Antena Căutare

Articole despre reteta

Cea mai simplă reţetă de cozonac! Încearcă o variantă delicioasă, pe care o poate face oricine

Cea mai simplă reţetă de cozonac! Încearcă o variantă delicioasă, pe care o poate face oricine

Dacă nu există cozonac pe masa de Paşte, parcă lipseşte ceva. Delicios, pufos, destul de uşor de făcut, acest produs este preferatul românilor. Iată o reţetă simplă!

Duminica, 12.04.2015, 09:20
Reţeta lui Vlăduţ: Veşmintele lui Hristos

Reţeta lui Vlăduţ: Veşmintele lui Hristos

O reţetă delicioasă, potrivită chiar pentru masa de Paşte, este, fără doar şi poate, veşmintele lui Hristos, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să-l preparaţi.

Vineri, 10.04.2015, 08:00
Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie rețeta de DROB a bunicii

Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie rețeta de DROB a bunicii

”In Joia Mare, bunica obisnuia sa vopseasca ouale. Nu stiu cand avea timp pentru toate treburile gospodaresti, dar mereu masa ei era incarcata de bunatati. Tot in perioada asta, ne rasfata si cu celebra prajitura cu bulion, facuta din ingrediente atat de simple, dar cu un gust absolut fabulos. De la bunica am mostenit multe retete de suflet, ea era cea care nu stia cu ce bunatati sa ma mai incante.

Joi, 09.04.2015, 16:34
În cadrul campaniei de Paște de la Antena 1, ”Cioc-cioc”, Chef Sorin Bontea împarte rețete pe stradă

În cadrul campaniei de Paște de la Antena 1, ”Cioc-cioc”, Chef Sorin Bontea împarte rețete pe stradă

Însoțit de Virgil Mănescu, chef Sorin Bontea a ajuns și el la ușa mai multor bucureșteni pentru a le împărți daruri pentru masa de Paște

Joi, 09.04.2015, 14:41
Tipsuri de Paşte de la Chefi! Ce-ţi recomandă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

Tipsuri de Paşte de la Chefi! Ce-ţi recomandă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

Vrei să ştii cum trebuie să găteşti de Paşte pentru a avea atât o masă îmbelşugată, dar şi una sănătoasă în acelaşi timp? Atunci ar fi bine să vezi ce sfaturi îţi dau cei trei chefi de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor.

Joi, 09.04.2015, 14:01
Tipsuri de Paşte de la Chefi! Ce-ţi recomandă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

Tipsuri de Paşte de la Chefi! Ce-ţi recomandă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu

Vrei să ştii cum trebuie să găteşti de Paşte pentru a avea atât o masă îmbelşugată, dar şi una sănătoasă în acelaşi timp? Atunci ar fi bine să vezi ce sfaturi îţi dau cei trei chefi de la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor

Joi, 09.04.2015, 13:55
Chef Scărlătescu ne dezvăluie REȚETA perfectă de DROB, a bunicii!

Chef Scărlătescu ne dezvăluie REȚETA perfectă de DROB, a bunicii!

Joia Mare le aduce tuturor amintirile copilăriei mai aproape, iar Chef Scărlătescu rememorează cu zâmbetul pe buze mesele pline de Paște, aranjate de bunica sa. Aceasta este cea care i-a format gustul pentru bucate încă din copilărie

Joi, 09.04.2015, 11:15
Secretul unei reţete perfecte! Chef Cătălin Scărlătescu îţi arată, pas cu pas, cum se face friptura de miel

Secretul unei reţete perfecte! Chef Cătălin Scărlătescu îţi arată, pas cu pas, cum se face friptura de miel

Dacă aveţi de gând să gătiţi de Paşte friptură de miel, trebuie să încercaţi reţeta unui specialist. Chef Cătălin Scărlătescu ne-a dezvăluit pas cu pas cum se pregăteşte corect acest tip de carne!

Joi, 09.04.2015, 10:58
Reţeta lui Vlădutz: Ciocolatina

Reţeta lui Vlădutz: Ciocolatina

În această ediție, bucătarul de la Neatza, Vlădutz, a gătit un pandișpan cu vișine numit ciocolatina.

