Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, sos din legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Balotină de pui”.
Tartă cu roșii condimentate și Paste cu feta și roșii, sunt două rețete simple și delicioase preparate de Chef Nicolai Tand de la Neatza de Weekend.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține paste, ardei gras, ridichi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Paste de pe TikTok”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete delicioase: Salată de linte cu somon și ou poșat și Risotto de arpacaș cu creveți.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin pesto, orez, creveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Salată de linte” și ”risotto de arpacaș”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă și delicioasă rețetă de pui cu cartofi și două sosuri.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține pui, ceapă, sos de roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui în două sosuri”.
Ruby, Florin Ristei, Ramona Olaru, Cuza, Nicolai Tand, Ilona Brezoianu și Diana Munteanu au jucat provocarea "Catapulta".
Florin Riște, Nicolai Tând, Nicoleta Nuca și Ramona Olaru s-au duelat cu campionii României la tir cu arcul.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vinete, ciuperci, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Clătite sărate și gratinate”.
Ce poate fi mai gustoasă, mai sănătoasă și plină de vitamine decât o salată de primăvară, din toate verdețurile ce se găsesc în piață la ora actuală?
Cu multe verdețuri de primăvară și multe alte ingrediente, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza de weekend o delicioasă supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține salată, pătrunjel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de primăvară”.
Foarte gustoasă și hrănitoare această rețetă de salată din piept de curcan cu păstăi de fasole verde, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani!
Pentru iubitorii preparatelor cu pește, o minunată și interesantă rețetă de dorada la cuptor cu pesto de rucola, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci trei rețete culinare, dar cea mai delicioasă a fost rețeta de desert, o minunată rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime.
Chef Nicolai Tand și Răzvan Simion imită mișcările lui Salt Bae, celebrul bucătar turc. Spectacolul din platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani este fenomenal.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține zahăr, lapte, smântănă lichidă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Panna Cotta”.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă senegaleză de pui cu ceapă și măsline.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, sos de soia, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui senegalez”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ciocolată, fructe, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mousse de ciocolată albă”.
Azi, în zi de sărbătoare, matinalii s-au delectat cu o delicioasă salată de somon marinat cu legume și smântână, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
În ediția 27 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, nea Marin, alături de echipa sa, a mers să muncească la o fermă.
Pentru a sărbători cum se cuvine Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta Mousse de ciocolată cu caramel sărat și frișcă.
Chef Nicolai Tand a pregătit un super preparat care conține somon, legume, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase.
Așa cum nu l-ai făcut niciodată. Răzvan Simion se transformă la Neatza cu Răzvan și Dani în chef Nicolai Tand.
La cererea matinalilor, Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta Gravlax.
Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, Nea Marin s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.
Larisa Barbu și Nicolai Tand primesc afinată pe Insula Pescarilor în timp ce curăță rapane și pește.
Chef Nicolai Tand ne-a surprins, ca de obicei cu o rețetă în care ne învață cum să folosim ingredientele rămase prin cămară, o rețetă de desert Pain Perdu.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, cozonac, frișcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pain Perdu”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține somon, fenicul, lămâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gravlax”.
Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Din dorința de a face o petrecere cât mai reușită, Liviu Vârciu încearcă să treacă peste oricine, numai să obțină ceea ce vrea pentru o surpriză ca la carte.
În ediția 25 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Liviu Vârciu, Nicolai Tand si Larisa Barbu au promovat Circo Bellucci pe un vapor.
În ediția 25 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, nepotul și fetele lui nea Marin au venit să ajute cu promovarea circului.
În ediția 25 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, nea Marin a avut partea de o petrecere surpriza de zile mari.
În ediția 25 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Liviu Vârciu a pus la cale o surpriză pentru nea Marin. A vorbit cu circarii să i-a locul vedetelor la muncă.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de pui în stil jamaican, cu o combinație interesantă de ingrediente.
Pentru că la Neatza o zi bună începe cu o gustare bună, Chef Nicolai Tand a preparat, spre deliciul matinalilor, o rețetă de pate din ficat de pui.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, varza, pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Jamaican Jerk Chicken”.
Din colecția de rețete preparate de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani, vă ispitim cu o rețetă de sandviș japonez cu șnițel de porc și salată de varză cu maioneză.
Inspirată din bucătăria franțuzească, al cărei fan este, Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de ouă poșate în sos de vin roșu.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vin roșu, ouă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ouă în vin roșu”.
Celebrul chef Nicolai Tand se mândrește cu o familie superbă. Soția lui, Monica Tand este și ea cunoscută în spațiul public, fiind blogger de fashion.
Vineri, 12.02.2021, 17:18
Cu ingrediente speciale, combinate armonios, Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de salată din bucătăria asiatică.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține morcovi, usturoi,lamâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată asiatică”.
Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani celebra rețetă de ruladă Beef Wellington, la cererea îndrăgiților matinali.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mușchi de vită, ciuperci, morcovi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Beef Wellington”.
Așa cum ne-am obișnuit deja, Chef Nicolai Tand ne oferă idei de rețete foarte interesante pe care le prepară în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, una dintre acestea fiind rețetă de rulouri din andive cu șuncă gratinate cu sos bechamel și parmezan.
Chef Nicolai Tand le-a făcut o surpriză culinară concurenților de la Mireasa. Iată ce a preparat cunoscutul bucătar, dar și de ce s-a supărat Simona Gherghe pe doamna Mia.