Reteta de post a zilei de miercuri are ca ingredient pricipal fasolea. Vedem mai jos cum a pregatit-o Vladutz!
Miercuri, 21.09.2011, 00:00Vladutz gateste: "Penne de vis".
Marti, 20.09.2011, 08:48Prinde gustul mediteranean la inceput de toamna ca sa nu uiti prea repede cum trebuie sa te simti in vacanta. O salata de creveti si rosii cherry este ideala pentru a-ti aduce starea aceasta.
Duminica, 18.09.2011, 00:00Urmasii moderni ai sapunului traditional - lichizi, gelificati sau glicerati - sunt in continua transformare si concurenta. Ii gasim intr-o multime de forme, de culori si parfumuri. Insa „originalul" milenar se afla numai in Siria.
Sambata, 17.09.2011, 00:00Vladutz gateste: "Friganele cu parfum de toamna" Ingrediente: paine alba lapte oua vanilie lamaie pere mere struguri nectarine zahar Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 16.09.2011, 08:06coji de tarta branza telemea branza proaspata de vaci ceapa verde castravete ardei capia rosii struguri sticksuri smanatana busuioc
Miercuri, 14.09.2011, 08:21bagheta cu branzeturi mini bagheta crema d ebranza unt branza telemea svaiter cascaval brie cascaval afumat usturoi gogosari busuioc proaspat ardei iute
Marti, 13.09.2011, 08:22O reteta usoara, cu doar 250 de calorii, aromata, datorita ierburilor mediteraneene si delicioasa prin parmezan si prosciutto. Pofta buna!
Luni, 12.09.2011, 00:00Profita de ultimele zile ale expozitiei Retete culinare si meniuri. O incercare de istorie gastronomica si mergi pana pe data de 16 septembrie la Arhivele Nationale ale Romaniei (b-dul Regina Elisabeta nr. 49)!
Duminica, 11.09.2011, 00:00O mancare vegetariana delicioasa, pe placul carnivorilor gurmanzi.
Sambata, 10.09.2011, 00:00Vladutz gateste: "Clatite glazurate"
Vineri, 09.09.2011, 08:37Vezi aici cum fac zacusca Alina Marcu si Roxana Vancea
Vineri, 09.09.2011, 08:14Vara a trecut, dar pentru zilele caniculare ce vor urma va recomandam un desert ce va va racori cu siguranta.
Vineri, 09.09.2011, 00:00Vladutz gateste: "Aripioare de toamna"
Joi, 08.09.2011, 08:05Vladutz gateste : "Supa de rosii cu taietei de casa si crutoane de branza"
Miercuri, 07.09.2011, 08:56Daca iti place gustul cremos de caramel, atunci aceasta prajitura te va cuceri cu siguranta! Blatul este moale si pufos, iar crusta de acadea. Sunt ideale pentru intreaga familie.
Miercuri, 07.09.2011, 00:00Vladutz gateste : "Vinete grecesti-papuzaki"
Marti, 06.09.2011, 08:04Brownies - ciocolatoase si pufoase, merg de minune alaturi de o cafea sau un ceai la micul dejun sau ca desert la pranz. Sunt usor de facut si sunt printre cele mai populare prajituri.
Marti, 06.09.2011, 00:00Vladutz gateste: "Mere in pijama"
Luni, 05.09.2011, 08:07Nu prea ai timp la dispozitie, dar ti-e pofta de un desert prospat, plin de savoare? Daca ai la indemana ingredientele potrivite, poti face o mica magie in bucatarie: tiramisu cremos, cu aroma de fructe si menta.
Luni, 05.09.2011, 00:00Ce mod mai placut de a-ti incepe ziua decat cu niste clatite dulci si aburinde? Martha Stewart ne propune o reteta de pancakes pufoase, cu lapte batut.
Vineri, 02.09.2011, 00:00Daca si vrei sa incerci o reteta picanta de sos de rosii, poti sa il transformi pe cel deja facut de tine sau sa folosesti rosii din conserva. Martha Stewart iti propune un deliciu cu usturoi, ceapa si fulgi de ardei iute.
Joi, 01.09.2011, 00:00Spuma delicioasa de ciocolata dupa reteta Juliei Child. Gumoasa, aerata si decadenta!
Miercuri, 31.08.2011, 00:00Daca ti-e pofta de ceva dulce, dar nu ai timp de stat prea mult in bucatarie, aceasta e reteta perfecta: nu iti va lua mai mult de 30 de minute sa o prepari.
Marti, 30.08.2011, 00:00Rosiile coapte si gustoase sunt numai bune si iarna, conservate si putin acrisoare. Martha Stewart ne propune o reteta cu un minim de ingrediente.
Marti, 30.08.2011, 00:00Reteta zilei de marti este una dulce: chec pufos pe baza de banane, nuci si curmale, foarte gustos alaturi de cafea sau de un pahar cu lapte cald. Pofta buna!
Marti, 30.08.2011, 00:00Prunele reprezinta unul din deliciile toamnei si sunt favoritele iubitoarelor de bucatarie, deoarece sunt perfecte pentru prajituri delicioase, pufoase si dulci!
