Ciorba reincalzita pare sa fie pe gustul Siennei Miller. Actrita s-a intors din nou la un fost iubit, dupa Jude Law: de data aceasta, DJ Slinky Wizard. Cei doi au mai fost impreuna in 2009, iar acum au avut parte de cateva intalniri fierbinti.
Joi, 12.05.2011, 00:00Vladutz gateste: "Ciorba de casa cu perisoare din vitel" Ingrediente: carne tocata de vitel morcovi telina patrunjel radacina smantana oua leustean marar ceapa lamai orez Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Miercuri, 04.05.2011, 08:08Ingrediente pentru Ciorba de loboda: Echipa Neatza va ureaza pofta buna
Joi, 31.03.2011, 10:20Loboda este un aliment foarte sanatos si potrivit din plin pentru supe si ciorbe de primavara, dar si pentru perioada de Post. Vladut a prezentat la Neata o astfel de reteta, de ciorba de loboda.
Joi, 31.03.2011, 00:00Sexy si dezinvolta, Andreea Tonciu declara ca mananca zilnic ceapa, indiferent in ce combinatie: slanina cu ceapa, branza cu ceapa si aproape orice mancare cu ceapa.
Luni, 07.02.2011, 19:13Fosta nevasta si fosta iubita a lui Liviu Varciu, Adelina Pestritu si Andreea Popescu, s-au intalnit ieri intr-o bucatarie si s-au apucat de gatit in cinstea fostului lor iubit. In loc sa-si poarte ranchiuna, ele au deventi prietene si se plac mult...
Joi, 27.01.2011, 17:06Ciorba, felul doi si un desert. Poate si un aperitiv? Este necesara atata mancare la o masa daca vrem sa ne pastram sanatatea. Colegii mei de la Felicia au cercetat si ne spun acum cate feluri de mancare ar trebui sa mancam la o masa.
Vineri, 21.01.2011, 07:46Ciorba, felul doi si un desert. Poate si un aperitiv? Este totusi necesara atata mancare la o masa daca vrem sa ne pastram sanatatea? Vezi mai jos cate feluri de mancare ar trebui sa consumam la o masa!
Vineri, 21.01.2011, 00:00Vladutz gateste: "Ciorba de vacuta cu perisoare" carne de vacuta carne tocata de vita orez ceapa cimbru pastarnac telina morcovi patrunjel lamaie rosii ardei gras smantana Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 20.01.2011, 08:10Sarmalele, ciorba in paine sau placintele cu branza ar putea deveni marci inregistrate. O echipa de 50 de studenti clujeni au invatat taranii din Ardeal cum sa inregistreze la OSIM felurile de mancare pe care le gatesc de zeci de ani.
Miercuri, 12.01.2011, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV a ajuns iar in Romania, mai exact la Sinaia, pentru prezentarea unei retete de ciorba de la munte, ciorba de vita cu legume.
Vineri, 07.01.2011, 00:00Ciorba reincalzita nu mai este atat de gustoasa, cel putin asa se spune. Si totusi, multa lume vrea sa se convinga de adevarul acestei zicale pe propria piele. Asa se intampla si cu Florina Marincea.
Sambata, 04.12.2010, 00:00Sprotul este un peste mai putin cunoscut si accesibil romanilor, insa varianta lui afumata a ajuns in majoritatea magazinelor mari. Sprotul proaspat este insa foarte potrivit pentru o ciorba de tip pescaresc.
Marti, 16.11.2010, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV a ajuns iar in Romania, iar de aceasta data producatorii s-au oprit asupra prezentarii unei retete traditionale de ciorba de fasole, servita insa in coaja de paine.
Vineri, 12.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Ciorba taraneasca de linte" Ingrediente : 400g linte Expom (conserva) 2 cepe un morcov o radacina de patrunjel jumatate telina 1-2 catei usturoi o lingurita faina 500g smantana grasa 2 cuburi concentrat de gaina 80 g unt...
Vineri, 05.11.2010, 08:05Vladut a pregatit, in ultima zi de gatit a saptamanii la "Neatza cu Razvan si Dani", o ciorba taraneasca gustoasa pe baza de linte.
Vineri, 05.11.2010, 00:00Supele si ciorbele fac parte din alimentatia constanta a familiilor din Romania, si marea majoritate a gospodinelor stiu sa prepare cateva feluri diferite de astfel de preparate.
