Antena Căutare

Articole despre reteta

Cuib de carne cu ou

Cuib de carne cu ou

Pentru inceput punem painea in apa calduta la inmuiat apoi tocam marunt patrunjelul vasele de gatit le ungem cu unt si pesmet.

Luni, 21.03.2016, 16:01
Calamar umplut cu cartofi duci servit cu proseco cream sos

Calamar umplut cu cartofi duci servit cu proseco cream sos

Hidratez Cramberry intr-un bol cu apa calduta.

Luni, 21.03.2016, 15:43
Beef Wellington cu trufe şi sos de parmezan

Beef Wellington cu trufe şi sos de parmezan

Fasonam muschiul de vita pe care o sa-l prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, pentru ai inchide porii(acest procedeu impiedica pierderea sucului din carne).

Luni, 21.03.2016, 15:27
Plăcintă de berbecuț, un preparat la care și zeii poftesc! Rețeta „semnătură” a lui chef Florin Dumitrescu este de-a dreptul divină!

Plăcintă de berbecuț, un preparat la care și zeii poftesc! Rețeta „semnătură” a lui chef Florin Dumitrescu este de-a dreptul divină!

Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.

Vineri, 18.03.2016, 10:51
"Visul Fructelor", cel mai bun tort de casă

"Visul Fructelor", cel mai bun tort de casă

Ai chef de ceva dulce, dar nu ştii ce ai putea să găteşti? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să prepari tortul "Visul Fructelor".

Vineri, 18.03.2016, 09:20
Chef Florin Dumitrescu te învaţă secretul salatei de vinete: "Ador să o gătesc vara. O pregătesc în cantități industriale"

Chef Florin Dumitrescu te învaţă secretul salatei de vinete: "Ador să o gătesc vara. O pregătesc în cantități industriale"

Salata de vinete este preferata multora pentru sezonul de vară. Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte cu drag cum făcea 30-40 kg de vinete zilnic şi a împărtăşit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii "Chefi la cuţite".

Joi, 17.03.2016, 13:27
Reţeta lui Vlădutz: "File fericit", un preparat de primăvară

Reţeta lui Vlădutz: "File fericit", un preparat de primăvară

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "File fericit", un preparat de primăvară.

Joi, 17.03.2016, 08:19
Chef Scărlătescu a pregătit cea mai bună reţetă de cartofi zdobiţi: "Când faci mâncare din suflet, toată lumea o să te iubească!"

Chef Scărlătescu a pregătit cea mai bună reţetă de cartofi zdobiţi: "Când faci mâncare din suflet, toată lumea o să te iubească!"

Dacă iubiţi preparatele din cartofi, această reţetă este ideală, fiind extrem de simplu de realizat.

Miercuri, 16.03.2016, 15:28
Desert divin, cu doar două ingrediente! E gata în câteva minute, dar te va cuceri definitiv!

Desert divin, cu doar două ingrediente! E gata în câteva minute, dar te va cuceri definitiv!

Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.

Miercuri, 16.03.2016, 12:53
Supă-crema inimoasă cu crutoane

Supă-crema inimoasă cu crutoane

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Supă-crema inimoasă cu crutoane".

Miercuri, 16.03.2016, 09:22
Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată

Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată

Pentru blat, se amesteca ouale cu zaharul. Intre timp, la bain marie se topeste ciocolata impreuna cu untul.

Marti, 15.03.2016, 22:28
Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala

Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.

Marti, 15.03.2016, 22:20
Ioana visează să aibă un Cooking Van și să bucure oamenii de pretutindeni cu bucatele ei. Din păcate, pe chefi nu i-a convins

Ioana visează să aibă un Cooking Van și să bucure oamenii de pretutindeni cu bucatele ei. Din păcate, pe chefi nu i-a convins

Ioana Limoncu este Account Manager și îi place bucătăria indiană. A ales o rețetă de pui gătit în stil indian.

Marti, 15.03.2016, 22:15
Bulz cu cârnăciori de casă

Bulz cu cârnăciori de casă

Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.

