Chef Nicolai Tand le-a făcut o surpriză culinară concurenților de la Mireasa. Iată ce a preparat cunoscutul bucătar, dar și de ce s-a supărat Simona Gherghe pe doamna Mia.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, ouă, andive, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tortilla de patatas”.
Pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase, hrănitoare și destul de simplu de preparat, Chef Nicolai Tand ne recomandă rețeta: Piept de rață cu sos de citrice și garnitură de varză roșie cu piure de vinete.
Chef Nicolai Tand i-a surprins plăcut pe matinalii de la ”Super Neatza” cu o interesantă și delicioasă rețetă de ceapă confiată în aluat foietaj cu sos de parmezan, preparat ce poate fi servit ca aperitiv.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de rață, portocale, ceapă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Piept de rață cu sos de portocale”.
Chef Nicolai Tand, așa cum ne-a obișnuit, prepară în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una ci două sau chiar trei rețete delicioase, folosind la ele și ingredientele rămase de la alte preparate, așa cum este cazul și acestei rețete de chiftele din pește cu sos de maioneză.
Chef Nicolai Tand i-a surprins din nou pe simpaticii matinali cu o interesantă rețetă de mămăligă cu cartofi și carne de la garniță, cu ouă poșate și varză murată, demnă de încercat în orice bucătărie.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, lapte, faina, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mămăligă pe cartofi și carne la garniță”.
Adăugăm la colecția de rețete preparate de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dan, o foarte gustoasă și interesantă rețetă de chifteluțe din orez cu carne de pui.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Chifteluțe de orez”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă de spaghete în sos de roșii cu fructe de mare, foarte simplă și ușor de preparat.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține spaghete, fructe de mare, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Spaghete a la Nicolai”.
Dacă vă întrebați ce să mai preparați consistent pentru mesele în familie, avem pentru voi o rețetă de gnocchi cu spanac și osso buco, gătită de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, suc de portocale, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gnocchi cu osso buco”.
Rețetele lui Chef Nicolai Tand de la Neatza cu Răzvan și Dani oferă mai mult decât inspirație, oferă și spectacol în bucătărie, așa cum se va putea vedea și la rețeta de pachețele cu picioci de cartofi și sos de iaurt.
Din dorința de a mai renunța din când în când la preparatele pe bază de carne, Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă și sănătoasă rețetă de hummus cu legume trase la tigaie și pită de casă.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține iaurt, legume, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Picioci cu mâncare de cartofi”.
Perfectă pentru un prânz generos în familie, această rețetă de orez în stil asiatic cu chiftele de cartofi și carne, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani!
Chef Nicolai Tand,a venit cu forțe proaspete după vacanța de sărbători și a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci două rețete delicioase printre care și această interesantă rețetă de colțunași Gyoza, din bucătăria japoneză.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc, usturoi, varză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Colțunași Gyoza.
În perioada sărbătorilor toată familia se mută în bucătărie. Unii sunt mai creativi și vin cu ideile pentru preparate, alții execută recomandările chefului, iar alții culeg roadele muncii.
Luni, 04.01.2021, 13:12
Printre delicatese alese pregătite pentru masa de Crăciun, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Nicolai tand a pregătit și un delicios Millefeuille
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, ouă, fructe, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Millefeuille.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, ciuperci, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Terină în foietaj.
O nouă zi, o nouă provocare în bucătărie de la Chef Nicolai Tand. Faimosul bucătar îi bucură pe colegii de la Neatza cu Răzvan și Dani cu preparate care mai de care mai bune și mai gustoase.
Vineri, 18.12.2020, 18:14
11 dintre cei mai buni Chefi din România au degustat și au analizat atent "Main course-ul".
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, spre deliciul îndrăgiților matinali, Rețeta italiană Porchetta.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc, piper, ardei iute, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Porchetta.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, trei rețete cu paste de casă, una mai gustoasă decât cealaltă.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține varză, paste, nuci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Paste cu varză.
Nicolai Tand este o prezență constantă în marea familie de la Neatza. Alături de Vlăduț, Chef Nicolai prepară cele mai gustoase și mai aromate mâncăruri, iar de deserturi nici nu mai vorbim.
Joi, 10.12.2020, 14:12
O rețetă interesantă preparată de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani este această rețetă de Somon cu linte și curry cu legume.
Chef Nicolai Tand are o soție superbă și doi copii minunați. De curând, fiica cea mare a chef-ului, Ilona, a împlinit 10 ani.
Miercuri, 09.12.2020, 17:08
Chef Nicolai Tand i-a surprins pe matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu cu una, ci cu trei rețete de preparate, una dintre acestea fiind o rețetă de conopidă la cuptor cu sos de condimente.
Chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete la Neatza cu Răzvan și Dani printre care și rețeta de bruschete cu picioci pârgăliți și ceapă crocantă.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin legume, linte, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite bruschete cu picioci pârgăluiți și slănină & somon cu linte.
Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de tartă cu pere și cremă de migdale, cu care i-a răsfățat pe îndrăgiții matinali.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani, unul fiind această delicioasă rețetă de paste în sos de roșii cu spanac și brânză de capră.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin paste, spanac, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite pește cu spanac și tartă cu pere.
Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete de preparate culinare, printre care și această delicioasă rețetă de Supă cremă de cartofi cu praz.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, ciuperci, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cremă de cartofi cu praz".
Chef Nicolai Tand a pregătit de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, o rețetă tradițională de iahnie de fasole, reinterpretată cu arome speciale sărbătorilor, pe care a denumit-o ”Iahnia lu' 1 Decembrie".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține fasole, ceapă, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Iahnia lu' 1 Decembrie".
Nicolai Tand, îndrăgitul chef de la Neatza cu răzvan și Dani, i-a surprins plăcut pe matinali, la ceas aniversar al Antenei 1 cu o spectaculoasă rețetă de lava cake cu caramel sărat.
Chef Nicolai Tand a pregătit în bucătăria de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de șnițel de pui cu orez cremos.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, ceapă, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sandwich cu pui".
Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă de pui la rotisor și plăcintă de cartofi cu pui.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, usturoi, rozmarin, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui la rotisor".
Nicolai Tand ne recomandă pentru porția de dulce, o delicioasă rețetă de crumble cu pere în sos de coniac.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde.