În ediția din 8 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand ne propune două rețete de tarte: o tartă cu praz și smântână și una cu bacon și suc de roșii. Desertul propus de Nicolai astăzi este o negresă de post.
În ediția din 7 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul emisiunii, a gătit ”Praz cu măsline”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: șoric de porc, praz, castraveți murați, măsline,...
În ediția din 5 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, instructorul de fitness Diana Stejereanu, alături de chef Nicolai Tand, a realizat un super antrenament pentru spate. Antrenament inspirat din mișcările animalelor, exerciții care...
În ediția din 30 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Conopidă gratinată”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: ciuperci, roșii, ardei, vinete, ceapă, conopidă, dar...
De ziua ei, pe 29 noiembrie, Antena 1 sărbătoreşte în familie, motiv pentru care gașca de la Neatza cu Răzvan și Dani va sărbători zilele speciale în platoul ce le-a devenit ca o a doua casă, încă de la prima oră a dimineții, alături de telespectatori. În stilul Neatza, Răzvan, Dani, Ramona, Ristei, Oprişan, Bianca, Nicolai Tand, Vlăduţ, Cătălin Rizea, Cuza, Diana Munteanu şi simpatica Ilona, toţi vor fi prezenţi la aniversarea Antena 1, într-o ediţie specială de sărbătoare.
În ediția din 24 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Otil, Florin Ristei, Nicolai Tand, Ramona Olaru si Razvan Simion au jucat "Bounce Ball".
În ediția din 24 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Pork belly”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: pork belly, mălai, pesmet, cotlet de porc, ou, ceapă, făină,...
În ediția din 23 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete speciale. Două dintre rețete pot fi servite împreună ca garnitură și salată, adică rețeta de pui cu gutui și scorțișoară și salată de bulgur cu conopidă. A treia rețetă este pe bază de raci.
În ediția din 23 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete speciale. Una care conține raci, o rețetă de pui cu garnitură de gutui în sos cu scorțișoară și o salată de bulguri cu conopidă!
În ediția din 21 noiembrie 2021 a îndrăgitului matinalul Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă ciorbă de pește cu multe legume, rețetă specială pentru o zi de post cu dezlegare la pește, dar și o rețetă de mâncare de cartofi și pachețele de iarnă cu cartofi.
În ediția din 21 noiembrie 2021 a îndrăgitului matinalul Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă mâncare de cartofi și pachețele de iarnă cu cartofi, dar și o ciorbă de pește cu multe legume, pentru o zi de post cu dezlegare la pește.
În ediția din 21 noiembrie 2021, de la Super Neatza, chef Vincenzo Aiello, alături de chef Nicolai Tand, a preparat o rețetă de paste cu sos ragu de pește, perfectă pentru o zi de post cu dezlegare la pește.
În ediția din 17 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Cremă de cartofi cu praz”. Rețeta este rapidă și gustoasă, poate fi preparată pentru una dintre mesele principale ale zilei.
În ediția din 17 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Cremă de cartofi cu praz”. ”Fac o cremă de cartofi cu praz și ulei de măsline, iar în loc de crutoane de pâine o să...
În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de legume în aluat tempura pe care a denumit-o ”Tempura de legume”. Voi face un aluat de clătite în care voi pune bere, ca să fie mai fraged”, a declarat bucătarul emisiunii.
În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Tempura de legume”. Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele: pătrunjel, făină, cartofi dulce, morcov, sos de...
În ediția din 14 noiembrie 2021, de la Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat și o salată cu fructe de mare, printre altele. Și de această dată a folosit cele mai bune ingrediente, astfel încât toată lumea din platou să aibă o „porție de sănătate” în farfurie.
În ediția din 14 noiembrie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a preparat salată de fructe de mare, pentru care aveți nevoie de caracatiță, creveți, calamar, dar și de alte ingrediente delicioase. ”Pun apă la fiert, tentacule...
În ediția Neatza cu Răzvan și Dani din 10 noiembrie 2021, Chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă de zucchini, pentru care aveți nevoie de ingrediente precum: ulei de cea mai bună calitate - Costa d'Oro, zucchini, brânză, carne de pui, sare, piper.
În ediția din 9 noiembrie 2021 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Nicolai Tand a gătit o porție de paste italienești de casă, fără ouă, cu ingrediente puține, dar de calitate. Printre ele, și uleiul Costa d’oro, cu care le-a „legat” la final. Iată rețeta făcută cu multă pricepere de bucătarul maramureșean.
În ediția din 10 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiană. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute...
În ediția din 10 noiembrie 2021, de la Super Neatza, Răzvan Simion, Dani Oțil, Răzvan Simion, Ramona Olaru, Florin Ristei și chef Nicolai Tand au participat la una dintre cele mai haioase provocări din platoul emisiunii, X și 0 cu pahare pline...
În ediția din 10 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă de zucchini. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Ulei, zucchini, branza, carne tocata, sare, piper, vin alb,
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiană de paste din griș cu sos de tomate, fără ouă.
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiana. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute,
În ediția din 3 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea, soțul Addei care a participat la Chefi la Cuțite, l-a înlocuit pe chef Nicolai Tand în bucătărie și a preparat două rețete: Gulaș de porc cu găluște și pere în sos de vin.
În ediția din 2 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat mâncăruri din gutui. Pentru care aveți nevoie de conopidă, gutui, carne de rață, scorțișoară, salată, dar și de alte ingrediente delicioase....
În ediția din 1 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o rețetă de conopidă la cuptor.
În ediția din 1 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat cu conopidă. Pentru care aveți nevoie de conopidă, unt, ouă, pesmet, smântână, ceapă, dar și de alte ingrediente delicioase. Super Neatza este...
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă rețetă de Cartofi cu pulpe de pui pe pat de mămăliguță.
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a preparat cartofi cu pui la cuptor. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cartofi, bacon, ouă, unt, ciuperci, mălai, foi de varză, ciocănele...
În ediția din 26 octombrie 2021, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand, bucătarul îndrăgit al emisiunii, a preparat un întreg meniu delicios ce conține o tartă cu praz, musaca de legume și salată de sfeclă.
În ediția din 26 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o tartă cu brănză și praz, o musaca fără carne și o salată de sfeclă cu albuș de ou.
În ediția din 24 octombrie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand și Cătășlin Rizea au preparat mai multe rețete cu specific italian.
În ediția din 20 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat patru moduri de a găti fasolea albă, unul mai delicios decât altul.
În ediția din 20 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă care conține oțet, ulei, ceapă roșie, sare, piper, rucola, roșie, dar și alte ingrediente delicioase, denumită ”Salată...
Pentru una dintre mesele principale ale zilei, puteți încerca rețeta de pui umplut la cuptor și piure de cartofi cu ceapă verde, preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza, 19 octombrie 2021.
În ediția din 19 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă de mic dejun în stil italian: Ouă florentine cu spanac.
Pentru că sosul bechamel este unul dintre sosurile delicioase care se poate combina cu multe alte preparate culinare, Chef Nicolai Tand, îndrăgitul bucătar de la Super Neatza, ne-a dezvăluit în ediția din 19 octombrie 2021, secretul celui mai cremos sos bechamel.
În ediția din 19 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă care conține unt, făină, lapte, sare, piper, parmezan, spanac, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Ouă florentine cu spanac”.
În ediția din 17 octombrie 2021, de la Super Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă care conține cartofi, carne de pui, burtă de vită, usturoi ceapă, sare piper și alte ingrediente delicioase, denumit mâncare...
În ediția din 13 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă japoneză. Este vorba de rețeta Curry Udon Noodle cu pui și ciuperci, pe care a servit-o în două moduri, cu orez simplu și cu paste din orez fierte în supă de pui.
În ediția din 13 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă japoneză. Udon Este un tip de tăiței groși din făină, popular în mâncarea japoneză. A fost importat în Japonia din China în secolul...
În ediția din 12 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă hispanică de frigărui de vită cu cașcaval și varză de Bruxelles cu gnocchi.
În ediția din 12 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă hispanică de frigărui de vită cu brânză și garnitură de varză de Bruxelles cu gnocchi.
În ediția din 6 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul emisiunii, a preparat un veloute cu mămăligă și ouă. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: porumb fiert, ceapă, castane, ardei,...
În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă interesantă de pește afumat la rece și marinat în suc de citrice, cu piure din legume de toamnă.
În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat peste afumat cu piure, găluște cu prune. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: ghimbir, cartof dulce, castravete,...
În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o Rețetă de omletă cu ceapă verde și cârnați de casă, pe care a denumit-o Omletă de toamnă și pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, lapte sau apă, șuncă.
În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o omletă de toamna. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, apă, șuncă.