Dacă îţi doreşti să-ţi răsfeţi simţurile cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti lasagna cu vinete.
Luni, 04.05.2015, 08:21Este 1 Mai, iar obiceiul din fiecare an al românului este acela de a consuma mici la grătar. Acest aliment este nociv, atunci când este consumat în combinaţie cu băuturi alcoolice.
Vineri, 01.05.2015, 16:17Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de Neatza, a pregătit un ceva delicios - "Frigărui cu fructe".
Vineri, 01.05.2015, 08:24Dacă te-ai plictisit să mănânci carne şi îţi doreşti să-ţi răsfeţi simţurile cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti cremă de spanac.
Joi, 30.04.2015, 08:51Dacă te-ai plictisit să mănânci carne şi îţi doreşti să-ţi răsfeţi simţurile cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti cremă de spanac.
Joi, 30.04.2015, 08:17Fie că îţi doreşti să te răsfeţi cu ceva delicios, fie că vrei să încerci ceva nou, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi "Comedie la farfurie".
Miercuri, 29.04.2015, 08:36Timpul a fost scurt și inevitabil a sosit cel mai tensionat moment al serii. Concurenții așteaptă plini de emoție verdictul.
Luni, 27.04.2015, 14:13Un preparat delicios te va ajuta să ai o zi minunată, aşa că Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să găteşti cartofi romantici.
Luni, 27.04.2015, 08:33Un preparat delicios te va ajuta să ai o zi minunată, aşa că Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să găteşti cartofi romantici.
Luni, 27.04.2015, 08:16Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de Neatza, a pregătit un desert delicios - "Miruna-Căpșuna"
Vineri, 24.04.2015, 08:38Dacă ai chef să-ți răsfeți simțurile cu o mâncare tradițională, dar în același timp, delicioasă, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îți propune coaste distrate.
Joi, 23.04.2015, 08:39Dacă ai chef să-ți răsfeți simțurile cu o mâncare tradițională, dar în același timp, delicioasă, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îți propune coaste distrate.
Joi, 23.04.2015, 08:12Dacă iubiți preparatele din cartofi, această rețetă este ideală, fiind extrem de simplu de realizat. Chef Scărlătescu ne recomandă cartofi zdrobiți, așadar aveți nevoie de cartofi fierți, sare, pătrunjel, smântână și unt
Miercuri, 22.04.2015, 09:27Dacă vrei să prepari o gustare simplă și plină de savoare, atunci iată ce rețetă îți prezintă Ciprian Feghiuș.
Vineri, 17.04.2015, 12:38Dacă te-ai săturat de clasicele rețete de paste, atunci poate că a venit momentul să încerci ceva nou și savuros.
Vineri, 17.04.2015, 12:30Ciprian a decis să prezinte o rețetă ușoară pe bază de pește. Aceasta se face rapid, dar rezultatul este savuros.
Vineri, 17.04.2015, 12:18În această ediție, bucătarul de la Neatza, Vlădutz, gătește prăjitura ”Andreea”.
Vineri, 17.04.2015, 08:29În această ediție, bucătarul de la Neatza, Vlădutz, gătește ciuperci reușite.
Joi, 16.04.2015, 08:25Dacă vrei să prepari un desert rapid dar extrem de savuros, atunci iată o rețetă simplă, propusă de Mălina Huszar.
Miercuri, 15.04.2015, 14:32Mălina Huszar prepară o rețetă inedită pe bază de pește. Preparatul este simplu și ușor de realizat, dar rezultatul va merita din plin!
Miercuri, 15.04.2015, 14:21Dacă vrei să prepari o supă de roșii și totuși vrei să încerci o rețetă nouă, atunci iată ce ai de făcut.
Miercuri, 15.04.2015, 14:01În această ediție, bucătarul de la Neatza, Vlădutz, gătește coaste bavareze.
Miercuri, 15.04.2015, 08:38În această ediție, bucătarul de la Neatza, Vlădutz, gătește găluște aerate
Marti, 14.04.2015, 08:21Vrei să pregăteşti pentru cei dragi un desert foarte rapid, uşor, pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente? Iată varianta perfectă!
Luni, 13.04.2015, 13:25Dacă nu există cozonac pe masa de Paşte, parcă lipseşte ceva. Delicios, pufos, destul de uşor de făcut, acest produs este preferatul românilor. Iată o reţetă simplă!
Duminica, 12.04.2015, 09:20O reţetă delicioasă, potrivită chiar pentru masa de Paşte, este, fără doar şi poate, veşmintele lui Hristos, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să-l preparaţi.
Vineri, 10.04.2015, 08:00”In Joia Mare, bunica obisnuia sa vopseasca ouale. Nu stiu cand avea timp pentru toate treburile gospodaresti, dar mereu masa ei era incarcata de bunatati. Tot in perioada asta, ne rasfata si cu celebra prajitura cu bulion, facuta din ingrediente atat de simple, dar cu un gust absolut fabulos. De la bunica am mostenit multe retete de suflet, ea era cea care nu stia cu ce bunatati sa ma mai incante.
Joi, 09.04.2015, 16:34Însoțit de Virgil Mănescu, chef Sorin Bontea a ajuns și el la ușa mai multor bucureșteni pentru a le împărți daruri pentru masa de Paște
Joi, 09.04.2015, 14:41Vrei să ştii cum trebuie să găteşti de Paşte pentru a avea atât o masă îmbelşugată, dar şi una sănătoasă în acelaşi timp? Atunci ar fi bine să vezi ce sfaturi îţi dau cei trei chefi de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor.
Joi, 09.04.2015, 14:01Vrei să ştii cum trebuie să găteşti de Paşte pentru a avea atât o masă îmbelşugată, dar şi una sănătoasă în acelaşi timp? Atunci ar fi bine să vezi ce sfaturi îţi dau cei trei chefi de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor
Joi, 09.04.2015, 13:55Joia Mare le aduce tuturor amintirile copilăriei mai aproape, iar Chef Scărlătescu rememorează cu zâmbetul pe buze mesele pline de Paște, aranjate de bunica sa. Aceasta este cea care i-a format gustul pentru bucate încă din copilărie
Joi, 09.04.2015, 11:15Dacă aveţi de gând să gătiţi de Paşte friptură de miel, trebuie să încercaţi reţeta unui specialist. Chef Cătălin Scărlătescu ne-a dezvăluit pas cu pas cum se pregăteşte corect acest tip de carne!
Joi, 09.04.2015, 10:58În această ediție, bucătarul de la Neatza, Vlădutz, a gătit un pandișpan cu vișine numit ciocolatina.
Miercuri, 08.04.2015, 08:28A mai rămas foarte puţin timp până când vom sărbători Paştele, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi rizotto cu ciuperci, o reţetă absolut delicioasă.
Luni, 06.04.2015, 08:38A mai rămas foarte puţin timp până când vom sărbători Paştele, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi rizotto cu ciuperci, o reţetă absolut delicioasă.
Luni, 06.04.2015, 08:34O zi plăcută va deveni minunată dacă îţi vei răsfăţa simţurile cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi cotlet de viţel bavarez.
Joi, 02.04.2015, 08:52O zi plăcută va deveni minunată dacă îţi vei răsfăţa simţurile cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi cotlet de viţel bavarez.
Joi, 02.04.2015, 08:14Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să vă începeţi săptămâna cu un preparat delicios şi anume, strapă de primăvară.
Luni, 30.03.2015, 08:38Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să vă începeţi săptămâna cu un preparat delicios şi anume, strapă de primăvară.
Luni, 30.03.2015, 08:22Doar câteva ore ne mai despart până când ne vom bucura de weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi prăjitură cu brânză în stil german, un desert demenţial.
Vineri, 27.03.2015, 08:36Doar câteva ore ne mai despart până când ne vom bucura de weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi prăjitură cu brânză în stil german, un desert demenţial.
Vineri, 27.03.2015, 08:19Vlădutz, bucătarul de la Neatza, ne răsfaţă în fiecare zi cu preparate delicioase, iar astăzi ne propune viţel bun bun.
Joi, 26.03.2015, 08:47Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi un preparat românesc astăzi şi anume, ciorbă de fasole cu afumătură.
Miercuri, 25.03.2015, 08:51La proba cu preparate internationale, Ciprian a fost printre putinii concurenti laudati de cei trei jurati. Cu lacrimi in ochi, acesta a trait o emotie de nedescris atunci cand cei trei chefi au gustat din farfuria sa, l-au laudat, iar ceilalti colegi l-au si aplaudat.
Marti, 24.03.2015, 14:40Adriana a fost in culmea fericirii la “Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” atunci cand, la proba dish-urilor internationale, a fost laudata de chefi.
Marti, 24.03.2015, 14:30Dacă îţi doreşti să ţii tot Postul Paştelui, dar uneori îţi este greu pentru că simţi nevoia să guşti ceva dulce, trebuie să ştii că există câteva soluţii. Asistenta Raluca Dumitru de la "Star Matinal" te învaţă cum să pregăteşti rapid şi uşor "Gogoşi de post".
Marti, 24.03.2015, 11:15Dacă vrei să urmezi Postul Paştelui şi să te răsfeţi cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi "mama mia", un preparat delios.
Marti, 24.03.2015, 09:00Dacă vrei să urmezi Postul Paştelui şi să te răsfeţi cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi "mama mia", un preparat delios.
Marti, 24.03.2015, 08:34Concurenta de la „Iadul bucătarilor” a decis să prezinte o rețetă savuroasă și extrem de ușor de făcut, potrivită mai ales atunci când vrei să prepari ceva surprinzător pentru cei dragi.
Luni, 23.03.2015, 14:03Primăvara a început să-şi facă simţită prezenţa tot mai des, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi coşuleţ de primăvară.
Luni, 23.03.2015, 08:40