În episodul 3 al emisiunii Dancing on Ice - Vis în doi, din data de 19 martie 2022, perechea formată din Iulia Albu - Marian Prisăcaru și perechea Ruby - Zsolt Kerekes au intrat la duel, în urma decizie juriului. Iată cu ce elemente specifice...
În episodul 3 al emisiunii Dancing on Ice - Vis în doi, din data de 19 martie 2022, juriul format din Simona Pungă, Cornel Gheorghe, Elwira și Mihai Petre au analizat dansul de pe gheață al perechii Nicolai Tand - Daniela Niță. Iată ce punctaj...
Nicolai Tand și Daniela Niță au pus în scenă un dans inedit cu referință la un film celebru. Iată ce le-au jurații celor doi:
În episodul 3 al emisiunii Dancing on Ice - Vis în doi, din data de 19 martie 2022, Nicolai Tand și Daniela Niță au avut parte de o reprezentație pe gheață pe ritmuri muzicale. Iată ce elemente specifice patinajului artistic au ales să...
În episodul 3 al emisiunii Dancing on Ice - Vis în doi, din data de 19 martie 2022, Nicolai Tand și Daniela Niță au avut parte de un antrenament dificil și obositor. Iată care au fost cele mai importante momente și declarații din timpul...
Toate cele opt perechi rămase în competiția Dancing on Ice – Vis în doi vor face spectacol pe gheață într-o ediție ce va avea ca tematică filmele celebre din cinematografia internațională.
Sore, Nicolai Tand și Carmen Grebenișan au avut de tras tare pentru a învăța pașii pe gheață. Pentru unele dintre vedetele show-ului, experiența patinajului nu a existat, iar acesta a fost un impediment.
În ediția din 16 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit un super preparat.
În ediția din 15 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat două rețete cu carne de pui și aniume: Tajine de pui și paella cu pui și chorizo.
În ediția din 15 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o tajină de pui și o paella.
Ediția 2 Dancing on Ice – Vis în doi, din 12 martie 2022. Nicolai Tand și Daniela Niță au pregătit un moment superb de dans pe gheață.
Ultimele patru echipe din competiția gheții, Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Nicolai Tand și Daniela și Cosmin Natanticu și Maria au făcut spectacol seara trecută în cea de-a doua ediție Dancing on Ice – Vis în doi.
Ediția 2 Dancing on Ice – Vis în doi, din 12 martie 2022. Nicolai Tând și Daniela Niță au uimit juriul cu momentul lor: V-ați desincronizat un pic... Mi-a plăcut foarte tare că ai ajutat-o pe ea că un bărbat adevăr, că ai încercat s-o...
Nicolai Tand și Daniela Niță au pregătit un moment superb de dans pe gheață, care a fost greu de egalat. Cei doi s-au sincronizat foarte bine în pași de dans.
Ediția 2 Dancing on Ice – Vis în doi, din 12 martie 2022. Daniela Niță își dorește din tot sufletul să se întoarcă acasă în România, unde să-și susțînă băiatul în visul lui de a deveni un mare tenismen: "O bucățică din sufletul...
Dancing on Ice- Vis în doi continuă sâmbătă, de la 20.00, când Sore, Carmen Grebenișan, Nicolai Tand și Cosmin Natanticu vor intra pe gheață alături de partenerii lor în cea de-a doua ediție a show-ului primăverii de la Antena 1. La finalul serii, una dintre cele nouă echipe participante va fi nevoită să părăsească competiția .
În ediția din 9 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit patru rețete culinare, una dintre acestea fiind o delicioasă rețetă de supă din rasol de vită cu multe legume.
În ediția din 9 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit patru preparate. ”Astăzi voi face cinci sau șase feluri de mâncare cu doar 126 de lei. Am să fac o supă de rasol....
În ediția din 8 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe preparate pe bază de ciuperci champignon printre care o delicioasă tartă cu ciuperci și un spectaculos aperitiv cu influențe franțuzești: Vol au vent cu ciuperci.
În ediția din 8 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit patru preparate. ”Voi face niște pui, sos pe bază de ciuperci, o tartă și un risotto. Pentru primul preparat am fiert...
În ediția din 2 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit trei preparate: printre care și o delicioasă ciorbă de perișoare cu roșii cherry și varză acră.
