Te supără durerile în gât şi nu mai găseşti nici un remediu? Poţi încerca să prepari această reţeta din care se consumă o lingură la fiecare 30 de minute până când durerea dispare. Te asigur că nu îţi va lua mai mult de patru ore până când vei scapă şi de cele mai puternice dureri de gât
Luni, 04.01.2016, 19:02
Obosită să mai cheltuie sume exorbitante pe medicamente și fel și fel de tratamente pentru a trata răceala, o tânără a apelat la un truc simplu, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna și, mai ales, n-a fost deloc costisitor.
Luni, 04.01.2016, 12:45
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă care are ca ingredient de bază ciupercile - ”Croque Champinion”
V-ați delectat destul cu preparate tradiționale, iar acum Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiți pate fructat, o rețetă ușor de pregătit și delicioasă.
Prune, curmale, smochine, caise, stafide și ale multe bunătăți sunt ingredientele speciale pentru rețeta lui Vlăduț din aceasta dimineață de Crăciun.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiți astăzi cremă trufanda, un preparat delicios, perfect pentru această perioadă.
Cum luna decembrie este luna răsfăţului culinar, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi un sandviş distractiv.
Cum luna decembrie este luna răsfăţului culinar, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi escalop.
Ce poate fi mai delicios decât o pâine caldă? Nimic, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi pită magică.
Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi vine în ajutor. Astăzi îţi propune să prepari şniţel delicios. Simplu şi rapid. Normal 0...
Ai un program încărcat şi deseori ajungi să mănânci pe fugă? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi omletă satinată, un preparat delicios, cu multe brânzeturi, ce se găteşte rapid.
Anca Lungu, pe care mulţi o cunoaşteţi ca Prinţesa Polonic, pentru că aşa îi spunem noi când intră în bucătărie să ne facă ceva bun, a născocit o buclucaşă de carte de bucate pentru copii.
Joi, 10.12.2015, 16:43
Cum luna decembrie este luna răsfăţului culinar, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi plăcintă cu carne, un preparat delicios, gata în mai puţin de o oră.
Cum zilele de iarnă sunt uşor de suportat atunci când te răsfeţi cu un preparat cald, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi o supă veselă, cu multe legume, dar şi cu afumătură, pentru un gust demenţial.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi astăzi paste răsfăţate cu arome. Simplu şi rapid de preparat, acestea vă vor răsfăţa simţurile.
Bucătăria indiană este fabuloasă - fierbinte şi condimentată. Şi probabil vă gândiţi că mâncărurile se prepară foarte greu.
Vineri, 04.12.2015, 20:15
În anii '90, una dintre cele mai populare reţete în rândul românilor era pizza făcută din felii de pâine. Răzvan şi-a adus aminte de gustul special al preparatului "tradiţional" şi a explicat cum se pregătea.
Vineri, 04.12.2015, 10:54
În anii '90, una dintre cele mai populare reţete în rândul românilor era pizza făcută din felii de pâine. Răzvan şi-a adus aminte de gustul special al preparatului "tradiţional" şi a explicat cum se pregătea.
Românii mănâncă sarmale şi pentru că sunt gustoase, dar mai ales pentru că le asociază cu tradiţia şi sărbătorile! Şi nu doar românii. Sunt aproape 30 de ţări în lume pe harta sarmalelor.
Joi, 03.12.2015, 20:18
Deşi unii români nu concep viaţa fără shaorma şi cine ştie ce alte delicii orientale, există şi oameni care adoră mâncarea foarte picantă şi foarte aromată. Iată cum se pregăteşte cea mai populară mâncare mexicană!
Miercuri, 02.12.2015, 20:20
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune pentru astăzi ”Risotto cu pupic”. Simplu şi rapid de preparat, această gustare are la bază, pe lângă orez, 4 tipuri de brânzeturi.
Descoperită într-o mănăstire din Tibet, această reţetă miraculoasă, veche de peste 5.000 de ani, este eficientă în vindecarea mai multor boli precum hipertensiunea arterială, reumatism şi gastrită. Totuşi, fiind destul de puternică, este recomandată a fi utilizată o singură dată pe an, notează secretele.com.
Vineri, 27.11.2015, 14:04
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi astăzi gogoşele năzdrăvane. Simplu şi rapid de preparat, acestea vă vor răsfăţa simţurile.
