Pentru inceput punem painea in apa calduta la inmuiat apoi tocam marunt patrunjelul vasele de gatit le ungem cu unt si pesmet.
Luni, 21.03.2016, 16:01Hidratez Cramberry intr-un bol cu apa calduta.
Luni, 21.03.2016, 15:43Fasonam muschiul de vita pe care o sa-l prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, pentru ai inchide porii(acest procedeu impiedica pierderea sucului din carne).
Luni, 21.03.2016, 15:27Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Vineri, 18.03.2016, 10:51Ai chef de ceva dulce, dar nu ştii ce ai putea să găteşti? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să prepari tortul "Visul Fructelor".
Vineri, 18.03.2016, 09:20Salata de vinete este preferata multora pentru sezonul de vară. Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte cu drag cum făcea 30-40 kg de vinete zilnic şi a împărtăşit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii "Chefi la cuţite".
Joi, 17.03.2016, 13:27În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "File fericit", un preparat de primăvară.
Joi, 17.03.2016, 08:19Dacă iubiţi preparatele din cartofi, această reţetă este ideală, fiind extrem de simplu de realizat.
Miercuri, 16.03.2016, 15:28Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.
Miercuri, 16.03.2016, 12:53În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Supă-crema inimoasă cu crutoane".
Miercuri, 16.03.2016, 09:22Pentru blat, se amesteca ouale cu zaharul. Intre timp, la bain marie se topeste ciocolata impreuna cu untul.
Marti, 15.03.2016, 22:28Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.
Marti, 15.03.2016, 22:20Ioana Limoncu este Account Manager și îi place bucătăria indiană. A ales o rețetă de pui gătit în stil indian.
Marti, 15.03.2016, 22:15Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.
Marti, 15.03.2016, 22:11Se toaca carnea in cuburi si se prajeste usor in uleiul incins, invartindu-se pe toate partile.
Marti, 15.03.2016, 22:04Coronitele de miel se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, usturoi si ulei. Se dau la rece pentru o ora.
Marti, 15.03.2016, 12:12În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Trandafir Domnesc".
Marti, 15.03.2016, 08:30Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.
Luni, 14.03.2016, 22:46Toate legumele le spalam si le punem intr-un bol sau pe o planseta.
Luni, 14.03.2016, 22:18O buzoianca de 55 de ani, Angela Bratosin, si-a luat fiica de 17 ani, Aurora, si au venit impreuna la Chefi la cutite!
Luni, 14.03.2016, 20:47Cu toții facem piureul de cartofi așa cum l-am învățat de la mamele sau bunicile noastre: fiebem cartofii, apoi punem unt, lapte si sare și apoi amestecăm bine, bine.
Luni, 14.03.2016, 14:36În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru post "Hummus oriental".
Luni, 14.03.2016, 08:23In 4 litri de apa cu jumatate din cantitatea de moare,se pune la fiert kaizerul/coasta afumata cu putina sare si foaie de dafin si cand incepe sa fiarba se adauga si carnatii taiati rondele.
Marti, 08.03.2016, 23:34Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.
Marti, 08.03.2016, 23:30Condimentam aripioarele si pieptul de pui cu sare si piper si le preparam la gratar, apoi le tragem la tigaie in grasime de gasca, daca avem, daca nu, in ulei de masline, dupa care le scoatem in alt vas.
Marti, 08.03.2016, 23:30Supă de varză acră este rețeta pe care Tudor mizează. Se pune chimen, morcovi, cârnați afumați, costiță și smântână. Am furat această tehnică de la mama și bunica.
Marti, 08.03.2016, 22:41Pentru început, filetăm pieptul de curcan, dar nu foarte subțire, îl asezonăm cu sare și piper, după care îl rulăm și îl înfășurăm în folia de plastic transparentă.
Marti, 08.03.2016, 20:54Mucenici, măcenici, sfinţişori sau brădoşi. Indiferent de cum sunt numiţi spune, colăceii în formă de infinit sunt nelipsiţi de pe masă în ziua de 9 Martie. Şi nici ziua nu este aleasă întâmplător. Tradiţia spune că mucenicii se...
Marti, 08.03.2016, 20:30Vladutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne dezvăluie secretul preparării unei savarine perfecte.
Marti, 08.03.2016, 09:27În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară Croque "Mama", o mâncare gustoasă şi sănătoasă.
Marti, 08.03.2016, 08:23Banu Catalin a preparat in show-ul Chefi la cutite o reteta de Nikujaga.
Luni, 07.03.2016, 18:45În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bucuria primăverii", o mâncare gustoasă şi sănătoasă.
Luni, 07.03.2016, 08:16Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete....
Luni, 29.02.2016, 13:42Încearcă o reţetă deosebită a lui chef Florin Dumitrescu.
Luni, 29.02.2016, 13:36În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Tagliatelle cu legume", o mâncare gustoasă şi foarte uşor de preparat.
Joi, 25.02.2016, 08:13În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bunicuţe dulci", un preparat dulce acrişor.
Miercuri, 24.02.2016, 08:21Chef Florin Dumitrescu te învață să faci cea mai bună pâine de casă.
Marti, 23.02.2016, 11:28În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bucuria primăverii", un preparat gustos din spanac.
Marti, 23.02.2016, 08:24În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Rigatoni în crustă picantă".
Luni, 22.02.2016, 08:23Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregătit astăzi un nou desert - Prăjitura "Nota 10"
Vineri, 19.02.2016, 08:40Din bucătăria pentru suflet, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă iberică cu chorizo și carne de pui intitulată "Tocăniță spaniolă"
Joi, 18.02.2016, 08:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o o reţetă dulce-acrişoară cu fructe exotice şi carne de pasăre intitulată - "Pui gingaş"
Miercuri, 17.02.2016, 08:24O rețetă simplă, rapidă și extrem de pufoasă! Vlădutz i-a gătit Danielei Crudu un pandișpan cu vișine, atât de gustos și dulce... încât grește glicemia instant!
Joi, 11.02.2016, 14:52Vladutz, bucatarul de la Neatza, a preparat o delicioasa tocanita bavareza, amintind astfel de "oktoberfest".
Miercuri, 10.02.2016, 13:43Vladutz de la Neatza cu Răzvan şi Dani s-a gândit să îi facă o dedicaţie culinară frumoasei Flavia! Nebunia de arome şi texturi a înnebunit-o pe asistentă, aşa că toate gospodinele au decis să urmeze pas cu pas reţeta pentru a aduce savoarea şi… acasă!
Marti, 09.02.2016, 14:26Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de sezon care are ca ingrediente de bază foi de plăcintă și carne tocată intitulată - "Pachețele de iarnă"
Marti, 09.02.2016, 08:45Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă care te poartă în timp, către gustul copilăriei:"Scovergi ca la buni"!
Luni, 08.02.2016, 14:37Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de snițel mai specială de care te poți îndrăgosti încă de la prima degustare!
Luni, 08.02.2016, 08:21Nelipsită din preparatele tradiţionale, ceapa este si un remediu naturist despre care nu mulţi ştiu.
Duminica, 07.02.2016, 07:54Chef Florin Scărlătescu te învaţă să prepari o salată răcoroasă, care, în plus, te ajută să slăbeşti 15 kilograme.
Vineri, 05.02.2016, 13:04