Luni, 29.08.2011, 00:00O prajitura numai buna de servit alaturi de o ceasca de ceai.
Vineri, 26.08.2011, 00:00Este sezonul muraturilor si fiecare ii pregateste dupa cum ii plac: mai dulci, mai acrisori sau mai picanti. Martha Stewart iti propune o reteta cu usturoi si marar.
Vineri, 26.08.2011, 00:00O reteta sanatoasa, gustoasa si plina de verdeturi aromate!
Joi, 25.08.2011, 00:00Aceasta salata de inspiratie spaniola combina ardeii grasi cu rosii proaspete si bucatele de paine prajita, cu dressing de migdale si otet sherry si creveti prajiti.
Joi, 25.08.2011, 00:00Aceasta reteta reprezinta o fuziune perfecta intre aroma subtila a nucilor prajite, prospetimea lamaii si a parmezanului, cat si finetea ricottei.
Miercuri, 24.08.2011, 00:00O reteta delicioasa, plina de crema si glazura de ciocolata, care te va instiga si la o a doua portie, fara nici un pic de vinovatie.
Marti, 23.08.2011, 00:00Daca iesi la un picnic cu prietenii si nu stii ce bunatati sa iei de mancare, in afara de obisnuitele sanvisuri, Martha Stewart iti propune o reteta simpla si gustoasa de rosii umplute cu branza.
Marti, 23.08.2011, 00:00Ouale benedict sunt ideale pentru micul dejun, un brunch intre prieteni sau chiar masa de seara. Tot secretul sta in fierberea cu grija a oualor in apa in care pui putin otet, ingredientul care face ca albusul sa nu se imprastie in apa.
Luni, 22.08.2011, 00:00Desi se insista pe consumul de fructe si legume crude, unele dintre ele sunt mai bine asimilate de organism in stare fiarta. Este si cazul morcovului, care preparat termic este mai usor de digerat. Va propunem o supa usoara de vara, imbogatita de gustul cremos al smantanii.
Luni, 22.08.2011, 00:00Salata cu pui este un fel de mancare extrem de hranitor si foarte usor de preparat.
Joi, 18.08.2011, 00:00Varianta de pesto cu cimbru merge de minune in retetele asiatice. Martha Stewart iti propune o reteta cu taitei de orez, dar il recomanda si preparatelor din peste.
Joi, 18.08.2011, 00:00Daca gatim salaul intreg, va arata mult mai substantial pe farfurie. Puteti folosi salau mic, cunoscut si sub denumirea de salau “de nisip".
Marti, 16.08.2011, 00:00O tarta usoara si delicioasa, ce poate fi servita atat calda, cat si rece.
Duminica, 14.08.2011, 00:00Daca vrei sa mananci ceva usor la pranz, dar care sa iti tina si de foame, cea mai buna optiune este o salata de pui. Vezi mai jos cum o prepari!
Joi, 11.08.2011, 00:00Incearca un sos clasic si cremos si rapid de facut. Are gust proaspat, este bogat in nutrienti si este excelent cu paine prajita sau legume taiate bastonase.
Joi, 11.08.2011, 00:00Bogat in fibre, acest fel de mancare de sezon merge de minune cu o friptura la cuptor, precum si cu carnati.
Miercuri, 10.08.2011, 00:00Au gasit reteta succesului in strainatate si au venit sa o aplice acasa. Doi frati din Gorj si-au deschis o afacere promitatoare in tara, dupa ce s-au intors din Italia cu ceva bani, dar si cu "secretele" furate de la agricultorii de acolo.
Marti, 09.08.2011, 13:42Atunci cand o delicatesa culinara este preparata intai cu sufletul si apoi cu pricepere, rezultatul este unul unic. Cam asa a iesit si aceasta plachie de crap. Va sfatuim sa incercati si voi!
Sambata, 06.08.2011, 00:00Editia a II-a a Festivalului Degustatorilor de Film si Arta Culinara se va desfasura in perioada 18-27 august, in Portul Cultural Cetate, si va avea ca tema Dunarea.
Vineri, 05.08.2011, 00:00Astazi va aratam o reteta simpla, atat de simpla incat va puteti apuca de ea oricand.
Vineri, 05.08.2011, 00:00Laptele praf ar putea fi cumparat, doar cu reteta! Ca sa le incurajeze pe mame sa-si alapteze copiii, mai multe femei deputat s-au gandit la o lege care sa nu mai permita oricui sa cumpere surogatul. Sefa Camerei Deputatilor s-a gandit ca ar putea sa...
Luni, 01.08.2011, 19:23Gurmanzii cu gusturi extravagante si-au luat adio de la cel mai bun restaurant din lume. Faimosul "El Bulli", din Spania, si-a inchis portile, dupa ce a oferit clientilor o ultima cina. Proprietarul, unul dintre pionierii gastronomiei moleculare,...
Duminica, 31.07.2011, 19:38Retetele bunicii se pot transforma oricand intr-un loz castigator. Iar cand insusi printul Charles iti lauda bunatile traditionale, nu-ti mai ramane decat sa deschizi larg poarta clientilor straini. Si sa-ti dezvolti o afacere. Asa cum au facut...
Duminica, 31.07.2011, 19:27