A început marea confruntare a celor trei echipe în bucătăria „Chefi la cuțite”!
Luni, 02.05.2016, 21:01
A început marea confruntare a celor trei echipe în bucătăria „Chefi la cuțite”!
Începe o nouă competiție, marca „Chefi la cuțite”! Războiul devine tot mai aspru!
Luni, 02.05.2016, 20:37Începe o nouă competiție, marca „Chefi la cuțite”! Războiul devine tot mai aspru!
În zi de sărbătoare, „Chefi la cuțite” are un juriu de excepție. Nea Mărin vine în show-ul de la Antena 1 și dă bătăi de cap celor trei chefi. Zbirul vedetelor își aduce familia și prietenii pentru a se așeza la masa juriului și pentru a evalua tăios preparatele celor trei echipe din concurs.
Luni, 02.05.2016, 20:11
În zi de sărbătoare, „Chefi la cuțite” are un juriu de excepție. Nea Mărin vine în show-ul de la Antena 1 și dă bătăi de cap celor trei chefi. Zbirul vedetelor își aduce familia și prietenii pentru a se așeza la masa juriului și pentru a evalua tăios preparatele celor trei echipe din concurs.
Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu au parte de o super provocare la ”Neatza”.
Sunt ași în bucătărie, dar de Paște au parte de provocări la Antena 1.
Sunt ași în bucătărie, dar de Paște au parte de provocări la Antena 1.
Vineri, 29.04.2016, 12:53
Sunt ași în bucătărie, dar de Paște au parte de provocări la Antena 1. Invitați în ediția specială „Neatza cu Răzvan și Dani” din 2 mai, chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu sunt trecuți la cratiță, ci puși să prezinte Meteo
Vineri, 29.04.2016, 11:56
Dacă vrei să îți impresionezi musafirii cu un desert gustos dar extrem de ușor de făcut, atunci încearcă această rețetă de cheesecake! Cu sigurnață nu vei da greș!
Vineri, 29.04.2016, 09:13
Dacă vrei să îți impresionezi musafirii cu un desert gustos dar extrem de ușor de făcut, atunci încearcă această rețetă de cheesecake! Cu sigurnață nu vei da greș!
Vinerea Mare provoacă gospodinele la un maraton de bunătățuri, iar Chef Scărlătescu a decis să le sară puțin în ajutor! Iată rețeta perfectă de drob!
Vineri, 29.04.2016, 09:05
Vinerea Mare provoacă gospodinele la un maraton de bunătățuri, iar Chef Scărlătescu a decis să le sară puțin în ajutor! Iată rețeta perfectă de drob!
De Paşte, fiecare gospodină are pe masă un cozonac făcut în casă. Tuturor le place să-l mănânce, însă cel mai greu lucru la el este frământatul.
Joi, 28.04.2016, 14:50
Este un preparat românesc, foarte delicios, iar fără el pe masa de Paște, sărbătorile nu ar mai fi la fel. Mirosul de cozonaci abia scoşi din cuptor este inconfundabil! Iată cum se prepară un cozonac cu nucă, cacao şi stafide!
Joi, 28.04.2016, 14:38
Este un preparat românesc, foarte delicios, iar fără el pe masa de Paște, sărbătorile nu ar mai fi la fel. Mirosul de cozonaci abia scoşi din cuptor este inconfundabil! Iată cum se prepară un cozonac cu nucă, cacao şi stafide!
Dacă v-ați plictisit de clasicele ouă ochiuri, preparate la tigaie, iată o metodă simplă și de mare efect, de a le prepara la cuptor, în cuib de bacon și fără stropi de ulei împrăștiați peste tot.
Recent, pe internet a apărut pe internet un clip video în care un desert face senzație printre pasionații de senzații tari.
Joi, 28.04.2016, 11:27
Vrei să pregăteşti un desert delicios, uşor de făcut, cu un gust special? Încearcă prăjitura "Banoffee"! E o reţetă simplă, pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente şi de coacere.
Recent, pe internet a apărut pe internet un clip video în care un desert face senzație printre pasionații de senzații tari.
Este un chef pretențios și un maestru în fine dining, dar când vine vorba de mâncarea gătită acasă amintirile și sufletul pus în farfurie primează pentru el.
Este un chef pretențios și un maestru în fine dining, dar când vine vorba de mâncarea gătită acasă amintirile și sufletul pus în farfurie primează pentru el.
Miercuri, 27.04.2016, 19:22
Un chec gustos si pufos, cu aromă intensă de lămâie, preparat in forma de guguluf.
Poftiți la ceva dulce și rapid de preparat? Cu doar câteva ingrediente și in cel mai scurt timp, vă puteți satisface pofta.
Pentru că vremea începe să fie din ce în ce mai caldă, iată o reţetă delicioasă, cu îngheţată, pe care o prepari în doar câteva minute!
Ai poftă de o gustare savuroasă și extrem de ușor de făcut? Atunci nimic mai simplu!
Marti, 26.04.2016, 16:44
Ai poftă de o gustare savuroasă și extrem de ușor de făcut? Atunci nimic mai simplu!
Meniul de post din ediția de luni de la „Chefi la cuțite” a fost motiv de contraziceri și nervi întinși la maximum între jurați. Cei trei au avut păreri diferite în ceea ce privește realizarea unei farfurii de post de top, s-au ciondănit și nu au fost de acord cu verdictul dat de invitații de la masa jurizării, preoți, măicuțe sau diaconi.
Marti, 26.04.2016, 13:12
Meniul de post din ediția de luni de la „Chefi la cuțite” a fost motiv de contraziceri și nervi întinși la maximum între jurați. Cei trei au avut păreri diferite în ceea ce privește realizarea unei farfurii de post de top, s-au ciondănit și nu au fost de acord cu verdictul dat de invitații de la masa jurizării, preoți, măicuțe sau diaconi.
Consumați zilnic ceapă roșie si veți observa efectele benefice ale acesteia, asupra organismului!
Iepurași drăgălași, se prepară în trei pași! Vreți să vă surprindeți plăcut copiii și familia cu niște fursecuri rapide și delicioase în formă de iepurași? Iată varianta noastră!
Ciorba de miel este o probă de foc pentru gospodine. Dar chef Cătălin Scărlătescu ne îndeamnă să fim inventivi şi relaxaţi când preparăm acest fel tradiţional.
Marti, 26.04.2016, 10:16
Astăzi proba se anunță a fi una la înălțime: mâncare de post!
Luni, 25.04.2016, 21:03Începe o nouă confruntare pentru cele trei echipe de la „Chefi la cuțite”!
Luni, 25.04.2016, 20:39
Astăzi proba se anunță a fi una la înălțime: mâncare de post!
Începe o nouă confruntare pentru cele trei echipe de la „Chefi la cuțite”!
Săptămâna de dinaintea Paștelui aduce la „Chefi la cuțite” o provocare pentru chefi: meniul de post.
Luni, 25.04.2016, 12:52
Săptămâna de dinaintea Paștelui aduce la „Chefi la cuțite” o provocare pentru chefi: meniul de post.
V-ați plictisit de clasicele checuri și vreți ceva mai rafinat și aromat? Iată o soluție care sigur o să vă încânte familia și pe cei care vor degusta.
Minciunele, uscațele, rumene și frumușele, de servit cafeaua cu ele. Se prepara rapid din ingrediente putine si naturale, la indemana oricui.
Pentru că intrăm în Săptămâna Mare, chefii au parte luni la Antena 1 de o nouă provocare culinară. Cea de-a treia confruntare între echipe le aduce la masa de lucru un meniu impus: meniul de post
Duminica, 24.04.2016, 09:27
Îți plac biscuiții și vrei să încerci ceva nou? Atunci iată o rețetă pe care o poți pregăti chiar la tine acasă.
Vineri, 22.04.2016, 17:06
Îți plac biscuiții și vrei să încerci ceva nou? Atunci iată o rețetă pe care o poți pregăti chiar la tine acasă.
Ți-e poftă de o gustare savuroasă dar ușor de preparat? Atunci iată o rețetă cu care sigur nu vei da greș!
Vineri, 22.04.2016, 16:51
Ți-e poftă de o gustare savuroasă dar ușor de preparat? Atunci iată o rețetă cu care sigur nu vei da greș!
Câteva variante de mic dejun de post ar putea fi: germeni de ovăz fierți cu fructe proaspete, musli cu suc proaspăt de citrice sau salată de fructe proaspete, unt de arahide, magiun de prune, pâine cu secară sau pastă de linte.
Vineri, 22.04.2016, 14:12
Dacă vreți să preparați peștele într-o crustă delicioasă, iată aici varianta noastră! Gustos, sățios, potrivit și pentru post, in zilele când se manâncă pește.
Aceste fursecuri cu cacao aromate și frumos pudrate, pot fi preparate la zile festive și cu siguranță vă veți încanta familia și musafirii.
Dacă ai poftă de ceva dulce cu adevărat special, atunci încearcă să faci cele mai bune bomboane, chiar la tine acasă!
Joi, 21.04.2016, 13:35