Miercuri, 08.04.2015, 08:28
Îţi lingi degetele de plăcere! Risotto cu ciuperci, un preparat demenţial, ce-ţi alintă papilele

Îţi lingi degetele de plăcere! Risotto cu ciuperci, un preparat demenţial, ce-ţi alintă papilele

A mai rămas foarte puţin timp până când vom sărbători Paştele, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi rizotto cu ciuperci, o reţetă absolut delicioasă.

Luni, 06.04.2015, 08:38
Îţi lingi degetele de plăcere! Risotto cu ciuperci, un preparat demenţial, ce-ţi alintă papilele

Îţi lingi degetele de plăcere! Risotto cu ciuperci, un preparat demenţial, ce-ţi alintă papilele

A mai rămas foarte puţin timp până când vom sărbători Paştele, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi rizotto cu ciuperci, o reţetă absolut delicioasă.

Luni, 06.04.2015, 08:34
Înnebuneşti de plăcere! Cotlet de viţel bavarez, un preparat demenţial, ce-ţi răsfaţă simţurile

Înnebuneşti de plăcere! Cotlet de viţel bavarez, un preparat demenţial, ce-ţi răsfaţă simţurile

O zi plăcută va deveni minunată dacă îţi vei răsfăţa simţurile cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi cotlet de viţel bavarez.

Joi, 02.04.2015, 08:52
Înnebuneşti de plăcere! Cotlet de viţel bavarez, un preparat demenţial, ce-ţi răsfaţă simţurile

Înnebuneşti de plăcere! Cotlet de viţel bavarez, un preparat demenţial, ce-ţi răsfaţă simţurile

O zi plăcută va deveni minunată dacă îţi vei răsfăţa simţurile cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi cotlet de viţel bavarez.

Joi, 02.04.2015, 08:14
Răsfaţă-te cu un preparat demenţial! Strapă de primăvară, o reţetă delicioasă, ce-ţi înnebuşte simţurile

Răsfaţă-te cu un preparat demenţial! Strapă de primăvară, o reţetă delicioasă, ce-ţi înnebuşte simţurile

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să vă începeţi săptămâna cu un preparat delicios şi anume, strapă de primăvară.

Luni, 30.03.2015, 08:38
Răsfaţă-te cu un preparat demenţial! Strapă de primăvară, o reţetă delicioasă, ce-ţi înnebuşte simţurile

Răsfaţă-te cu un preparat demenţial! Strapă de primăvară, o reţetă delicioasă, ce-ţi înnebuşte simţurile

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să vă începeţi săptămâna cu un preparat delicios şi anume, strapă de primăvară.

Luni, 30.03.2015, 08:22
Răsfaţă-ţi simţurile cu un desert demenţial! Prăjitură cu brânză, un preparat ce-ţi alintă papilele

Răsfaţă-ţi simţurile cu un desert demenţial! Prăjitură cu brânză, un preparat ce-ţi alintă papilele

Doar câteva ore ne mai despart până când ne vom bucura de weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi prăjitură cu brânză în stil german, un desert demenţial.

Vineri, 27.03.2015, 08:36
Răsfaţă-ţi simţurile cu un desert demenţial! Prăjitură cu brânză, un preparat ce-ţi alintă papilele

Răsfaţă-ţi simţurile cu un desert demenţial! Prăjitură cu brânză, un preparat ce-ţi alintă papilele

Doar câteva ore ne mai despart până când ne vom bucura de weekend, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi prăjitură cu brânză în stil german, un desert demenţial.

Vineri, 27.03.2015, 08:19
Alintă-ţi simţurile româneşte! Viţel bun bun, un preparat ce-ţi înnebuneşte papilele

Alintă-ţi simţurile româneşte! Viţel bun bun, un preparat ce-ţi înnebuneşte papilele

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, ne răsfaţă în fiecare zi cu preparate delicioase, iar astăzi ne propune viţel bun bun.

Joi, 26.03.2015, 08:47
Răsfaţă-ţi simţurile cu un preparat delicios de…românesc! Ciorbă de fasole, cum n-ai mai gătit vreodată

Răsfaţă-ţi simţurile cu un preparat delicios de…românesc! Ciorbă de fasole, cum n-ai mai gătit vreodată

Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi un preparat românesc astăzi şi anume, ciorbă de fasole cu afumătură.

