Dacă simţim că nu mai putem trăi dacă nu mâncăm un hamburger, ar fi bine măcar să ne orientăm spre varianta sănătoasă a acestui preparat. Da, există aşa ceva. Doar că un hamburger sănătos nu se prepară în 2-3 minute, ci în 20 de...
Miercuri, 02.09.2015, 20:20
Se întâmplă adesea ca gălbenuşul oului fiert să nu fie galbenul la care te-ai fi aşteptat? Metoda de gătit ouă moi, medii sau tari este aceeaşi, doar timpul de gătit diferă.
Sambata, 22.08.2015, 15:00
Supa de vișine este un preparat care se servește rece sau la temperatura camerei și este o mâncare foarte potrivită pentru zilele extrem de călduroase. Combinația de carne cu fructe, care conferă mâncărurilor un gust dulce acrișor și o savoare deosebită, este des întâlnită în bucătăria austro-ungară.
Marti, 18.08.2015, 12:50
Exista multe retete pentru a prepara castraveți, insa secretele.com va propunem una care nu presupune adaugarea de otet, tocmai pentru a veni si in sprijinul celor care au diverse probleme la stomac.
Marti, 18.08.2015, 12:20
Un desert demențial este binevenit întotdeauna, indiferent că este vorba de prânz, cină sau dimineață. De aceea, dacă îți dorești să te răsfeți prepară-ți un cheesecake demențial, cu doar trei ingrediente.
Duminica, 02.08.2015, 11:33
N-ar mai face afaceri cu medicamente, dar parcă nici n-ar renunţa la bonusurile generoase. În plin scandal, mulţi medici refuză orice propunere de colaborare venită din partea unor producători de pastile. Unii însă, lasă negocierile deschise...
Vineri, 31.07.2015, 19:21
Dacă te confrunți cu neplăcuta problemă a părului de pe față sau corp, iată un remediu prin care scapi de pilozitatea în exces
Joi, 30.07.2015, 18:26
Pielea sensibila, care este predispusa la aparitia vanatailor, chiar si la cea mai mica presiune, poate cauza uneori probleme.
Joi, 16.07.2015, 13:30
Mascaţii au descins astăzi în două judeţe, Mehedinţi şi Gorj, pe urmele unei reţele de traficanţi de medicamente. Şi nu vorbim de orice fel de medicamente. Ci de unele care au în compoziţie o substanţă cu efect halucinogen, vândute doar...
Joi, 16.07.2015, 13:22
“Oricat de mult mi-ar placea ceafa de porc la gratar, o sa-ncep sa mananc dulciuri raw vegane!” – aceasta a fost decizia actritei Diana Dumitrescu dupa ce a invatat sa gateasca cheesecake raw vegan alaturi de Anca Alungulesei, prezentatoarea serialului online de bucatarie raw-vegana, “Mademoiselle Coco”, ce poate fi urmarit aici.
Luni, 13.07.2015, 16:49
“Oricat de mult mi-ar placea ceafa de porc la gratar, o sa-ncep sa mananc dulciuri raw vegane!” – aceasta a fost decizia actritei Diana Dumitrescu dupa ce a invatat sa gateasca cheesecake raw vegan alaturi de Anca Alungulesei, prezentatoarea serialului online de bucatarie raw-vegana, “Mademoiselle Coco”, ce poate fi urmarit aici.
Luni, 13.07.2015, 16:39
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu o prăjitură delicioasă, cu multe fructe de pădure.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi astăzi plachie de crap, un preparat delicios, ce vă va răsfăţa simţurile.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să profitaţi din plin de legumele prezente pe piaţă şi să vă delectaţi papilele cu o salată…romantică.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să profitaţi din plin de legumele prezente pe piaţă şi să vă delectaţi papilele cu o salată…romantică.
Miercuri, 08.07.2015, 08:38
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu ravioli răcoros, un preparat delicios.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu ravioli răcoros, un preparat delicios.
Marti, 07.07.2015, 08:33
La începutul săptămânii, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi fasole de vară, un preparat cu multe legume şi cu o savoare demenţială.
La începutul săptămânii, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi fasole de vară, un preparat cu multe legume şi cu o savoare demenţială.
Luni, 06.07.2015, 08:30
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să uiţi de regiumul pe care-l urmezi pentru a te pregăti de sesiunile de plajă şi să-ţi răsfeţi simţurile cu prăjitura Marica.
O zi minunată va fi întotdeauna mai plăcută dacă vei alege să găteşti un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă şniţel cu coroniţă.
