Antena Căutare

Articole despre carne de porc

Carnea de porc si de vita nu se scumpeste de sarbatori

Carnea de porc si de vita nu se scumpeste de sarbatori

Carnea de porc si de vita nu se scumpeste de sarbatori. Afirmatia a fost facuta de marii producatori de mezeluri.

Luni, 15.11.2010, 00:00
VIDEO! Reteta cipriota: Afelia

VIDEO! Reteta cipriota: Afelia

O reteta cipriota traditionala foarte simpla, Afelia, pe baza de carne de porc, prezentata in turneul european al emisiunii "Arome Mediteraneene", difuzata de Euforia TV.

Sambata, 16.10.2010, 00:00
VIDEO! Reteta: Pastizio - preparat grecesc cu influente italiene

VIDEO! Reteta: Pastizio - preparat grecesc cu influente italiene

Kataryna Markos, o gospodina din Lindos (Grecia) a prezentat la emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV cum se realizeaza pastizio, un preparat traditional grecesc ce are insa influente italienesti.

Duminica, 10.10.2010, 00:00
Bucataria Thailandeza: Mi Krop

Bucataria Thailandeza: Mi Krop

Mancarea thailandeza se bucura de o mare popularitate in lumea intreaga, datorita gustului exceptional si modului facil in care aceasta poate fi preparata. Thailandezii combina in preparatele lor cele mai ciudate ingrediente, la care occidentalul nu s-ar fi gandit niciodata.

Luni, 23.08.2010, 00:00
Salata cu taitei de orez

Salata cu taitei de orez

Daca vrei o salata rapida si consistenta, poti sa ii adaugi paste, iar daca le alegi pe cele din orez, te vei asigura ca nu mananci ceva cu multe calorii.

Marti, 03.08.2010, 00:00
Bucataria japoneza: Tonjiru

Bucataria japoneza: Tonjiru

Japonezii cauta ca pe masa lor de zi cu zi sa se afle retete cat mai variate si... colorate. Aspectul da o savoare in plus mancarii, iar culorile naturale ale legumelor iti vor inviora cu siguranta ziua. Asa este si atunci cand vine vorba de "Tonjiru".

Joi, 29.07.2010, 00:00
Bucataria japoneza: Tonkatsu

Bucataria japoneza: Tonkatsu

Desi aceasta reteta a fost inventata abia in secolul XIX, a devenit una dintre cele mai populare mancaruri din bucataria japoneza. "Tonkatsu" inseamna cotlet de porc si este facut cu un pane special, din paine fara coaja, care, din pacate, nu se gaseste decat in Japonia. Bine ca avem alternative si ca aceasta reteta poate fi delicioasa oricum.

Sambata, 24.07.2010, 00:00
Chiftelute moldovenesti in sos

Chiftelute moldovenesti in sos

Ingrediente: carne tocata de vita, usturoi, carne de porc, oua, cartofi, ceapa, pasta de ardei, suc de rosii, cimbru, dafin, bulion, sare, piper. Preparare: carnea se amesteca cu ceapa si apoi se fac cu mana in forme mai mari. Ceapa se caleste, se...

Sambata, 10.07.2010, 10:19
Laurette a mancat fudulii de porc!

Laurette a mancat fudulii de porc!

Invitata in emisiunea Bun de Cinste, Laurette a iesit cel mai prost. Nu din pricina pretului, ci a mancarii alese si... consumate.

Vineri, 16.04.2010, 00:00
Carnea de porc, substitut pentru Viagra?

Carnea de porc, substitut pentru Viagra?

Mircea Badea analizeaza afirmatia presedintelui Argentinei, Cristina de Kirchner, care spune ca viagra poate fi inlocuita de carnea de porc.

Vineri, 29.01.2010, 11:19
x