Antena Căutare

Articole despre reteta

Rețeta Ton cu susan, mango, varză şi castravete

Rețeta Ton cu susan, mango, varză şi castravete

Tonul se porționează, se glazurează cu soia, se dă prin semințele de susan și se prăjește în tigaie, la foc mare, câte 10-15 secunde pe fiecare parte.

Marti, 29.03.2016, 14:44
Balotină din piept de pui cu umplutură de porc şi fistic şi garnitură din mazăre şi sos de cătină

Balotină din piept de pui cu umplutură de porc şi fistic şi garnitură din mazăre şi sos de cătină

Se toaca marunt cateva frunze de busuioc, menta, salvie, marar si se pun intr-un bol.

Marti, 29.03.2016, 14:36
Rețeta zilei - "Clătite iubite" cu spanac și urdă

Rețeta zilei - "Clătite iubite" cu spanac și urdă

Rețeta lui Vlăduț de astăzi are ca ingrediente de bază spanacul și urdă, iar preparatul final se numește "Clătita iubită"

Marti, 29.03.2016, 08:28
Cod negru cu sos bernez și piure de țelină

Cod negru cu sos bernez și piure de țelină

Se curata telina și cartofii, se spala și se pun la fiert cu puțina sare.

Luni, 28.03.2016, 20:24
Risotto cu hribi

Risotto cu hribi

Se curata si se taie cubulete ceapa uscata.

Luni, 28.03.2016, 09:03
Pachețele de primăvară, gata în doar 15 minute! E mai simplu decât crezi, iar rezultatul este demențial!

Pachețele de primăvară, gata în doar 15 minute! E mai simplu decât crezi, iar rezultatul este demențial!

Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?

Duminica, 27.03.2016, 15:29
Pachețele de primăvară, gata în doar 15 minute! E mai simplu decât crezi, iar rezultatul este demențial!

Pachețele de primăvară, gata în doar 15 minute! E mai simplu decât crezi, iar rezultatul este demențial!

Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?

Vineri, 25.03.2016, 16:14
Pachețele de primăvară, gata în doar 15 minute! E mai simplu decât crezi, iar rezultatul este demențial!

Pachețele de primăvară, gata în doar 15 minute! E mai simplu decât crezi, iar rezultatul este demențial!

Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?

Vineri, 25.03.2016, 15:46
Reţeta foarte simplă, cu doar patru ingrediente banale! Cum să faci batoane Bounty la tine acasă, în câteva minute

Reţeta foarte simplă, cu doar patru ingrediente banale! Cum să faci batoane Bounty la tine acasă, în câteva minute

Îţi plac batoanele Bounty, dar nu vrei să le mai cumperi din magazin? Încearcă să le faci chiar la tine acasă. Iată reţeta!

Vineri, 25.03.2016, 14:27
Vlădutz îți recomandă un super deliciu: Tiramisu magic cu ciocolată și rodie

Vlădutz îți recomandă un super deliciu: Tiramisu magic cu ciocolată și rodie

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi, "Tiramisu magic". Preparatul conține ouă, pișcoturi, mascarpone, ciocolată şi altele.

Vineri, 25.03.2016, 08:41
Rulezi și savurezi! Cum se fac lipiile acasă și cu ce le poți mânca! Cu brânză sau cu ciocolată, te vor cuceri îndată!

Rulezi și savurezi! Cum se fac lipiile acasă și cu ce le poți mânca! Cu brânză sau cu ciocolată, te vor cuceri îndată!

Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.

Joi, 24.03.2016, 15:48
Rulezi și savurezi! Cum se fac lipiile acasă și cu ce le poți mânca! Cu brânză sau cu ciocolată, te vor cuceri îndată!

Rulezi și savurezi! Cum se fac lipiile acasă și cu ce le poți mânca! Cu brânză sau cu ciocolată, te vor cuceri îndată!

Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.

Joi, 24.03.2016, 15:30
Supă verde de legume. Cea mai simplă rețetă pentru detoxifierea organismului

Supă verde de legume. Cea mai simplă rețetă pentru detoxifierea organismului

Anca Alungulesei, specialist în dulciuri raw-vegan și programe terapeutice și de detoxifiere cu sucuri naturale de legume și fructe, a pregătit la ”Neatza” o supă verde de legume.

Joi, 24.03.2016, 10:57
Rețetă pentru suflet. Piet de pui cu salvie și mămăliguță

Rețetă pentru suflet. Piet de pui cu salvie și mămăliguță

În această ediţie, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi, "Pui catifelat". Preparatul conține piept de pui, ciuperci, unt, parmezan, salvie şi altele.

Miercuri, 23.03.2016, 08:44
File de vițel cu foie gras de rață în sos de vin alb și coșuleț cu legume

File de vițel cu foie gras de rață în sos de vin alb și coșuleț cu legume

Se curata muschiuletul, se fileteaza si se asezoneaza cu sare.