Marti, 15.03.2016, 22:11
Gulaş unguresc

Gulaş unguresc

Se toaca carnea in cuburi si se prajeste usor in uleiul incins, invartindu-se pe toate partile.

Marti, 15.03.2016, 22:04
Cotlet de miel New Zeelanda cu mousse de ţelină

Cotlet de miel New Zeelanda cu mousse de ţelină

Coronitele de miel se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, usturoi si ulei. Se dau la rece pentru o ora.

Marti, 15.03.2016, 12:12
Reţeta lui Vladutz: "Trandafir Domnesc", un preparat delicios

Reţeta lui Vladutz: "Trandafir Domnesc", un preparat delicios

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Trandafir Domnesc".

Marti, 15.03.2016, 08:30
Turnul Dracula

Turnul Dracula

Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.

Luni, 14.03.2016, 22:46
Rulou de șalău în mămăliguță aromată și legume pikante

Rulou de șalău în mămăliguță aromată și legume pikante

Toate legumele le spalam si le punem intr-un bol sau pe o planseta.

Luni, 14.03.2016, 22:18
Sunt mamă și fiică, iar povestea lor este una impresionantă. Marcela și Aurora, se despart în lacrimi

Sunt mamă și fiică, iar povestea lor este una impresionantă. Marcela și Aurora, se despart în lacrimi

O buzoianca de 55 de ani, Angela Bratosin, si-a luat fiica de 17 ani, Aurora, si au venit impreuna la Chefi la cutite!

Luni, 14.03.2016, 20:47
Asta sigur nu știai despre piureul de cartofi. Învață tehnica specială a lui Chef Florin Dumitrescu

Asta sigur nu știai despre piureul de cartofi. Învață tehnica specială a lui Chef Florin Dumitrescu

Cu toții facem piureul de cartofi așa cum l-am învățat de la mamele sau bunicile noastre: fiebem cartofii, apoi punem unt, lapte si sare și apoi amestecăm bine, bine.

Luni, 14.03.2016, 14:36
Reţeta lui Vladutz: Hummus oriental, reţetă de post

Reţeta lui Vladutz: Hummus oriental, reţetă de post

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru post "Hummus oriental".

Luni, 14.03.2016, 08:23
Supă de varză acră cu afumătură și sos de smântână

Supă de varză acră cu afumătură și sos de smântână

In 4 litri de apa cu jumatate din cantitatea de moare,se pune la fiert kaizerul/coasta afumata cu putina sare si foaie de dafin si cand incepe sa fiarba se adauga si carnatii taiati rondele.

Marti, 08.03.2016, 23:34
Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.

Marti, 08.03.2016, 23:30
Mâncare de conopidă cu pui

Mâncare de conopidă cu pui

Condimentam aripioarele si pieptul de pui cu sare si piper si le preparam la gratar, apoi le tragem la tigaie in grasime de gasca, daca avem, daca nu, in ulei de masline, dupa care le scoatem in alt vas.

Marti, 08.03.2016, 23:30
Povestea lui l-a ridicat de pe scaun pe chef Sorin Bontea, cu ochii în lacrimi: ”Am rămas fără cuvinte.Am rămas mut. Lasă-mă să-ți strâng mâna”

Povestea lui l-a ridicat de pe scaun pe chef Sorin Bontea, cu ochii în lacrimi: ”Am rămas fără cuvinte.Am rămas mut. Lasă-mă să-ți strâng mâna”

Supă de varză acră este rețeta pe care Tudor mizează. Se pune chimen, morcovi, cârnați afumați, costiță și smântână. Am furat această tehnică de la mama și bunica.

Marti, 08.03.2016, 22:41
Piept de curcan Souis Vide învelit în bacon, fasole și găluște de spanac cu crumble de alune de pădure și sos de conopidă

Piept de curcan Souis Vide învelit în bacon, fasole și găluște de spanac cu crumble de alune de pădure și sos de conopidă

Pentru început, filetăm pieptul de curcan, dar nu foarte subțire, îl asezonăm cu sare și piper, după care îl rulăm și îl înfășurăm în folia de plastic transparentă.

Marti, 08.03.2016, 20:54
Special! Mucenicii raw-vegani, o delicatesă

Special! Mucenicii raw-vegani, o delicatesă

Mucenici, măcenici, sfinţişori sau brădoşi. Indiferent de cum sunt numiţi spune, colăceii în formă de infinit sunt nelipsiţi de pe masă în ziua de 9 Martie. Şi nici ziua nu este aleasă întâmplător. Tradiţia spune că mucenicii se...

Marti, 08.03.2016, 20:30
Razi cu lacrimi! "Filozofia" savarinei

Razi cu lacrimi! "Filozofia" savarinei

Vladutz, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne dezvăluie secretul preparării unei savarine perfecte.

Marti, 08.03.2016, 09:27
Croque "Mama", un preparat delicios

Croque "Mama", un preparat delicios

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară Croque "Mama", o mâncare gustoasă şi sănătoasă.

Marti, 08.03.2016, 08:23
Nikujaga

Nikujaga

Banu Catalin a preparat in show-ul Chefi la cutite o reteta de Nikujaga.

Luni, 07.03.2016, 18:45
La început de primăvară, Vlădutz te îndeamna să mănânci sănătos! Verdețuri pentru siluetă, într-un preparat delicios

La început de primăvară, Vlădutz te îndeamna să mănânci sănătos! Verdețuri pentru siluetă, într-un preparat delicios

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bucuria primăverii", o mâncare gustoasă şi sănătoasă.

Luni, 07.03.2016, 08:16
Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei

Chef Florin Dumitrescu recomandă: Paste cu creveți și dovlecei

Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete....

Luni, 29.02.2016, 13:42
O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

Încearcă o reţetă deosebită a lui chef Florin Dumitrescu.

Luni, 29.02.2016, 13:36
Rețeta lui Vlădutz - "Tagliatelle cu legume"

Rețeta lui Vlădutz - "Tagliatelle cu legume"

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Tagliatelle cu legume", o mâncare gustoasă şi foarte uşor de preparat.

Joi, 25.02.2016, 08:13
"Bunicuţe dulci", un preparat dulce acrişor, cu mere: Se face cât ai zice pește!

"Bunicuţe dulci", un preparat dulce acrişor, cu mere: Se face cât ai zice pește!

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bunicuţe dulci", un preparat dulce acrişor.

Miercuri, 24.02.2016, 08:21
Gospodinele trebuie să știe asta! Ponturi de la Chef Florin Dumitrescu pentru a face cea mai bună pâine de casă

Gospodinele trebuie să știe asta! Ponturi de la Chef Florin Dumitrescu pentru a face cea mai bună pâine de casă

Chef Florin Dumitrescu te învață să faci cea mai bună pâine de casă.

Marti, 23.02.2016, 11:28
"Bucuria primăverii", un preparat gustos din spanac

"Bucuria primăverii", un preparat gustos din spanac

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Bucuria primăverii", un preparat gustos din spanac.

Marti, 23.02.2016, 08:24
Rigatoni în crustă picantă. O reţetă de paste Rigatoni absolut delicioasă

Rigatoni în crustă picantă. O reţetă de paste Rigatoni absolut delicioasă

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară "Rigatoni în crustă picantă".

Luni, 22.02.2016, 08:23
Prăjitura "Nota 10", un desert de premiant!

Prăjitura "Nota 10", un desert de premiant!

