Antena Căutare

Articole despre chefi la cutite

GALERIE FOTO! Este blondă, frumoasă şi are talent la gătit. Ce-şi poate dori mai mult un bărbat? Cum arată Felicia Tucă atunci când nu poartă şorţul de bucătărie

GALERIE FOTO! Este blondă, frumoasă şi are talent la gătit. Ce-şi poate dori mai mult un bărbat? Cum arată Felicia Tucă atunci când nu poartă şorţul de bucătărie

Felicia Tucă a venit de la Cluj ca să arate că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume: frumuseţe şi talent în bucătărie.

Miercuri, 16.03.2016, 09:42
Gina Pistol, dans pentru Cătălin Scărlătescu. Ce-și poate dori mai mult!

Gina Pistol, dans pentru Cătălin Scărlătescu. Ce-și poate dori mai mult!

Gina Pistol este criminală, iar dansul dedicat lui Cătălin Scărlătescu atrage privirile tuturor juraților!

Miercuri, 16.03.2016, 08:57
Mihai Costandache are ureche muzicală și nu numai. Chef Cătălin Scărlătescu: ”Am văzut în farfuria ta dorința de perfecțiune”

Mihai Costandache are ureche muzicală și nu numai. Chef Cătălin Scărlătescu: ”Am văzut în farfuria ta dorința de perfecțiune”

Mihai Costandache primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Brăila, este solist de muzică populară și are 35 de ani.

Marti, 15.03.2016, 22:54
Chefii își ascut cuțitele! Emoție, rețete delicioase, replici simpatice și un show total, plin de savoare!

Chefii își ascut cuțitele! Emoție, rețete delicioase, replici simpatice și un show total, plin de savoare!

Se jurizează pe nevăzute! Concurenții urmăresc din "camera suspinelor" comentariile celor mai carismatici chefi din România: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea!

Marti, 15.03.2016, 22:47
Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată

Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată

Pentru blat, se amesteca ouale cu zaharul. Intre timp, la bain marie se topeste ciocolata impreuna cu untul.

Marti, 15.03.2016, 22:28
Daniel Lixandru încântă. Chef Florin Dumitrescu: ”Este o farfurie studiată și atent lucrată”

Daniel Lixandru încântă. Chef Florin Dumitrescu: ”Este o farfurie studiată și atent lucrată”

Daniel Lixandru primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în București, de meserie este inginer constructor și are 27 de ani.

Marti, 15.03.2016, 22:27
Black tiger în crustă de fistic şi lămâie

Black tiger în crustă de fistic şi lămâie

Morcovii se spala, se curata, se spala iarasi si se pun la calit in unt si sare. Dupa 5 minute se adauga apa, vin alb si miere si se fierb. Dupa fierberea completa se strecoara si se pastreaza zeama in care au fiert.

Marti, 15.03.2016, 22:24
Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala

Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.

Marti, 15.03.2016, 22:20
Coana Mița, către chef Sorin Bontea: ”Cine a zis că tu ești cel mai al dracului, a avut dreptate!”

Coana Mița, către chef Sorin Bontea: ”Cine a zis că tu ești cel mai al dracului, a avut dreptate!”

Maria Tătaru, coana Mița, primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurenta are o pensiune în Bran și are 68 de ani.

Marti, 15.03.2016, 22:18
Ioana visează să aibă un Cooking Van și să bucure oamenii de pretutindeni cu bucatele ei. Din păcate, pe chefi nu i-a convins

Ioana visează să aibă un Cooking Van și să bucure oamenii de pretutindeni cu bucatele ei. Din păcate, pe chefi nu i-a convins

Ioana Limoncu este Account Manager și îi place bucătăria indiană. A ales o rețetă de pui gătit în stil indian.

Marti, 15.03.2016, 22:15
Piept de porumbel cu ciuperci morel şi emulsie de creson

Piept de porumbel cu ciuperci morel şi emulsie de creson

Se spala baby morcovii, se curata sfecla si se fierb in apa cu sare pana devin cruncy. Se dau apoi la cuptor pana se patrund.

Marti, 15.03.2016, 22:14
Bulz cu cârnăciori de casă

Bulz cu cârnăciori de casă

Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.

Marti, 15.03.2016, 22:11
Gulaş unguresc

Gulaş unguresc

Se toaca carnea in cuburi si se prajeste usor in uleiul incins, invartindu-se pe toate partile.

Marti, 15.03.2016, 22:04
Piept de raţă înăbuşit în vin roşu cu cimbru, pudding Yorkshire, sos de caramel, piure de morcov, mazăre sote şi micro greens

Piept de raţă înăbuşit în vin roşu cu cimbru, pudding Yorkshire, sos de caramel, piure de morcov, mazăre sote şi micro greens

Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.

Marti, 15.03.2016, 21:59
Cotlet de berbecuţ în crustă de fistic, saute de baby spanac şi green hummus

Cotlet de berbecuţ în crustă de fistic, saute de baby spanac şi green hummus

Cotletele de miel se prepara pe gratar pana se rumenesc usor, apoi de dau la cuptor, stropite cu ulei si se lasa pana se patrund bine.

Marti, 15.03.2016, 21:57
Supă cu iepure, curry şi sărăţele de casă

Supă cu iepure, curry şi sărăţele de casă

Pulpele de iepure se taie, se spala si se pun într-o oala la fiert cu putina sare, colectand mereu spuma de deasupra supei. Se curata morcovul, se spala, se taie rondele si se pune la fiert separat cu sare si piper.

Marti, 15.03.2016, 21:53
„Am venit aici ca să vă iau banii. Și poate îmi plătesc și întreținerea”! Plin de încredere, Ionuț i-a enervat pe chefi!

„Am venit aici ca să vă iau banii. Și poate îmi plătesc și întreținerea”! Plin de încredere, Ionuț i-a enervat pe chefi!

Mihalașcu Ionuț a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar adevărat.

Marti, 15.03.2016, 21:45
Daniel i-a lăsat pe chefi cu gura căscată! Cum arată farfuria pe care ei o consideră ”foarte 2016”

Daniel i-a lăsat pe chefi cu gura căscată! Cum arată farfuria pe care ei o consideră ”foarte 2016”

Lixandru Daniel are 27 de ani, este inginer constructor și pasionat de bucătărie.

Marti, 15.03.2016, 21:41
„Am venit aici ca să vă iau banii. Și poate îmi plătesc și întreținerea”! Plin de încredere, Ionuț i-a enervat pe chefi!

„Am venit aici ca să vă iau banii. Și poate îmi plătesc și întreținerea”! Plin de încredere, Ionuț i-a enervat pe chefi!

Mihalașcu Ionuț a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar adevărat.

Marti, 15.03.2016, 21:40
Coana Mița este cea mai HAIOASĂ concurentă! Chefii au RÂS cu lacrimi: ”Nu te strâmba! Ia de mănâncă! La ăștia de la București trebuie să le aduci râme, scoici, melci, raci, draci”

Coana Mița este cea mai HAIOASĂ concurentă! Chefii au RÂS cu lacrimi: ”Nu te strâmba! Ia de mănâncă! La ăștia de la București trebuie să le aduci râme, scoici, melci, raci, draci”

Doamna Tătaru Maria este o cunoștință veche a Ginei Pistol. ”Nu scapi de coana Mița nicăieri”, a exclamat prezentatparea când a văzut-o pe simpatica doamnă.  Cu doi ani în urmă, Gina a fost împreună...

Marti, 15.03.2016, 21:35
„N-am părinți. Am venit în acest concurs ca să mă autodepășesc”! La doar 22 ani, Mircea i-a făcut pe toți să plângă cu mărturisiri cutremurătoare!

„N-am părinți. Am venit în acest concurs ca să mă autodepășesc”! La doar 22 ani, Mircea i-a făcut pe toți să plângă cu mărturisiri cutremurătoare!

Mircea Farcaș a venit tocmai de la Cluj ca să pregătească un piept de rață, cu care speră să impresioneze chefii!

