Surpriză la care nici nu se aștepta luni seară pentru chef Florin Dumitrescu. Acesta va degusta pe nevăzute o farfurie gătită chiar de soția lui, Cristina.
Luni, 28.03.2016, 11:21
Surpriză la care nici nu se aștepta luni seară pentru chef Florin Dumitrescu. Acesta va degusta pe nevăzute o farfurie gătită chiar de soția lui, Cristina.
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Duminica, 27.03.2016, 15:29
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își ascut cuțitele, dar și replicile în cea de-a șaptea ediție de preselecții pentru show-ul culinar „Chefi la cuțite”, care va fi difuzată de Antena 1 luni, 28 martie, de la 20:30.
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își ascut cuțitele, dar și replicile în cea de-a șaptea ediție de preselecții pentru show-ul culinar „Chefi la cuțite”, care va fi difuzată de Antena 1 luni, 28 martie, de la 20:30.
Duminica, 27.03.2016, 10:53
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 16:14
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Seara de marți a fost deschisă la „Chefi la cuțite” de Georgeta Ciocârlan, care, la 40 de ani, spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus ea la Antena 1.
Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Miercuri, 23.03.2016, 12:20
Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Ana Maria îl cunoaște pe chef Florin și acum lucrează ca bucătar.
Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.
1. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Papaleț David este bucătar și a venit la emisiune ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.
Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
Daniel Niță are 22 de ani și este bucătar în Spania! A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul.
Candoi Savu Robert are 35 de ani și momentan își dedică timpul studiilor doctorale. A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul culinar.
Ciorcârlan Georgeta a venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși?
Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.
Glazura: fierbem 100g de smantana cu 25g de zahar la care o adaugam peste 200g de ciocolata alba topita, punem 4 foi de gelatina inmuiata si 20g de ulei de seminte.
Se spala ficare ou in parte si se dezinfecteaza
Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.
Marti, 22.03.2016, 13:27
Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.
Ftomovici Vitalie a ales un preparat autetic thailandez: Pad Thai cu creveţi. A gătit pentru un tailandez. A fost profesorul lui la cursurile de bucătărie pe care le-a făcut. Acesta i-a spus că s-a descurcat destul de bine și să nu renunțe la...
Silviu Furdui are 28 de ani și este chef bucătar la propriul restaurant din București, dar acum vrea să demonstreze că merită să câștige această competiție.
Daniel Dumitru are 34 de ani, este din București și este bucătar de profesie.
Violeta Furduc a venit plină de energie să impresioneze chefii de temut! Oare va reuși?
Piță Bogdan are 31 de ani și lucrează ca bucătar la un hotel din Brașov.
Gabriela Simion are 38 de ani și este din București! A venit la emisiune, în speranța de a-i cuceri pe cei trei chefi cu preparatul său.
Alexandru Georgescu are 28 de ani, este din Mangalia și a venit la „Chefi la cuțite”, plin de zâmbete și voie bună!
Silviu Furdui are 28 de ani și este chef bucătar la propriul restaurant din București, dar acum vrea să demonstreze că merită să câștige această competiție.
Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood.
Se preincalzeste cuptorul la 170 grade si se ung formele cu unt .
Ftomovici Vitalie a ales un preparat autetic thailandez: Pad Thai cu creveţi.
Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Luni, 21.03.2016, 11:29
Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Vineri, 18.03.2016, 10:51Cristina Pană este una dintre cele mai sexy concurente de la „Chefi la cuțite”!
Vineri, 18.03.2016, 10:46
Cristina Pană este una dintre cele mai sexy concurente de la „Chefi la cuțite”!
Meseria de bucătar nu e una ușoară, căci și cei mai buni dintre aceștia au mai făcut uneori greșeli sau boacăne în bucătărie. Chef Sorin Bontea face dezvăluiri inedite!
Joi, 17.03.2016, 16:38
Meseria de bucătar nu e una ușoară, căci și cei mai buni dintre aceștia au mai făcut uneori greșeli sau boacăne în bucătărie. Chef Sorin Bontea face dezvăluiri inedite!
Chef Scărlătescu a pus o poză pe contul lui de Facebook, în care apare alături de chef Sorin Bontea şi "chef Florin Dumitrescu".
Joi, 17.03.2016, 16:29
Salata de vinete este preferata multora pentru sezonul de vară. Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte cu drag cum făcea 30-40 kg de vinete zilnic şi a împărtăşit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii "Chefi la cuţite".
Joi, 17.03.2016, 15:43
Chef Scărlătescu a pus o poză pe contul lui de Facebook, în care apare alături de chef Sorin Bontea şi chef Florin Dumitrescu.
Salata de vinete este preferata multora pentru sezonul de vară. Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte cu drag cum făcea 30-40 kg de vinete zilnic şi a împărtăşit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii "Chefi la cuţite".
Recent, chef Sorin Bontea a vorbit despre dieta pe care o recomandă, dar și despre diferite aspecte ce țin de Posul Paștelui!
Recent, chef Sorin Bontea a vorbit despre dieta pe care o recomandă, dar și despre diferite aspecte ce țin de Posul Paștelui!
Joi, 17.03.2016, 09:19
Ion Dan Alexandru a venit la „Chefi la cuțite” plin de atitudine și de încredere.
Miercuri, 16.03.2016, 15:27