Dacă nu există cozonac pe masa de Paşte, parcă lipseşte ceva. Delicios, pufos, destul de uşor de făcut, acest produs este preferatul românilor. Iată o reţetă simplă!
Duminica, 12.04.2015, 09:20
O reţetă delicioasă, potrivită chiar pentru masa de Paşte, este, fără doar şi poate, veşmintele lui Hristos, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să-l preparaţi.
”In Joia Mare, bunica obisnuia sa vopseasca ouale. Nu stiu cand avea timp pentru toate treburile gospodaresti, dar mereu masa ei era incarcata de bunatati. Tot in perioada asta, ne rasfata si cu celebra prajitura cu bulion, facuta din ingrediente atat de simple, dar cu un gust absolut fabulos. De la bunica am mostenit multe retete de suflet, ea era cea care nu stia cu ce bunatati sa ma mai incante.
Însoțit de Virgil Mănescu, chef Sorin Bontea a ajuns și el la ușa mai multor bucureșteni pentru a le împărți daruri pentru masa de Paște
Joi, 09.04.2015, 14:41
Vrei să ştii cum trebuie să găteşti de Paşte pentru a avea atât o masă îmbelşugată, dar şi una sănătoasă în acelaşi timp? Atunci ar fi bine să vezi ce sfaturi îţi dau cei trei chefi de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor.
Joi, 09.04.2015, 14:01
Vrei să ştii cum trebuie să găteşti de Paşte pentru a avea atât o masă îmbelşugată, dar şi una sănătoasă în acelaşi timp? Atunci ar fi bine să vezi ce sfaturi îţi dau cei trei chefi de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor
Joi, 09.04.2015, 13:55
Joia Mare le aduce tuturor amintirile copilăriei mai aproape, iar Chef Scărlătescu rememorează cu zâmbetul pe buze mesele pline de Paște, aranjate de bunica sa. Aceasta este cea care i-a format gustul pentru bucate încă din copilărie
Joi, 09.04.2015, 11:15
Dacă aveţi de gând să gătiţi de Paşte friptură de miel, trebuie să încercaţi reţeta unui specialist. Chef Cătălin Scărlătescu ne-a dezvăluit pas cu pas cum se pregăteşte corect acest tip de carne!
Joi, 09.04.2015, 10:58
În această ediție, bucătarul de la Neatza, Vlădutz, a gătit un pandișpan cu vișine numit ciocolatina.
A mai rămas foarte puţin timp până când vom sărbători Paştele, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi rizotto cu ciuperci, o reţetă absolut delicioasă.
Luni, 06.04.2015, 08:38
A mai rămas foarte puţin timp până când vom sărbători Paştele, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi rizotto cu ciuperci, o reţetă absolut delicioasă.
O zi plăcută va deveni minunată dacă îţi vei răsfăţa simţurile cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi cotlet de viţel bavarez.
O zi plăcută va deveni minunată dacă îţi vei răsfăţa simţurile cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi cotlet de viţel bavarez.
Joi, 02.04.2015, 08:14
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să vă începeţi săptămâna cu un preparat delicios şi anume, strapă de primăvară.
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să vă începeţi săptămâna cu un preparat delicios şi anume, strapă de primăvară.
Luni, 30.03.2015, 08:22
Doar câteva ore ne mai despart până când ne vom bucura de weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi prăjitură cu brânză în stil german, un desert demenţial.
Doar câteva ore ne mai despart până când ne vom bucura de weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi prăjitură cu brânză în stil german, un desert demenţial.
Vineri, 27.03.2015, 08:19
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, ne răsfaţă în fiecare zi cu preparate delicioase, iar astăzi ne propune viţel bun bun.
Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi un preparat românesc astăzi şi anume, ciorbă de fasole cu afumătură.
Miercuri, 25.03.2015, 08:51
La proba cu preparate internationale, Ciprian a fost printre putinii concurenti laudati de cei trei jurati. Cu lacrimi in ochi, acesta a trait o emotie de nedescris atunci cand cei trei chefi au gustat din farfuria sa, l-au laudat, iar ceilalti colegi l-au si aplaudat.
Marti, 24.03.2015, 14:40
Adriana a fost in culmea fericirii la “Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” atunci cand, la proba dish-urilor internationale, a fost laudata de chefi.
Marti, 24.03.2015, 14:30
Dacă îţi doreşti să ţii tot Postul Paştelui, dar uneori îţi este greu pentru că simţi nevoia să guşti ceva dulce, trebuie să ştii că există câteva soluţii. Asistenta Raluca Dumitru de la "Star Matinal" te învaţă cum să pregăteşti rapid şi uşor "Gogoşi de post".
Marti, 24.03.2015, 11:15
Dacă vrei să urmezi Postul Paştelui şi să te răsfeţi cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi "mama mia", un preparat delios.
Dacă vrei să urmezi Postul Paştelui şi să te răsfeţi cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi "mama mia", un preparat delios.
Marti, 24.03.2015, 08:34
Concurenta de la „Iadul bucătarilor” a decis să prezinte o rețetă savuroasă și extrem de ușor de făcut, potrivită mai ales atunci când vrei să prepari ceva surprinzător pentru cei dragi.
Luni, 23.03.2015, 14:03
Primăvara a început să-şi facă simţită prezenţa tot mai des, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi coşuleţ de primăvară.
Primăvara a început să-şi facă simţită prezenţa tot mai des, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi coşuleţ de primăvară.
Luni, 23.03.2015, 08:24
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi frăguţă, o reţetă delicioasă.
Aceasta super-reteta veche de 6.000 de ani este cunoscuta ca fiind cel mai de succes remediu cu efect de reintinerire.
Joi, 19.03.2015, 15:55
Să îi cucerești pe cei trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” e lucru mare. Rețeta cu care Maria Crap a reușit săptămâna aceasta să smulga laude din partea celor trei este pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă.
Joi, 19.03.2015, 12:09
Concurenta din echipa roșie te învață să faci un desert incredibil de gustos și de ușor de făcut.
Joi, 19.03.2015, 11:33
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi rizotto a ala chef, o reţetă delicioasă.
Vrei să îți uimești prietenii și apropiații cu un desert savuros? Atunci iată rețeta propusă de Florin Ardeleanu.
Miercuri, 18.03.2015, 15:14Ingrediente Pentru dressing: - suc de portocale - miere - sare - Campari - oțet Pentru salată: - avocado - brânză cu mucegai - mango - baby spanac - portocală - untișor - muguri de pin Mod de preparare Dressingul se face...
Miercuri, 18.03.2015, 14:06
Iată o rețetă specială cu care îți poți impresiona familia sau invitații. Se prepară ușor, dar rezultatele sunt pe măsură.
Miercuri, 18.03.2015, 11:48
Concurenta din echipa roșie te învață să faci o rețetă plină de savoare, cu care îți poți impresiona apropiații.
Miercuri, 18.03.2015, 11:40
Spanacul este o minune a naturii atunci când vine vorba de sănătatea noastră, aşa că primăvara este bine să-l consumi cât mai des posibil. Şi nu gătit, ci crud, în salate.
Marti, 17.03.2015, 20:48
Spanacul este o minune a naturii atunci când vine vorba de sănătatea noastră, aşa că primăvara este bine să-l consumi cât mai des posibil. Şi nu gătit, ci crud, în salate.
Marti, 17.03.2015, 20:41
Iată o rețetă simplă de prăjitură turcească ce se face rapid și foarte ușor, cu puține ingrediente.
Marti, 17.03.2015, 10:38
Legumele şi-au făcut simţite prezenţa în pieţe, aşa că ar fi bine să le incluzi în alimentaţia ta. Tocmai de aceea, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi supă cremă.
Marti, 17.03.2015, 08:20
Dacă ești pe fugă și totuși ai poftă de ceva dulce, iată o rețetă simplă, gata în doar câteva minute. Rezultatele sunt totuși pe măsură.
Luni, 16.03.2015, 14:09
Ori de câte ori îți dorești să gătești ceva rapid alegi să faci un șnițel? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți sugerează o rețetă simplă, rapidă și deosebită.
Ori de câte ori îți dorești să gătești ceva rapid alegi să faci un șnițel? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți sugerează o rețetă simplă, rapidă și deosebită.
Luni, 16.03.2015, 08:20
Iată o reţetă foarte rapid şi uşor de pregătit, ideală pentru weekend. Toţi vor fi înnebuniţi după aceste prăjituri.
Vineri, 13.03.2015, 15:25
Dacă te grăbeşti sau pur şi simplu te-ai trezit cu musafiri neaşteptaţi şi nu ai cu ce să-i serveşti, atunci iată o reţetă rapidă, dar de mare efect.
Vineri, 13.03.2015, 14:49
Pentru că este vineri, astăzi la Neatza se gătește un destert! Vlăduț, bucătarul de serviciu, a pregătit o rețetă inedită denumită - "Răzvan și Dani"
Ingrediente - 100 grame de cremă de brânză - 4 ouă (opțional - vanilie și scorțișoară) Mod de preparare Pune ingredientele într-un blender. Dacă preferi clătitele mai aromate, adaugă-le și pe ele. Amestecă până ce...
Joi, 12.03.2015, 13:01
Concurenta din echipa roșie a pregătit un desert ce poartă numele emisiunii. Rețeta este una simplă și rapid de făcut.
Joi, 12.03.2015, 11:44
Concurentul din echipa albastră arată cum se face o rețetă incredibil de gustoasă, ce va alinta simțurile oricui.
Joi, 12.03.2015, 11:39
Dacă nu ai mult timp de petrecut în bucătărie și totuși vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu niște prăjituri gustoase, atunci iată o rețetă simplă și rapid de făcut.
Joi, 12.03.2015, 09:57