Marti, 15.03.2016, 21:16
Apreciată de chefi, Cătălina a reușit în sfârșit să își facă mândră mama! Copilul cu suflet de aur din bucătăria „Chefi la cuțite” i-a cucerit pe toți!

Apreciată de chefi, Cătălina a reușit în sfârșit să își facă mândră mama! Copilul cu suflet de aur din bucătăria „Chefi la cuțite” i-a cucerit pe toți!

Cătălina Amarghioalei a venit tocmai de la Iași pentru a demonstra celor trei chefi că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar profesionist.

Marti, 15.03.2016, 20:47
De la ospătar la salvamar, Felicia a făcut de toate! Dar pe chefi i-a dat gata cu cel mai tare gulaș din lume! Arată de-a dreptul genial!

De la ospătar la salvamar, Felicia a făcut de toate! Dar pe chefi i-a dat gata cu cel mai tare gulaș din lume! Arată de-a dreptul genial!

Felicia Tucă a venit de la Cluj ca să arate că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume!

Marti, 15.03.2016, 16:33
„N-am părinți. Am venit în acest concurs ca să mă autodepășesc”! La doar 22 ani, Mircea i-a făcut pe toți să plângă cu mărturisiri cutremurătoare!

„N-am părinți. Am venit în acest concurs ca să mă autodepășesc”! La doar 22 ani, Mircea i-a făcut pe toți să plângă cu mărturisiri cutremurătoare!

Mircea Farcaș a venit tocmai de la Cluj ca să pregătească un piept de rață, cu care speră să impresioneze chefii!

Marti, 15.03.2016, 16:21
Mohamed aduce în concurs arome arăbești și o poveste de viață emoționantă! Sirianul românizat a pregătit un cotlet de berbecuț ca la el acasă!

Mohamed aduce în concurs arome arăbești și o poveste de viață emoționantă! Sirianul românizat a pregătit un cotlet de berbecuț ca la el acasă!

Al Hamoui Mohamed a venit la „Chefi la cuțite” cu intenția de a surprinde chefii cu talentul său culinar. Este sirian, dar trăiește în România de șapte ani.

Marti, 15.03.2016, 16:07
Apreciată de chefi, Cătălina a reușit în sfârșit să își facă mândră mama! Copilul cu suflet de aur din bucătăria „Chefi la cuțite” i-a cucerit pe toți!

Apreciată de chefi, Cătălina a reușit în sfârșit să își facă mândră mama! Copilul cu suflet de aur din bucătăria „Chefi la cuțite” i-a cucerit pe toți!

Cătălina Amarghioalei a venit tocmai de la Iași pentru a demonstra celor trei chefi că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar profesionist.

Marti, 15.03.2016, 15:48
Explozie de arome marți, la „Chefi la cuțite”: bulz și cârnați pentru jurați!

Explozie de arome marți, la „Chefi la cuțite”: bulz și cârnați pentru jurați!

În ediția de marți, coana Mița face show în paltoul emisiunii de la Antena 1. O mai veche cunoștință a chefilor, patroană de pensiune și prietenă cu Nea Mărin, coana Mița vine la preselecție hotărâtă să-i dea gata pe chefi cu o mâncare neaoșă: bulz cu brânză de burduf și unt făcute în casă, chiar de soțul ei, și cârnați preparați chiar de ea.

Marti, 15.03.2016, 13:23
Explozie de arome marți, la „Chefi la cuțite”: bulz și cârnați pentru jurați!

Explozie de arome marți, la „Chefi la cuțite”: bulz și cârnați pentru jurați!

În ediția de marți, coana Mița face show în paltoul emisiunii de la Antena 1. O mai veche cunoștință a chefilor, patroană de pensiune și prietenă cu Nea Mărin, coana Mița vine la preselecție hotărâtă să-i dea gata pe chefi cu o mâncare neaoșă: bulz cu brânză de burduf și unt făcute în casă, chiar de soțul ei, și cârnați preparați chiar de ea.

