Felicia Tucă a venit de la Cluj ca să arate că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume: frumuseţe şi talent în bucătărie.
Miercuri, 16.03.2016, 09:42Gina Pistol este criminală, iar dansul dedicat lui Cătălin Scărlătescu atrage privirile tuturor juraților!
Miercuri, 16.03.2016, 08:57Mihai Costandache primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Brăila, este solist de muzică populară și are 35 de ani.
Marti, 15.03.2016, 22:54Se jurizează pe nevăzute! Concurenții urmăresc din "camera suspinelor" comentariile celor mai carismatici chefi din România: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea!
Marti, 15.03.2016, 22:47Pentru blat, se amesteca ouale cu zaharul. Intre timp, la bain marie se topeste ciocolata impreuna cu untul.
Marti, 15.03.2016, 22:28Daniel Lixandru primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în București, de meserie este inginer constructor și are 27 de ani.
Marti, 15.03.2016, 22:27Morcovii se spala, se curata, se spala iarasi si se pun la calit in unt si sare. Dupa 5 minute se adauga apa, vin alb si miere si se fierb. Dupa fierberea completa se strecoara si se pastreaza zeama in care au fiert.
Marti, 15.03.2016, 22:24Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.
Marti, 15.03.2016, 22:20Maria Tătaru, coana Mița, primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurenta are o pensiune în Bran și are 68 de ani.
Marti, 15.03.2016, 22:18Ioana Limoncu este Account Manager și îi place bucătăria indiană. A ales o rețetă de pui gătit în stil indian.
Marti, 15.03.2016, 22:15Se spala baby morcovii, se curata sfecla si se fierb in apa cu sare pana devin cruncy. Se dau apoi la cuptor pana se patrund.
Marti, 15.03.2016, 22:14Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.
Marti, 15.03.2016, 22:11Se toaca carnea in cuburi si se prajeste usor in uleiul incins, invartindu-se pe toate partile.
Marti, 15.03.2016, 22:04Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.
Marti, 15.03.2016, 21:59Cotletele de miel se prepara pe gratar pana se rumenesc usor, apoi de dau la cuptor, stropite cu ulei si se lasa pana se patrund bine.
Marti, 15.03.2016, 21:57Pulpele de iepure se taie, se spala si se pun într-o oala la fiert cu putina sare, colectand mereu spuma de deasupra supei. Se curata morcovul, se spala, se taie rondele si se pune la fiert separat cu sare si piper.
Marti, 15.03.2016, 21:53Mihalașcu Ionuț a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar adevărat.
Marti, 15.03.2016, 21:45Lixandru Daniel are 27 de ani, este inginer constructor și pasionat de bucătărie.
Marti, 15.03.2016, 21:41Mihalașcu Ionuț a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar adevărat.
Marti, 15.03.2016, 21:40Doamna Tătaru Maria este o cunoștință veche a Ginei Pistol. ”Nu scapi de coana Mița nicăieri”, a exclamat prezentatparea când a văzut-o pe simpatica doamnă. Cu doi ani în urmă, Gina a fost împreună...
Marti, 15.03.2016, 21:35Mircea Farcaș a venit tocmai de la Cluj ca să pregătească un piept de rață, cu care speră să impresioneze chefii!
Marti, 15.03.2016, 21:16Cătălina Amarghioalei a venit tocmai de la Iași pentru a demonstra celor trei chefi că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar profesionist.
Marti, 15.03.2016, 20:47Felicia Tucă a venit de la Cluj ca să arate că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume!
Marti, 15.03.2016, 16:33Mircea Farcaș a venit tocmai de la Cluj ca să pregătească un piept de rață, cu care speră să impresioneze chefii!
Marti, 15.03.2016, 16:21Al Hamoui Mohamed a venit la „Chefi la cuțite” cu intenția de a surprinde chefii cu talentul său culinar. Este sirian, dar trăiește în România de șapte ani.
Marti, 15.03.2016, 16:07Cătălina Amarghioalei a venit tocmai de la Iași pentru a demonstra celor trei chefi că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar profesionist.
