Iata o reteta perfecta pentru intreaga familie – copiii vor aprecia aromele dulci de la morcovi si stafide, in timp ce adultii vor iubi amestecul de condimente.
Miercuri, 16.11.2011, 00:00
Vladutz gateste astazi mancarica de gutui
Iata o reteta de pui la cuptor in stil marocan.
Marti, 15.11.2011, 00:00
Iata o reteta extrem de delicioasa si foarte usor de preparat.
Luni, 14.11.2011, 00:00
O idee minunata pentru o cina de duminica in familie.
Duminica, 13.11.2011, 00:00
Daca iti place ciocolata, cu siguranta iti vor placea si aceste delicioase negrese usor de facut.
Sambata, 12.11.2011, 00:00
Iata o reteta spaniola copioasa, dar sanatoasa, ideala pentru o masa de week-end.
Sambata, 12.11.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Salam de biscuiti" Ingrediente: biscuiti glutenosi cacao ciocolata amaruie rahat nuci unt zahar esenta de rom stafide Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Ratatouille este o reteta de origine franceza, pe baza de rosii si alte condimente care ii dau gustul unic. Reteta din animatia cu acelasi nume a fost adaptata de Thomas Keller, un bucatar american, dupa cea originala, dar intr-o combinatie armonioasa cu un preparat turcesc, numit "confit byaldi".
Vineri, 11.11.2011, 00:00
Paste delicioase de casa cu un sos aromat, excelente pentru pranzul de weekend.
Vineri, 11.11.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Fasole cu fasole"
Delicioasa atat calda cat si rece. Daca prepararea aluatului nu este punctul vostru forte, puteti cumpara aluatul din magazin – va fi mai usor de manuit, iar rezultatul va fi la fel de delicios.
Joi, 10.11.2011, 00:00
Sosurile dulci si picante se potrivesc foarte bine cu fripturile de porc si pui. Combinatiile acestea se gasesc frecvent in bucatariile asiatice.
Joi, 10.11.2011, 00:00
O reteta delicioasa, numai buna pentru a tine post post intr-o zi de miercuri. Pofta buna!
Miercuri, 09.11.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Snitel de sarbatoare"
O prajiturica destul de simplu de realizat, cu o consistenta usor diferita. Un blat dens, aromat, cu bucati mari de nuca, o crema fina, cu iz de scortisoara, completate perfect de un strat fin de ciocolata.
Marti, 08.11.2011, 00:00
Un mic dejun delicios! Pofta buna!
Marti, 08.11.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Aripioare orientale"
O noua reteta delicioasa pentru acest inceput de saptamana. Pofta buna!
Luni, 07.11.2011, 00:00
Sparanghelul se potriveste de minune acestei retete de sezon extraordinare, perfecta pentru o cina servita alaturi de prieteni.
Luni, 07.11.2011, 00:00
Intr-o singura placinta se reunesc atat aromele britanice, cat si deliciul unui desert bine preparat. Pofta buna!
Duminica, 06.11.2011, 00:00
Varianta pe care o propunem se asorteaza de minune cu un ou ochi in apa asezat deasupra. Pofta buna!
Sambata, 05.11.2011, 00:00
Iata o reteta speciala pentru degustarile tale culinare. Vei descoperi o fragezime si un parfum dulceag, pe care le vei pastra in gandurile tale.
Sambata, 05.11.2011, 00:00
Vrei sa faci o singura prajitura mare? Se intind ingredientele pentru topping impreuna cu ananasul intr-o forma dreptunghiulara de aproximativ 18x25cm. Se pune compozitia de blat deasupra si se coace la aceeasi temperatura.
Vineri, 04.11.2011, 00:00
Sanatos si gustos. Se poate pastra perfect. Asa ca puteti prepara cantitate dubla si congela jumatate din ea.
Vineri, 04.11.2011, 00:00
Cu un continut scazut de grasimi, acest desert este potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pofta buna!
Vineri, 04.11.2011, 00:00
Curcanul si-a castigat reputatia de a se usca, asa ca puteti folosi un truc: lasati carnea la saramura. Se marineaza carnea intr-o solutie cu sare, care o face sa ramana frageda. Nu va faceti griji, nu va creste cu mult continutul de sare. Impreuna cu umplutura din ciuperci salbatice aromate cu trufe, aceasta reteta devine un fel principal impresionant.
Vineri, 04.11.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Salata de paste".
Ienuparul nu este un condiment traditional pentru miel, dar i se potriveste foarte bine si da un aer neconventional acestei fripturi.
Joi, 03.11.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Chiftelute pudrate cu buchet de legume"
Pentru a va surprinde familia cu un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios, jeleul de capsuni este alegerea perfecta.
Miercuri, 02.11.2011, 00:00
Daca aveti pofta de un desert mai rafinat, acest chec este alegerea potrivita.
Miercuri, 02.11.2011, 00:00
Pastarnacul este o sursă buna de vitamina C si fibre. Piureul si amestecul de paine si parmezan pot fi pregatite cu doua zile inainte. Piureul se pastreaza la frigider in forma unsa cu unt, iar amestecul de paine si parmezan se pastreaza intr-un recipient inchis ermetic.
Miercuri, 02.11.2011, 00:00
Cauta in comert smochine pline, usor moi, care nu sunt lovite sau cu pete. Smochinele foarte coapte se strica repede, asa ca mananca-le imediat, daca este posibil.
Marti, 01.11.2011, 00:00
Aceste placintele pe baza de paine sunt foarte usor de transportat - ideale pentru un picnic.
Luni, 31.10.2011, 00:00
aceasta este o prajitura uscata cu smochine, pe care spaniolii o mananca in mod traditional cu branza.
Luni, 31.10.2011, 00:00
Fiecare dintre noi are, desigur, un parfum preferat. Ne face sa ne simtim curati si placuti atunci cand iesim din casa. Dar vi s-a intamplat vreodata sa mergeti pe strada si sa simtiti acelasi parfum la o persoana care pare complet diferita de dumneavoastra?
Luni, 31.10.2011, 00:00
Aceasta tip de lasagna nu este nici scumpa si nici greu de preparat. Pofta buna!
Luni, 31.10.2011, 00:00
In cazul in care va doriti sa pregatiti un desert mai exotic in acest weekend, triflele cu fructul pasiunii reprezinta alegerea perfecta.
Sambata, 29.10.2011, 00:00
Aceasta este o varianta de briose nu atat de dulci – pot fi servite calde, cu o felie de branza alaturi. Pentru variatie, inlocuiti marul cu o banana taiata bucatele si faceti-va de cap cu mirodeniile.
Vineri, 28.10.2011, 00:00
Pastele sunt preferatele multora. Acestea pot fi preparate in numeroase moduri, cu felurite sosuri. Iata o reteta rapida de paste Bolognese!
Vineri, 28.10.2011, 00:00
Toamna este perioada ideala pentru a prepara gemuri si dulceturi delicioase. Gutuile, merele, prunele si chiar dovleacul sunt produsele perfecte pentru acest desert!
Vineri, 28.10.2011, 00:00
Originari din Florenta (de unde provine si numele), florentinii sunt un tip de biscuiti facuti din migdale caramelizate si fructe confiate, acoperiti cu un strat de ciocolata. Reteta prezentata aici este o varianta simplu de facut a celei clasice, fara dificultatea modelarii in forma de stea sau a ungerii individuale cu ciocolata. In schimb, se pregateste un biscuit gigant din care se decupeaza formele. Cea mai buna parte e ca, la sfarsit, ramai cu bucatele mici pe care le poti rontai tu si cei care te-au ajutat la gatit.
Vineri, 28.10.2011, 00:00
O reteta usor de preparat si un rezultat delicios. Pofta buna!
Joi, 27.10.2011, 00:00
Plin de proteine, tofu poate inlocui carnea in multe mancaruri, astfel ca este foarte folositor pentru vegetarieni.
Joi, 27.10.2011, 00:00
Aceasta este o reteta ideala pentru cei care tin o dieta vegetariana sau pentru o masa usoara de seara.
Miercuri, 26.10.2011, 00:00
In 1886, un farmacist pe numele John Pemberton din Atlanta a creat o licoare, a botezat-o Coca-Cola, si a vandut-o cu 5 centi paharul.
Miercuri, 26.10.2011, 00:00
Nu necesita coacere. Asigura 1/5 din necesarul zilnic. Continut scazut de grasimi.
Miercuri, 26.10.2011, 00:00
File Matjas rasfatat cu bunatati file de mering marinat smantana castravete murat ceapa ceap averde mere acrisoare cartofi
Inca mai gasesti zmeura prin piete asa ca poti intampina toamna dand o petrecere fabuloasa pentru prietenii tai. Serveste-i cu bautura aceasta delicioasa si cu siguranta vei avea succes.
Marti, 25.10.2011, 00:00