Marti, 15.03.2016, 13:05
Gipsy Belly – tocăniţă de burtă cu ciorbă de spanac

Gipsy Belly – tocăniţă de burtă cu ciorbă de spanac

Cartofii se curata, se pun la fiert in apa cu sare.

Marti, 15.03.2016, 12:05
Pui cu banane platain

Pui cu banane platain

Puiul se transeaza in bucati mici. Se pune la fiert, in apa cu sare, cu cateva condimente.

Marti, 15.03.2016, 12:02
FOTO! Chef Florin Dumitrescu este un tătic de nota 10. Cum s-a pozat de dragul fetiţelor lui

FOTO! Chef Florin Dumitrescu este un tătic de nota 10. Cum s-a pozat de dragul fetiţelor lui

Chef Florin Dumitrescu şi-a arătat latura sensibilă printr-o poză care a strâns rapid peste 13.000 de like-uri.

Marti, 15.03.2016, 11:15
FOTO! Chef Florin Dumitrescu este un tătic de nota 10. Cum s-a pozat de dragul fetiţelor lui

FOTO! Chef Florin Dumitrescu este un tătic de nota 10. Cum s-a pozat de dragul fetiţelor lui

Chef Florin Dumitrescu şi-a arătat latura sensibilă printr-o poză care a strâns rapid peste 13.000 de like-uri.

Marti, 15.03.2016, 09:48
Cristian Ioan Șerb primește o lecție. Chef Cătălin Scărlătescu: ”Nu mai face după capul tău la 22 de ani”

Cristian Ioan Șerb primește o lecție. Chef Cătălin Scărlătescu: ”Nu mai face după capul tău la 22 de ani”

Cristian Ioan Șerb primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în București, de meserie este bucătar și are 22 de ani.

Luni, 14.03.2016, 23:03
Chefii gătesc pentru prima dată în direct. Învață de la adevărații profesionoști cum să faci cele mai bune icre

Chefii gătesc pentru prima dată în direct. Învață de la adevărații profesionoști cum să faci cele mai bune icre

Provocarea zilei: Care face cele mai bune icre?

Luni, 14.03.2016, 22:56
Rivalitate și certuri între cei trei chefi! Cristian a trecut prin foc și sabie, dar a meritat chinul!

Rivalitate și certuri între cei trei chefi! Cristian a trecut prin foc și sabie, dar a meritat chinul!

Ion Cristian Șerb este poate unul dintre cei mai energici concurenți din această seară.

Luni, 14.03.2016, 22:52
Turnul Dracula

Turnul Dracula

Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.

Luni, 14.03.2016, 22:46
Bucătăria a ajutat-o să treacă peste cea mai grea perioadă din viața ei. Acum este chef deși are numai 24 de ani

Bucătăria a ajutat-o să treacă peste cea mai grea perioadă din viața ei. Acum este chef deși are numai 24 de ani

Mayla are 24 de ani și este chef în restaurantul părinților ei. Îi cunoaște pe cei trei chefi și spune că este un avantaj pentru ea ca ei nu o văd, pentru că o știu ca și un concurent slab.

Luni, 14.03.2016, 22:30
Marian Tinică, genist în Armata Româna. Misiune îndeplinită la ”Chefi la cuțite”

Marian Tinică, genist în Armata Româna. Misiune îndeplinită la ”Chefi la cuțite”

Marian Tinică primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Brașov, de meserie este cadru militar activ și are 39 de ani.

Luni, 14.03.2016, 22:29
„Chefi la cuțite” episodul 3 - Inceput in forta!

„Chefi la cuțite” episodul 3 - Inceput in forta!

Seară de excepție la „Chefi la cuțite”! Un militar din Afganistan, un țigan plin de pasiune, un african simpatic și o mamă ce se desparte de fiica ei, show-ul le-a avut pe toate!

Luni, 14.03.2016, 22:23
Rulou de șalău în mămăliguță aromată și legume pikante

Rulou de șalău în mămăliguță aromată și legume pikante

Toate legumele le spalam si le punem intr-un bol sau pe o planseta.

