Prăjitura "Diafană" este o combinaţie delicioasă între vanilie, ciocolată şi cocos. Se pregăteşte foarte rapid şi nu ai nevoie de prea multe ingrediente.
Vineri, 15.04.2016, 22:06Cui nu îi plac chips-urile? Cu sare sau cu aromă de cașcaval, acestea sunt gustarea perfectă în orice situație. Uite cum le poți face chiar la tine acasă!
Vineri, 15.04.2016, 14:41Cui nu îi plac chips-urile? Cu sare sau cu aromă de cașcaval, acestea sunt gustarea perfectă în orice situație. Uite cum le poți face chiar la tine acasă!
Vineri, 15.04.2016, 14:21Cui nu-i plac negresele? Totuși, mulți nu se încumetă să le facă acasă fiindcă li se pare mult prea greu de preparat.
Vineri, 15.04.2016, 09:58Cui nu-i plac negresele? Totuși, mulți nu se încumetă să le facă acasă fiindcă li se pare mult prea greu de preparat.
Vineri, 15.04.2016, 09:58Dacă vrei să își faci o prăjitură bună și totuși nu ai timp mult la dispoziție (sau poate doar vrei metoda ușoară), atunci iată secretul.
Joi, 14.04.2016, 08:56Dacă vrei să își faci o prăjitură bună și totuși nu ai timp mult la dispoziție (sau poate doar vrei metoda ușoară), atunci iată secretul.
Joi, 14.04.2016, 08:52Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține penne, vinete, alune caju, ceapă, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Penne rebele”.
Joi, 14.04.2016, 08:22Dacă ai poftă de ceva dulce și totuși nu vrei să te complici prea mult, atunci iată o rețetă savuroasă și extrem de aspectuoasă.
Miercuri, 13.04.2016, 12:40Dacă ai poftă de ceva dulce și totuși nu vrei să te complici prea mult, atunci iată o rețetă savuroasă și extrem de aspectuoasă.
Miercuri, 13.04.2016, 12:26Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conține varză, mărar, morcovi, chimen, cașcaval, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Colțunași cu varză”. Pentru ca preparatul să vă iasă ca la...
Miercuri, 13.04.2016, 08:19Ai poftă de ceva dulce și totuși nu vrei nici să cumperi ceva sex de la magazin, dar nici să te chinui prea mult?
Marti, 12.04.2016, 10:56În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru o zi ploioasă "Plăcintă cremoasă".
Marti, 12.04.2016, 08:26Dacă ai poftă de ceva dulce, atunci încearcă cea mai simplă rețetă de lava cake. E gata imediat și este de-a dreptul demențială.
Luni, 11.04.2016, 12:51Dacă ai poftă de ceva dulce, atunci încearcă cea mai simplă rețetă de lava cake. E gata imediat și este de-a dreptul demențială.
Luni, 11.04.2016, 12:47Flavia Mihăşan şi Amalia Ştefania, simpaticele fete de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au pregătit o surpriză telespectatorilor, dar mai ales colegilor de platou. Pentru că au pierdut concursul de bowling, fetele noastre s-au echipat corespunzător și s-au pus pe bucătărit.
Joi, 07.04.2016, 09:18În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Paste pescăreşti".
Joi, 07.04.2016, 08:15În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Coaste mândre".
Miercuri, 06.04.2016, 08:48În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Salată plimbăreaţă".
Marti, 05.04.2016, 10:03În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Salată plimbăreaţă".
Marti, 05.04.2016, 08:20În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Pâine de casă".
Luni, 04.04.2016, 08:32Celebrul jurat al emisiunii ”Chefi la chuțite”, chef Sorin Bontea, spune că are un stil de viață sănătos și îi sfătuiește pe cei care țin post, să încerce și alte moduri de a prepara legumele.
Vineri, 01.04.2016, 13:56Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat cu puţine îngrediente, dar foarte gustos, care are la bază muşchiul de porc şi ciupercile. A fost denumit simplu - "Bucuria".
Joi, 31.03.2016, 09:12Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat cu puţine îngrediente, dar foarte gustos, care are la bază muşchiul de porc şi ciupercile. A fost denumit simplu - "Bucuria"
Joi, 31.03.2016, 08:34Tonul se porționează, se glazurează cu soia, se dă prin semințele de susan și se prăjește în tigaie, la foc mare, câte 10-15 secunde pe fiecare parte.
Marti, 29.03.2016, 14:44Se toaca marunt cateva frunze de busuioc, menta, salvie, marar si se pun intr-un bol.
Marti, 29.03.2016, 14:36Rețeta lui Vlăduț de astăzi are ca ingrediente de bază spanacul și urdă, iar preparatul final se numește "Clătita iubită"
Marti, 29.03.2016, 08:28Se curata telina și cartofii, se spala și se pun la fiert cu puțina sare.
Luni, 28.03.2016, 20:24Se curata si se taie cubulete ceapa uscata.
Luni, 28.03.2016, 09:03Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Duminica, 27.03.2016, 15:29Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 16:14Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 15:46Îţi plac batoanele Bounty, dar nu vrei să le mai cumperi din magazin? Încearcă să le faci chiar la tine acasă. Iată reţeta!
Vineri, 25.03.2016, 14:27În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi, "Tiramisu magic". Preparatul conține ouă, pișcoturi, mascarpone, ciocolată şi altele.
Vineri, 25.03.2016, 08:41Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.
Joi, 24.03.2016, 15:48Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.
Joi, 24.03.2016, 15:30Anca Alungulesei, specialist în dulciuri raw-vegan și programe terapeutice și de detoxifiere cu sucuri naturale de legume și fructe, a pregătit la ”Neatza” o supă verde de legume.
Joi, 24.03.2016, 10:57În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi, "Pui catifelat". Preparatul conține piept de pui, ciuperci, unt, parmezan, salvie şi altele.
Miercuri, 23.03.2016, 08:44Se curata muschiuletul, se fileteaza si se asezoneaza cu sare.
Marti, 22.03.2016, 16:36Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.
Marti, 22.03.2016, 16:341. Se pune 150 g unt la incins, impreuna cu o lingura de ulei de masline si se prajesc rapanele pentru 2-3 minute, asezonate cu sare. Se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul.
Marti, 22.03.2016, 16:321. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Marti, 22.03.2016, 16:29Papaleț David este bucătar și a venit la emisiune ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.
Marti, 22.03.2016, 16:25Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
Marti, 22.03.2016, 16:031. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in unt si ulei de masline.
Marti, 22.03.2016, 15:03Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.
Marti, 22.03.2016, 15:01Glazura: fierbem 100g de smantana cu 25g de zahar la care o adaugam peste 200g de ciocolata alba topita, punem 4 foi de gelatina inmuiata si 20g de ulei de seminte.
Marti, 22.03.2016, 14:55Se preincalzeste cuptorul la 170 grade si se ung formele cu unt .
Luni, 21.03.2016, 16:23Ficatul de curata si se pune la marinat in amestecul de ingrediente pentru 10 minute.
Luni, 21.03.2016, 16:14Merele se bagă în cuptor cu ingredientele, apoi se face crema din smantana, ou si zahar. Frisca se bate cu miere.
Luni, 21.03.2016, 16:09