Marti, 22.03.2016, 16:36
Supă de pește

Supă de pește

Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.

Marti, 22.03.2016, 16:34
Rapane în sos de vin cu duet de piure și carpaccio de ridichi

Rapane în sos de vin cu duet de piure și carpaccio de ridichi

1. Se pune 150 g unt la incins, impreuna cu o lingura de ulei de masline si se prajesc rapanele pentru 2-3 minute, asezonate cu sare. Se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul.

Marti, 22.03.2016, 16:32
Cotlet de berbecuț cu ratatouille

Cotlet de berbecuț cu ratatouille

1. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.

Marti, 22.03.2016, 16:29
„Băi, ești nebun”! Îți dau lacrimile! David are o poveste de viață emoționantă, dar este puternic și luptă pentru visul său!

„Băi, ești nebun”! Îți dau lacrimile! David are o poveste de viață emoționantă, dar este puternic și luptă pentru visul său!

Papaleț David este bucătar și a venit la emisiune ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.

Marti, 22.03.2016, 16:25
„Cu cine seamănă câinele tău, dintre noi trei”! Chefii s-au ținut de glume cu studenta de la jurnalism! Patricia i-a convins că are talent culinar!

„Cu cine seamănă câinele tău, dintre noi trei”! Chefii s-au ținut de glume cu studenta de la jurnalism! Patricia i-a convins că are talent culinar!

Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.

Marti, 22.03.2016, 16:03
File de șalău cu sparanghel, sos de rucola și icre de manciuria

File de șalău cu sparanghel, sos de rucola și icre de manciuria

1. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in unt si ulei de masline.

Marti, 22.03.2016, 15:03
Medalion de vânat cu prune uscate și jeleu de coacăze

Medalion de vânat cu prune uscate și jeleu de coacăze

Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.

Marti, 22.03.2016, 15:01
Cuib de ciocolată

Cuib de ciocolată

Glazura: fierbem 100g de smantana cu 25g de zahar la care o adaugam peste 200g de ciocolata alba topita, punem 4 foi de gelatina inmuiata si 20g de ulei de seminte.

Marti, 22.03.2016, 14:55
Mini torturi cu urdă de capră și ganache de ciocolată neagră

Mini torturi cu urdă de capră și ganache de ciocolată neagră

Se preincalzeste cuptorul la 170 grade si se ung formele cu unt .

Luni, 21.03.2016, 16:23
Ficat de vită marinat cu legume caramelizate

Ficat de vită marinat cu legume caramelizate

Ficatul de curata si se pune la marinat in amestecul de ingrediente pentru 10 minute.

Luni, 21.03.2016, 16:14
Măr copt cu cremă de soc şi prune uscate

Măr copt cu cremă de soc şi prune uscate

Merele se bagă în cuptor cu ingredientele, apoi se face crema din smantana, ou si zahar. Frisca se bate cu miere.

Luni, 21.03.2016, 16:09
Cuib de carne cu ou

Cuib de carne cu ou

Pentru inceput punem painea in apa calduta la inmuiat apoi tocam marunt patrunjelul vasele de gatit le ungem cu unt si pesmet.

Luni, 21.03.2016, 16:01
Calamar umplut cu cartofi duci servit cu proseco cream sos

Calamar umplut cu cartofi duci servit cu proseco cream sos

Hidratez Cramberry intr-un bol cu apa calduta.

Luni, 21.03.2016, 15:43
Beef Wellington cu trufe şi sos de parmezan

Beef Wellington cu trufe şi sos de parmezan

Fasonam muschiul de vita pe care o sa-l prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, pentru ai inchide porii(acest procedeu impiedica pierderea sucului din carne).

Luni, 21.03.2016, 15:27
Plăcintă de berbecuț, un preparat la care și zeii poftesc! Rețeta „semnătură” a lui chef Florin Dumitrescu este de-a dreptul divină!

Plăcintă de berbecuț, un preparat la care și zeii poftesc! Rețeta „semnătură” a lui chef Florin Dumitrescu este de-a dreptul divină!

Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.

Vineri, 18.03.2016, 10:51
"Visul Fructelor", cel mai bun tort de casă

"Visul Fructelor", cel mai bun tort de casă

Ai chef de ceva dulce, dar nu ştii ce ai putea să găteşti? Ei bine, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să prepari tortul "Visul Fructelor".

Vineri, 18.03.2016, 09:20
Chef Florin Dumitrescu te învaţă secretul salatei de vinete: "Ador să o gătesc vara. O pregătesc în cantități industriale"

Chef Florin Dumitrescu te învaţă secretul salatei de vinete: "Ador să o gătesc vara. O pregătesc în cantități industriale"

Salata de vinete este preferata multora pentru sezonul de vară. Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte cu drag cum făcea 30-40 kg de vinete zilnic şi a împărtăşit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii "Chefi la cuţite".