Miercuri, 25.03.2015, 08:51
Rețeta lui Ciprian, introdusă de jurați în meniul “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Rețeta lui Ciprian, introdusă de jurați în meniul “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

La proba cu preparate internationale, Ciprian a fost printre putinii concurenti laudati de cei trei jurati. Cu lacrimi in ochi, acesta a trait o emotie de nedescris atunci cand cei trei chefi au gustat din farfuria sa, l-au laudat, iar ceilalti colegi l-au si aplaudat.

Marti, 24.03.2015, 14:40
Rețeta despre care chef Dumitrescu a spus la “Hell’s Kitchen”:  “Ți-ai dat doctoratul în mousse de ciocolată!”

Rețeta despre care chef Dumitrescu a spus la “Hell’s Kitchen”: “Ți-ai dat doctoratul în mousse de ciocolată!”

Adriana a fost in culmea fericirii la “Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” atunci cand, la proba dish-urilor internationale, a fost laudata de chefi.

Marti, 24.03.2015, 14:30
Ai poftă de ceva DELICIOS și foarte simplu de făcut? Invață să prepari "Gogoşi caramelizate de post", desertul care e gata în doar câteva minute

Ai poftă de ceva DELICIOS și foarte simplu de făcut? Invață să prepari "Gogoşi caramelizate de post", desertul care e gata în doar câteva minute

Dacă îţi doreşti să ţii tot Postul Paştelui, dar uneori îţi este greu pentru că simţi nevoia să guşti ceva dulce, trebuie să ştii că există câteva soluţii. Asistenta Raluca Dumitru de la "Star Matinal" te învaţă cum să pregăteşti rapid şi uşor "Gogoşi de post".

Marti, 24.03.2015, 11:15
Mama mia, ce delicios e! Paste creţe, rozmarin şi busuioc, într-un preparat absolut demenţial, perfect pentru post

Mama mia, ce delicios e! Paste creţe, rozmarin şi busuioc, într-un preparat absolut demenţial, perfect pentru post

Dacă vrei să urmezi Postul Paştelui şi să te răsfeţi cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi "mama mia", un preparat delios.

Marti, 24.03.2015, 09:00
Mama mia, ce delicios e! Paste creţe, rozmarin şi busuioc, într-un preparat absolut demenţial, perfect pentru post

Mama mia, ce delicios e! Paste creţe, rozmarin şi busuioc, într-un preparat absolut demenţial, perfect pentru post

Dacă vrei să urmezi Postul Paştelui şi să te răsfeţi cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi "mama mia", un preparat delios.

Marti, 24.03.2015, 08:34
Elena Popa prepară un quiche cu piept de pui si broccoli

Elena Popa prepară un quiche cu piept de pui si broccoli

Concurenta de la „Iadul bucătarilor” a decis să prezinte o rețetă savuroasă și extrem de ușor de făcut, potrivită mai ales atunci când vrei să prepari ceva surprinzător pentru cei dragi.

Luni, 23.03.2015, 14:03
Oricine o poate găti! Coşuleţ de primăvară, un preparat delicios, ce-ţi înnebuneşte papilele

Oricine o poate găti! Coşuleţ de primăvară, un preparat delicios, ce-ţi înnebuneşte papilele

Primăvara a început să-şi facă simţită prezenţa tot mai des, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi coşuleţ de primăvară.

Luni, 23.03.2015, 08:40
Oricine o poate găti! Coşuleţ de primăvară, un preparat delicios, ce-ţi înnebuneşte papilele

Oricine o poate găti! Coşuleţ de primăvară, un preparat delicios, ce-ţi înnebuneşte papilele

Primăvara a început să-şi facă simţită prezenţa tot mai des, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi coşuleţ de primăvară.

Luni, 23.03.2015, 08:24
Frăguţă

Frăguţă

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi frăguţă, o reţetă delicioasă.

Vineri, 20.03.2015, 08:28
O rețetă VECHE DE 6.000 DE ANI te scapă de orice BOALĂ! Află tot ce trebuie despre preparatul MINUNE

O rețetă VECHE DE 6.000 DE ANI te scapă de orice BOALĂ! Află tot ce trebuie despre preparatul MINUNE

Aceasta super-reteta veche de 6.000 de ani este cunoscuta ca fiind cel mai de succes remediu cu efect de reintinerire.