Luni, 14.03.2016, 22:18
Întors din Afganistan, un militar ajunge pe câmpul de luptă al chefilor! „Ce nu te omoară, sigur te face mai puternic”

Întors din Afganistan, un militar ajunge pe câmpul de luptă al chefilor! „Ce nu te omoară, sigur te face mai puternic”

Marian Tinică vine de la Brașov și este pregătit să facă un show de excepție în bucătăria „Chefi la cuțite”.

Luni, 14.03.2016, 22:11
A venit din Camerun și a pregătit o rețetă tradițională: pui cu banane. Din păcate, nu a fost pe gustul chefilor

A venit din Camerun și a pregătit o rețetă tradițională: pui cu banane. Din păcate, nu a fost pe gustul chefilor

Alain Salvador a dat culoare acestui episod. Este din Camerun si a sosit in Romania acum 8 ani! Pregateste un pui cu banane.

Luni, 14.03.2016, 22:09
„Turnul Dracula” i-a înfiorat pe chefi! Cum arată preparatul de legendă al lui Dumitru!

„Turnul Dracula” i-a înfiorat pe chefi! Cum arată preparatul de legendă al lui Dumitru!

Dumitru Ștefan este bucătar și a venit să impresioneze chefii cu un preparat surprinzător!

Luni, 14.03.2016, 22:03
„Turnul Dracula” i-a înfiorat pe chefi! Cum arată preparatul de legendă al lui Dumitru!

„Turnul Dracula” i-a înfiorat pe chefi! Cum arată preparatul de legendă al lui Dumitru!

Dumitru Ștefan este bucătar și a venit să impresioneze chefii cu un preparat surprinzător!

Luni, 14.03.2016, 21:51
Seabass cu fenicul

Seabass cu fenicul

Pregatesc un chiffonade de sfecla rosie, soc termic apa cu gheata proportie egala.

Luni, 14.03.2016, 21:40
A fost stewardesă, are o firmă de pompe funebre și știe multe detalii despre Chef Scărlătescu: ”Cred că i-a fost frică”

A fost stewardesă, are o firmă de pompe funebre și știe multe detalii despre Chef Scărlătescu: ”Cred că i-a fost frică”

Raluca Pop are 34 de ani si o firma de ... surprizaaaa ... pompe funebre.

Luni, 14.03.2016, 21:31
A fugit din țară, a avut multe meserii, dar bucătăria o are în sânge! Costel servește o ciorbă de sturion și o poveste de viață emoționantă!

A fugit din țară, a avut multe meserii, dar bucătăria o are în sânge! Costel servește o ciorbă de sturion și o poveste de viață emoționantă!

Costel Tomescu este din Galațu și are o poveste de viață de-a dreptul incredibilă. A fugit din țară, a îndurat multe dificultăți și a încercat pe cât posibil să învețe artele bucătăriei.

Luni, 14.03.2016, 21:15
Una albă, una neagră. Familia Bratosin se desparte

Una albă, una neagră. Familia Bratosin se desparte

Aura Elena Bratosin are 17 ani și este elevă, iar mama ei, Marcela Bratosin, are 55 ani și este casnică. Ambele au venit pline de încredere la ”Chefi la cuțite”, dar numai una s-a calificat în următoarea etapă.

Luni, 14.03.2016, 21:10
A țipat, a plâns și a dansat! Tibor Kanya a obținut tot ce și-a dorit

A țipat, a plâns și a dansat! Tibor Kanya a obținut tot ce și-a dorit

Tibor Kanya primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Târgu Mureș, de meserie este bucătar și are 26 de ani.

Luni, 14.03.2016, 20:49
De la agonie la extaz, în ritmuri și arome țigănești! Tibor i-a dat pe spate pe cei trei chefi!

De la agonie la extaz, în ritmuri și arome țigănești! Tibor i-a dat pe spate pe cei trei chefi!

Tibor Kanya vine din Târgu Mureș pentru a-i impresiona pe cei trei chefi de temut!

Luni, 14.03.2016, 20:45
x