Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite, imagine din copilărie. Cum arăta Riki în 2009

Riki Watanabe este cu siguranță unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din toate cele 9 sezoane de Chefi la cuțite. Pentru că e iubit de români, acesta ține legătura cu fanii lui prin intermediul rețeleleor sociale, iar recent, tânărul a publicat o serie de fotografii din copilărie.

Rikito Watanabe a publicat imagini din copilărie

Antena 1

Riki a publicat pe contul său de Instagram fotografii de acum 12 ani. Fanii nu l-au recunoscut când au văzut imaginile cu micul Riki.

„Deci am găsit pozele din Facebook-ul meu din 2009. Eu am fost copil super gurăsuț, cam schimbat acum. Se vede diferența?”, a scris Riki în dreptul fotografiilor din 2009.

Fanii au reacționat imediat.

„Riki, chiar ești tu?, „Arăți total diferit”, „Ai fost și ești foarte drăguț”, au scris fanii când au văzut imaginile.

Riki a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea în sezonul 9 de Chefi la cuțite și a ajuns până în semifinalele competiției culinare.

Cu ce se ocupă Riki, fostul concurent de la Chefi la cuțite

Fostul concurent Chefi la cuțite se mândrește cu o viață activă și cu bolidul său de lux. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, Rikito Watanabe a vorbit despre pasiunea lui pentru mașinile puternice.

Tânărul a dezvăluit faptul că nu este un fan al vitezei, însă îi place zgomotul pe care îl face un bolid puternic. Acesta a mai mărturisit că are carnetul de conducere de aproximativ 8 ani, iar până acum a avut trei accidente, dintre care unul a fost mai grav: "Când am fost în Statele Unite ale Americii, am făcut un accident foarte mare. Am fost la un pas de moarte, mi-am "stricat" 24 de oase. Din acest motiv sunt un băiat prudent la volan și îmi place să am grijă."

Deși a trecut și prin momente dificile, fostul concurent "Chefi la cuțite" și-a păstrat zâmbetul pe buze și a rămas la fel de optimist.

Citește și: Cum arăta Rikito Watanabe (Riki) în anul 2013, inainte să ajungă celebru. Cu ce se ocupă acesta, de fapt

Citește și
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mai multe articole

"Îmi place să fac lumea să râdă. Cred că pot să fiu comediant.", a mai spus el, la Antena Stars.

De asemenea, Rikito Watanabe a mai dezvăluit și faptul că a legat o relație specială cu Elena Matei, colega sa din echipa verde.

În viața de zi cu zi, tânărul se ocupă de un restaurant asiatic la malul Mării Negre. El colaborează cu Shoji Toshihisa, concurent în sezonul 8 la "Chefi la Cuțite", care l-a inspirat să se înscrie în concurs.

Citește și: Riki de la „Chefi la cuțite” a primit microfonul și a fost pus să cânte, chiar în timpul concertului lui Alex Velea

Rikito Watanabe se mândrește cu familia lui

Fostul concurent "Chefi la cuțite" a dezvăluit în cadrul show-ului culinar că are frați mai mici. Acesta nu ezită să publice pe contul de Instagram imagini cu cele mai importante persoane din viața lui, motiv pentru care a postat o poză cu fratele său mai mic, Fredo Watanabe.

Citește și: Cu cine a fost surprins Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat

Rikito Watanabe are o legătură foarte strânsă și îi place să petreacă timp alături de fratele său, lucru evident din postările sale.

"O zi obișnuită în Belarus alături de fratele meu!", a scris el la descrierea unei fotografii cu micuțul.

Rikito Watanabe este foarte mândru de fratele său, Fredo Watanabe. Cei doi se înțeleg foarte bine și petrec momente speciale în familie de câte ori prin ocazia.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri