Vrei să prepari o friptură cu adevărat savuroasă? Atunci încearcă și tu această rețetă simplă și rapid de făcut.
Vineri, 27.05.2016, 16:22Vrei să prepari o friptură cu adevărat savuroasă? Atunci încearcă și tu această rețetă simplă și rapid de făcut.
Vineri, 27.05.2016, 16:17Ai poftă de ceva dulce și nu știi ce să mai faci? Încearcă și tu această rețetă simplă de tartă de ciocolată.
Vineri, 27.05.2016, 16:03Ai poftă de ceva dulce și nu știi ce să mai faci? Încearcă și tu această rețetă simplă de tartă de ciocolată.
Vineri, 27.05.2016, 15:48Confruntarea culinară continuă la „Chefi la cuțite”! Vrei să intri în război și să lupți pentru unul dintre chefi? Atunci acceptă provocarea!
Vineri, 27.05.2016, 15:01Prăjitura "Samoa" e varianta perfectă dacă vrei să pregăteşti un desert rapid, delicios şi foarte uşor de făcut. Iată reţeta pas cu pas!
Vineri, 27.05.2016, 14:19Tudor Nicolescu are 33 de ani și o poveste de viață incredibilă, care a smuls lacrimi juraților de la „Chefi la cuțite” când acesta s-a prezentat la preselecțiile show-ului de la Antena 1.
Vineri, 27.05.2016, 14:03Tudor Nicolescu are 33 de ani și o poveste de viață incredibilă, care a smuls lacrimi juraților de la „Chefi la cuțite” când acesta s-a prezentat la preselecțiile show-ului de la Antena 1.
Vineri, 27.05.2016, 13:53Îți plac la nebunie pateurile și nu știai cum se fac? Atunci iată o rețetă simplă și rapid de făcut!
Joi, 26.05.2016, 14:50Îți plac la nebunie pateurile și nu știai cum se fac? Atunci iată o rețetă simplă și rapid de făcut!
Joi, 26.05.2016, 14:44Dacă nu v-ați încumetat să preparați până acum papanași acasă, este timpul să o faceți pentru ca se prepară extrem de ușor. Iar rețeta, sigur este pe placul tuturor.
Joi, 26.05.2016, 09:27Show-urile culinare nu se urmăresc niciodată pe stomacul gol și asta pentru că e deosebit de dificil să faci față tuturor preparatelor pe care le vezi la televizor. Fiecare dintre telespectatori ar vrea să guste din farfuriile sofisticate pregătite de concurenții competițiilor culinare.
Miercuri, 25.05.2016, 16:18Vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă și savuroasă? Atunci îți propunem să faci o rețetă simplă de frittata, o mâncare italienească extrem de savuroasă!
Miercuri, 25.05.2016, 15:02Vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă și savuroasă? Atunci îți propunem să faci o rețetă simplă de frittata, o mâncare italienească extrem de savuroasă!
Miercuri, 25.05.2016, 14:57Nimic nu se compară cu aroma căpșunilor, indiferent de preparatul în care își fac loc! Iar această panna cotta, este pur și simplu delicioasă și foarte ușor de preparat, cu doar câteva imgrediente.
Miercuri, 25.05.2016, 14:50Vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă și savuroasă? Atunci îți propunem să faci mini bombe cu bacon!
Miercuri, 25.05.2016, 14:38Vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă și savuroasă? Atunci îți propunem să faci mini bombe cu bacon!
Miercuri, 25.05.2016, 14:38Îți place puiul crocant pe care îl găsești la restaurantele de tip fast food? Acum poți prepara totul la tine acasă!
Marti, 24.05.2016, 13:52Îți place puiul crocant pe care îl găsești la restaurantele de tip fast food? Acum poți prepara totul la tine acasă!
Marti, 24.05.2016, 13:52Gustul copilăriei a trezit multe amintiri luni seară la „Chefi la cuțite”. Proba confruntării, care a avut drept temă realizarea unui preparat care amintește chefilor de propria copilărie, a adus o răsturnare de situație: echipa lui chef Florin, rămasă în luptă cu numai doi oameni, a învins ehipele chefilor Bontea și Scărlătescu, cu un fel pe cât de simplu, pe atât de apreciat – tăței de casă cu scorțișoară și nucă.
