

Reteta de post de astazi aduce in prim-plan varza, intr-o supa in care gustul acesteia se impleteste cu aroma iute si cu influentele aduse de mustar, coriandru si rosii. Pofta buna!

Joi, 07.04.2011, 00:00
Crema de mazare cu friganele

Crema de mazare cu friganele

Vladut a pregatit crema de mazare cu friganele

Miercuri, 06.04.2011, 08:42
Rizotto delicios

Rizotto delicios

Vladut a pregatit rizotto delicios.

Marti, 05.04.2011, 08:13
Reteta de post a zilei: supa de fasole cu rozmarin si usturoi

Reteta de post a zilei: supa de fasole cu rozmarin si usturoi

Prima reteta de post a saptamanii aduce in prim-plan fasolea si rozmarinul, intr-o combinatie interesanta sub forma unei supe care e excelenta de mancat si a doua zi dupa preparare. Pofta buna!

Luni, 04.04.2011, 00:00
Reteta: Tarta de spanac si gruyère

Reteta: Tarta de spanac si gruyère

O tarta usoara, cu spanac si branza, reprezinta o gustare rapida si satioasa. Este aromata si usor de facut.

Duminica, 03.04.2011, 00:00
Reteta de post a zilei: Risotto primavera

Reteta de post a zilei: Risotto primavera

Daca ai pofta de o mancare calda, facuta din legume proaspete si orez untos, incearca o reteta italiana de risotto. Te va cuceri cu siguranta!

Duminica, 03.04.2011, 00:00
Vladut a pregatit minciunele

Vladut a pregatit minciunele

Ingrediente pentru minciunele: 250 gr unt 250 gr zahar sare coaj ade lamaie vanilie esenta 400-500 ml lapte 3 oua faina Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Vineri, 01.04.2011, 10:03
Reteta pentru micul dejun: dakos (bruschette grecesti)

Reteta pentru micul dejun: dakos (bruschette grecesti)

Dakos-urile sunt un fel de bruschette grecesti, mai rustice (reteta originala include paine uscata din faina de orz), scaldate in ulei de masline (ca de altfel mai toate mancarurile originare din Creta). Se servesc de obicei ca antreu.

Vineri, 01.04.2011, 00:00
Vladut a pregatit Ciorba de loboda

Vladut a pregatit Ciorba de loboda

Ingrediente pentru Ciorba de loboda: Echipa Neatza va ureaza pofta buna

Joi, 31.03.2011, 10:20
Algocalminul nu se mai poate elibera fara reteta de catre farmacii de la 1 aprilie

Algocalminul nu se mai poate elibera fara reteta de catre farmacii de la 1 aprilie

Agentia Nationala a Medicamentului (ANM) a anuntat ca, de la 1 aprilie, farmaciile nu mai pot elibera fara reteta algocalminul si celelalte medicamente care contin metamizol, conform unei decizii ANM din 2010, informeaza Mediafax.

Joi, 31.03.2011, 00:00
Reteta de post a zilei: linguine cu dovlecel

Reteta de post a zilei: linguine cu dovlecel

Liguinele sunt un tip de paste aflate la jumatatea drumului dintre spaghete si tagliatelle: mai late decat spaghetele, si plate, dar nu atat de late ca si tagliatellele. In combinatie cu dovlecelul, linguinele pot reprezenta o reteta speciala si gustoasa pentru perioada de Post.

Joi, 31.03.2011, 00:00
Vladut a pregatit Lasagna de primavara

Vladut a pregatit Lasagna de primavara

Ingrediente pentru Lasagna de primavara: foi lasagna 500 gr sos alb 1 kg piept de pui tocat 500 gr spanac 2 kg parmesan 200 gr carsaval 400 gr suc de rosii 800 gr branzeturi tartinabile 400 gr ceapa verde 4 leg usturoi 2-3 catei Echipa...

Miercuri, 30.03.2011, 10:18
Vladut a pregatit cartofi taranesti de post

Vladut a pregatit cartofi taranesti de post

Ingrediente pentru cartofi taranesti: cartofi ceapa ceapa verde usturoi verde patrunjel ardei capia boia de ardei dulce ardei iute ulei de masline Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Marti, 29.03.2011, 10:11
Vladut a pregatit Bagheta matinala

Vladut a pregatit Bagheta matinala

Ingrediente pentru Bagheta matinala: bagheta unt cascaval branza telemea iaurt menta salata verde ulei de masline rosii cherry Echipa Neatza va ureaza pofta buna

Luni, 28.03.2011, 10:14
Ratatouille - reteta din filmul cu acelasi nume

Ratatouille - reteta din filmul cu acelasi nume

Daca ti-a placut filmul Ratatouille, cu siguranta ai ramas cu gandul la celebra reteta care evoca amintiri unui exigent critic culinar. Simpla si rustica, facuta cu legume proaspete, are toate atuurile pentru a te cuceri.

Duminica, 27.03.2011, 00:00
Vladutz a pregatit Taietei orientali

Vladutz a pregatit Taietei orientali

Ingrediente pentru Taietei orientali: taitei morcovi praz pastrarnac ardei capia sos dulce acrisor carne de vitel-antricot ceapa rosie sos soia Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Joi, 24.03.2011, 10:16
Vladut a pregatit tortelini gratinati

Vladut a pregatit tortelini gratinati

Ingrediente pentru tortelini gratinati: vinete 2 buc ardei gras rosu 2 buc ceapa 2 buc suc rosii 500 gr usturoi 2-3 catei ulei de masline tortelini cascaval piept de pui 500 gr Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Miercuri, 23.03.2011, 10:15
Papricas de pui cu galuste parfumate

Papricas de pui cu galuste parfumate

Ingrediente pentru papricas de pui cu galuste parfumate: pulpe de pui ceapa pasta de ardei dulce boia iute usturoi si ceapa verde pt galuste faina oua marar patrunjel

Luni, 21.03.2011, 10:06
x