Antena Căutare

Top 10 retețe pentru un picnic reușit

Pătura e întinsă, soarele e blând, iar coșul abia așteaptă să fie deschis: ingredientele perfecte pentru un prânz în aer liber. Poți să te bucuri de salate sățioase și sandwich-uri crocante, gustări care nu se topesc și deserturi care rezistă până la apus.

Galerie
Pentru picnic alege preparate fără creme și adaugă sosurile în momentul consumului | Shutterstock

Rețetele pentru picnic trebuie să fie simple și ușor de transportat. Ideal este să le poți pregăti în avans, apoi să le ambalezi etanș și le poți servi fără bătăi de cap. Există opțiuni pentru toate preferințele și dietele, cu texturi crocante sau moi, dulci sau sărate.

Înainte să pornești, pregătește „logistica”: caserole cu capace bune, pachete de gheață sau acumulatori la rece, prosoape umede, tacâmuri reutilizabile, un cuțit bun și un sac pentru deșeuri. Alege preparate care se asamblează pe loc (un sos turnat chiar înainte de servire, frunze adăugate în ultimul moment) și evită cremele sensibile la căldură dacă nu le poți pune la rece.

CITEȘTE ȘI: Iei masa la iarbă verde? Iată 6 rețete pentru picnic din care să te inspiri

Salată de tortellini

Articolul continuă după reclamă

Ingrediente

  • Pentru salată
  • 560 g tortellini proaspeți, bicolori, umpluți cu brânză (refrigerați)
  • 300 g roșii cherry, tăiate pe jumătate
  • 120 g castravete (curățat de coajă și semințe), tăiați felii subțiri
  • 80 g salam uscat, tocat
  • 227 g perle de mozzarella, scurse
  • 50 g măsline Kalamata feliate
  • 50 g ardei peperoncini feliați
  • 60 g ceapă roșie, feliată subțire
  • 30 g spanac tocat
  • 10 g busuioc proaspăt tocat + extra pentru decor
  • Pentru dressing
  • 160 ml ulei de măsline extravirgin
  • 60 ml oțet de vin roșu
  • 2 căței de usturoi tocați fin
  • 4 g sare kosher (sau după gust)
  • 1 g oregano uscat
  • 0,5 g fulgi de ardei iute
  • 0,5 g piper negru măcinat
  • 1 g zahăr
  • 15 ml saramură de la peperoncini
  • 10 g ceapă roșie tocată foarte fin

Mod de preparare

Se aduce la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. Se adaugă tortellini și se fierb al dente conform indicațiilor (de regulă 5–6 minute). Se scurg, se clătesc rapid sub jet de apă rece pentru a opri gătirea, apoi se lasă la scurs foarte bine.

Într-un bol mare, se emulsionează uleiul cu oțetul; se adaugă usturoiul ras, sarea, oregano-ul, fulgii de ardei iute, piperul, zahărul, saramura de peperoncini și ceapa roșie tocată fin. Se amestecă până când sosul se leagă.

În bolul cu dressing, se adaugă tortellini bine scurși, roșiile, castravetele, salamul, perlele de mozzarella, măslinele, peperoncini feliați și ceapa roșie feliată. Se amestecă blând, până când toate ingredientele sunt uniform acoperite.

Se încorporează spanacul și busuiocul; se gustă și se potrivește de sare/aciditate (se poate adăuga puțin oțet sau saramură, după preferință). Se decorează cu frunzulițe de busuioc și se servește imediat sau se păstrează la rece până la servire.

CITEȘTE ȘI: Modele de ouă umplute. Idei şi reţete pentru aperitive gustoase şi uşoare

Salată de cartofi roșii cu bame, castraveți murați

Ingrediente

  • 1,5 kg cartofi roșii mici, spălați și tăiați în opt
  • 45 g sare kosher + 5 g sare kosher (împărțite)
  • 80 g maioneză
  • 100 g castraveți murați (tocați mărunt)
  • 2 g mărar proaspăt tocat + extra pentru decor
  • 1 g piper negru măcinat + extra pentru decor
  • 80 g bame murate picante, tocate + 15 ml saramură din borcan

Mod de preparare

Se pun cartofii într-un vas încăpător. Se acoperă cu apă rece cu 2–3 cm peste nivelul cartofilor și se adaugă 45 g sare. Se aduce la fierbere la foc mare. Apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierb amestecând ocazional, până când furculița intră ușor în cartofi , aproximativ 10–15 minute. Se scurg foarte bine într-o strecurătoare, se clătesc cu apă rece și se lasă să se răcorească 15 minute în strecurătoare.

