Pentru atunci când vrei să încerci altceva decât mâncărurile cu care te-ai obișnuit, această rețetă de Friptură de cangur în sos de vin cu piure de cartofi și legume caramelizate te poate inspira.
Carnea este un ingredient important în bucătăria românească. Iată cum trebuie tăiate corect bucățile de carne, astfel încât să ne bucurăm de fripturi cât mai gustoase. Trucurile pentru o friptură cât...
Carnea este un ingredient important în bucătăria românească. Iată cum trebuie tăiate corect bucățile de carne, astfel încât să ne bucurăm de fripturi cât mai gustoase.
Dacă vrei să faci o friptură delicioasă din pulpă de vită la cuptor, rețeta aceasta este una dintre cele ma bune! Carnea se face imediat, iar aromele sunt de-a dreptul savuroase!
Dacă vreți să-i impresionați pe cei dragi cu un preparat deosebit, încercați această ruladă din fleică de porc umplută cu carne tocată și cârnați afumați și succesul va fi garantat.
Dacă vrei să faci o friptură delicioasă cu sos și cu garnitură de piure, atunci noi îți arătăm o rețetă cu care îi vei surprinde pe toți.
Şi nu doar pentru asta trebuie s-o încercaţi de sărbători. Se spune că de cât de bună iese ţuica depinde norocul omului în anul care vine. În Banat, de exemplu, există o lege a purităţii ţucii fierte. Iar gospodarii nu se abat de la...
Duminica, 31.12.2017, 07:54
Acum învăţăm cum trebuie să pregătim friptura pentru masa de Crăciun. Cele mai bune sfaturi vin de la cel mai bun chef, chef Patrizia.
Marti, 12.12.2017, 10:04
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pui, ardei gras, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Buni-bun”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pui, ardei gras, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Buni-bun”.
Laura Cosoi este una dintre cele mai bune gospodine vedete din ţară. Recent, a împărtăşit secretele unei reţete delicioase.
Sambata, 21.10.2017, 15:48
Chef Mehrzad a pregătit un preparat care conţine legume, rozmarin, carne, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit steak de vită cu sos de vin
Într-un hypermarket din Capitală, gândacii se plimbă prin galantare. Insectele au fost filmate de un client chiar printre tăvile cu mâncare gătită.
Miercuri, 16.08.2017, 19:45
Într-un hypermarket din Capitală, gândacii se plimbă prin galantare. Insectele au fost filmate de un client chiar printre tăvile cu mâncare gătită. Niciun angajat, însă, nu s-a sesizat. După ce imaginile au ajuns pe Internet, magazinul a...
Miercuri, 16.08.2017, 19:19
Friptură de pui cu sos de miere și muștar este reţeta pregătită de Andreea Moldovan în această ediție a emisiunii Prietenii de la 11.
Cei o mie de deţinuţi de la Penitenciarul Vaslui vor primi, în prima zi de Paşte, friptură de porc la tigaie, ouă roşii, ciorbă ardelenească cu carne de porc şi gogoşi, aportul de calorii fiind suplimentat cu 925 de unităţi, ceea ce reprezintă o treime în plus în faţă de zilele obişnuite din an.
Joi, 13.04.2017, 19:10
Ouă, pască, cozonac, friptură de miel. Cum slăbim după Paşte? După „orgii” culinare, dieta asta e... MIRACULOASĂ!
Luni, 10.04.2017, 12:13
Nu știți ce să mai gătiți la cină până la mult așteptata masă de Crăciun?! Noi vă dăm o idee. delicioasă, pentru orice pofticios! Priviți și notați fiecare ingredient pentru prepararea unei tocănițe de vită, ca la mama acasă!
Vineri, 23.12.2016, 19:51
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, muşchi file, hribi, vin roşu, unt, lapte,cartofidar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură fină".
Carnea este prezentă la aproape orice masă a noastră, a românilor! Şi chiar dacă aparent pare simplu de preparat, şi friptura are câteva secrete pentru a ieşi fragedă. Vă propunem să priviţi cum să faceţi o friptura cu usturoi perfectă!
Vineri, 25.11.2016, 19:54
Că tot e Postul Crăciunului, a1.ro vă propune o rețetă simplă și delicioasă, în care ingredientul principal e peștele!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine cartofi dulci, carne de vită, dar şi alte ingrediente delicioase.
Rețeta de dulceaţă de ardei iuţi pentru friptură e genială și merită să o încerci!
Vrei să prepari o friptură cu adevărat savuroasă? Atunci încearcă și tu această rețetă simplă și rapid de făcut.
Vineri, 27.05.2016, 16:22
Vrei să prepari o friptură cu adevărat savuroasă? Atunci încearcă și tu această rețetă simplă și rapid de făcut.
