După un sezon în care a trecut de toate probele din bucătărie şi a luat marele premiu, Tavi Oprea lucrează acum cot la cot cu chef Florin Dumitrescu chiar în restaurantul acestuia.
Luni, 12.01.2015, 19:50Finalul lui 2014 a fost unul plin de bucurie pentru Tavi Oprea. Nu numai că a câștigat competiția ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și marele premiu de 80.000 de euro, dar a și început déjà lucrul alături de chef Florin Dumitrescu
Luni, 12.01.2015, 12:19Finala primului sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a adus luni seară la Antena 1 multă emoție, așteptări, vedete, mâncare spectaculoasă, decizii greu de luat.
Marti, 23.12.2014, 15:09Finala primului sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a adus luni seară la Antena 1 multă emoție, așteptări, vedete, mâncare spectaculoasă, decizii greu de luat.
Marti, 23.12.2014, 15:06Tavi vorbește pentru prima oară despre experiența Hell's Kitchen.
Luni, 22.12.2014, 23:45Tavi vorbește pentru prima oară despre experiența Hell's Kitchen
Luni, 22.12.2014, 19:40După o noapte albă, în care fiecare dintre cei doi concurenți, Tavi și Cătălin, și-au pregătit meniul, începe ziua cea mare
Luni, 22.12.2014, 10:23Probele din ediția de marți ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” au decis cine sunt cei doi finaliști ai primului sezon de la Antena 1. Tavi Oprea și Cătălin Badici sunt cei doi bucătari care intră în marea finală și vor lupta lunea viitoare, pe 22 decembrie, de la 20.30, pentru premiul de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din București
Miercuri, 17.12.2014, 12:24Ingrediente Dovleac -15 g Branza de capra - 7g Miez de nuca - 1g Miere - 0,05 mg Foi fine de placinta - x3-6cm/20cm Ciuperci champignon - 5 Usturoi - 1catel Smantana lichida - 10 ml Vin rosu (cabernet sauvignon) - 250 ml Zahar - 1lingura...
Marti, 28.10.2014, 15:21Nici echipa albastră nu se poate mobiliza pentru a scoate primele farfurii, iar Tavi încearcă să facă echipă cu Vali pentru a fi productivi
Luni, 20.10.2014, 15:05Service-ul începe, dar lucrurile nu par că se desfășoară conform planului inițial.
Luni, 20.10.2014, 14:09Ambele echipe sunt într-o stare de agitație, încercând să scoată ele mai bune preparate. Dacă fetele au reușit deja să servească o farfurie, echipa albastră, a băieților, se chinuie să termine două porții de risotto.
Luni, 13.10.2014, 13:02Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în Marea Britanie
Luni, 13.10.2014, 10:44Ingrediente Piept de curcan 3x 50 g Frunza de salvie jumatate per beef Bacon 3 felii mici Couscous 1 frunza de dafin 1 ram mic de cimbru 5 boabe de piper negru Sare ardei gras (galben, rosu si verde) Patrunjel Lamaie Vin rosu (Cabernet...
Miercuri, 08.10.2014, 16:29După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra
Luni, 06.10.2014, 15:46Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în marea Britanie. De-a lungul anilor, a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări.
Vineri, 26.09.2014, 09:03Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în marea Britanie.
Vineri, 26.09.2014, 08:23Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....
Joi, 25.09.2014, 13:52Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara. Și are o rețetă specială.
Marti, 23.09.2014, 16:06Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara.
Marti, 23.09.2014, 15:42De-a lungul anilor, Tavi a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări.
Luni, 22.09.2014, 22:16