Briosele cu fructe sunt un un desert minunat si dulce, preferatul copiilor, dar si mica placere nevinovata a adultilor.
Luni, 05.09.2011, 00:00Briose cu inghetata, intr-o combinatie sofisticata de arome: cacao aromata, blat fraged si un sos de ciocolata cremos, care se topeste in gura. Desertul perfect pentru fanii prajiturilor consistente!
Miercuri, 24.08.2011, 00:00Aromate si foarte gustoase, caisele plac sub orice forma - crude sau in preparate precum gem, compot, marmelada, dulceata, suc, sirop, nectar, caisata, inghetata, sufleu, serbet, prajituri, creme, salate.
Sambata, 23.07.2011, 00:00Briosele - preferatele tuturor, in special ale copiilor – sunt foarte atractive mai ales datorita formei lor si, in functie de ingredientele continute, se folosesc ca aperitiv, gustare intre mese sau desert.
Luni, 06.06.2011, 00:00Briosele - preferatele tuturor, in special ale copiilor – sunt foarte atractive mai ales datorita formei lor si, in functie de ingredientele continute, se folosesc ca aperitiv, gustare intre mese sau desert.
Luni, 06.06.2011, 00:00Briosele - preferatele tuturor, in special ale copiilor – sunt foarte atractive mai ales datorita formei lor si, in functie de ingredientele continute, se folosesc ca aperitiv, gustare intre mese sau desert.
Vineri, 27.05.2011, 00:00Daca esti in cautarea unei retete simple si festive pentru masa de Paste, o optiune este sa folosesti reteta ta obisnuita de briose si sa schimbi modul de prezentare. Cu putina imaginatie, prajiturelele se vor transforma in niste dragalasi puiuti de gaina.
Luni, 11.04.2011, 00:00Briose a la Razvan: 220 gr faina 150 gr unt 250 gr ciocolata 100 gr ciocolata cu lapte 2 linguri de cacao 1 plic de praf de copt 1 ou 100 gr zahar 250 ml lapte batut
Vineri, 08.04.2011, 08:48Astazi , Vladut a avut parte de un ajutor special din partea lui Razvan, care si-a pus sortul in fata si s-a apucat de gatit fara sa stea prea mult pe ganduri.
Vineri, 08.04.2011, 00:00Daca iti este pofta de ceva dulce si pufos, incearca aceste briose cu blat moale, ce se topeste in gura, cu gust racoritor de lamaie si mure.
Vineri, 18.02.2011, 00:00O noua relatie se infiripa la Hollywood: cele doua tinere talentate, Kelly Osbourne si Myley Cyrus sunt prietene la catarama.
Joi, 23.12.2010, 00:00Vladutz gateste: "Briose cu cacao si visine" Ingrediente: -200g faina alba -150 g zahar - 200 ml apa plata - 75 ml ulei de floarea soarelui - un plic praf de copt RUF - coaja rasa de la o lamaie - esenta de vanilie RUF - esenta de rom RUF...
Marti, 07.12.2010, 08:07Briosele sunt prajiturile preferate atat de adulti, cat si de copii. Sunt ideale dimineata alaturi de o cafea fierbinte, sau cu un pahar de lapte pentru cei mici. Iar pentru o combinatie de arome fructate, pot fi servite alaturi de fructe simple, sau caramelizate.
Joi, 11.11.2010, 00:00Vladut a pregatit briose speciale, un preparat perfect pentru micul dejun.
Vineri, 01.10.2010, 10:30Aceasta reteta de muffins este din ce in ce mai putin folosita de laboratoarele de patiserie si cofetarie deoarece este mult mai usor sa comperi un premix, caruia sa-i adaugi doar ingredientul pe care il doresti: ciocolata, portocale, lamaie, fructe de padure etc. Problema este ca aceste amestecuri cumparate de-a gata includ tot felul de stabilizatori, conservanti, praf de oua si nu oua proaspete.
Duminica, 19.09.2010, 00:00Fetele de la revista Good Food Romania au gatit in centrul Bucurestiului, in ciuda caldurii, briose cu ciocolata, cu ajutorul unei retete usor de reprodus in orice gospodarie.
Miercuri, 16.06.2010, 00:00Ingrediente pentru Briose cu Musli: 125 g unt sau margarina 150 g zahar 1 plic zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker 1 ou 150 g iaurt (3,5% grasime) 125 ml lapte 250 g faina 1 lingurite rase cu praf de copt Dr. Oetker ½...
Vineri, 19.02.2010, 10:23Razvan ii ajuta pe colegii sai chiar si atunci cand sunt la ananghie. El nu s-a putut abtine si l-a ajutat pe un coleg aflat pe schelele platoului, aruncandu-i o briosa.
Vineri, 19.02.2010, 08:17