În ediția din 2 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit trei preparate: o ciorbă de perișoare, o mâncare de fasole cu afumătură și prăjitură cu alune americane.
În ediția din 1 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit două rețete și anume: o rețetă de macaroane cu brânza și o rețetă de mâncare de mazăre cu broccoli și somon.
În ediția din 1 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit două reparate: macaroane cu brânza și mazăre cu broccoli și salmon.
În ediția din 23 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat printre altele și o rețetă simplă, dar delicioasă și foarte consistentă de salată de crudități cu pui.
În ediția din 23 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Salată de pui". ” Voi face o saltă cu pui cu multe verdețuri. Voi pune și mango, ardei, morcov, castravete toate...
În ediția din 22 februarie 2022, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă delicioasă și interesantă de obrăjori de vită în sos de vin și piure de cartofi cremos, dar și o salată românească de primăvară cu multe legume.
În ediția din 22 februarie 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Obrăjori de vită". ”Carnea de obraz de vițel o voi fierbe, cam trei ore, în vin, cu ceapă, morcov, cimbrișor și stoc de pui....
În ediția din 22 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Sorin Bontea joacă împotriva lui chef Nicolai Tand la cel mai tare joc de îndemânare de la Super Neatza. Cei doi bucătari trebuie să învârtă o sticlă, iar aceasta...
În ediția din 20 februarie 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Piept de rață cu legume". "Astăzi voi face un piept de rață pe care îl voi găti în sânge. Am să prăjesc rața în tigaia...
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o delicioasă rețetă de desert: Flan cu portocale în crustă din foi de plăcintă.
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o rețetă de Corn Dog în crustă din fulgi de porumb. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 februarie 2022
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o interesantă rețetă de gnocchi de casă cu sos de brânzeturi și varză de Bruxelles.
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Gnocchi ". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: oua, cascaval, cartofi, morcovi, dar si alte ingrediente...
În ediția din 15 februarie 2022 a matinalului Super Neatza, chef Nicolai Tand, a preparat mai multe rețete delicioase printre care și o rețetă de tartă cu orez cu lapte și sos caramel sărat cu fructe.
În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, ulei, lapte, sare, ouă, mortadella, pui".
În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, pâine,...
În ediția din 14 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Florin Ristei, Răzvan Simion, Nicolai Tand, Cătălin Oprișan, Robert Tudor, Ramona Olaru, Cătălin Rizea, Diana, Naomi Hedman și Cuza au participat la provocarea "Candy...
În ediția din 14 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Florin Ristei, Răzvan Simion, Nicolai Tand, Cătălin Oprișan, Robert Tudor, Ramona Olaru, Cătălin Rizea, Diana și Cuza au participat la provocarea "X și 0 cu arici"....
În ediția din 14 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil și Răzvan Simion, Nicolai Tand, Cuza, Cătălin Rizea, Florin Ristei, Diana și Cătălin Oprișan s-au duelat într-o nouă provocare. Simpaticii prezentatori au...
În ediția din 9 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Cod în alge. ”Voi învârti cod în alge pe care le voi fierbe. Apoi voi face un sos pe bază de midii cu aromă de...
În ediția din 8 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat două rețete cu carne de vițel din bucătăria italiană: Saltimbocca de vițel și Vitello tonnato.
În ediția din 8 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Saltimbocca de vițel. ”Vom folosi carne de vițel, pe care o tăiem foarte fin. O batem un pic, ca și pe un...
În ediția din 8 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a făcut câteva dezvăluiri de la antrenamentele emisiunii Dancing on Ice. ”Mă doare tot corpul. Emisiunea va fi live. Când vom cădea nu se va putea tăia...
În ediția din 2 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o supă asiatică
În ediția din 1 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o varză umplută cu bacon, jambon, carne tocată, orez și pesmet pe care a asezonat-o cu un sos de parmezan.
În ediția din 30 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat, printre altele și o rețetă de lasagna cu vinete și dovlecei.
”În ediția din 30 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza de weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă rețetă de tocăniță de cartofi cu cârnați de casă.
În ediția din 30 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”șnițel de pui și paște cu pui”. ”Am pus ceapă, morcov ras, cârnații fără ulei, boia, chimen, o conservă de...
Prima rețetă preparată de chef Nicolai Tand în ediția din 26 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a fost o rețetă de cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi.