Antena Căutare

Articole despre ceapa

Mama Monicai Columbeanu isi dorea ceapa si rosii in fata vilei de la Izvorani

Mama Monicai Columbeanu isi dorea ceapa si rosii in fata vilei de la Izvorani

Mama Monicai isi dorea sa faca in fata vilei milionarului de la Izvorani o adevarata gradina cu legume. Veronica Bulai, venita temporar la casa in care fiica sa, Moni, locuia impreuna cu Irinel Columbeanu, a vrut sa se apuce repede schimbari.

Luni, 28.02.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: cotlet de berbec cu legume

VIDEO! Reteta: cotlet de berbec cu legume

Nicolai si Mihai Pradescu, de la restaurantul Rossetya, au pregatit la Euforia TV o reteta de cotlete de berbecut cu legume.

Luni, 28.02.2011, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: salata mediteraneeana cu creveti

VIDEO! Reteta zilei: salata mediteraneeana cu creveti

Chef Cezar si invitat sa, Natalia, au pregatit la Euforia TV o reteta sanatoasa si plina de vitamine, salata mediteraneeana - pentru cei care tin la silueta.

Joi, 17.02.2011, 00:00
Andreea Tonciu - nici o masa fara ceapa

Andreea Tonciu - nici o masa fara ceapa

Sexy si dezinvolta, Andreea Tonciu declara ca mananca zilnic ceapa, indiferent in ce combinatie: slanina cu ceapa, branza cu ceapa si aproape orice mancare cu ceapa.

Luni, 07.02.2011, 19:13
VIDEO! Andreea Tonciu miroase tot timpul a ceapa!

VIDEO! Andreea Tonciu miroase tot timpul a ceapa!

Andreea Tonciu pune sanatatea mai presus de igiena orala.

Luni, 07.02.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: calcan cu ceapa si ardei iute

VIDEO! Reteta: calcan cu ceapa si ardei iute

Nicolai si Narcis, bucatar-sef la restaurantul Vox-Maris din Costinesti, au pregatit la Euforia TV un calcan cu ceapa si ardei iute.

Miercuri, 02.02.2011, 00:00
Reteta: cartofi dulci umpluti cu ton

Reteta: cartofi dulci umpluti cu ton

Daca ai pofta de o gustare mai exotica, insa usor de realizat si saraca in grasimi, incearca reteta celor de la Good Food de cartofi dulci, umpluti cu ton si ceapa rosie!

Sambata, 29.01.2011, 00:00
VIDEO! Supa macedoneeana de linte rosie

VIDEO! Supa macedoneeana de linte rosie

Marius Tudosiei, de la "Bacania Veche", a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o reteta de supa de linte macedoneeana.

Joi, 27.01.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: tarta cu ceapa si branza de capra

VIDEO! Reteta: tarta cu ceapa si branza de capra

Gazda emisiunii "Euforia Cuisine", Nicolai, impreuna cu invitatul Marius Tudosiei, au pregatit la Euforia TV o reteta de tarta cu ceapa caramelizata, de inspiratie irlandeza.

Vineri, 21.01.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: friptura de miel in sos de vin cu ceapa

VIDEO! Reteta: friptura de miel in sos de vin cu ceapa

O reteta greceasca de friptura de miel in sos de vin, prezentata in cadrul emisiunii "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV.

Luni, 03.01.2011, 00:00
Tehnici de vanzare... a cepei

Tehnici de vanzare... a cepei

Marketingul este o arta: arta supravietuirii! Daca vrei ca afacerea ta sa prospere sau iti doresti sa impui pe piata un anumit produs, trebuie sa dai dovada de foarte multa imaginatie. Asa ca agricultorii japonezi au organizat o sedinta de...

Marti, 21.12.2010, 23:24
Concerte pentru cresterea vanzarilor de ceapa

Concerte pentru cresterea vanzarilor de ceapa

O trupa de fete din Japonia vrea sa ii transforme pe consumatorii de muzica pop in consumatori de… ceapa. Prin urmare, dupa fiecare concert, tinerele impart legaturi de ceapa fanilor adunati in jurul scenei. La mijloc nu este nicio farsa. E doar noua tactica de marketing a agricultorilor japonezi.

Marti, 21.12.2010, 00:00
Cotlet de berbecut cu ierburi si ceapa tempura

Cotlet de berbecut cu ierburi si ceapa tempura

Ingrediente: cotlet berbecut crutoane rozmarin ou hrean menta cimbru parmezan usturoi miere mustar faina ceapa sos soia apa ulei sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune mult ulei de floarea soarelui la incins, iar in...