Friptura de miel va fi mult mai fragedă și mai gustoasă dacă o lași la marinat câteva ore.
Friptura de pe masa de Paşte poate fi mai sănătoasă şi dacă se abate de la tradiţii. Asta susţin cei care înlocuiesc mielul cu iedul. Carnea este mai slabă, dar la fel de gustoasă. Iar preţurile, mai accesibile.
Joi, 14.04.2016, 19:41
Ce este mai simplu decât să faci o friptură atunci când ajungi obosit acasă? Pe lângă faptul că nu necesită un timp îndelungat de preparare, carnea prăjită este și foarte gustoasă, mai ales lângă o porție generoasă de cartofi prăjiți.
Miercuri, 30.03.2016, 15:49
Ce este mai simplu decât să faci o friptură atunci când ajungi obosit acasă?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă gustoasă gătită din ceafă de porc, ciuperci, vin roșu, roșii, pătrunjel, salată verde și orez, intitulată - ”Friptură colorată”.
Cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun, vânzările la carnea de porc sunt în plin avânt. Românii cumpără porci crescuţi la ţară, ca să pună pe masa de sărbători cea mai bună friptură.
Joi, 03.12.2015, 19:25
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă inedită din carne de vită - "Friptură festivă din tăuraș"
Dacă aveţi de gând să gătiţi de Paşte friptură de miel, trebuie să încercaţi reţeta unui specialist. Chef Cătălin Scărlătescu ne-a dezvăluit pas cu pas cum se pregăteşte corect acest tip de carne!
Joi, 09.04.2015, 10:58
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Friptură de Crăciun”, un preparat delicios dedicat tuturor gurmanzilor.
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti ”Friptură festivă”, un preparat delicios dedicat tuturor gurmanzilor.
Astăzi, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să prepari friptură de pui.
O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o friptură în patru condimente, o reţetă delicioasă, recomandată de Vlădutz de la "Neatza".
Miercuri, 19.11.2014, 08:07
Mănânci acum şi plăteşti la anul. Marile lanţuri de magazine oferă deja masa de Sărbători în rate. Orice produs de pe raft poate fi achiziţionat cu ajutorul unui card de cumpărături. Afacerea bună pentru clienţi se poate transforma,...
Miercuri, 05.11.2014, 19:36
Intensitatea focului dă gust frupturii. Un britanic pasionat de bucătărie a găsit o soluţie inedită: mâncarea gătită la lavă!
Joi, 31.07.2014, 13:54
O americancă a reuşit să consume o friptură de patru kilograme în mai puţin de un sfert de oră. Astfel, a bătut recordul pe care îl deţinea până acum un consumator profesionist de hot-dog.
Joi, 29.05.2014, 15:34
Să vezi și să nu crezi! Ba nu, să vezi dar să nu ieși cu ea la masă. O tânără mănâncă două kilograme de fripură la o masă, în două minute
Luni, 24.03.2014, 15:23
Cântăreşte numai 54 de kilograme, dar este o devoratoare de mâncare. Molly Schuyler a stabilit un nou record la mâncat viteză. Femeia a consumat o friptură de peste două kilograme în numai trei minute.
Vineri, 10.01.2014, 12:26Sărbătorile înseamnă însă şi festin. Mâncare multă şi bună. Cum ar fi cea făcută de maramureşeni.După ce ieri ne-a gătit sărmăluţe, astăzi, Chef Nicolai face friptură
Marti, 24.12.2013, 13:18
Sărbătorile înseamnă însă şi. festin. Mâncare multă şi bună. Cum ar fi cea făcută de maramureşeni. Chef Nicolai, după ce ieri ne-a gătit sărmăluţe, astăzi face friptura
Marti, 24.12.2013, 13:08
Vlăduţ găteşte: "Friptură ca la Neatza"
Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Friptura de vita in crusta Almette".
In cazul in care cauti ceva dulce, iata meniul nostru: friptura la cuptor, aripioare la tigaie sau pizza cu sunca! Crezi ca am inteles gresit? Nici vorba, toate sunt un desert pe cinste
Marti, 15.10.2013, 18:37
Friptura la cuptor, aripioare la tigaie sau pizza cu sunca, toate, insa, pe post de desert. Ca aspet dar sica gust. Asta ofera o femeie-patiser din San Francisco. Si e renumita in tot orasul
Marti, 15.10.2013, 16:36
Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi, de ziua Germaniei, doua retete specifice: Friptura dulce-acrisoara cu galuste din paine & sos de turta dulce
Milioane de români aflaţi peste hotare se pregătesc şi ei să celebreze Paştele. La miezul nopţii, vor fi la slujba de înviere, iar mâine, vor aşeza pe masă preparate ca acasă, în ţara natală. Drobul şi friptura de miel, ba chiar şi...
Sambata, 04.05.2013, 18:10