Vezi aici care este a doua proba la care au fost supuse candidatele pentru postul de vecina -“ Taiatul de ceapa”
Marti, 01.03.2011, 09:04Nicolai si Gigi Oarga, bucatar la Cabana Cheia, au pregatit la Euforia TV o reteta clasica romaneasca: tocanita ciobaneasca cu mamaliguta.
Marti, 01.03.2011, 00:00Mama Monicai isi dorea sa faca in fata vilei milionarului de la Izvorani o adevarata gradina cu legume. Veronica Bulai, venita temporar la casa in care fiica sa, Moni, locuia impreuna cu Irinel Columbeanu, a vrut sa se apuce repede schimbari.
Luni, 28.02.2011, 00:00Nicolai si Mihai Pradescu, de la restaurantul Rossetya, au pregatit la Euforia TV o reteta de cotlete de berbecut cu legume.
Luni, 28.02.2011, 00:00Chef Cezar si invitat sa, Natalia, au pregatit la Euforia TV o reteta sanatoasa si plina de vitamine, salata mediteraneeana - pentru cei care tin la silueta.
Joi, 17.02.2011, 00:00Sexy si dezinvolta, Andreea Tonciu declara ca mananca zilnic ceapa, indiferent in ce combinatie: slanina cu ceapa, branza cu ceapa si aproape orice mancare cu ceapa.
Luni, 07.02.2011, 19:13Andreea Tonciu pune sanatatea mai presus de igiena orala.
Luni, 07.02.2011, 00:00Nicolai si Narcis, bucatar-sef la restaurantul Vox-Maris din Costinesti, au pregatit la Euforia TV un calcan cu ceapa si ardei iute.
Miercuri, 02.02.2011, 00:00Daca ai pofta de o gustare mai exotica, insa usor de realizat si saraca in grasimi, incearca reteta celor de la Good Food de cartofi dulci, umpluti cu ton si ceapa rosie!
Sambata, 29.01.2011, 00:00Marius Tudosiei, de la "Bacania Veche", a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o reteta de supa de linte macedoneeana.
Joi, 27.01.2011, 00:00Gazda emisiunii "Euforia Cuisine", Nicolai, impreuna cu invitatul Marius Tudosiei, au pregatit la Euforia TV o reteta de tarta cu ceapa caramelizata, de inspiratie irlandeza.
Vineri, 21.01.2011, 00:00O reteta greceasca de friptura de miel in sos de vin, prezentata in cadrul emisiunii "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV.
Luni, 03.01.2011, 00:00Marketingul este o arta: arta supravietuirii! Daca vrei ca afacerea ta sa prospere sau iti doresti sa impui pe piata un anumit produs, trebuie sa dai dovada de foarte multa imaginatie. Asa ca agricultorii japonezi au organizat o sedinta de...
Marti, 21.12.2010, 23:24O trupa de fete din Japonia vrea sa ii transforme pe consumatorii de muzica pop in consumatori de… ceapa. Prin urmare, dupa fiecare concert, tinerele impart legaturi de ceapa fanilor adunati in jurul scenei. La mijloc nu este nicio farsa. E doar noua tactica de marketing a agricultorilor japonezi.
Marti, 21.12.2010, 00:00Ingrediente: cotlet berbecut crutoane rozmarin ou hrean menta cimbru parmezan usturoi miere mustar faina ceapa sos soia apa ulei sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune mult ulei de floarea soarelui la incins, iar in...
Joi, 16.12.2010, 11:56Petre, bucatar sef la hotel Cautis din Azuga, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv clatite oscar cu sos gorgonzola.
Miercuri, 15.12.2010, 00:00Chiar daca e Postul Craciunului, chiar daca este vineri, nu toata lumea respecta aceste lucruri, iar pentru cei care s-au saturat de retete vegetariene, Antena 1 propune astazi o reteta frantuzeasca pe baza de cotlet de porc.
Vineri, 10.12.2010, 00:00Serialul secretelor de bucatarie continua astazi cu episodul legat de taierea cepei. Cu totii ne lovim de acelasi impediment cand taiem ceapa: lacrimile care ne curg siroi si usturimea aferenta.
Joi, 09.12.2010, 00:00Legumele coapte, o varianta mult mai sanatoasa a celor prajite in ulei, sunt usor de preparat si pot fi combinate pentru o salata calda de iarna, servite separat cu un sos de maioneza vegetala, un dip de vinete, sau alaturi de snitele de soia.
Vineri, 26.11.2010, 00:00O reteta delicioasas de post, in care baza de ceapa, usturoi si rozmarin da o savoare minunata fasolei. In plus, o portie nu are decat 191 de calorii!
Vineri, 26.11.2010, 00:00Retetele de Post continua sa fie prezentate de a1.ro, iar saptamana aceasta prima reteta este una de praz inabusit, traditionala in Franta.
Luni, 22.11.2010, 00:00Musaca este o reteta preparata, in mod normal, cu carne tocata. Insa nu acesta este secretul, ci modul in care sunt imbinate condimentele. Si daca tot suntem in post, carnea poate fi eliminata, iar preparatul, la fel de gustos!
Sambata, 20.11.2010, 00:00Mustarul poate fi ingredientul care da savoare si rafinament un retete, altminteri banale, precum friptura de porc.
Joi, 11.11.2010, 00:00Agricultorii s-au modernizat. Vand si cumpara orice, pe internet sau fac schimburi, mai ceva ca la targurile saptamanale. Si chiar prefera tranzactiile on-line, decat sa isi pierda vremea prin oboare. Pe site-urile de specialitate gasesti legume,...
Miercuri, 03.11.2010, 19:34Vladutz gateste: "Gulas cu galuste gnocchi"
Marti, 26.10.2010, 08:08Pentru ultima zi de gatit in studioul emisiunii Neatza, Vladut a realizat inca un preparat pe baza de paste proaspete: tortelloni la tigaie.
Vineri, 22.10.2010, 00:00Cu toate ca ceapa rosie este mai putin populara decat ceapa alba, totusi aceasta ar putea fi o solutie pentru prevenirea bolilor de inima, dupa cum arata cercetatorii din Hong Kong.
Miercuri, 20.10.2010, 00:00O salata cu linte si ardei se incadreaza in parametrii pe care nutritionistii ii recomanda pentru mancarea sanatoasa: proteine usor de asimilat, grasimi sanatoase si legume proaspete. In plus, e usor de facut si e gata intr-un sfert de ora.
Miercuri, 13.10.2010, 00:00Kataryna Markos, o gospodina din Lindos (Grecia) a prezentat la emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV cum se realizeaza pastizio, un preparat traditional grecesc ce are insa influente italienesti.
Duminica, 10.10.2010, 00:00Daniela Crudu se face consilier la ministreasa vreme
Miercuri, 06.10.2010, 08:33Niciunul dintre simptomele gripei sau racelii nu este mai suparator decat durerea in gat. Fie ca vine impreuna cu febra si starea de rau, fie ca apare singura si creeaza disconfort, durerea de gat poate fi potolita cu remedii naturiste.
Duminica, 26.09.2010, 10:53Vladutz gateste linte in stil german.
Miercuri, 22.09.2010, 00:00Toamna, camarile sunt umplute cu diverse conserve, intre care muraturi din legume si fructe, pe toate gusturile. Merita efortul, pentru ca, daca stii ce-ai pus in borcan, stii... ce mananci!
Luni, 20.09.2010, 00:00Razvan prezinta reteta lui speciala porumb cu ceapa si sunca
Marti, 14.09.2010, 09:24Vladutz gateste: "Sarmalute de toamna" Ingrediente: frunze de vita de vie carne tocata orez vin alb sare piper si marar]rosii ardei capia rosu telina ulei de malsine iaurt ceapa Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 09.09.2010, 09:59Stifado este unul din cele mai importante preparate din bucataria greceasca si cipriota, iar astazi invatam cum sa-l preparam si in casele noastre. Este un fel de mancare foarte gustos si hranitor, recomandat in special pentru serile friguroase de toamna sau de iarna.