Joi, 16.12.2010, 11:56
VIDEO! Reteta: Clatite oscar cu sos gorgonzola

VIDEO! Reteta: Clatite oscar cu sos gorgonzola

Petre, bucatar sef la hotel Cautis din Azuga, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv clatite oscar cu sos gorgonzola.

Miercuri, 15.12.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: cotlet de porc cu ceapa rosie confiata

VIDEO! Reteta zilei: cotlet de porc cu ceapa rosie confiata

Chiar daca e Postul Craciunului, chiar daca este vineri, nu toata lumea respecta aceste lucruri, iar pentru cei care s-au saturat de retete vegetariene, Antena 1 propune astazi o reteta frantuzeasca pe baza de cotlet de porc.

Vineri, 10.12.2010, 00:00
Secrete de bucatarie (3): Cum scapam de lacrimi cand taiem ceapa

Secrete de bucatarie (3): Cum scapam de lacrimi cand taiem ceapa

Serialul secretelor de bucatarie continua astazi cu episodul legat de taierea cepei. Cu totii ne lovim de acelasi impediment cand taiem ceapa: lacrimile care ne curg siroi si usturimea aferenta.

Joi, 09.12.2010, 00:00
Retete de post: legumele coapte - partea a II-a

Retete de post: legumele coapte - partea a II-a

Legumele coapte, o varianta mult mai sanatoasa a celor prajite in ulei, sunt usor de preparat si pot fi combinate pentru o salata calda de iarna, servite separat cu un sos de maioneza vegetala, un dip de vinete, sau alaturi de snitele de soia.

Vineri, 26.11.2010, 00:00
Reteta de post: Fasole alba cu ceapa coapta si rosii

Reteta de post: Fasole alba cu ceapa coapta si rosii

O reteta delicioasas de post, in care baza de ceapa, usturoi si rozmarin da o savoare minunata fasolei. In plus, o portie nu are decat 191 de calorii!

Vineri, 26.11.2010, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: praz inabusit

VIDEO! Reteta zilei: praz inabusit

Retetele de Post continua sa fie prezentate de a1.ro, iar saptamana aceasta prima reteta este una de praz inabusit, traditionala in Franta.

Luni, 22.11.2010, 00:00
Reteta de post: Musaca de cartofi cu orez si legume

Reteta de post: Musaca de cartofi cu orez si legume

Musaca este o reteta preparata, in mod normal, cu carne tocata. Insa nu acesta este secretul, ci modul in care sunt imbinate condimentele. Si daca tot suntem in post, carnea poate fi eliminata, iar preparatul, la fel de gustos!

Sambata, 20.11.2010, 00:00
Reteta: Muschi de porc in crusta de mustar

Reteta: Muschi de porc in crusta de mustar

Mustarul poate fi ingredientul care da savoare si rafinament un retete, altminteri banale, precum friptura de porc.

Joi, 11.11.2010, 00:00
Obor pe internet! Schimburi intre agricultori

Obor pe internet! Schimburi intre agricultori

Agricultorii s-au modernizat. Vand si cumpara orice, pe internet sau fac schimburi, mai ceva ca la targurile saptamanale. Si chiar prefera tranzactiile on-line, decat sa isi pierda vremea prin oboare. Pe site-urile de specialitate gasesti legume,...

Miercuri, 03.11.2010, 19:34
Gulas cu galuste gnocchi

Gulas cu galuste gnocchi

Vladutz gateste: "Gulas cu galuste gnocchi"

Marti, 26.10.2010, 08:08
VIDEO! Vladut face tortelloni la tigaie

VIDEO! Vladut face tortelloni la tigaie

Pentru ultima zi de gatit in studioul emisiunii Neatza, Vladut a realizat inca un preparat pe baza de paste proaspete: tortelloni la tigaie.

Vineri, 22.10.2010, 00:00
Ceapa rosie previne bolile de inima

Ceapa rosie previne bolile de inima

Cu toate ca ceapa rosie este mai putin populara decat ceapa alba, totusi aceasta ar putea fi o solutie pentru prevenirea bolilor de inima, dupa cum arata cercetatorii din Hong Kong.

Miercuri, 20.10.2010, 00:00
Reteta: Salata de linte si ardei gras

Reteta: Salata de linte si ardei gras

O salata cu linte si ardei se incadreaza in parametrii pe care nutritionistii ii recomanda pentru mancarea sanatoasa: proteine usor de asimilat, grasimi sanatoase si legume proaspete. In plus, e usor de facut si e gata intr-un sfert de ora.

Miercuri, 13.10.2010, 00:00
VIDEO! Reteta: Pastizio - preparat grecesc cu influente italiene

VIDEO! Reteta: Pastizio - preparat grecesc cu influente italiene

Kataryna Markos, o gospodina din Lindos (Grecia) a prezentat la emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV cum se realizeaza pastizio, un preparat traditional grecesc ce are insa influente italienesti.

Duminica, 10.10.2010, 00:00
Daniela Crudu consilier

Daniela Crudu consilier

Daniela Crudu se face consilier la ministreasa vreme

Miercuri, 06.10.2010, 08:33
Remedii pentru durerea in gat

Remedii pentru durerea in gat

Niciunul dintre simptomele gripei sau racelii nu este mai suparator decat durerea in gat. Fie ca vine impreuna cu febra si starea de rau, fie ca apare singura si creeaza disconfort, durerea de gat poate fi potolita cu remedii naturiste.

Duminica, 26.09.2010, 10:53
VIDEO! Vladut a pregatit linte in stil german

VIDEO! Vladut a pregatit linte in stil german

Vladutz gateste linte in stil german.

Miercuri, 22.09.2010, 00:00
Muraturile, delicii la borcan

Muraturile, delicii la borcan

Toamna, camarile sunt umplute cu diverse conserve, intre care muraturi din legume si fructe, pe toate gusturile. Merita efortul, pentru ca, daca stii ce-ai pus in borcan, stii... ce mananci!

Luni, 20.09.2010, 00:00
Porumb cu ceapa

Porumb cu ceapa

Razvan prezinta reteta lui speciala porumb cu ceapa si sunca

Marti, 14.09.2010, 09:24
Sarmalute de toamna

Sarmalute de toamna

Vladutz gateste: "Sarmalute de toamna" Ingrediente: frunze de vita de vie carne tocata orez vin alb sare piper si marar]rosii ardei capia rosu telina ulei de malsine iaurt ceapa Echipa Neatza va ureaza pofta buna!

Joi, 09.09.2010, 09:59
VIDEO! Reteta zilei: Stifado - tocanita cipriota

VIDEO! Reteta zilei: Stifado - tocanita cipriota

Stifado este unul din cele mai importante preparate din bucataria greceasca si cipriota, iar astazi invatam cum sa-l preparam si in casele noastre. Este un fel de mancare foarte gustos si hranitor, recomandat in special pentru serile friguroase de toamna sau de iarna.

Joi, 02.09.2010, 00:00
Gigi Becali mananca branza si ceapa in casino

Gigi Becali mananca branza si ceapa in casino

Pasiunea lui Gigi Becali pentru branza si ceapa este nemarginita. A demonstrat-o chiar la cel mai luxos casino din Bucuresti.

Joi, 02.09.2010, 00:00
Bucataria thailandeza: Tom Kha Gai

Bucataria thailandeza: Tom Kha Gai

Exotismul si combinatiile "ciudate" au fost elementele care i-au cucerit pentru prima data pe occidentali. Gustul dulceag al laptelui de cocos, alaturi de ceapa si ardei iute... la prima vedere nu pare o combinatie intocmai reusita, insa un gurmand sofisticat va stii intotdeauna ce inseamna gustul bun.

Marti, 31.08.2010, 00:00
Reteta: Ratatouille cu branza de capra

Reteta: Ratatouille cu branza de capra

Intr-o lume de fantezie, "Ratatouille" ar fi mancarea preferata a soriceilor, insa, in lumea reala acest fel de mancare sanatos este o modalitate perfecta pentru a manca o portie buna de legume.

Luni, 30.08.2010, 00:00
Ratatoui in foietaj

Ratatoui in foietaj

30 grame ceapa 50 grame vinete 80 grame ardei 2 linguri sos de rosii proaspete usturoi cimbru 50 grame dovlecel verde 100 grame foietaj un galbenus de ou rosii cherry prajite usor sare piper Preparare: Cu un cutit mic se traseaza...

Miercuri, 25.08.2010, 17:19
Salata de pastai cu rata

Salata de pastai cu rata

pastai de fasole verde ceapa piept de rata afumat foie gras ulei de masline otet balsamic verdeata sare si piper Se fierb pastaile si se oun direct pe gheata. Se pun intr-un bol, peste ele se adauga ceapa, patrunjelul, sare si piper, doua...

