Condimentam aripioarele si pieptul de pui cu sare si piper si le preparam la gratar, apoi le tragem la tigaie in grasime de gasca, daca avem, daca nu, in ulei de masline, dupa care le scoatem in alt vas.
Supă de varză acră este rețeta pe care Tudor mizează. Se pune chimen, morcovi, cârnați afumați, costiță și smântână. Am furat această tehnică de la mama și bunica.
Pentru început, filetăm pieptul de curcan, dar nu foarte subțire, îl asezonăm cu sare și piper, după care îl rulăm și îl înfășurăm în folia de plastic transparentă.
Mucenici, măcenici, sfinţişori sau brădoşi. Indiferent de cum sunt numiţi spune, colăceii în formă de infinit sunt nelipsiţi de pe masă în ziua de 9 Martie. Şi nici ziua nu este aleasă întâmplător. Tradiţia spune că mucenicii se...
Marti, 08.03.2016, 20:30
Vladutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne dezvăluie secretul preparării unei savarine perfecte.
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară Croque "Mama", o mâncare gustoasă şi sănătoasă.
Banu Catalin a preparat in show-ul Chefi la cutite o reteta de Nikujaga.
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bucuria primăverii", o mâncare gustoasă şi sănătoasă.
Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete....
Încearcă o reţetă deosebită a lui chef Florin Dumitrescu.
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Tagliatelle cu legume", o mâncare gustoasă şi foarte uşor de preparat.
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bunicuţe dulci", un preparat dulce acrişor.
Chef Florin Dumitrescu te învață să faci cea mai bună pâine de casă.
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bucuria primăverii", un preparat gustos din spanac.
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Rigatoni în crustă picantă".
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregătit astăzi un nou desert - Prăjitura "Nota 10"
Din bucătăria pentru suflet, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă iberică cu chorizo și carne de pui intitulată "Tocăniță spaniolă"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o o reţetă dulce-acrişoară cu fructe exotice şi carne de pasăre intitulată - "Pui gingaş"
O rețetă simplă, rapidă și extrem de pufoasă! Vlădutz i-a gătit Danielei Crudu un pandișpan cu vișine, atât de gustos și dulce... încât grește glicemia instant!
Joi, 11.02.2016, 14:52
Vladutz, bucatarul de la Neatza, a preparat o delicioasa tocanita bavareza, amintind astfel de "oktoberfest".
Miercuri, 10.02.2016, 13:43
Vladutz de la Neatza cu Răzvan şi Dani s-a gândit să îi facă o dedicaţie culinară frumoasei Flavia! Nebunia de arome şi texturi a înnebunit-o pe asistentă, aşa că toate gospodinele au decis să urmeze pas cu pas reţeta pentru a aduce savoarea şi… acasă!
Marti, 09.02.2016, 14:26
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de sezon care are ca ingrediente de bază foi de plăcintă și carne tocată intitulată - "Pachețele de iarnă"
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă care te poartă în timp, către gustul copilăriei:"Scovergi ca la buni"!
Luni, 08.02.2016, 14:37
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de snițel mai specială de care te poți îndrăgosti încă de la prima degustare!
Nelipsită din preparatele tradiţionale, ceapa este si un remediu naturist despre care nu mulţi ştiu.
Duminica, 07.02.2016, 07:54
Chef Florin Scărlătescu te învaţă să prepari o salată răcoroasă, care, în plus, te ajută să slăbeşti 15 kilograme.
Vladutz, bucătarul de la Neatza, propune în această ediţie o reţeta delicioasă. Burger cu mere caramelizate, sos de fructe de pădure şi sos de brânză.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune în această ediție o rețetă delicioasă.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele mai pe româneşte, pregătind fasole, o reţetă simpla cu ingrediente puţine, dar tare gustoasă.
Marti, 02.02.2016, 13:12
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să-ţi răsfeţi simţurile cu o ciorbă boierească din roşii.
Sambata, 30.01.2016, 18:50
O zi minunată va fi întotdeauna mai plăcută dacă vei alege să găteşti un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă şniţel cu coroniţă.
Vineri, 29.01.2016, 18:07
Dacă este vineri este zi de desert! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o prăjitură delicioasă cu biscuiţi şi ciocolată intitulată "Bucuria copiilor"
Vlăduţ, bucătarul chef de la Neatza, ne provoacă cu un preparat deliciooos: "Găluște cu prune".
Joi, 28.01.2016, 18:11
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă dulce care are ca ingredient de bază merele - "Cubuleţ magic"
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune în această ediție o rețetă delicioasă: Costițe de porc cu chimen, cartofi, parmezan și multe alte bunătăți
Miercuri, 27.01.2016, 16:13
Albirea dinților poate deveni un obicei periodic, realizat chiar la tine acasă. Desigur, condiția este ca dantura ta să fie sănătoasă.
Miercuri, 27.01.2016, 11:36
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o combinaţie ideală între brocoli şi conopidă. Important la această reţetă e să ştiţi cum să le preparaţi.
Ne străduim să mâncăm cât mai sănătos, avem fructe şi legume în meniul zilnic, iar de produse procesate, făină albă sau zahăr nici să nu auzim! Asta înseamnă că suntem în siguranţă? Doar dacă ştim cum să gătim, astfel încât...
Marti, 26.01.2016, 20:20
Vlădutz adulce fast-food-ul la noi acasă! Bucătarul de la Neatza ne învață cum să pregătim o rețetă inedită de burger cu sos... delicios! Cu siguranță ne va răsfăța simțurile!
Marti, 26.01.2016, 17:13
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă cu două tipuri de paste şi multe legume - "Tagliatelle Carnaval"
Vladutz, bucătarul de la Neatza, a preparat niște "gogoșele năzdravane", pe care le-a umplut cu o delicioasa cremă de vanilie.
Luni, 25.01.2016, 17:44
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi astăzi plachie de crap, un preparat delicios, ce vă va răsfăţa simţurile
Luni, 25.01.2016, 16:02
Nu există bucurie mai mare a unei gospodine ca atunci când îi iese preparatul! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă care are ca ingrediente muşchi de porc, gălbiori, ciuperci champinion şi...
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorbiță delicioasă cu rasol de vită, păstârnac, morcovi, ceapă și multe alte ingrediente delicioase.
Bucătarul de la Neatza, Vlădutz, vă propune în această ediție o rețetă delicioasă, ”Penne romantice”, cu paste, brânzeturi și smântănă.
Bucătarul de la Neatza, Vlădutz, vă propune în această ediție o rețetă delicioasă: ”Toast energizant”.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, propune în această ediție o rețetă delicioasă: Costițe de porc cu chimen, cartofi, parmezan și multe alte bunătăți.
E vineri şi mulţi sunt deja cu gândul la weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi cu un desert delicios şi anume, "Prinţesa Zăpezii".
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi astăzi, spaghete cu pupici, un preparat delicios, ce se găteşte rapid.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu un preparat delicios şi anume, scoici fermecate