Marti, 15.03.2016, 15:48În ediția de marți, coana Mița face show în paltoul emisiunii de la Antena 1. O mai veche cunoștință a chefilor, patroană de pensiune și prietenă cu Nea Mărin, coana Mița vine la preselecție hotărâtă să-i dea gata pe chefi cu o mâncare neaoșă: bulz cu brânză de burduf și unt făcute în casă, chiar de soțul ei, și cârnați preparați chiar de ea.
Marti, 15.03.2016, 13:23În ediția de marți, coana Mița face show în paltoul emisiunii de la Antena 1. O mai veche cunoștință a chefilor, patroană de pensiune și prietenă cu Nea Mărin, coana Mița vine la preselecție hotărâtă să-i dea gata pe chefi cu o mâncare neaoșă: bulz cu brânză de burduf și unt făcute în casă, chiar de soțul ei, și cârnați preparați chiar de ea.
Marti, 15.03.2016, 13:05Cartofii se curata, se pun la fiert in apa cu sare.
Marti, 15.03.2016, 12:05Puiul se transeaza in bucati mici. Se pune la fiert, in apa cu sare, cu cateva condimente.
Marti, 15.03.2016, 12:02Chef Florin Dumitrescu şi-a arătat latura sensibilă printr-o poză care a strâns rapid peste 13.000 de like-uri.
Marti, 15.03.2016, 11:15Chef Florin Dumitrescu şi-a arătat latura sensibilă printr-o poză care a strâns rapid peste 13.000 de like-uri.
Marti, 15.03.2016, 09:48Cristian Ioan Șerb primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în București, de meserie este bucătar și are 22 de ani.
Luni, 14.03.2016, 23:03Provocarea zilei: Care face cele mai bune icre?
Luni, 14.03.2016, 22:56Ion Cristian Șerb este poate unul dintre cei mai energici concurenți din această seară.
Luni, 14.03.2016, 22:52Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.
Luni, 14.03.2016, 22:46Mayla are 24 de ani și este chef în restaurantul părinților ei. Îi cunoaște pe cei trei chefi și spune că este un avantaj pentru ea ca ei nu o văd, pentru că o știu ca și un concurent slab.
Luni, 14.03.2016, 22:30Marian Tinică primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Brașov, de meserie este cadru militar activ și are 39 de ani.
Luni, 14.03.2016, 22:29Seară de excepție la „Chefi la cuțite”! Un militar din Afganistan, un țigan plin de pasiune, un african simpatic și o mamă ce se desparte de fiica ei, show-ul le-a avut pe toate!
Luni, 14.03.2016, 22:23Toate legumele le spalam si le punem intr-un bol sau pe o planseta.
Luni, 14.03.2016, 22:18Marian Tinică vine de la Brașov și este pregătit să facă un show de excepție în bucătăria „Chefi la cuțite”.
Luni, 14.03.2016, 22:11Alain Salvador a dat culoare acestui episod. Este din Camerun si a sosit in Romania acum 8 ani! Pregateste un pui cu banane.
Luni, 14.03.2016, 22:09Dumitru Ștefan este bucătar și a venit să impresioneze chefii cu un preparat surprinzător!
Luni, 14.03.2016, 22:03Dumitru Ștefan este bucătar și a venit să impresioneze chefii cu un preparat surprinzător!
Luni, 14.03.2016, 21:51Pregatesc un chiffonade de sfecla rosie, soc termic apa cu gheata proportie egala.
Luni, 14.03.2016, 21:40Raluca Pop are 34 de ani si o firma de ... surprizaaaa ... pompe funebre.
Luni, 14.03.2016, 21:31Costel Tomescu este din Galațu și are o poveste de viață de-a dreptul incredibilă. A fugit din țară, a îndurat multe dificultăți și a încercat pe cât posibil să învețe artele bucătăriei.
Luni, 14.03.2016, 21:15Aura Elena Bratosin are 17 ani și este elevă, iar mama ei, Marcela Bratosin, are 55 ani și este casnică. Ambele au venit pline de încredere la ”Chefi la cuțite”, dar numai una s-a calificat în următoarea etapă.
Luni, 14.03.2016, 21:10Tibor Kanya primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Târgu Mureș, de meserie este bucătar și are 26 de ani.
Luni, 14.03.2016, 20:49Tibor Kanya vine din Târgu Mureș pentru a-i impresiona pe cei trei chefi de temut!
Luni, 14.03.2016, 20:45