Miercuri, 25.08.2010, 17:09
Supa de pui cu galusti si mujdei de usturoi

Supa de pui cu galusti si mujdei de usturoi

- un pui - 2 morcovi curatati - o ceapa - 3 bucati de radacina de patrunjel si telina - gris - 3 oua - patrunjel verde - sare si piper Se ia puiul (jumatate sau intreg) se curata, se taie bucati si se pune la fiert. Radacinoasele se taie si...

Joi, 19.08.2010, 18:08
Reteta: Bucataria japoneza -  Omuraisu

Reteta: Bucataria japoneza - Omuraisu

Omuraisu este reteta care sta intre traditional si modern. Este traditionala, pentru ca se afla in categoria retetelor in care se foloseste orezul si moderna pentru ca a fost inventata dupa anii '50, din dorinta oamenilor de a manca rapid.

Luni, 09.08.2010, 00:00
Bucataria japoneza: Cha Han

Bucataria japoneza: Cha Han

In bucataria japoneza exista o regula si anume ca orezul care ramane la o masa nu se arunca ci se refoloseste ca baza in alte mancaruri. Orezul de "a doua zi" are denumirea de "gohan" in limba japoneza, fiind termenul ce desemneaza adesea orice tip de mancare cu orez.

Miercuri, 04.08.2010, 00:00
Reteta: Omleta cu fructe de mare? De ce nu?

Reteta: Omleta cu fructe de mare? De ce nu?

Omletele de dimineata sunt destul de constante ca mod de preparare: pe langa oua aruncam poate niste ceapa, poatecascaval, poate ceva bacon, poate putin patrunjel si cam atat. Din pacate.

Marti, 03.08.2010, 00:00
Bucataria japoneza: Niku Jaga

Bucataria japoneza: Niku Jaga

Niku Jaga este un fel de mancare japonez, asemanator cu tocana de cartofi de la noi. Ideea este ca acest tip de mancare merge pe principiul clasic japonez: cu cat e mai sanatos, cu atat e mai gustos.

Luni, 26.07.2010, 00:00
Calcan cu ceapa si ardei iute

Calcan cu ceapa si ardei iute

Preparare: se incing doua tigai cu ulei de masline, apoi in prima se pun doua fileuri de calcan la sotat, iar in cealalta se pun rondelele de ceapa rosie si alba. Se prajeste fileul de calcan pe ambele parti si se adauga rondele de ardei iute verde...

Joi, 15.07.2010, 13:28
VIDEO! Vladut a gatit ficatei fermecati

VIDEO! Vladut a gatit ficatei fermecati

Miercuri dimineata, Vladut a ales sa gateasca o reteta speciala de ficatei, care se servesc cu garnitura din piure de cartofi.

Miercuri, 14.07.2010, 00:00
Lup de mare cu mamaliguta

Lup de mare cu mamaliguta

Ingrediente: lup de mare, prosciutto, morcov, ceapa, ghimbir, porumb, parmezano, malai, unt, vin alb, oregano, marar, salata rosie, chivas, lamaie, grapefruit, sare, piper. Preparare: pestele se face file, se pune la cuptor, pe un pat de legume,...

Luni, 12.07.2010, 17:46
Pui cu somon in sos de creveti

Pui cu somon in sos de creveti

Ingrediente: piept de pui, somon afumat, creveti, mozzarella, smantana, vinete, oregano, ceapa, unt, ulei, faina, sare, piper Preparare: pieptul de pui se prajeste putin in ulei, dat prin faina. Crevetii se soteaza si ei un pic, se adauga apoi...

Luni, 12.07.2010, 16:35
Risotto cu sofran

Risotto cu sofran

Ingrediente: orez arborio, ceapa, sofran unt, vin alb, supa de legume, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Preparare: se prajeste ceapa in ulei de masline, dar doar putin. Se adauga sofranul apoi orezul. Se adauga supa de pui si se lasa 18 minute....

Luni, 12.07.2010, 16:30
Rechin albastru cu ciuperci si sunca

Rechin albastru cu ciuperci si sunca

Ingrediente: rechin, ciuperci, sunca, ceapa, usturoi, smantana, unt, marar, vin alb, lamaie, ulei, sare si piper. Preparare: se face intai marinarea rechinului albastru din Marea Neagra, in sos de lamaie, sare de lamaie, piper, apoi se prajeste putin...

Luni, 12.07.2010, 16:26

Ultimele știri

x