Marti, 24.05.2016, 11:53Gustul copilăriei a trezit multe amintiri luni seară la „Chefi la cuțite”. Proba confruntării, care a avut drept temă realizarea unui preparat care amintește chefilor de propria copilărie, a adus o răsturnare de situație: echipa lui chef Florin, rămasă în luptă cu numai doi oameni, a învins ehipele chefilor Bontea și Scărlătescu, cu un fel pe cât de simplu, pe atât de apreciat – tăței de casă cu scorțișoară și nucă.
Marti, 24.05.2016, 11:47O nouă bătălie cruntă s-a dat la „Chefi la cuțite” și doar cei mai puternici au reușit să supraviețuiască și să meargă mai departe în concurs!
Luni, 23.05.2016, 17:35De data aceasta, echipa neagră condusă de Florin Dumitrescu a primit cele mai multe voturi, așa că a scăpat de duel!
Luni, 23.05.2016, 17:19Și iată că timpul a trecut, iar preparatele au pelcat către degustare. Emoțiile sunt extrem de mari!
Luni, 23.05.2016, 17:10Și iată că a venit și cel mai tensionat moment al serii: să gătești pentru familie!
Luni, 23.05.2016, 16:59Începe o nouă bătălie „Chefi la cuțite”! Niciun chef nu își dorește să piardă, căci bătălia va fi una cruntă!
Luni, 23.05.2016, 16:49Ai poftă de un desert savuros și nu ai o idee la îndemână? Atunci încearcă să faci și tu aceste delicatese!
Luni, 23.05.2016, 16:09Ai poftă de un desert savuros și nu ai o idee la îndemână? Atunci încearcă să faci și tu aceste delicatese!
Luni, 23.05.2016, 16:06Seara de luni la „Chefi la cuțite” are gust de copilărie. Asta pentru că chefii primesc misiunea de a se confrunta în farfurii în care să așeze cu multă măiestrie gustul propriei copilării. Ce îi amintește lui Scărlătescu de perioada când era copil? Ce mâncare îi plăcea lui Dumitrescu cel mai mult? Cu ce preparat se simțea Bontea răsfățat?
Duminica, 22.05.2016, 11:35Să profităm din plin de gustul căpșunilor introducându-le și în delicioasele deserturi, cum sunt aceste madlene delicate, colorate și aromate.
Vineri, 20.05.2016, 08:24Cu doar trei ingrediente și fără coloranți, puteți realiza acasă jeleurile mult iubite de cei mici, dar și de cei mari.
Vineri, 20.05.2016, 08:01Ți-e poftă de ceva bun și vrei să încerci ceva cu adevărat gustos? Nimic mai simplu!
Miercuri, 18.05.2016, 15:50Dacă ești în pană de idei și vrei un desert rapid și de senzație, rețeta aceasta este ceea ce-ți trebuie. Se prepară ușor și cu ingrediente puține.
Miercuri, 18.05.2016, 15:49Dacă ai poftă de niște paste, dar totuși vrei să încerci o rețetă savuroasă. Se face imediat, dar merită din plin!
Miercuri, 18.05.2016, 11:33Dacă ai poftă de niște paste, dar totuși vrei să încerci o rețetă savuroasă. Se face imediat, dar merită din plin!
Miercuri, 18.05.2016, 09:53O prăjitură delicioasă și răcoroasă cu gust dens de portocale.
Marti, 17.05.2016, 16:16Îți place pizza și ai vrea să o prepari acasă, dar nu vrei să te complici cu procesul de coacere? Nimic mai simplu! Noi îți prezentăm o rețetă de pizza fără coacere!
Marti, 17.05.2016, 15:55Îți place pizza și ai vrea să o prepari acasă, dar nu vrei să te complici cu procesul de coacere? Nimic mai simplu! Noi îți prezentăm o rețetă de pizza fără coacere!
Marti, 17.05.2016, 15:46Dacă vrei să încerci altceva decât clasica cremă de zahăr ars, această variantă sigur te va încânta și cu drag o vei repeta.
Marti, 17.05.2016, 15:23Seară grea pentru chef Florin Dumitrescu luni la „Chefi la cuțite”. În urma confruntării a intrat la duel cu echipa lui chef Bontea, iar rezultatul acestei probe a adus o decizie neașteptată: departajarea între ultimele trei cele mai slabe farfurii de la duel.
Marti, 17.05.2016, 12:50Seară grea pentru chef Florin Dumitrescu luni la „Chefi la cuțite”. În urma confruntării a intrat la duel cu echipa lui chef Bontea, iar rezultatul acestei probe a adus o decizie neașteptată: departajarea între ultimele trei cele mai slabe farfurii de la duel. Așa se face că trei concurenți au intrat la departajare – Doru Mâțan și Alex Popa din echipa gri și Daniel Ardelean din cea neagră - și au primit sarcina de a pregăti, în numai 20 de minute, un mic dejun fine dining. Misiune grea, mai ales că de multe ori timpul scurt joacă feste creativității. Iar decizia a fost una extrem de dureroasă pentru chef Florin, care a înțeles la degustare care e farfuria concurentului din echipa sa și, cu toate acestea, a ales să-l taxeze pentru greșeala făcută. Doi concurenți au părăsit concursul luni seară în urma departajării, astfel că „Chefi la cuțite” merge mai departe fără Alex Popa și Daniel Ardelean. Chef Dumitrescu a ținut însă să îi mulțumească lui Daniel și să îi explice decizia luată: „Tu ești singurul care a înțeles de ce a plecat acasă. Ai plecat pentru că ești tânăr. Ești bun pentru vârsta ta. Ai fost printre cei mai buni din platou și pariul meu pentru finală. Ai plecat pentru că nu ai experiența necesară să joci încă rolul pe care ți-l dorești. Ai înțeles că trebuie să înveți și asta este mai important decât orice. Dacă te-aș fi lăsat să mergi mai departe, sunt sigur că ai fi avut de plătit tot restul vieții tale. M-aș fi simțit vinovat să te păstrez în concurs cu o greșeală. Mi-am dat seama că este farfuria ta... gust, plating, totul a fost à la Ardelean. Dar nu ar fi fost corect față de tine, pentru că nu ai fi învățat nimic. Sunt mândru de tine! Toți cei care visează să ajungă mari bucătari au înțeles că se poate dacă își doresc. Se poate doar prin muncă, dragul meu Daniel. Capul sus! Să nu uiți că avem o nuntă de făcut împreună la sfârșitul lui iulie. Sunt 800 de persoane și sunt sigur că vei fi ajutorul meu de bază”, l-a încurajat acesta. Seara s-a încheiat pentru Florin Dumitrescu cu o veste grea: trebuie să continue concursul cu numai doi oameni, ceea ce este extrem de greu: forța de muncă a scăzut în echipa neagră, numărul farfuriile de gătit la confruntări este la fel de mare, iar câștigarea viitoarelor probe pare tot mai grea. Chef Bontea a pierdut și el un om, însă merge mai departe cu patru oameni buni, doi dintre ei – Cristi Șerb și Mădălina Busuioc – fiind autorii a două dintre cele mai bune farfurii ale serii. Iar pentru chef Scărlătescu competiția pare una cu drum deschis către finală, mai ales că de câteva săptămâni câștigă toate confruntările, este ferit de duel și a rămas până în acest punct al concursului nu 5 oameni.
Marti, 17.05.2016, 12:42Ei au mai fost supuşi unei noi probe, în urma căreia vor pleca doi oameni. Cei trei au avut 20 de minute în care trebuie să facă un mic+dejun fine dining.
Luni, 16.05.2016, 23:33Testul individual se referă tot la proteina animală, dar e un anume sortiment. Este vorba despre organe.
Luni, 16.05.2016, 22:17Testul individual se referă tot la proteina animală, dar e un anume sortiment. Este vorba despre organe.
Luni, 16.05.2016, 22:15Echipa neagră şi echipa gri au avut parte de emoţii mari la anunţarea probei pe care trebuie să o susţină.
Luni, 16.05.2016, 22:07Echipa roşie rămâne cu toţi concurenţii pentru săptămâna viitoare pentru că a făcut un preparat exact pe gustul juraţilor.
Luni, 16.05.2016, 21:49La prima probă din această emisiune, cei trei chefi şi echipele lor au avut de gătit CARNE.
Luni, 16.05.2016, 21:16