Între timp, într-un bol mare se bat împreună maioneza, castraveții murați, mărarul, piperul, 15 ml saramură de la bame și 5 g sare, până când sosul se omogenizează.

În bolul cu sos se adaugă cartofii răcoriți, bamele murate tocate.Se amestecă ușor, până când cartofii sunt uniform acoperiți. Se gustă și se potrivește de sare și piper.

Salata se servește imediat sau se acoperă și se lasă la rece până la 24 de ore. La servire se decorează cu mărar proaspăt, câteva bame întregi și felii suplimentare de castraveți, după preferință.

CITEȘTE ȘI: Cum să pregătești coșul pentru picnic romantic

Bețișoare sărate cu brânză cheddar

Ingrediente

  • 340 g unt nesărat, moale
  • 454 g brânză Cheddar maturată (portocalie), rasă fin
  • 9 g sare fină
  • 2–4 g ardei iute roșu măcinat (cayenne), după gust
  • 1,5 g boia dulce
  • 480 g făină albă (tip 000)

Mod de preparare

Se încălzește cuptorul la 175°C. Se tapetează 2–3 tăvi cu hârtie de copt.

În bolul unui mixer cu stand, cu paleta, se bate untul cu brânza rasă, sarea, cayenne și boiaua, la viteză medie, până se omogenizează.

Se adaugă făina treptat, la viteză mică, până când se formează un aluat moale, dar care își păstrează forma. Nu se mixează în exces.

Cu un pistol pentru biscuiți prevăzut cu disc în formă de stea, se presează aluatul direct pe tăvile pregătite, în fâșii lungi. Se taie apoi în bucăți de 5 cm. Dacă nu există pistol, se transferă aluatul într-un poș cu dui stea mare și se șprițează bastonașe. Se coc 12–14 minute, până când marginile se rumenesc ușor.

Se transferă pe grătare și se lasă să se răcească complet înainte de servire.

CITEȘTE ȘI: Chec aperitiv cu șuncă și brânză. Rețeta care te poate salva oricând vrei ceva sățios, gustos și accesibil

Salată de curcan cu dressing cremos

Ingrediente

  • 450 g piept de curcan gătit, desfăcut fâșii de 5 cm
  • 120 ml maioneză
  • 30 ml smântână acră
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 5 ml oțet de mere
  • 5 ml muștar Dijon
  • 1 linguriță sare kosher, sau după gust
  • ¼ linguriță de piper negru măcinat
  • 100 g tije de țelină (apio), tocate cubulețe fine
  • 40 g șalotă, tocată fin

Mod de preparare

Într-un bol, se amestecă maioneza cu smântâna acră, pătrunjelul, oțetul de mere, muștarul, sarea și piperul până se omogenizează. În dressing se încorporează țelina tocată și șalota. Se amestecă bine.

Peste amestec se adaugă fâșiile de curcan și se amestecă ușor până când carnea se acoperă uniform cu dressingul. Se gustă și se potrivește de sare și piper.

Salata se acoperă și se răcește minimum 30 de minute, ideal 1–2 ore, apoi se servește ca atare sau în sandvișuri, wrap-uri ori pe frunze de salată. Se păstrează în recipient ermetic la frigider până la 4 zile.

CITEȘTE ȘI: Reteta de hummus cu morcovi. Cum se prepara gustarea perfectă pentru primăvară

Quiche Lorraine clasic

Ingrediente (formă de tartă 23 × 2,5 cm, cu fund detașabil)

  • Aluat fraged (pâte brisée)
  • 175 g făină albă
  • 100 g unt rece, tăiat cuburi
  • 1 gălbenuș
  • 4 lingurițe apă rece
  • Umplutură
  • 200 g bacon tăiat cubulețe, neafumat sau afumat
  • 50 g Gruyère (¾ în cubulețe mici, restul ras fin)
  • 200 ml smântână fermentată grasă
  • 200 ml smântână dulce pentru frișcă (32–35% grăsime)
  • 3 ouă, bine bătute
  • un praf de nucșoară
  • sare fină și piper negru, după gust

Mod de preparare

Se pun făina, untul rece, gălbenușul și 4 lingurițe de apă rece în robotul de bucătărie. Se pulsează scurt până când compoziția se leagă într-o masă omogenă.

Aluatul se adună pe blatul ușor înfăinat într-o bilă netedă, apoi se întinde cât mai subțire. Forma de tartă (23 × 2,5 cm, cu fund detașabil) se căptușește cu aluatul, se așază cu grijă în colțuri și se presează ușor în șanțurile fluturate.

Excesul de aluat se taie cu foarfeca, lăsând marginea ușor peste buza formei ca să compenseze eventuala micșorare. Baza se înțeapă fin cu furculița, apoi se răcește 10 minute la frigider.

Se așază o tavă de copt în cuptor și se preîncălzește la 200°C (ventilat 180°C). Aluatul se acoperă cu folie de aluminiu cu partea lucioasă în jos și se umple cu greutăți pentru copt (boabe uscate sau bile ceramice). Se coace 15 minute, apoi folia și greutățile se îndepărtează. Coaja se mai coace 4–5 minute, până devine galben-aurie pal. Orice fisuri mici se peticesc cu resturi de aluat.

În timp ce aluatul se coace, o tigaie mică se încinge, se adaugă baconul și se prăjesc 2–3 minute. Lichidul eliberat se scurge, apoi se continuă gătirea până când cubulețele încep să se coloreze ușor, fără a le usca. Se scot pe prosoape de hârtie.

Din cei 50 g Gruyère, ~¾ se taie cubulețe mici, restul se rade fin. Cubulețele de brânză și baconul se împrăștie uniform pe fundul cojii coapte.

Smântâna ferementată se bate ușor cu lingura ca să devină suplă, apoi se încorporează treptat smântâna dulce. Ouăle bătute se adaugă și ele. Se asezonează cu piper, foarte puțină sare și un praf de nucșoară. ¾ din amestec se toarnă în coajă.

Raftul cuptorului se trage pe jumătate. Forma se așază pe tava încinsă și restul cremei se toarnă rapid până aproape de buza cojii. Deasupra se presară Gruyère-ul ras. Raftul se împinge cu grijă înapoi.

Temperatura se reduce la 190°C (ventilat 170°C) și quiche-ul se coace 25 de minute, până când suprafața devine aurie și umplutura e „prinsă” dar încă ușor tremură în centru. Nu trebuie să fie rigidă.

Quiche-ul se lasă 4–5 minute să se așeze, apoi se scoate din formă. Se servește proaspăt copt sau rece.

CITEȘTE ȘI: Rețetă de plăcintă cu brânză sărată și aluat fraged cu iaurt

Salată de orzo cu creveți, feta, roșii uscate și mărar

Ingrediente

  • 250 g orzo
  • 60 ml ulei de măsline extravirgin
  • 1 lămâie, stoarsă
  • 2 linguri de mărar tocat fin
  • 2 fire de ceapă verde, feliate fin
  • ½ castravete, tocat mărunt
  • 6 roșii uscate în ulei, feliate
  • 100 g brânză feta, sfărâmată
  • 300 g creveți regali gătiți și decojiți
  • rucola
  • sare și piper, după gust

Mod de preparare

Se pune orzo în apă clocotită bine sărată și se fierbe 8–10 minute, până devine fraged. Se scurge, apoi se clătește sub jet de apă rece pentru răcire. Se lasă din nou la scurs foarte bine.

Într-un bol încăpător se amestecă uleiul, sucul de lămâie și mărarul. Se adaugă orzo bine scurs și se amestecă ușor, ca să se îmbrace uniform.

Peste orzo se încorporează ceapa verde, castravetele, roșiile uscate, feta și creveții. Se amestecă delicat până la omogenizare. Se potrivește de sare și piper.

Salata se transferă într-un bol de servire. Se adaugă rucola chiar înainte de servire și se amestecă lejer.

CITEȘTE ȘI: Rețetă de prăjitură cu mere, fără coacere. Care este secretul unui desert ce va impresiona și cel mai capricios invitat

Sandviș cu pui, maioneză cu kimchi și ulei iute

Ingrediente

  • 2 bucăți de pui, fără piele și os
  • 50 g făină albă
  • 75 g pesmet panko
  • 2 ouă
  • 45 ml ulei iute (chili oil), împărțit
  • 500 ml ulei vegetal, pentru prăjit
  • 60 ml maioneză
  • 3 linguri kimchi tocat lejer (și extra pentru servire)
  • 1 ciabatta mare, tăiată pe lung și prăjită
  • 1 salată, feliată fin
  • ½ lămâie, tăiată în felii
  • sare și piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se crestează lateral, se deschide ca o carte și se bate ușor între două foi de hârtie de copt până ajunge la 1 cm grosime. Pe o farfurie se pune făina și se asezonează cu sare și piper. Pe a doua se pune panko. Într-un bol puțin adânc se bat ouăle cu 15 ml de ulei iute.

