Tonul se porționează, se glazurează cu soia, se dă prin semințele de susan și se prăjește în tigaie, la foc mare, câte 10-15 secunde pe fiecare parte.
Se toaca marunt cateva frunze de busuioc, menta, salvie, marar si se pun intr-un bol.
Rețeta lui Vlăduț de astăzi are ca ingrediente de bază spanacul și urdă, iar preparatul final se numește "Clătita iubită"
Se curata telina și cartofii, se spala și se pun la fiert cu puțina sare.
Se curata si se taie cubulete ceapa uscata.
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Duminica, 27.03.2016, 15:29
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 16:14
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Îţi plac batoanele Bounty, dar nu vrei să le mai cumperi din magazin? Încearcă să le faci chiar la tine acasă. Iată reţeta!
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi, "Tiramisu magic". Preparatul conține ouă, pișcoturi, mascarpone, ciocolată şi altele.
Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.
Joi, 24.03.2016, 15:48
Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.
Anca Alungulesei, specialist în dulciuri raw-vegan și programe terapeutice și de detoxifiere cu sucuri naturale de legume și fructe, a pregătit la ”Neatza” o supă verde de legume.
În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi, "Pui catifelat". Preparatul conține piept de pui, ciuperci, unt, parmezan, salvie şi altele.
Se curata muschiuletul, se fileteaza si se asezoneaza cu sare.
Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.
1. Se pune 150 g unt la incins, impreuna cu o lingura de ulei de masline si se prajesc rapanele pentru 2-3 minute, asezonate cu sare. Se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul.
1. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Papaleț David este bucătar și a venit la emisiune ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.
Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
1. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in unt si ulei de masline.
Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.
Glazura: fierbem 100g de smantana cu 25g de zahar la care o adaugam peste 200g de ciocolata alba topita, punem 4 foi de gelatina inmuiata si 20g de ulei de seminte.
Se preincalzeste cuptorul la 170 grade si se ung formele cu unt .
Ficatul de curata si se pune la marinat in amestecul de ingrediente pentru 10 minute.
Merele se bagă în cuptor cu ingredientele, apoi se face crema din smantana, ou si zahar. Frisca se bate cu miere.
Pentru inceput punem painea in apa calduta la inmuiat apoi tocam marunt patrunjelul vasele de gatit le ungem cu unt si pesmet.
Hidratez Cramberry intr-un bol cu apa calduta.
Fasonam muschiul de vita pe care o sa-l prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, pentru ai inchide porii(acest procedeu impiedica pierderea sucului din carne).
Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Vineri, 18.03.2016, 10:51
Ai chef de ceva dulce, dar nu ştii ce ai putea să găteşti? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să prepari tortul "Visul Fructelor".
Salata de vinete este preferata multora pentru sezonul de vară. Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte cu drag cum făcea 30-40 kg de vinete zilnic şi a împărtăşit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii "Chefi la cuţite".
În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "File fericit", un preparat de primăvară.
Dacă iubiţi preparatele din cartofi, această reţetă este ideală, fiind extrem de simplu de realizat.
Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.
Miercuri, 16.03.2016, 12:53
În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Supă-crema inimoasă cu crutoane".
Pentru blat, se amesteca ouale cu zaharul. Intre timp, la bain marie se topeste ciocolata impreuna cu untul.
Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.
Ioana Limoncu este Account Manager și îi place bucătăria indiană. A ales o rețetă de pui gătit în stil indian.
Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.
Se toaca carnea in cuburi si se prajeste usor in uleiul incins, invartindu-se pe toate partile.
Coronitele de miel se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, usturoi si ulei. Se dau la rece pentru o ora.
În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Trandafir Domnesc".
Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.
Toate legumele le spalam si le punem intr-un bol sau pe o planseta.
O buzoianca de 55 de ani, Angela Bratosin, si-a luat fiica de 17 ani, Aurora, si au venit impreuna la Chefi la cutite!
Cu toții facem piureul de cartofi așa cum l-am învățat de la mamele sau bunicile noastre: fiebem cartofii, apoi punem unt, lapte si sare și apoi amestecăm bine, bine.
În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru post "Hummus oriental".
In 4 litri de apa cu jumatate din cantitatea de moare,se pune la fiert kaizerul/coasta afumata cu putina sare si foaie de dafin si cand incepe sa fiarba se adauga si carnatii taiati rondele.
Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.