Antena Căutare

Articole despre reteta

Reteta zilei: Tocanita de porc cu morcovi si chimion

Reteta zilei: Tocanita de porc cu morcovi si chimion

Iata o reteta perfecta pentru intreaga familie – copiii vor aprecia aromele dulci de la morcovi si stafide, in timp ce adultii vor iubi amestecul de condimente.

Miercuri, 16.11.2011, 00:00
Mancare de gutui

Mancare de gutui

Vladutz gateste astazi mancarica de gutui

Marti, 15.11.2011, 08:10
Reteta zilei: Pui cu lamaie si masline

Reteta zilei: Pui cu lamaie si masline

Iata o reteta de pui la cuptor in stil marocan.

Marti, 15.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Piept de pui cu sos cremos de mustar si tarhon

Reteta zilei: Piept de pui cu sos cremos de mustar si tarhon

Iata o reteta extrem de delicioasa si foarte usor de preparat.

Luni, 14.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Piept de curcan si legume fierte la abur

Reteta zilei: Piept de curcan si legume fierte la abur

O idee minunata pentru o cina de duminica in familie.

Duminica, 13.11.2011, 00:00
Desert delicios: Mega-negrese

Desert delicios: Mega-negrese

Daca iti place ciocolata, cu siguranta iti vor placea si aceste delicioase negrese usor de facut.

Sambata, 12.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Placinta spaniola de pui

Reteta zilei: Placinta spaniola de pui

Iata o reteta spaniola copioasa, dar sanatoasa, ideala pentru o masa de week-end.

Sambata, 12.11.2011, 00:00
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Vladutz gateste: "Salam de biscuiti" Ingrediente: biscuiti glutenosi cacao ciocolata amaruie rahat nuci unt zahar esenta de rom stafide Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Vineri, 11.11.2011, 08:05
4 pasi prin care sa faci Ratatouille dupa reteta din filmul cu acelasi nume!

4 pasi prin care sa faci Ratatouille dupa reteta din filmul cu acelasi nume!

Ratatouille este o reteta de origine franceza, pe baza de rosii si alte condimente care ii dau gustul unic. Reteta din animatia cu acelasi nume a fost adaptata de Thomas Keller, un bucatar american, dupa cea originala, dar intr-o combinatie armonioasa cu un preparat turcesc, numit "confit byaldi".

Vineri, 11.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Pappardelle cu ragu de pui

Reteta zilei: Pappardelle cu ragu de pui

Paste delicioase de casa cu un sos aromat, excelente pentru pranzul de weekend.

Vineri, 11.11.2011, 00:00
Fasole cu fasole

Fasole cu fasole

Vladutz gateste: "Fasole cu fasole"

Joi, 10.11.2011, 08:04
Reteta: Tarta parfait cu ficat de pui

Reteta: Tarta parfait cu ficat de pui

Delicioasa atat calda cat si rece. Daca prepararea aluatului nu este punctul vostru forte, puteti cumpara aluatul din magazin – va fi mai usor de manuit, iar rezultatul va fi la fel de delicios.

Joi, 10.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Porc cu sos de mere

Reteta zilei: Porc cu sos de mere

Sosurile dulci si picante se potrivesc foarte bine cu fripturile de porc si pui. Combinatiile acestea se gasesc frecvent in bucatariile asiatice.

Joi, 10.11.2011, 00:00
Reteta de post a zilei: Lasagna cu ciuperci

Reteta de post a zilei: Lasagna cu ciuperci

O reteta delicioasa, numai buna pentru a tine post post intr-o zi de miercuri. Pofta buna!

Miercuri, 09.11.2011, 00:00
Snitel de sarbatoare

Snitel de sarbatoare

Vladutz gateste: "Snitel de sarbatoare"

Marti, 08.11.2011, 08:05
Desert delicios: Brownies cappucino

Desert delicios: Brownies cappucino

O prajiturica destul de simplu de realizat, cu o consistenta usor diferita. Un blat dens, aromat, cu bucati mari de nuca, o crema fina, cu iz de scortisoara, completate perfect de un strat fin de ciocolata.

Marti, 08.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Omleta pufoasa cu porumb

Reteta zilei: Omleta pufoasa cu porumb

Un mic dejun delicios! Pofta buna!

Marti, 08.11.2011, 00:00
Aripioare orientale

Aripioare orientale

Vladutz gateste: "Aripioare orientale"

Luni, 07.11.2011, 08:09
Reteta: Friptura de porc cu garnitura de fasole batuta cu usturoi

Reteta: Friptura de porc cu garnitura de fasole batuta cu usturoi

O noua reteta delicioasa pentru acest inceput de saptamana. Pofta buna!

Luni, 07.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Paste cu sparanghel la cuptor

Reteta zilei: Paste cu sparanghel la cuptor

Sparanghelul se potriveste de minune acestei retete de sezon extraordinare, perfecta pentru o cina servita alaturi de prieteni.

Luni, 07.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Placinta englezeasca de cartofi si curry

Reteta zilei: Placinta englezeasca de cartofi si curry

Intr-o singura placinta se reunesc atat aromele britanice, cat si deliciul unui desert bine preparat. Pofta buna!

Duminica, 06.11.2011, 00:00
Reteta: Crochete de cartofi cu mustar si somon afumat

Reteta: Crochete de cartofi cu mustar si somon afumat

Varianta pe care o propunem se asorteaza de minune cu un ou ochi in apa asezat deasupra. Pofta buna!

Sambata, 05.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Piept de porc rumenit in cuptor

Reteta zilei: Piept de porc rumenit in cuptor

Iata o reteta speciala pentru degustarile tale culinare. Vei descoperi o fragezime si un parfum dulceag, pe care le vei pastra in gandurile tale.

Sambata, 05.11.2011, 00:00
Desert: Prajituri intoarse de cocos si ananas

Desert: Prajituri intoarse de cocos si ananas

Vrei sa faci o singura prajitura mare? Se intind ingredientele pentru topping impreuna cu ananasul intr-o forma dreptunghiulara de aproximativ 18x25cm. Se pune compozitia de blat deasupra si se coace la aceeasi temperatura.

Vineri, 04.11.2011, 00:00
Reteta: Tocanita cu pui si fasole alba

Reteta: Tocanita cu pui si fasole alba

Sanatos si gustos. Se poate pastra perfect. Asa ca puteti prepara cantitate dubla si congela jumatate din ea.

Vineri, 04.11.2011, 00:00
Desert: Jeleuri de vanilie cu compot de caise si zmeura

Desert: Jeleuri de vanilie cu compot de caise si zmeura

Cu un continut scazut de grasimi, acest desert este potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pofta buna!

Vineri, 04.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Piept de curcan cu umplutura de castane

Reteta zilei: Piept de curcan cu umplutura de castane

Curcanul si-a castigat reputatia de a se usca, asa ca puteti folosi un truc: lasati carnea la saramura. Se marineaza carnea intr-o solutie cu sare, care o face sa ramana frageda. Nu va faceti griji, nu va creste cu mult continutul de sare. Impreuna cu umplutura din ciuperci salbatice aromate cu trufe, aceasta reteta devine un fel principal impresionant.

Vineri, 04.11.2011, 00:00
Salata de paste

Salata de paste

Vladutz gateste: "Salata de paste".

Joi, 03.11.2011, 08:14
Reteta zilei: Pulpa rumenita de miel cu ienupar si rozmarin

Reteta zilei: Pulpa rumenita de miel cu ienupar si rozmarin

Ienuparul nu este un condiment traditional pentru miel, dar i se potriveste foarte bine si da un aer neconventional acestei fripturi.

Joi, 03.11.2011, 00:00
Chiftelute pudrate cu buchet de legume

Chiftelute pudrate cu buchet de legume

Vladutz gateste: "Chiftelute pudrate cu buchet de legume"

Miercuri, 02.11.2011, 08:30
Desert delicios: Jeleu de capsuni

Desert delicios: Jeleu de capsuni

Pentru a va surprinde familia cu un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios, jeleul de capsuni este alegerea perfecta.

Miercuri, 02.11.2011, 00:00
Desert: Chec cu rubarba si ghimbir

Desert: Chec cu rubarba si ghimbir

Daca aveti pofta de un desert mai rafinat, acest chec este alegerea potrivita.

Miercuri, 02.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Cartofi si pastarnac copti

Reteta zilei: Cartofi si pastarnac copti

Pastarnacul este o sursă buna de vitamina C si fibre. Piureul si amestecul de paine si parmezan pot fi pregatite cu doua zile inainte. Piureul se pastreaza la frigider in forma unsa cu unt, iar amestecul de paine si parmezan se pastreaza intr-un recipient inchis ermetic.

Miercuri, 02.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Salata de smochine cu gorgonzola si prosciutto

Reteta zilei: Salata de smochine cu gorgonzola si prosciutto

Cauta in comert smochine pline, usor moi, care nu sunt lovite sau cu pete. Smochinele foarte coapte se strica repede, asa ca mananca-le imediat, daca este posibil.

Marti, 01.11.2011, 00:00
Reteta: Placintele cu pui si sunca

Reteta: Placintele cu pui si sunca

Aceste placintele pe baza de paine sunt foarte usor de transportat - ideale pentru un picnic.

Luni, 31.10.2011, 00:00
Desert: Bomboane spaniole cu smochine si migdale

Desert: Bomboane spaniole cu smochine si migdale

aceasta este o prajitura uscata cu smochine, pe care spaniolii o mananca in mod traditional cu branza.