Miercuri, 03.11.2010, 00:00Daca vrei o supa acrisoara de peste, incearca aceasta reteta simpla si gustoasa.
Luni, 01.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Tagliatelle cu sos de samnatana si parmezan" Mod de preparare: Fierbeti pastele putin, in apa cu sare si putin ulei, conform indicatiilor de pe ambalaj. Fiind paste proaspete ele se fierb mai repede, deci atentie la indicatii....
Luni, 11.10.2010, 10:03Minune sau o creatie a naturii? La Targu Neamt, cativa localnici pot jura cu mana pe inima ca Dumnezeu le-a trimis un dar. Au gasit semnul crucii intr-o. sfecla. Poate nu intamplator, o preoteasa a facut descoperirea, atunci cand voia sa puna sfecla in ciorba.
Vineri, 08.10.2010, 00:00Vladutz gateste:"Ciorba de fasole verde rapida” Mod de preparare: Legumele se taie in bastonase de 2-3 cm si se pun la fiert. Fasolea verde se curata si se taie in bastonase de 2-3 cm se adauga peste legume. Apoi totul se fierbe la foc scazut...
Marti, 28.09.2010, 09:55Vladutz gateste astazi o "ciorba de fasole verde rapida”.
Marti, 28.09.2010, 00:00Este in inima tarii, o capitala medievala. Auzi de ea mereu si de fiecare data pare ca te atrage cu o forta irezistibila. Nimic nu se compara cu sentimentul pe care-l ai odata aflat fata in fata cu ea.
Sambata, 25.09.2010, 00:00Vladutz gateste: "Ciorba de rosii cu taietei de casa" Mod de preparare: Legumele se taie julien si se pun la fiert in apa cu sare. Apoise adauga sucul de rosii, rosiile decojite taiate sferturi sii se lasala foc potrivit 20 de minute. Faina se...
Joi, 23.09.2010, 09:22Dupa ce a pierdut in ultimii ani doua sarcini, Daniela Gyorfi pare hotarata sa faca tot posibilul ca sa reuseasca sa isi vada visul cu ochii.
Vineri, 13.08.2010, 00:00Ori politica, ori afaceri, le cerea ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, colegilor din PDL. Mai mult, propunea ca politicienii care detin contracte cu statul sa renunte la ele si chiar sa aleaga intre politica si afaceri. Si aceasta declaratie s-a dovedit a fi una de imagine, pentru ca la Gorj, si mai nou la Hunedoara, chiar presedintele Organizatiei de Tineret a PDL, Dan Gavrilescu, se "infrupta" la greu din banii statului. Si pentru a-i impaca pe toti, firmele democrat-liberalilor din Gorj s-au unit in asociatii cu care castiga licitatiile de la companiile din subordinea ministrului Adriean Videanu.
Joi, 08.07.2010, 00:00Ciupercile sunt bogate in proteine, fier, potasiu, acid folic, vitamina A, B1, B2, C, D si zinc. Dintre toate legumele, ele sunt considerate a fi cel mai bun substitut al carnii. Mai mult, sunt mai usor de digerat de catre organism decat alimentele ce contin proteina animala. Pe timp de vara, poti consuma o ciorba acra de ciperci, hranitoare si cu putine calorii.
Sambata, 26.06.2010, 00:00Fie ca este preparata din carne sau legume, acrita cu bors, cu rosii sau cu corcoduse, sau pur si simplu "dulce", ciorba este nelipsita de pe mesele romanilor. Insa multi spun ciorbei "bors". Pana la urma, care e diferenta dintre cele doua?
Miercuri, 23.06.2010, 00:00Intaia oara, sintagma "bucatarie romaneasca" o intalnim la un autor de carti de bucate din deceniul sapte al veacului al XIX-lea, Christ Ionnin, din Bucuresti. Nu e, la propriu, o carte, ci mai mult o brosurica in care sunt mancaruri pe placul romanilor - nu neaparat al taranilor, al burghezilor ori al mahalagiilor (cu sensul de locuitori ai mahalalelor, fara nici o umbra peiorativa).
Joi, 03.06.2010, 00:00Mare atentie de unde cumparati mancarea. Un baimarean a gasit alice intr-o bucata de carne cumparata din supermarket. Era cat pe ce sa o bage in ciorba. Suparat s-a dus cu tot cu bucata de carne la OPC. Inspectorii au cascat ochii cat cepele cand au...
Miercuri, 11.02.2009, 00:00