Joi, 19.03.2015, 15:55
Jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, impresionați de preparatul Mariei

Jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, impresionați de preparatul Mariei

Să îi cucerești pe cei trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” e lucru mare. Rețeta cu care Maria Crap a reușit săptămâna aceasta să smulga laude din partea celor trei este pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă.

Joi, 19.03.2015, 12:09
Adriana Ivan prepară un desert cu măr, nucă și migdale

Adriana Ivan prepară un desert cu măr, nucă și migdale

Concurenta din echipa roșie te învață să faci un desert incredibil de gustos și de ușor de făcut.

Joi, 19.03.2015, 11:33
Rizotto a ala chef

Rizotto a ala chef

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi rizotto a ala chef, o reţetă delicioasă.

Joi, 19.03.2015, 08:18
Florin Ardeleanu prepară panna cotta lemon

Florin Ardeleanu prepară panna cotta lemon

Vrei să îți uimești prietenii și apropiații cu un desert savuros? Atunci iată rețeta propusă de Florin Ardeleanu.

Miercuri, 18.03.2015, 15:14
Chef Sorin Bontea dezvăluie o reţetă secretă! Cum se prepară salata perfectă?

Chef Sorin Bontea dezvăluie o reţetă secretă! Cum se prepară salata perfectă?

Ingrediente Pentru dressing: - suc de portocale - miere - sare - Campari - oțet Pentru salată: - avocado - brânză cu mucegai - mango - baby spanac - portocală - untișor - muguri de pin Mod de preparare Dressingul se face...

Miercuri, 18.03.2015, 14:06
Maria Crap te învață cum se face un arfait de ficat de pui cu sos de roșii

Maria Crap te învață cum se face un arfait de ficat de pui cu sos de roșii

Iată o rețetă specială cu care îți poți impresiona familia sau invitații. Se prepară ușor, dar rezultatele sunt pe măsură.

Miercuri, 18.03.2015, 11:48
Miss Bikini Elena Pop îți face rulouri de somon înăbușit cu legume

Miss Bikini Elena Pop îți face rulouri de somon înăbușit cu legume

Concurenta din echipa roșie te învață să faci o rețetă plină de savoare, cu care îți poți impresiona apropiații.

Miercuri, 18.03.2015, 11:40
Spanacul e un aliment minune! Chef Cătălin Scărlătescu te învaţă cum să pregăteşti o reţetă delicioasă şi sănătoasă

Spanacul e un aliment minune! Chef Cătălin Scărlătescu te învaţă cum să pregăteşti o reţetă delicioasă şi sănătoasă

Spanacul este o minune a naturii atunci când vine vorba de sănătatea noastră, aşa că primăvara este bine să-l consumi cât mai des posibil. Şi nu gătit, ci crud, în salate.

Marti, 17.03.2015, 20:48
Spanacul e un aliment minune! Chef Cătălin Scărlătescu te învaţă cum să pregăteşti o reţetă delicioasă şi sănătoasă

Spanacul e un aliment minune! Chef Cătălin Scărlătescu te învaţă cum să pregăteşti o reţetă delicioasă şi sănătoasă

Spanacul este o minune a naturii atunci când vine vorba de sănătatea noastră, aşa că primăvara este bine să-l consumi cât mai des posibil. Şi nu gătit, ci crud, în salate.

Marti, 17.03.2015, 20:41
Deliciul sultanului Suleyman, o rețetă simplă ce se face în doar câteva minute, cu puține ingrediente!

Deliciul sultanului Suleyman, o rețetă simplă ce se face în doar câteva minute, cu puține ingrediente!

Iată o rețetă simplă de prăjitură turcească ce se face rapid și foarte ușor, cu puține ingrediente.

Marti, 17.03.2015, 10:38
Papilele tale vor zâmbi de plăcere! Supa cremă, un preparat delicios şi sănătos

Papilele tale vor zâmbi de plăcere! Supa cremă, un preparat delicios şi sănătos

Legumele şi-au făcut simţite prezenţa în pieţe, aşa că ar fi bine să le incluzi în alimentaţia ta. Tocmai de aceea, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi supă cremă.

Marti, 17.03.2015, 08:20
Prăjitură demențială cu doar DOUĂ ingrediente! E gata în câteva minute, fără coacere, dar gustul este senzațional!