Luni, 31.10.2011, 00:00
Afla cum sa-ti creezi propriul parfum!

Afla cum sa-ti creezi propriul parfum!

Fiecare dintre noi are, desigur, un parfum preferat. Ne face sa ne simtim curati si placuti atunci cand iesim din casa. Dar vi s-a intamplat vreodata sa mergeti pe strada si sa simtiti acelasi parfum la o persoana care pare complet diferita de dumneavoastra?

Luni, 31.10.2011, 00:00
Reteta zilei: Lasagna cu branza si bacon

Reteta zilei: Lasagna cu branza si bacon

Aceasta tip de lasagna nu este nici scumpa si nici greu de preparat. Pofta buna!

Luni, 31.10.2011, 00:00
Desert: Trifle cu fructul pasiunii

Desert: Trifle cu fructul pasiunii

In cazul in care va doriti sa pregatiti un desert mai exotic in acest weekend, triflele cu fructul pasiunii reprezinta alegerea perfecta.

Sambata, 29.10.2011, 00:00
Desert: Briose cu mere si glazura de nuci pecan

Desert: Briose cu mere si glazura de nuci pecan

Aceasta este o varianta de briose nu atat de dulci – pot fi servite calde, cu o felie de branza alaturi. Pentru variatie, inlocuiti marul cu o banana taiata bucatele si faceti-va de cap cu mirodeniile.

Vineri, 28.10.2011, 00:00
Reteta rapida: Paste Bolognese cu carnaciori

Reteta rapida: Paste Bolognese cu carnaciori

Pastele sunt preferatele multora. Acestea pot fi preparate in numeroase moduri, cu felurite sosuri. Iata o reteta rapida de paste Bolognese!

Vineri, 28.10.2011, 00:00
Cum sa prepari un gem delicios

Cum sa prepari un gem delicios

Toamna este perioada ideala pentru a prepara gemuri si dulceturi delicioase. Gutuile, merele, prunele si chiar dovleacul sunt produsele perfecte pentru acest desert!

Vineri, 28.10.2011, 00:00
Desert: Florentini cu cirese si nuca de cocos

Desert: Florentini cu cirese si nuca de cocos

Originari din Florenta (de unde provine si numele), florentinii sunt un tip de biscuiti facuti din migdale caramelizate si fructe confiate, acoperiti cu un strat de ciocolata. Reteta prezentata aici este o varianta simplu de facut a celei clasice, fara dificultatea modelarii in forma de stea sau a ungerii individuale cu ciocolata. In schimb, se pregateste un biscuit gigant din care se decupeaza formele. Cea mai buna parte e ca, la sfarsit, ramai cu bucatele mici pe care le poti rontai tu si cei care te-au ajutat la gatit.

Vineri, 28.10.2011, 00:00
Reteta: Pizza tricolora cu ulei de busuioc

Reteta: Pizza tricolora cu ulei de busuioc

O reteta usor de preparat si un rezultat delicios. Pofta buna!

Joi, 27.10.2011, 00:00
Reteta zilei: Cannelloni cu tofu si spanac

Reteta zilei: Cannelloni cu tofu si spanac

Plin de proteine, tofu poate inlocui carnea in multe mancaruri, astfel ca este foarte folositor pentru vegetarieni.

Joi, 27.10.2011, 00:00
Reteta vegetariana: Ardei umpluti cu legume

Reteta vegetariana: Ardei umpluti cu legume

Aceasta este o reteta ideala pentru cei care tin o dieta vegetariana sau pentru o masa usoara de seara.

Miercuri, 26.10.2011, 00:00
Secretul Coca-Cola: formula bauturii, ascunsa pana si de CEO

Secretul Coca-Cola: formula bauturii, ascunsa pana si de CEO

In 1886, un farmacist pe numele John Pemberton din Atlanta a creat o licoare, a botezat-o Coca-Cola, si a vandut-o cu 5 centi paharul.

Miercuri, 26.10.2011, 00:00
Reteta zilei: Salata picanta de cuscus

Reteta zilei: Salata picanta de cuscus

Nu necesita coacere. Asigura 1/5 din necesarul zilnic. Continut scazut de grasimi.

Miercuri, 26.10.2011, 00:00
File Matjas rasfatat cu bunatati

File Matjas rasfatat cu bunatati

File Matjas rasfatat cu bunatati file de mering marinat smantana castravete murat ceapa ceap averde mere acrisoare cartofi

Marti, 25.10.2011, 08:09
Energizant: Mojito cu menta si zmeura

Energizant: Mojito cu menta si zmeura

Inca mai gasesti zmeura prin piete asa ca poti intampina toamna dand o petrecere fabuloasa pentru prietenii tai. Serveste-i cu bautura aceasta delicioasa si cu siguranta vei avea succes.

Marti, 25.10.2011, 00:00
x