Bucățile de pui se trec întâi prin făină, iar excesul se scutură, apoi se trec prin ou, după care se tăvălesc prin panko, presând ușor.

Într-o tigaie adâncă se încinge uleiul vegetal la 180°C. Puiul se prăjește pe rând câte 3 minute pe fiecare parte, până devine auriu și crocant, iar în centru atinge 74°C. Se scoate pe prosoape de hârtie, se unge la suprafață cu restul de 30 ml ulei iute și se asezonează lejer cu sare. Se repetă cu a doua bucată.

Între timp, într-un bol mic se amestecă maioneza cu kimchi-ul tocat. Se potrivește de sare și piper după gust.

Ciabatta se prăjește ușor. Pe partea de jos se întinde un strat generos de maioneză cu kimchi. Deasupra se așază puiul crocant, apoi (opțional) puțin kimchi suplimentar, se adaugă fâșii de salată. Deasupra se stoarce puțină lămâie, se acoperă cu capacul de pâine și se taie în jumătate pentru servire.

CITEȘTE ȘI: Chec de post cu dulceață. Pașii de preparare pentru un desert special

Coșulețe crocante din foitaj cu feta și anghinare

Ingrediente

  • 1 legătură mare de leurdă
  • 1 mână de busuioc, tocat grosier
  • 1 mână de mentă, tocată grosier
  • 4 fire de ceapă verde, tocate grosier
  • 2 ouă mari
  • un praf de nucșoară proaspăt rasă
  • 100 g brânză feta, tăiată cubulețe mici
  • 85 g inimi de anghinare în ulei (din borcan), scurse și tocate
  • 50 g unt, topit
  • 270 g foi de plăcintă filo
  • 15 g parmezan proaspăt ras
  • sare și piper, după gust

Mod de preparare

Se încălzește cuptorul la 200°C (ventilat 180°C). Se îndepărtează tulpinile groase ale năsturelului; frunzele și tulpinile subțiri se pun în robot împreună cu busuiocul, menta și ceapa verde. Se pulsează câteva secunde (fără a toca foarte fin). Se adaugă ouăle, nucșoara, sare și piper și se pulsează scurt din nou. Compoziția se transferă într-un bol și se încorporează feta și anghinarea.

Untul se topește și se lasă la îndoit. Foile filo se desfac cu grijă. Prin toate straturile odată, se taie pătrate de 12–13 cm. Excesul se reambalează strâns și se păstrează la frigider pentru altă rețetă. Pentru fiecare coșuleț, se suprapun 4 pătrate, se ung ușor cu unt între ele și se așează astfel încât colțurile să formeze o stea. Se repetă până când se obțin 8 stive.

Stivele de foi se presează în cupele unei tăvi adânci pentru brioșe, formând coșulețe. Umplutura cu ierburi se distribuie egal. Marginile se pliază peste umplutură și se ciupesc lejer să se închidă. Deasupra se ung cu restul de unt și se presară parmezanul. Tava se dă la cuptor 25 de minute, până când foitajul devine auriu și extra-crocant.

Coșulețele se lasă 5 minute în tavă, apoi se scot cu grijă pe un grătar și se răcesc complet. Pentru picnic, se așază într-o caserolă ermetică. Se servesc simple sau alături de o salată de roșii.

CITEȘTE ȘI: Rețeta celui mai gustos chec cu banane și nuci

Punch efervescent cu vodcă infuzată, castravete, limetă

Ingrediente

  • 1 castravete mare curățat și tăiat cubulețe mici
  • 1 legătură mică de mentă, împărțită: jumătate pentru infuzie, jumătate pentru servire
  • 500 ml vodcă
  • sucul de la 6 limete
  • 200 g zahăr tos alb
  • 1,5 kg pepene roșu și galben (pulpa fără sâmburi)
  • 1 litru apă minerală carbogazoasă, foarte rece
  • gheață (opțional)

Mod de preparare

Castravetele tăiat și jumătate din frunzele de mentă se pun într-un bol sau borcan încăpător; peste ele se toarnă vodca. Recipientul se acoperă și se lasă la infuzat minimum 24 de ore până la 1 săptămână la frigider, amestecând ușor la 1–2 zile. La final se strecoară astfel încât să nu rămână impurități.