De foarte puţine ori am regăsit gustul acela care ne-a marcat copilăria, cum ar fi gustul ciocolatei de casă, dar acesta nu trebuie făcută oricum și cu orice fel de ingrediente.
Joi, 26.11.2015, 20:22
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu supă cremă de ardei, ce se prepară uşor şi foarte rapid.
Specialiștii spun că o porție de clătite nu trebuie neapărat să fie un inamic al sănătății. Iată rețeta ce te ajută să slăbești.
Marti, 24.11.2015, 08:23
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiți ciuperci prietenoase, un preparat delicios, perfect pentru zilele de post.
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi fasole bătută "măr", un preparat uşir de gătit, perfect pentru zilele de post.
Luni, 23.11.2015, 08:37
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi fasole bătută "măr", un preparat uşir de gătit, perfect pentru zilele de post.
Seamană cu o plăcintă, are gust de chiftea, dar este şniţel. Unul unguresc.
Vineri, 20.11.2015, 20:04
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi simţurile cu o prăjitură delicioasă, denumită Carmela. E gustoasă, aromată şi, mai ales, se prepară uşor.
Vineri, 20.11.2015, 08:45
Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu muşchiuleţ fructat.
Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu muşchiuleţ fructat.
Joi, 19.11.2015, 08:37
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi salată prichindel, un preparat delicios, cu paste şi mandarine.
Miercuri, 18.11.2015, 08:49
Adeseori oamenii isi pun in pericol sanatatea, consumand alimente nocive. Toxinele incetinesc ritmul normal de functionare a organismului, si pot chiar sa distruga metabolismul, conducand la aparitia bolilor cronice, scrie secretele.com.
Miercuri, 18.11.2015, 08:12
Legumele sunt delicioase şi sănătoase, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi bacino picante.
Cu toții ne dorim să avem o dantură perfect sănătoasă și care să strălucească. Însă alimentele închise la culoare, precum cafeaua sau ciocolata pot păta dinții. Există totuși metode prin care poți conferi zâmbetului tău un alb perfect.
Luni, 16.11.2015, 11:36
Postul Crăciunului a început, aşa că dacă vrei să-ţi răsfeţi simţurile cu un preparat delicios, găteşte bun de la buni. O reţetă uşor de preparat, a la Vlădutz.
Postul Crăciunului a început, aşa că dacă vrei să-ţi răsfeţi simţurile cu un preparat delicios, găteşte bun de la buni. O reţetă uşor de preparat, a la Vlădutz.
Luni, 16.11.2015, 08:42
Colonul este o zonă extrem de importantă care ajută la eliminarea toxinelor din corp, însă acesta poate fi încărcat și vă poate da stări de rău și disconfort.
Sambata, 14.11.2015, 18:43
Cum este vineri, iar sfârşitul de săptămână ne bate la uşă, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi năsuc de ren, un preparat delicios cu turtă dulce şi cremă de ciocolată.
Vineri, 13.11.2015, 08:46
Este recunoscută pentru talentul să de a dansa şi de a face senzaţie la "Neatza", însă astăzi Flavia Mihăşan, vecina sexy, s-a întrecut pe sine.
Joi, 12.11.2015, 09:16
O zi excelentă va fi întotdeauna completată de un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă salată din curcan răsfăţat, o gustare ce se găteşte rapid.
O zi excelentă va fi întotdeauna completată de un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă salată din curcan răsfăţat, o gustare ce se găteşte rapid.
Marti, 10.11.2015, 08:39
S-a descoperit care este cel mai eficient remediu împotriva căderii părului. Usturoiul se dovedește a fi nu doar un ingredient aromat, ci și un tratament extrem de bun.
Luni, 09.11.2015, 16:53
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi astăzi bucatini cu chef, un preparat delicios, extrem de aromat, graţie busuiocului şi salviei.
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi astăzi bucatini cu chef, un preparat delicios, extrem de aromat, graţie busuiocului şi salviei.
Luni, 09.11.2015, 08:28
E vineri şi e zi de răsfăţ, fapt pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi cu un desert delicios şi anume prăjitura "Brumărica".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a ales astăzi un preparat foarte simplu şi rapid : pasiune de toamnă.