Joi, 02.09.2010, 00:00Pasiunea lui Gigi Becali pentru branza si ceapa este nemarginita. A demonstrat-o chiar la cel mai luxos casino din Bucuresti.
Joi, 02.09.2010, 00:00Exotismul si combinatiile "ciudate" au fost elementele care i-au cucerit pentru prima data pe occidentali. Gustul dulceag al laptelui de cocos, alaturi de ceapa si ardei iute... la prima vedere nu pare o combinatie intocmai reusita, insa un gurmand sofisticat va stii intotdeauna ce inseamna gustul bun.
Marti, 31.08.2010, 00:00Intr-o lume de fantezie, "Ratatouille" ar fi mancarea preferata a soriceilor, insa, in lumea reala acest fel de mancare sanatos este o modalitate perfecta pentru a manca o portie buna de legume.
Luni, 30.08.2010, 00:0030 grame ceapa 50 grame vinete 80 grame ardei 2 linguri sos de rosii proaspete usturoi cimbru 50 grame dovlecel verde 100 grame foietaj un galbenus de ou rosii cherry prajite usor sare piper Preparare: Cu un cutit mic se traseaza...
Miercuri, 25.08.2010, 17:19pastai de fasole verde ceapa piept de rata afumat foie gras ulei de masline otet balsamic verdeata sare si piper Se fierb pastaile si se oun direct pe gheata. Se pun intr-un bol, peste ele se adauga ceapa, patrunjelul, sare si piper, doua...
Miercuri, 25.08.2010, 17:09- un pui - 2 morcovi curatati - o ceapa - 3 bucati de radacina de patrunjel si telina - gris - 3 oua - patrunjel verde - sare si piper Se ia puiul (jumatate sau intreg) se curata, se taie bucati si se pune la fiert. Radacinoasele se taie si...
Joi, 19.08.2010, 18:08Omuraisu este reteta care sta intre traditional si modern. Este traditionala, pentru ca se afla in categoria retetelor in care se foloseste orezul si moderna pentru ca a fost inventata dupa anii '50, din dorinta oamenilor de a manca rapid.
Luni, 09.08.2010, 00:00In bucataria japoneza exista o regula si anume ca orezul care ramane la o masa nu se arunca ci se refoloseste ca baza in alte mancaruri. Orezul de "a doua zi" are denumirea de "gohan" in limba japoneza, fiind termenul ce desemneaza adesea orice tip de mancare cu orez.
Miercuri, 04.08.2010, 00:00Omletele de dimineata sunt destul de constante ca mod de preparare: pe langa oua aruncam poate niste ceapa, poatecascaval, poate ceva bacon, poate putin patrunjel si cam atat. Din pacate.
Marti, 03.08.2010, 00:00Niku Jaga este un fel de mancare japonez, asemanator cu tocana de cartofi de la noi. Ideea este ca acest tip de mancare merge pe principiul clasic japonez: cu cat e mai sanatos, cu atat e mai gustos.
Luni, 26.07.2010, 00:00Preparare: se incing doua tigai cu ulei de masline, apoi in prima se pun doua fileuri de calcan la sotat, iar in cealalta se pun rondelele de ceapa rosie si alba. Se prajeste fileul de calcan pe ambele parti si se adauga rondele de ardei iute verde...
Joi, 15.07.2010, 13:28Miercuri dimineata, Vladut a ales sa gateasca o reteta speciala de ficatei, care se servesc cu garnitura din piure de cartofi.
Miercuri, 14.07.2010, 00:00Ingrediente: lup de mare, prosciutto, morcov, ceapa, ghimbir, porumb, parmezano, malai, unt, vin alb, oregano, marar, salata rosie, chivas, lamaie, grapefruit, sare, piper. Preparare: pestele se face file, se pune la cuptor, pe un pat de legume,...
Luni, 12.07.2010, 17:46Ingrediente: piept de pui, somon afumat, creveti, mozzarella, smantana, vinete, oregano, ceapa, unt, ulei, faina, sare, piper Preparare: pieptul de pui se prajeste putin in ulei, dat prin faina. Crevetii se soteaza si ei un pic, se adauga apoi...
Luni, 12.07.2010, 16:35