În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul îndrăgitului matinal, chef Nicolai Tand, a pregătit o rețetă de paste folosind linguini cu zucchini și parmezan, perfectă pentru masa de prânz sau cină.
În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de paste folosint linguini cu zucchini și parmezan.
În ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Chef nicolai Tand, a preparat mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de ștrudel cu dovleac, mult îndrăgită de toți iubitorii de desert.
În ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o delicioasă rețetă de tocană coreeană de porc cu multe legume, dar și o rețetă de plăcintă cu dovleac copt, spre deliciul matinalilor.
În ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit un sandwich cu carne de pui. Rețeta conține piept de pui, pită moale, brânză.
În ediția din 21 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de paste cu antricot de vită. Carnea va fi gătită la foc încet tăiată în bucățele mici.
În ediția din 19 septembrie, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit clătite sărate, care conțin făină de secară, somon, șuncă, lămâie, dar și alte ingrediente delicioase Iată care sunt etapele rețetei celebrului chef pentru un preparat deosebit și delicios.
Chef Nicolai Tand știe de unde se poate aproviziona cu carne de calitate cea mai proaspătă carne pentru preparatele sale delicioase. PENNY este locul unde prospețimea cărnii primează, fiind singurul lanț de magazine din țară cu măcelării.
Joi, 16.09.2021, 15:03
În ediția din 15 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de mâncare de praz cu carne de pui și cartofi dulci.
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de risotto cu pui și mazăre.
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de rissoto cu parmezan și carne de pasăre.
În ediția din 8 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit pâine pentru hot dog, care conține cartofi, morcov, ceapă, ardei, orez, roșii. Iată care sunt etapele rețetei celebrului chef pentru un preparat...
În ediția din 8 septembrie, de la Super Neatza, echipa matinalilor de la Antena 1, formată din Răzvan Simion, chef Nicolai Tand și Ramona Olaru au intrat în jocul de hochei cu mingi de tenis. Iată cum s-a desfășurat întrecerea inedită, dar...
În ediția din 7 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit pâine pentru hot dog, care conține ouă, făină, sare, zahăr, drojdie, lapte și apă. Iată care sunt etapele rețetei celebrului chef pentru un preparat...
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, pe bază de ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde, castraveți murați, maioneză, lipii, iaurt, avocado, gulie, ardei verde, carne de rată, ardei roșu, aripioare de pui, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, care conține ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde,...
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry, care conține ca ingrediente biban file, creveti proaspeti, rosii, busuioc, legme, calamar, sare, piper, curry, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 29 august 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate cu ocazia zilei de naştere a lui Florin Ristei.
În ediția din 22 august 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mușchide porc, ceapă, usturoi, dar și alte ingrediente, denumit "Mușchi de porc la tigaie".
Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Reţetele lor din ediţia de pe 1 august: "Pui cu sos de usturoi şi smântână", "Piersici caramelizate cu iaurt" şi "Tagliatelle de casă"
În ediția din 28 iulie 2021 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă din mai multe preparate care conțin carne de vita, vinete, ceapă, dar și alte ingrediente, denumită "Delicii turcești".
S-a văzut, încă o dată, cât de tare iubește Chef Nicolai Tand locurile lui natale. Acesta a dezvăluit, în cadrul interviului "Vara cu 100 de idei", campania Antenei 1, că nimic nu se compară cu Maramureșul. Iar vara, "acesta e de vis".
Miercuri, 28.07.2021, 15:47
În ediția din 28 iulie 2021 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a pregătit un preparate care conțin carne de vita, vinete, ceapă, dar și alte ingrediente, denumit "Delicii turcești".
În ediția din 27 iulie 2021 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ficat, vin, unt, dar și alte ingrediente, denumit "Mousse de ficat".
În ediția din 27 iulie 2021 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ficat, vin, unt, dar și alte ingrediente, denumit "Mouse de ficat".
În ediția Super Neatza din data de 27 iulie 2021, chef Nicolai Tand și-a prezentat scuterul de colecție. ”Frâna este la picior”, a spus celebrul bucătar.
În ediția din 25 iulie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun deosebit.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două rețete delicioase: Supă de vară cu paste de orez şi somon în crustă.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un somn în crustă de foietaj și o supă asiatică cu paste și legume.
În ediția din 19 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două rețete delicioase: Tăiței cu varză și pesmet și Orez cu pui și legume.
În ediția din 21 iulie 2021 a îndrăgitului matinal Super Neatza, chef Nicolai Tand a preparat o rețetă de colțunași cu carne și legume, foarte gustoasă și consistentă.
În ediția din 19 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un prepara specific zonei clujene cu varza, paste și carne tocată.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit rețeta Caponata, inspirată din bucătăria italiană.
În ediția din 21 iulie 2021, de la Super Neatza, Miss Tourism Europe Ioana Dorohoi a participat la provocarea "Messi vs Ronaldo".
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun delicios., denumit "Caponata"
În ediția din 20 iulie 2021 a matinalului Super Neatza, rețetele zilei gătite de chef Nicolai Tand au fost trei rețete de supe reci: supă gazpacho, supă minestrone și supă de fasole, toate servite cu o delicioasă pită de mălai.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate de vară care se consumă reci: gazpacho şi supă de fasole.
În ediția din 19 iulie 2012 a matinalului Super Neatza, Chef Nicolai Tand a preparat două rețete pe bază de pui și curry, în combinație cu multe legume proaspete, de sezon.
Luni, 19.07.2021, 12:57
În ediția din 14 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de Boeuf Bourguignon, din bucătăria franceză.
În ediția din 14 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat absolut delicios denumit Boeuf Bourguignon.
În ediția din 13 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate absolut delicioase denumite Tartar de ton marinat și piure de fenicul.
În ediția din 13 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate absolut delicioase denumite Tartar de ton marinat și piure de fenicul.
Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Reţetele lor de astăzi au fost "Hotdog" şi "Somon marinat"
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin țelină, morcov, pește, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite pește marinat și file de pește cu legume.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține brânzeturi, vin, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rosti”.
Chef Nicolai Tand a gătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de aperitiv din mușchi de vită cu avocado și rețetă de spumă de conopidă, foarte gustoase și interesante.
Chef Nicolai Tand a gătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de mușchi de vită cu avocado și spumă de conopidă.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.