Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Super Neatza de Weekend, ne prezintă un antrenament functional.
Chef Nicolai Tand a pregătit trei retete de preparate în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani și anume: Marinadă pentru macrou și salată de cartofi cu chiftele de legume.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin macrou, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Macrou marinat și salată de cartofi”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza de Weekend o delicioasă și interesantă rețetă de ardei umpluți în sos de roșii, dar și alte preparate la fel de gustoase și interesante.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc și vită, ceapă, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ardei umpluți”.
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Chef Nicolai Tand a pregătit, ca de obicei, nu una ci două rețete în cadrul îndrăgitului matinal, o rețetă de paella de pui cu legume și rețetă de tartă cu caise, ambele delicioase.
Chef Nicolai Tand a pregătit o paella de pui, dar și o tartă de caise.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase.
Chef Nicolai Tand,a gătit la Neatza cu Răzvan și Dani, tartă cu ceapă caramelizată, lasagna delicioasă și banane caramelizate, un meniu complet pentru întreaga zi.
Chef Nicolai Tand a pregătit tartă cu ceapă caramelizată, lasagna, dar și omletă cu ciuperci.
De Ziua Internațională a Copiilor, Nicolai Tand face Brownie cu aromă de portocale, cel mai tare desert pentru cei mici, dar și pentru cei mari.
De Ziua Internațională a Copiilor, Nicolai Tand face Brownie, cel mai tare desert pentru cei mici, dar și pentru cei mari.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase: Pui cu paste, risotto cu piept de rață și banane caramelizate.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase.
Chef Nicolai Tand ne-a obișni=uit cu preparatele sale interesante, inspirate din zonele vizitate, sau chiar din zona de baștină, iar azi a preparat o delicioasă și spectaculoasă rețetă de pită umplută cu carne, piure de cartofi și salată de varză.
Nicolai Tand a gătit "Pită umplută" la Neatza cu Răzvan şi Dani!
Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete rapide și delicioase și anume: Tartar de vită și cartofi noi cu pește.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de vită, ceapă, cartofi , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tartar de vită”.
Chef Nicolai Tand, a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani o Rețetă de supă Tom Yum, din bucătăria thailandeză.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține creveti, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tom Yum,”.
Chef Nicolai Tand are o familie minunată, mândrindu-se cu cea mai importantă femeie din viața lui, soția sa, Monica Tand, și cu fiica lor, în vârsta de 10 ani.
Vineri, 07.05.2021, 12:20
Echipa de la Neatza, Răzvan Simion, Cătălin Oprișan, Nicolai Tand, Ramona Olaru, Dani Oțil și Bianca Nuțu sărbătoresc Paștele împreună.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține morcov, roșii, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ghiveci de legume”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține fasole, rosie, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Fasole bătută cu focaccia”.
Un moment cu totul și cu totul special din ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când l-am putut vedea în acțiune pe Mircea Tand, vărul celebrului chef Nicolai!
În a 26-a ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Mircea Tând a venit să le gătească juraților un preparat tailandez.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține parizer, roșii, morcovi, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Parizer pane”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține sparanghel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ou cu sparanghel”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ouă, zahăr, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Clătite americane”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, ceapă, oregano, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pește la abur”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de mozzarella, telemea, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Amuse bouche”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, cartofi, mango dar şi alte ingrediente delicioase.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de miel în stil marocan cu multe legume și cușcus.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de miel, cous cous, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Miel în stil marocan”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține muşchi de poir, morcovi, orez dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Muşchiuleţ de porc în foietaj”.
Duminică seara a fost seara lui chef Scărlătescu. Juratul Chefi la cuţite nu doar că şi-a ales aseară Cuţitul de aur, în persoana lui Alexandru Bădiţoaia, ci a câştigat şi amuleta jurizată de către chef Nicolai Tand
Pentru o gustare delicioasă alături de cei dragi, Chef Nicolai Tand ne recomandă o rețetă de vinete umplute cu creveți, inspirată din bucătăria asiatică.
Speak la cuțite aduce iar fanii Chefi la cuțite în culisele emisiunii culinare preferate, în episodul 16. De această dată, atenția a fost asupra chefului Nicolai Tand, invitatul special din ediția de azi.
Luca Marius Ogrezeanu este un puști de 12 ani, pasionat de bucătărie. Băiețelul a venit la Chefi la Cuțite, sezonul 9, cu un preparat special pe care l-a pregătit cu grijă și pasiune.
În ediția 16 a sezonului 9 Chefi la cuțite, invitatul special Nicolai Tand a fost cel care a decis la cine merge amuleta de temut. Verdictul lui l-a nemulțumit, însă, pe unul dintre chefi.
În a 16-a ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei chefi s-au duelat în bucătărie pentru amuletă care-i permite unui chef să oblige pe membrii celorlalte echipe să gătească cu o mână.
Chef Nicolai Tand a venit la Chefi la Cuțite și i-a aratat lui Speak cum e horinca de Maramureș. Vezi momente amuzante surprinse în culisele show-ului culinar în episodul 16 al emisiunii Speak la Cuțite.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține creveți, vanata dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vânată umplută cu creveți”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, roșii, lime, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ceviche”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ingrediente de post delicioase, denumit ”Curry de post”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Colțunași cu carne de pui”.