Rucola, o plantă rădăcinoasă de mici dimensiuni, a devenit un ingredient de bază al bucătăriei mediteraneene, apreciată nu doar pentru gustul său distinctiv, dar și pentru numeroasele beneficii pentru sănătate.
Luni, 16.12.2024, 14:06
În ediția din 16 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit o rețetă de Salată din trei tipuri de ciuperci cu dressing de iaurt acrișor, pe care a denumit-o ”Salată rebelă de ciuperci”.
În ediția din 16 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ”Salată rebelă de ciuperci”. Rețeta vine cu o bază din salată rucola peste care au fost așezate trei tipuri...
Dintr-un mix de salate verzi, cu brânzeturi asortate și pere caramelizate într-un sos de fructe, delicios, vom avea o nebunie de salată de care nu ne vom sătura niciodată - Salată de vară cu pere caramelizate, brânzeturi asortate și dressing fructat.
Savoare, culoare și sățietate într-o rețetă de pește pentru perioada de post: Rețetă cu pește. Salată rucola cu paste tricolore și file de ton.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețete de paste cu sos de gorgonzola și salată rucola, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită " Penne Zburlite".
Miercuri, 05.02.2020, 12:36
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă: Salată din morcovi caramelizați, ce conține numai ingrediente gustoase.
O combinație gustoasă de ingrediente într-o salată de fenicul cu somon, telemea și creveți ce poate fi servită la orice masă.
Pare complicată, dar este simplu de preparat această rețetă de Creveți în fulgi de cocos și rucola cu rodii și sos de portocala picant.
Bogată în minerale şi vitamine, salata verde este foarte scăzută în calorii. Consumarea ei zilnică, în locul alimentelor pline de grăsimi, te ajută să pierzi în greutate, fără să te înfometezi. Ce...
Duminica, 04.03.2018, 11:25
Cocuța Mocanu gătește salată de rucola cu avocado, măr și brânză de capră.
Ingrediente 150 gr sau 2 bucăți, dakos grecesc 80 gr mytzitra 200 ml ulei de măsline extravirgin 500 ml apă plată 1 portocală mare 40 ml oțet balsamic 4 lingurițe de sare 2 lingurițe piper...
Beneficiile neștiute ale salatei de rucola.
Marti, 03.10.2017, 17:48
Ingrediente Muschiulet de manzat – 500g Hribi congelati – 500g Morcovi cu frunze – 3 legaturi O caserola de rucola 2 zuchinni O legatura rozmarin O legatura cimbru O legatura patrunjel O capatana usturoi O lamaie 6-7 salote 10 rosii...
Marti, 10.03.2015, 12:34
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de ”Crochete de pui pe pat de brânzeturi şi rucola".
Vlădutz, de la ”Neatza” cu Răzvan și Dani, îți propune ca la sfârșit de săptămână să te răsfeți cu mușchiuleț de porc, un preparat delicios, ce îți va încânta papilele.
Vineri, 08.11.2013, 08:29
O portie de somon marinat la gratar, cu salata de rosii cherry, se prepara simplu, in numai 15 minute! Pofta buna!
Vineri, 15.06.2012, 00:00
Vladutz gateste "Salata Soarelui"
Cea mai noua dieta in voga pare desprinsa din filmele SF. Victoria Beckham se hraneste numai cu frunze! Secretul siluetei sale a fost dezvaluit.
Luni, 09.04.2012, 00:00
Vladutz gateste "Gargarite de primavara".
Reteta zilei de miercuri este una din bucataria clasica italieneasca: pui milanez, alaturi de salata de rucola. Pofta buna!
Miercuri, 24.08.2011, 00:00
Reteta de post a zilei de vineri este realizata pe baza de paste fara ou - spaghetti in acest caz, si de rosii, rucola si masline. Pofta buna!
Vineri, 20.05.2011, 00:00
Reteta zilei de sambata aduce in prim-plan o combinatie speciala de ingrediente: rucola cu nucile, acestea din urma sub forma de crutoane crocante. Pofta buna!
Sambata, 26.03.2011, 00:00
Nicolai si invitatul sau, Dragos Balan, de la restaurantul Lord's, au pregatit pentru Euforia Cuisine o reteta de carne frageda de vitel in sos de vin rosu, alaturi de piureu de morcovi si cartofi.
Vineri, 18.03.2011, 00:00
Dupa ce si-au luat liber ca sa se bucure cat mai mult de sarbatori, vedetele au constatat ca silueta lor pe care au afisat-o pe podiumurile de prezentare a avut de suferit. Prin aceeasi situatie a trecut si Adelina Pestritu
Miercuri, 05.01.2011, 00:00
Bucatarul Marian de la restaurantul Michelle din Bacau pregateste o reteta de muschi de vita cu sos si tagliatelle.
Marti, 28.12.2010, 00:00
Bucatarii Nicolae si Dragos pregatesc in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta ce poate fi servita cu succes si in perioada sarbatorilor: piept de curcan in foietaj.
Duminica, 05.12.2010, 00:00
O salata cu linte si ardei se incadreaza in parametrii pe care nutritionistii ii recomanda pentru mancarea sanatoasa: proteine usor de asimilat, grasimi sanatoase si legume proaspete. In plus, e usor de facut si e gata intr-un sfert de ora.
Miercuri, 13.10.2010, 00:00
Se pun pastele la fiert, in apa fierbinte, sare si putin ulei de masline. Separat se face sosul: intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se adauga rondele de ceapa - totul insa la foc mic. Se taie in cubulete mici carnea de curcan si se pune peste...
Joi, 26.08.2010, 17:48
Pentru un aperitiv inedit, fa o crema de legume, condimenteaz-o din belsug si serveste-o direct din frigider.
Joi, 29.07.2010, 00:00
Ingrediente: piept gasca, rucola, portocala. Preparare:pieptul de gasca se cresteaza, se da cu sare, piper. Se pune uleiul de masline in tigaie si pune la prajit pieptul de gasca. Se adauga scortisoara si cognac, dupa care se caramelizeaza...
Sambata, 10.07.2010, 10:12