Să găsești dragostea adevărată poate părea un lucru extrem de dificil. Dar puțini sunt cei care știu rețeta unei iubiri de poveste.
Marti, 30.06.2015, 14:13
Vara este sezonul legumelor, aşa că dacă îţi doreşti un preparat delicios, care să-ţi alinte simţurile, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi salată zâmbăreaţă.
Vara este sezonul legumelor, aşa că dacă îţi doreşti un preparat delicios, care să-ţi alinte simţurile, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi salată zâmbăreaţă.
Marti, 30.06.2015, 08:32
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi spaghete jucăuşe, un preparat delicios, ce-ţi va răsfăţa simţurile.
Luni, 29.06.2015, 08:49
Vara este, fără doar și poate, sezonul în care legumele de toate felurile sunt la mare căutare, așa că dacă îți dorești să-ți răsfeți simțurile, încearcă cu încredere chifteluțele cu dovlecei și brânză.
Vineri, 26.06.2015, 20:55
Pentru că este vineri este ziua rezervată desertului în bucătăria de la Neatza! Vlăduț a pregătit astăzi o rețetă cu multe cireșe și vișine intitulată "Zâmbet de vară"
Societatea din ziua de astăzi se dezvoltă rapid nu numai în ceea ce privește tehnologia, ci și piața alimentelor. În prezent, în orice supermarket găsești numeroase sortimente de pâine, dar asta nu e tot, căci un brutar din Taiwan s-a gândit să revoluționeze tipurile de pâine existente, astfel că a creat pâinea în formă de pepene.
Joi, 25.06.2015, 22:37
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită din carne de vită - "Friptură festivă din tăuraș"
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să uiţi de regiumul pe care-l urmezi pentru a te pregăti de sesiunile de plajă şi să-ţi răsfeţi simţurile cu prăjitura simfonia verii.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să uiţi de regiumul pe care-l urmezi pentru a te pregăti de sesiunile de plajă şi să-ţi răsfeţi simţurile cu o ciorbă boierească din roşii.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să uiţi de regiumul pe care-l urmezi pentru a te pregăti de sesiunile de plajă şi să-ţi răsfeţi simţurile cu o spumă de căpşuni, un desert demenţial.
Vineri, 19.06.2015, 09:15
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să uiţi de regiumul pe care-l urmezi pentru a te pregăti de sesiunile de plajă şi să-ţi răsfeţi simţurile cu o spumă de căpşuni, un desert demenţial.
Bucătarul de la Neatza prepară în această ediție ”Tartină surpriză”, iar pentru ca preparatul să fie special apelează la câteva ingrediente speciale.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi papilele româneşte, pregătind fasole, o reţetă delicioasă.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi papilele româneşte, pregătind fasole, o reţetă delicioasă.
Miercuri, 17.06.2015, 08:16
Oricine iubeşte pastele, aşa că Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu tortellini 5 minute, un preparat delicios.
Oricine iubeşte pastele, aşa că Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu tortellini 5 minute, un preparat delicios.
Marti, 16.06.2015, 08:09
Ciorbă făcută după reţeta bunicii este plină de colagen și are efecte miraculoase asupra corpului. Iar dacă nu vreţi ceva care să conţină carne, puteţi să vă faceţi o ciorbă de legume acrită cu borş, care este o altă sursă de...
Luni, 15.06.2015, 20:20
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă stimulaţi papilele cu un preparat demenţial şi anume, friptură fermecată.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă stimulaţi papilele cu un preparat demenţial şi anume, friptură fermecată.
Luni, 15.06.2015, 08:13
La sfârşitul săptămânii, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi papilele cu un desert demenţial, cu fructe de pădure şi iaurt.
La sfârşitul săptămânii, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi papilele cu un desert demenţial, cu fructe de pădure şi iaurt.
Vineri, 12.06.2015, 08:11
Fie că ai avut o zi proastă, fie că pur şi simplu îţi doreşti să-ţi răsfeţi simţurile, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi paste grădinar.
Fie că ai avut o zi proastă, fie că pur şi simplu îţi doreşti să-ţi răsfeţi simţurile, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi paste grădinar.
Joi, 11.06.2015, 08:17
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi coaste minunate, un preparat delicios.
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi coaste minunate, un preparat delicios.
Miercuri, 10.06.2015, 08:14
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi astăzi simfonie de ciuperci, un preparat delcios.
Marti, 09.06.2015, 08:13O săptămână bună, începe întotdeauna cu un preparat bun, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi sandvich însorit.
Luni, 08.06.2015, 08:34