Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 3. Show total din partea lui nea Marin. La 62 de ani, a jucat pe scena circului Bellucci

Fiecare vedetă care a acceptat provocarea Poftiți la circ 2020 trebuie să participe la spectacolul celor de la Bellucci. Această regulă nu-l exclude pe nea Marin, în vârstă de 62 de ani, care în ediția 3 a noului sezon a făcut un show de excepție.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

În ediția 3 a noului sezon Poftiți la circ fiecare vedetă a participat la spectacol. Nea Marin nu s-a dat în lături de la show și a venit pe scena circului Bellucci să facă ce știe el mai bine: să danseze folclor.

Nea Marin, un Călușar de excepție pe scena circului Bellucci

Nea Marin a intrat în scena circului Bellucci pe ritmuri de Călușari, spre încântarea celor prezenți.

Dansatorul a prezentat inițial partea mai lentă a celebrului dans popular. La un moment dat, nea Marin a fost întrerupt de Liviu și Andrei, prezentatorii spectacolului.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita de la Clejani l-a descris în detaliu pe bărbatul visurilor sale

„Stai să-ți facem o prezentare cum trebuie. Să-i rugăm pe oameni să nu aplaude, să nu respire, să faci vreun infarct să fie nevoie Doamne ferește să te resuscităm. Nu poți să intri să faci ce poate să facă oricine”, a spus Liviu Vârciu, în timp ce nea Marin îl împungea cu bățul de Călușar.

Într-o notă plină de umor, Liviu și Andrei au încercat să-l imite pe nea Marin și l-au provocat ulterior să prezinte o variantă mai dificilă a dansului.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 3. La repetiții a fost puțin timorat. Cum s-a descurcat Marian Drăgulescu la trambulina elastică

Nea Marin a primit bucuros provocarea și a făcut o demonstrație de zile mari. Pintenii de la opinci sunau, dar abia că se mai vedeau, în timp ce nea Marin își demonstra măiestria cu o rapiditate incredibilă. Următorii pași de Călușari prezentați de nea Marin nu au mai putut fi imitați de prezentatori.

Liviu Vârciu impresionat de talentul lui nea Marin: Sunt fascinat când îl văd cum dansează

„Picioarele nu-s ale lui, clar. Nu știu ce a făcut, nu știu ce mănâncă, nu știu ce bea, dar dansează foarte bine. Emoționant. Eu de fiecare dată sunt fascinat când îl văd cum dansează, mai ales la vârsta lui”, a spus Liviu Vârciu despre nea Marin.

„Vârsta ne impresionează, eu acum mi-am dat seama. Un om care dansează la vârsta lui e emoționant”, a glumit Andrei Ștefănescu, contrazis fiind de colegul său.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 3. Edi Stancu, accidentare după un număr spectaculos de circ. „Am simțit cum făcea BUM-BUM"

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Melodia pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o ascultă înainte să se întâlnească cu nea Marin

Poftiți la circ 2020, ediția 3. Edi Stancu, accidentare după un număr spectaculos de circ. „Am simțit cum făcea BUM-BUM&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x