Antena Căutare

Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Irina Fodor, rochia cu detaliu deosebit la nivelul bustului. Cum arată ținuta elegantă

Irina Fodor a impresionat telespectatorii cu apariția sa spectaculoasă din Mare Finală a primului sezon din Dancing on Ice - Vis în doi. Iată cum a decis să se îmbrace prezentatoarea TV a show-ului de dans pe gheață.

Colaj cu Irina Fodor la Dancing on Ice - Vis în doi Galerie
Irina Fodor a impresionat telespectatorii cu apariția sa spectaculoasă din Mare Finală a primului sezon din Dancing on Ice - Vis în doi. | Antena 1

Dancing on Ice - Vis în doi a ajuns la final! Telespectatorii au avut parte de momente senzaționale în cele șapte ediții ale show-ului de dans pe gheață, iar echipele au reușit să impresioneze cu evoluția lor senzațională.

Marea Finală a emisiunii a fost deschisă de Ștefan Bănică și Irina Fodor, care au invitat în platou jurații, așa cum fac de obicei. Momentul în care prezentatoarea TV a intrat în cadrul camerelor de filmat a lăsat telespectatorii cu gura căscată.

Citește și: Dancing on Ice – Vis in doi 2022. Cum și unde îți poți vota echipa preferată. Care este regulamentul show-ului de dans pe gheață

Prezența Irinei Fodor din finala Dancing on Ice - Vis în doi a acaparat toată atenția oamenilor de acasă. Vedeta a făcut furori cu ținuta sa de Gală din această seară, prin care marchează evenimentul important: ultima ediție a show-ului de dans pe gheață.

Irina Fodor, rochia cu detaliu deosebit în zona bustului

Irina Fodor a încântat privirile telespectatorilor cu o piesă vestimentară impecabilă în ultima ediție din sezonul 1 al misiunii Dancing on Ice -Vis în doi. Prezentatoarea TV a îmbrăcat o rochie pe măsura așteptărilor în Marea Finală.

Ținuta elegantă a vedetei i-a scos în evidență frumoasele trăsături ale feței, dar și formele provocatoare ale corpului. Pentru a completa outfit-ul, Irina Fodor a apelat la câteva accesorii elegante, o pereche de pantofi și un machiaj discret.

Citește și: Dancing on Ice - Vis în doi, 16 aprilie 2022. Cum au dansat în duel Carmen Grebenișan cu Lilian Bînzari și Oase cu Andreea Ureche

Așa cum și-a obișnuit fanii, prezentatoarea de la Dancing on Ice - Vis în doi a purtat o piesă vestimentară perfectă siluetei sale de invidiat. De asemenea, ținuta i-a scos în evidență bustul generos și picioarele subțiri.

Cum se votează în Marea Finală de la Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi reprezintă o adevărată provocare pentru cele nouă vedete și patinatorii lor profesioniști. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt celebritățile care își vor depăși limitele și vor realiza momente de patinaj artistic.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare dintre acestea va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS la 1272 și prin intermediul aplicației Antena 1.

Emoțiile, tensiunile și presiunea vor fi simțite la cote maxime de către cele nouă echipe și partenerii lor, dar și de publicul de acasă. Telespectatorii se vor bucura din plin de noua experiență alături de perechea favorită.

Publicul își poate vota echipa favorită în Marea Finală a show-ului din această seară, 23 aprilie 2022. Telespectatorii sunt cei care vor decide ce pereche va ieși câștigătoare în primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi. Notele juriului sunt doar orientative și nu vor fi luate în calcul atunci când se va anunța marele câștigător

Finala Dancing on Ice - Vis în doi 2022. Elwira Petre și Simona Pungă au îmbrăcat rochii sexy. Cum arată ținutele în par... Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum au dansat Oase și Andreea Ureche într-un musical de excepție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x