Vodca infuzată, sucul de limetă și zahărul se pun într-un vas mare și se amestecă până când zahărul se dizolvă complet. Dacă se dorește o dizolvare instant, se poate face în prealabil un sirop simplu din 200 g zahăr și 200 ml apă caldă. Se amestecă, se răcește apoi și se adaugă în amestec.

Din pepeni se formează bile cu o lingură specială sau se taie cubulețe. Fructele se adaugă în vas și se lasă la infuzat 30–60 de minute la frigider.

Chiar înainte de servire, punch-ul se completează cu apa minerală foarte rece și restul frunzelor de mentă. Paharele se umplu cu gheață (opțional), se toarnă punch-ul și se garnisesc cu felii de limetă și, după dorință, bile de pepene.

CITEȘTE ȘI: Cele mai simple și fragede fursecuri de făcut acasă

Rulouri cu cârnați și cimbru

Ingrediente

  • 500 g foietaj (aluat „puff pastry”), gata făcut
  • făină, pentru întins
  • 1 ou mare, bătut
  • 8 cârnați, tăiați în bucăți de 4-5 cm
  • sare și piper negru proaspăt măcinat
  • cimbru proaspăt

Mod de preparare

Cuptorul se preîncălzește la 200°C (cu ventilație 180°C). Pe blatul ușor înfăinat, foitajul se întinde într-un dreptunghi de aproximativ 48 × 32 cm. Se bate ușor cu sucitorul pe toată suprafața. Astfel se diminuează puțin dospirea la cuptor, obținându-se rulouri crocante, dar nu excesiv de umflate.

Dreptunghiul se taie pe lung în două fâșii egale. Fiecare fâșie se porționează în câte 8 dreptunghiuri egale. Se obțin 16 bucăți în total. Un capăt al fiecărui dreptunghi se unge cu ou bătut. La capătul opus se așază câte o jumătate de cârnat. Se presară deasupra un praf de sare, piper și cimbru. Aluatul se rulează strâns peste cârnat, astfel încât să se închidă bine. Se repetă pentru toate bucățile.

Rulourile formate se așează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dau la frigider 20 de minute, ca foietajul să se întărească.

După răcire, suprafața rulourilor se crestează ușor cu un cuțit bine ascuțit sau se înțeapă cu furculița. Apoi se ung generos cu restul de ou bătut. Tava se introduce în cuptor și rulourile se coc 25–30 de minute, până când foitajul devine auriu și pare bine copt și crocant. La final se scot pe un grătar și se lasă 5–10 minute la răcorit înainte de servire.

