1. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Marti, 22.03.2016, 16:29Papaleț David este bucătar și a venit la emisiune ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.
Marti, 22.03.2016, 16:25Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
Marti, 22.03.2016, 16:03Daniel Niță are 22 de ani și este bucătar în Spania! A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul.
Marti, 22.03.2016, 15:42Candoi Savu Robert are 35 de ani și momentan își dedică timpul studiilor doctorale. A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul culinar.
Marti, 22.03.2016, 15:30Ciorcârlan Georgeta a venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși?
Marti, 22.03.2016, 15:131. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in unt si ulei de masline.
Marti, 22.03.2016, 15:03Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.
Marti, 22.03.2016, 15:01Glazura: fierbem 100g de smantana cu 25g de zahar la care o adaugam peste 200g de ciocolata alba topita, punem 4 foi de gelatina inmuiata si 20g de ulei de seminte.
Marti, 22.03.2016, 14:55Se spala ficare ou in parte si se dezinfecteaza
Marti, 22.03.2016, 14:48Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.
Marti, 22.03.2016, 13:27Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.
Marti, 22.03.2016, 13:17Alexandru Georgescu are 28 de ani, este din Mangalia și a venit la „Chefi la cuțite”, plin de zâmbete și voie bună!
Luni, 21.03.2016, 21:07Daniel Dumitru are 34 de ani, este din București și este bucătar de profesie.
Luni, 21.03.2016, 21:03Violeta Furduc a venit plină de energie să impresioneze chefii de temut! Oare va reuși?
Luni, 21.03.2016, 21:02Piță Bogdan are 31 de ani și lucrează ca bucătar la un hotel din Brașov.
Luni, 21.03.2016, 21:01Gabriela Simion are 38 de ani și este din București! A venit la emisiune, în speranța de a-i cuceri pe cei trei chefi cu preparatul său.
Luni, 21.03.2016, 21:00Alexandru Georgescu are 28 de ani, este din Mangalia și a venit la „Chefi la cuțite”, plin de zâmbete și voie bună!
Luni, 21.03.2016, 20:59Silviu Furdui are 28 de ani și este chef bucătar la propriul restaurant din București, dar acum vrea să demonstreze că merită să câștige această competiție.
Luni, 21.03.2016, 20:43Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood.
Luni, 21.03.2016, 20:39Au fost la un pas de o bătaie în toată regula. Cei trei chefi de la Antena 1 au scos "cuţitele" şi s-au duelat pe bune.
Luni, 21.03.2016, 18:53Curatam si spalam toate legumele.
Luni, 21.03.2016, 16:23Se preincalzeste cuptorul la 170 grade si se ung formele cu unt .
Luni, 21.03.2016, 16:23Ficatul de curata si se pune la marinat in amestecul de ingrediente pentru 10 minute.
Luni, 21.03.2016, 16:14Merele se bagă în cuptor cu ingredientele, apoi se face crema din smantana, ou si zahar. Frisca se bate cu miere.
Luni, 21.03.2016, 16:09Pentru inceput punem painea in apa calduta la inmuiat apoi tocam marunt patrunjelul vasele de gatit le ungem cu unt si pesmet.
Luni, 21.03.2016, 16:01Se taia ceapa si usturoi se taie in cuburi mici, se curata si se spala creveti. Branza tofu se taia cubulete, ceapa verde si morcov se taie julienne.
Luni, 21.03.2016, 15:56Ftomovici Vitalie a ales un preparat autetic thailandez: Pad Thai cu creveţi.
Luni, 21.03.2016, 15:56Hidratez Cramberry intr-un bol cu apa calduta.
Luni, 21.03.2016, 15:43Sarmalute cu hribe si pasat, servite cu costita de porc afumata pe un pat de mamaliga cu rosii uscate (balmos) si smantana cu marar.
Luni, 21.03.2016, 15:34Fasonam muschiul de vita pe care o sa-l prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, pentru ai inchide porii(acest procedeu impiedica pierderea sucului din carne).
Luni, 21.03.2016, 15:27Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Luni, 21.03.2016, 11:29Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Luni, 21.03.2016, 11:23Are 21 de ani, a lucrat în Italia și a gătit pentru celebrități precum Brad Pitt sau Sophia Loren, iar luni își încearcă norocul la „Chefi la cuțite”.
Duminica, 20.03.2016, 16:39Are 21 de ani, a lucrat în Italia și a gătit pentru celebrități precum Brad Pitt sau Sophia Loren, iar luni își încearcă norocul la „Chefi la cuțite”.
Duminica, 20.03.2016, 16:38Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Vineri, 18.03.2016, 10:51Cristina Pană este una dintre cele mai sexy concurente de la „Chefi la cuțite”!
Vineri, 18.03.2016, 10:46Cristina Pană este una dintre cele mai sexy concurente de la „Chefi la cuțite”!
Vineri, 18.03.2016, 10:33Meseria de bucătar nu e una ușoară, căci și cei mai buni dintre aceștia au mai făcut uneori greșeli sau boacăne în bucătărie. Chef Sorin Bontea face dezvăluiri inedite!
Joi, 17.03.2016, 16:38Meseria de bucătar nu e una ușoară, căci și cei mai buni dintre aceștia au mai făcut uneori greșeli sau boacăne în bucătărie. Chef Sorin Bontea face dezvăluiri inedite!
Joi, 17.03.2016, 16:35Chef Scărlătescu a pus o poză pe contul lui de Facebook, în care apare alături de chef Sorin Bontea şi "chef Florin Dumitrescu".
Joi, 17.03.2016, 16:29Salata de vinete este preferata multora pentru sezonul de vară. Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte cu drag cum făcea 30-40 kg de vinete zilnic şi a împărtăşit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii "Chefi la cuţite".
Joi, 17.03.2016, 15:43Salata de vinete este preferata multora pentru sezonul de vară. Chef Florin Dumitrescu îşi aminteşte cu drag cum făcea 30-40 kg de vinete zilnic şi a împărtăşit secretul unei salate de vinete perfecte cu fanii emisiunii "Chefi la cuţite".
Joi, 17.03.2016, 13:27Recent, chef Sorin Bontea a vorbit despre dieta pe care o recomandă, dar și despre diferite aspecte ce țin de Posul Paștelui!
Joi, 17.03.2016, 09:28Recent, chef Sorin Bontea a vorbit despre dieta pe care o recomandă, dar și despre diferite aspecte ce țin de Posul Paștelui!
Joi, 17.03.2016, 09:19Ion Dan Alexandru a venit la „Chefi la cuțite” plin de atitudine și de încredere.
Miercuri, 16.03.2016, 15:27Ion Dan Alexandru a venit la „Chefi la cuțite” plin de atitudine și de încredere.
Miercuri, 16.03.2016, 15:20Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.
Miercuri, 16.03.2016, 12:53Doamna Maria Tătaru este plină de energie şi are o poveste de viaţă ca în filme. După terminarea şcolii şi-a cunoscut soţul, pe Tătaru Iosif, cu care s-a căsătorit exact în ziua în care a împlinit 17 ani, pe 15 octombrie 1972.
Miercuri, 16.03.2016, 12:31Un moment foarte simpatic din cel mai bun show culinar al momentului!
Miercuri, 16.03.2016, 12:19