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, pregătit astăzi un nou desert - Prăjitura "Nota 10"

Vineri, 19.02.2016, 08:40
Din bucătăria pentru suflet, o rețetă iberică - "Tocăniță spaniolă"

Din bucătăria pentru suflet, o rețetă iberică - "Tocăniță spaniolă"

Din bucătăria pentru suflet, Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă iberică cu chorizo și carne de pui intitulată "Tocăniță spaniolă"

Joi, 18.02.2016, 08:33
"Pui gingaş", o reţetă dulce-acrişoară cu fructe exotice

"Pui gingaş", o reţetă dulce-acrişoară cu fructe exotice

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o o reţetă dulce-acrişoară cu fructe exotice şi carne de pasăre intitulată - "Pui gingaş"

Miercuri, 17.02.2016, 08:24
Simplu, rapid și extrem de pufos! Pandișpanul cu vișine este atât de gustos și dulce, încât.... nu te vei mai putea opri din mâncat!

Simplu, rapid și extrem de pufos! Pandișpanul cu vișine este atât de gustos și dulce, încât.... nu te vei mai putea opri din mâncat!

O rețetă simplă, rapidă și extrem de pufoasă! Vlădutz i-a gătit Danielei Crudu un pandișpan cu vișine, atât de gustos și dulce... încât grește glicemia instant!

Joi, 11.02.2016, 14:52
Nimic nu se compară cu o delicioasă tocăniță bavareză, așa cum numai la Oktoberfest găsești! Secretul gustului a fost dezvăluit!

Nimic nu se compară cu o delicioasă tocăniță bavareză, așa cum numai la Oktoberfest găsești! Secretul gustului a fost dezvăluit!

Vladutz, bucatarul de la Neatza, a preparat o delicioasa tocanita bavareza, amintind astfel de "oktoberfest".

Miercuri, 10.02.2016, 13:43
Frumoasa asistentă de la Neatza a primit o dedicaţie culinară de zile mari! ”Pennele Flaviene”, o nebunie de arome şi texturi!

Frumoasa asistentă de la Neatza a primit o dedicaţie culinară de zile mari! ”Pennele Flaviene”, o nebunie de arome şi texturi!

Vladutz de la Neatza cu Răzvan şi Dani s-a gândit să îi facă o dedicaţie culinară frumoasei Flavia! Nebunia de arome şi texturi a înnebunit-o pe asistentă, aşa că toate gospodinele au decis să urmeze pas cu pas reţeta pentru a aduce savoarea şi… acasă!

Marti, 09.02.2016, 14:26
Rețeta lui Vlădutz - "Pachețele de iarnă"

Rețeta lui Vlădutz - "Pachețele de iarnă"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă de sezon care are ca ingrediente de bază foi de plăcintă și carne tocată intitulată - "Pachețele de iarnă"

Marti, 09.02.2016, 08:45
Gustul copilăriei stă la tine în farfurie! Află secretul celei mai bune reţete de scovergi... ca la bunica acasă!

Gustul copilăriei stă la tine în farfurie! Află secretul celei mai bune reţete de scovergi... ca la bunica acasă!

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă care te poartă în timp, către gustul copilăriei:"Scovergi ca la buni"!

Luni, 08.02.2016, 14:37
"Snițel Amore" - Te îndrăgostești de el la prima degustare!

"Snițel Amore" - Te îndrăgostești de el la prima degustare!

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a gătit astăzi o rețetă de snițel mai specială de care te poți îndrăgosti încă de la prima degustare!

Luni, 08.02.2016, 08:21
Ceapa, leacul care este la îndemâna tuturor. Reţete pe care trebuie să le încerci şi tu

Ceapa, leacul care este la îndemâna tuturor. Reţete pe care trebuie să le încerci şi tu

Nelipsită din preparatele tradiţionale, ceapa este si un remediu naturist despre care nu mulţi ştiu.

Duminica, 07.02.2016, 07:54
Vrei să slăbeşti? Chef Florin Scărlătescu te învaţă să prepari salata care te scapă de 15 kilograme

Vrei să slăbeşti? Chef Florin Scărlătescu te învaţă să prepari salata care te scapă de 15 kilograme

Chef Florin Scărlătescu te învaţă să prepari o salată răcoroasă, care, în plus, te ajută să slăbeşti 15 kilograme.

Vineri, 05.02.2016, 13:04
x