Prăjitură demențială cu doar DOUĂ ingrediente! E gata în câteva minute, fără coacere, dar gustul este senzațional!

Dacă ești pe fugă și totuși ai poftă de ceva dulce, iată o rețetă simplă, gata în doar câteva minute. Rezultatele sunt totuși pe măsură.

Luni, 16.03.2015, 14:09
Oricine îl poate găti! Șnițel vesel de primăvară, un preparat delicios, ce-ți răsfață papilele

Oricine îl poate găti! Șnițel vesel de primăvară, un preparat delicios, ce-ți răsfață papilele

Ori de câte ori îți dorești să gătești ceva rapid alegi să faci un șnițel? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți sugerează o rețetă simplă, rapidă și deosebită.

Luni, 16.03.2015, 11:33
Oricine îl poate găti! Șnițel vesel de primăvară, un preparat delicios, ce-ți răsfață papilele

Oricine îl poate găti! Șnițel vesel de primăvară, un preparat delicios, ce-ți răsfață papilele

Ori de câte ori îți dorești să gătești ceva rapid alegi să faci un șnițel? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza”, îți sugerează o rețetă simplă, rapidă și deosebită.

Luni, 16.03.2015, 08:20
Pufoşenii de weekend! O reţetă simplă cu doar DOUĂ ingrediente, gata în 10 minute!

Pufoşenii de weekend! O reţetă simplă cu doar DOUĂ ingrediente, gata în 10 minute!

Iată o reţetă foarte rapid şi uşor de pregătit, ideală pentru weekend. Toţi vor fi înnebuniţi după aceste prăjituri.

Vineri, 13.03.2015, 15:25
Păcătoşenii cu cocos, o super reţetă de prăjituri cu DOUĂ ingrediente, gata în DOAR 10 minute!

Păcătoşenii cu cocos, o super reţetă de prăjituri cu DOUĂ ingrediente, gata în DOAR 10 minute!

Dacă te grăbeşti sau pur şi simplu te-ai trezit cu musafiri neaşteptaţi şi nu ai cu ce să-i serveşti, atunci iată o reţetă rapidă, dar de mare efect.

Vineri, 13.03.2015, 14:49
Rețeta lui Vlădutz: "Răzvan și Dani"

Rețeta lui Vlădutz: "Răzvan și Dani"

Pentru că este vineri, astăzi la Neatza se gătește un destert! Vlăduț, bucătarul de serviciu, a pregătit o rețetă inedită denumită - "Răzvan și Dani"

Vineri, 13.03.2015, 08:25
Prepară o porție de clătite DELICIOASE, folosind doar 2 INGREDIENTE!

Prepară o porție de clătite DELICIOASE, folosind doar 2 INGREDIENTE!

Ingrediente - 100 grame de cremă de brânză - 4 ouă (opțional - vanilie și scorțișoară) Mod de preparare Pune ingredientele într-un blender. Dacă preferi clătitele mai aromate, adaugă-le și pe ele. Amestecă până ce...

Joi, 12.03.2015, 13:01
Rebeca Mădaș a făcut un desert Hell’s Kitchen!

Rebeca Mădaș a făcut un desert Hell’s Kitchen!

Concurenta din echipa roșie a pregătit un desert ce poartă numele emisiunii. Rețeta este una simplă și rapid de făcut.

Joi, 12.03.2015, 11:44
Paul Mădaș îți prezintă un Ménage à trois avec souce, o rețetă afrodisiacă ce îi va înnebuni pe toți de plăcere!

Paul Mădaș îți prezintă un Ménage à trois avec souce, o rețetă afrodisiacă ce îi va înnebuni pe toți de plăcere!

Concurentul din echipa albastră arată cum se face o rețetă incredibil de gustoasă, ce va alinta simțurile oricui.

Joi, 12.03.2015, 11:39
Super prăjituri cu doar DOUĂ ingrediente! Sunt gata în 15 minute, dar vei fi înnebunit după ele!

Super prăjituri cu doar DOUĂ ingrediente! Sunt gata în 15 minute, dar vei fi înnebunit după ele!

Dacă nu ai mult timp de petrecut în bucătărie și totuși vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu niște prăjituri gustoase, atunci iată o rețetă simplă și rapid de făcut.

Joi, 12.03.2015, 09:57
x