Cocktailuri cu vodkă pe care le poți face foarte simplu acasă. De la variantele clasice la cele inedite... Clătite pufoase cu caise. Rețeta perfectă pentru un mic-dejun de vară...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Citește și
Dulceața de vinete, preparatul cu puține calorii cu gust excepțional. Cum se pregătește pas cu pas
Dulceața de vinete, preparatul cu puține calorii cu gust excepțional. Cum se pregătește pas cu pas
În ce zile din luna decembrie este bine să împodobești bradul
În ce zile din luna decembrie este bine să împodobești bradul Catine.ro
Rețeta inedită de tiramisu cu portocale perfect pentru Crăciun. Cât de ușor se prepară și de ce ingrediente ai nevoie
Rețeta inedită de tiramisu cu portocale perfect pentru Crăciun. Cât de ușor se prepară și de ce ingrediente ai...
Hande Erçel apare pe coperta revistei Vogue Arabia la final de an. Actrița este de nerecunoscut
Hande Erçel apare pe coperta revistei Vogue Arabia la final de an. Actrița este de nerecunoscut Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul împlinit
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
ANPC a dat iama în târgurile de Crăciun din țară: haos în rândul produselor alimentare
ANPC a dat iama în târgurile de Crăciun din țară: haos în rândul produselor alimentare Libertatea.ro
Măsura urgentă care ar putea scoate din criză sistemul de educație din România
Măsura urgentă care ar putea scoate din criză sistemul de educație din România Ziare.com
Cât a plătit Ioana Țiriac pentru a fi martoră la un moment istoric. Fiica magnatului român nu s-a uitat la bani
Cât a plătit Ioana Țiriac pentru a fi martoră la un moment istoric. Fiica magnatului român nu s-a uitat la bani AntenaSport
Nadia Comăneci, o mamă foarte mândră! Ce a dezvăluit despre fiul ei, Dylan, în vârstă de 19 ani: „Trebuie să își încerce identitatea, să vadă ce dorește…”
Nadia Comăneci, o mamă foarte mândră! Ce a dezvăluit despre fiul ei, Dylan, în vârstă de 19 ani: „Trebuie... Elle
Cum s-a filmat Adrian Corduneanu, la câteva zile după ce s-a predat poliției:
Cum s-a filmat Adrian Corduneanu, la câteva zile după ce s-a predat poliției: "Frățiorul meu..." Spynews.ro
Vedeta a întors toate privirile! Andreea Marin, într-o rochie mulată și decolteul generos! – GALERIE FOTO
Vedeta a întors toate privirile! Andreea Marin, într-o rochie mulată și decolteul generos! – GALERIE FOTO BZI
Simona Halep a aruncat internetul în aer cu oferta de Revelion 2026! Românii nu au iertat-o!
Simona Halep a aruncat internetul în aer cu oferta de Revelion 2026! Românii nu au iertat-o! BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…”
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao. Desert rapid, festiv și spectaculos
Brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao. Desert rapid, festiv și spectaculos HelloTaste.ro
Cea mai tânără miliardară din lume are 29 de ani. A avut o idee care a îmbogățit-o rapid
Cea mai tânără miliardară din lume are 29 de ani. A avut o idee care a îmbogățit-o rapid Antena3.ro
Jocuri PlayStation Plus din decembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Jocuri PlayStation Plus din decembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile useit
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2025. Balanțele fac o schimbare în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2025. Balanțele fac o schimbare în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Acuzație gravă: comună inundată de Apele Române. Dezastru la Mogoșani, ignorat de autorități
Acuzație gravă: comună inundată de Apele Române. Dezastru la Mogoșani, ignorat de autorități Jurnalul
97% dintre muncile casnice sunt făcute de femei, iar salariile lor sunt cu 500 lei mai mici
97% dintre muncile casnice sunt făcute de femei, iar salariile lor sunt cu 500 lei mai mici Kudika
Cât de sărată trebuie să fie, de fapt, apa în care fierbi pastele. Greșeala pe care o fac mulți, corectată de bucătarii italieni
Cât de sărată trebuie să fie, de fapt, apa în care fierbi pastele. Greșeala pe care o fac mulți, corectată de... Playtech
Ce s-a descoperit la autopsia fetiței de doi ani care a murit într-o clinică stomatologică din București
Ce s-a descoperit la autopsia fetiței de doi ani care a murit într-o clinică stomatologică din București Redactia.ro
Reacţia unui bărbat, prins că şi-a fotografiat buletinul de vot.
Reacţia unui bărbat, prins că şi-a fotografiat buletinul de vot. "Am auzit bliţul de 2-3 ori" Observator
5 medicamente uzuale care interacționează cu cafeaua. Ce reacții neașteptate pot apărea
5 medicamente uzuale care interacționează cu cafeaua. Ce reacții neașteptate pot apărea MediCOOL
Cele mai bune condimente pentru carnea de vită. Cum să o aromatizezi pentru gust ca la restaurant
Cele mai bune condimente pentru carnea de vită. Cum să o aromatizezi pentru gust ca la restaurant HelloTaste
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot ProSport
Zodia care își schimbă radical viața în luna noiembrie 2025. Acești nativi vor face o detoxifiere fizică și mentală
Zodia care își schimbă radical viața în luna noiembrie 2025. Acești nativi vor face o detoxifiere fizică și... Gandul
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar CanCan
Cum îți dai seama că ai fost crescut de un părinte prea autoritar
Cum îți dai seama că ai fost crescut de un părinte prea autoritar DeParinti
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind custodia copilului
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind... ZUTV
„Jumătate din Internet a picat” într-o nouă pană Cloudflare. Ultima a avut loc acum doar câteva săptămâni
„Jumătate din Internet a picat” într-o nouă pană Cloudflare. Ultima a avut loc acum doar câteva săptămâni UseIT
Prăjitură cu mac și cremă de vanilie, aromată, catifelată și perfectă pentru sărbători
Prăjitură cu mac și cremă de vanilie, aromată, catifelată și perfectă pentru sărbători Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x