Joi, 17.03.2016, 13:27
Reţeta lui Vlădutz: "File fericit", un preparat de primăvară

Reţeta lui Vlădutz: "File fericit", un preparat de primăvară

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "File fericit", un preparat de primăvară.

Joi, 17.03.2016, 08:19
Chef Scărlătescu a pregătit cea mai bună reţetă de cartofi zdobiţi: "Când faci mâncare din suflet, toată lumea o să te iubească!"

Chef Scărlătescu a pregătit cea mai bună reţetă de cartofi zdobiţi: "Când faci mâncare din suflet, toată lumea o să te iubească!"

Dacă iubiţi preparatele din cartofi, această reţetă este ideală, fiind extrem de simplu de realizat.

Miercuri, 16.03.2016, 15:28
Desert divin, cu doar două ingrediente! E gata în câteva minute, dar te va cuceri definitiv!

Desert divin, cu doar două ingrediente! E gata în câteva minute, dar te va cuceri definitiv!

Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.

Miercuri, 16.03.2016, 12:53
Supă-crema inimoasă cu crutoane

Supă-crema inimoasă cu crutoane

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Supă-crema inimoasă cu crutoane".

Miercuri, 16.03.2016, 09:22
Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată

Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată

Pentru blat, se amesteca ouale cu zaharul. Intre timp, la bain marie se topeste ciocolata impreuna cu untul.

Marti, 15.03.2016, 22:28
Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala

Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.

Marti, 15.03.2016, 22:20
Ioana visează să aibă un Cooking Van și să bucure oamenii de pretutindeni cu bucatele ei. Din păcate, pe chefi nu i-a convins

Ioana visează să aibă un Cooking Van și să bucure oamenii de pretutindeni cu bucatele ei. Din păcate, pe chefi nu i-a convins

Ioana Limoncu este Account Manager și îi place bucătăria indiană. A ales o rețetă de pui gătit în stil indian.

Marti, 15.03.2016, 22:15
Bulz cu cârnăciori de casă

Bulz cu cârnăciori de casă

Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.

Marti, 15.03.2016, 22:11
Gulaş unguresc

Gulaş unguresc

Se toaca carnea in cuburi si se prajeste usor in uleiul incins, invartindu-se pe toate partile.

Marti, 15.03.2016, 22:04
Cotlet de miel New Zeelanda cu mousse de ţelină

Cotlet de miel New Zeelanda cu mousse de ţelină

Coronitele de miel se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, usturoi si ulei. Se dau la rece pentru o ora.

Marti, 15.03.2016, 12:12
Reţeta lui Vladutz: "Trandafir Domnesc", un preparat delicios

Reţeta lui Vladutz: "Trandafir Domnesc", un preparat delicios

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru ziua de azi "Trandafir Domnesc".

Marti, 15.03.2016, 08:30
Turnul Dracula

Turnul Dracula

Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.

Luni, 14.03.2016, 22:46
Rulou de șalău în mămăliguță aromată și legume pikante

Rulou de șalău în mămăliguță aromată și legume pikante

Toate legumele le spalam si le punem intr-un bol sau pe o planseta.

Luni, 14.03.2016, 22:18
Sunt mamă și fiică, iar povestea lor este una impresionantă. Marcela și Aurora, se despart în lacrimi

Sunt mamă și fiică, iar povestea lor este una impresionantă. Marcela și Aurora, se despart în lacrimi

O buzoianca de 55 de ani, Angela Bratosin, si-a luat fiica de 17 ani, Aurora, si au venit impreuna la Chefi la cutite!

Luni, 14.03.2016, 20:47
Asta sigur nu știai despre piureul de cartofi. Învață tehnica specială a lui Chef Florin Dumitrescu

Asta sigur nu știai despre piureul de cartofi. Învață tehnica specială a lui Chef Florin Dumitrescu

Cu toții facem piureul de cartofi așa cum l-am învățat de la mamele sau bunicile noastre: fiebem cartofii, apoi punem unt, lapte si sare și apoi amestecăm bine, bine.

Luni, 14.03.2016, 14:36
Reţeta lui Vladutz: Hummus oriental, reţetă de post

Reţeta lui Vladutz: Hummus oriental, reţetă de post

În această ediţie, Vladutz, bucătarul de la Neatza, prepară o reţetă perfectă pentru post "Hummus oriental".

Luni, 14.03.2016, 08:23
Supă de varză acră cu afumătură și sos de smântână

Supă de varză acră cu afumătură și sos de smântână

In 4 litri de apa cu jumatate din cantitatea de moare,se pune la fiert kaizerul/coasta afumata cu putina sare si foaie de dafin si cand incepe sa fiarba se adauga si carnatii taiati rondele.

Marti, 08.03.2016, 23:34
Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.

Marti, 08.03.2016, 23:30
x