Muschiuletul se trage la tigaie, cu putin cimbru, usturoi si unt, dupa care se stinge cu vin si apoi se da la cuptor.
Luni, 28.03.2016, 09:58Pieptul de curcan se transeaza, se bate cu ciocanul foarte putin, dupa care se unge cu putin ulei masline, se condimenteaza cu sare, piper.
Luni, 28.03.2016, 09:50Se curata si se taie cubulete ceapa uscata.
Luni, 28.03.2016, 09:03Se curata si se taie legumele. Carnea se taie fasii.
Luni, 28.03.2016, 09:01Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Duminica, 27.03.2016, 15:29Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își ascut cuțitele, dar și replicile în cea de-a șaptea ediție de preselecții pentru show-ul culinar „Chefi la cuțite”, care va fi difuzată de Antena 1 luni, 28 martie, de la 20:30.
Duminica, 27.03.2016, 10:56Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își ascut cuțitele, dar și replicile în cea de-a șaptea ediție de preselecții pentru show-ul culinar „Chefi la cuțite”, care va fi difuzată de Antena 1 luni, 28 martie, de la 20:30.
Duminica, 27.03.2016, 10:53Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.
Sambata, 26.03.2016, 13:33Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 16:14Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 15:46Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.
Joi, 24.03.2016, 15:48Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.
Joi, 24.03.2016, 15:30Seara de marți a fost deschisă la „Chefi la cuțite” de Georgeta Ciocârlan, care, la 40 de ani, spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus ea la Antena 1.
Miercuri, 23.03.2016, 12:32Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Miercuri, 23.03.2016, 12:20Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Miercuri, 23.03.2016, 12:14Ciorcârlan Georgeta a deschis episodul 6 al celui mai popular show culinar! A venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși? Are 40 de ani și a imbratisat meseria de bucătar. „Am...
Marti, 22.03.2016, 23:51Alex Negoiță are 26 de ani și de 16 ani lucrează ca și bucătar.
Marti, 22.03.2016, 22:56Ana Maria îl cunoaște pe chef Florin și acum lucrează ca bucătar.
Marti, 22.03.2016, 22:51Sunt 5 frați, crescuți numai de mamă. Astfel că a luat viața în piept de mică și a început cu spălatul de sticle. La 14 ani și-a cunoscut soțul și la 15 ani a venit primul copil și după nici 2 ani, următorul.
Marti, 22.03.2016, 22:39Manuel Văman nu vrea să-și spună vârsta, dar este trecut de 40 de ani. PUȚIN. Doar PUȚIN.
Marti, 22.03.2016, 22:31Manuel Văman nu vrea să-și spună vârsta, dar este trecut de 40 de ani. PUȚIN. Doar PUȚIN.
Marti, 22.03.2016, 22:26Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
Marti, 22.03.2016, 21:43Daniel Niță are 22 de ani și este bucătar în Spania! A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul.
Marti, 22.03.2016, 21:16Ciorcârlan Georgeta a venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși?
Marti, 22.03.2016, 21:15Gagea Adrian este născut într-o zi de vineri 13, și se pare că asta nu i-a purtat noroc.
Marti, 22.03.2016, 19:47Aloshop.tv pune la bătaie tigaia "#RegisStone PAN 24 CM" pentru toţi pasionaţii de cooking!”
Marti, 22.03.2016, 18:26Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Marti, 22.03.2016, 18:14Se curata muschiuletul, se fileteaza si se asezoneaza cu sare.
Marti, 22.03.2016, 16:36Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.
Marti, 22.03.2016, 16:341. Se pune 150 g unt la incins, impreuna cu o lingura de ulei de masline si se prajesc rapanele pentru 2-3 minute, asezonate cu sare. Se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul.
Marti, 22.03.2016, 16:321. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Marti, 22.03.2016, 16:29Papaleț David este bucătar și a venit la emisiune ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.
Marti, 22.03.2016, 16:25Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
Marti, 22.03.2016, 16:03Daniel Niță are 22 de ani și este bucătar în Spania! A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul.
Marti, 22.03.2016, 15:42Candoi Savu Robert are 35 de ani și momentan își dedică timpul studiilor doctorale. A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul culinar.
Marti, 22.03.2016, 15:30Ciorcârlan Georgeta a venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși?
Marti, 22.03.2016, 15:131. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in unt si ulei de masline.
Marti, 22.03.2016, 15:03Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.
Marti, 22.03.2016, 15:01Glazura: fierbem 100g de smantana cu 25g de zahar la care o adaugam peste 200g de ciocolata alba topita, punem 4 foi de gelatina inmuiata si 20g de ulei de seminte.
Marti, 22.03.2016, 14:55Se spala ficare ou in parte si se dezinfecteaza
Marti, 22.03.2016, 14:48Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.
Marti, 22.03.2016, 13:27Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.
Marti, 22.03.2016, 13:17Alexandru Georgescu are 28 de ani, este din Mangalia și a venit la „Chefi la cuțite”, plin de zâmbete și voie bună!
Luni, 21.03.2016, 21:07Daniel Dumitru are 34 de ani, este din București și este bucătar de profesie.
Luni, 21.03.2016, 21:03Violeta Furduc a venit plină de energie să impresioneze chefii de temut! Oare va reuși?
Luni, 21.03.2016, 21:02Piță Bogdan are 31 de ani și lucrează ca bucătar la un hotel din Brașov.
Luni, 21.03.2016, 21:01Gabriela Simion are 38 de ani și este din București! A venit la emisiune, în speranța de a-i cuceri pe cei trei chefi cu preparatul său.
Luni, 21.03.2016, 21:00Alexandru Georgescu are 28 de ani, este din Mangalia și a venit la „Chefi la cuțite”, plin de zâmbete și voie bună!
Luni, 21.03.2016, 20:59Silviu Furdui are 28 de ani și este chef bucătar la propriul restaurant din București, dar acum vrea să demonstreze că merită să câștige această competiție.
Luni, 21.03.2016, 20:43Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood.
Luni, 21.03.2016, 20:39