Antena Căutare

Articole despre friptura

Carnea de iepure este preferata de unii romani pentru masa de Pasti

Carnea de iepure este preferata de unii romani pentru masa de Pasti

De la an la an, carnea de miel e tot mai scumpa. Asa ca din ce in ce mai putini romanii isi permit sa puna pe masa de Pasti o bucata de friptura de miel sau drob. Dar oamenii se adapteaza. Un alt simbol al Pastelui castiga teren. in farfurii. Vorbim...

Vineri, 15.03.2013, 13:23
Antibiotice veterinare la liber

Antibiotice veterinare la liber

Micii cu carne de cal sunt doar ultima problema, pe o lista lunga! In ultimele zile, am auzit si de cal cu eticheta de vrabioara de vita, de pui cu salmonella sau de curcan cu reziduuri de antibiotice. Nu e de mirare! Animalele si pasarile care ajung...

Joi, 14.03.2013, 19:26
Medicii nutritionisti recomanda carnea de curcan pe masa de Craciun

Medicii nutritionisti recomanda carnea de curcan pe masa de Craciun

Nu i se face pomana, nu are o zi de Ignat si totusi curcanul concureaza cu succes pentru un loc pe masa de Craciun. Tot mai multi romani prefera friptura de peste ocean in locul celei traditionale. Medicii nutritionisti spun ca e cea mai buna alegere, mai ales ca pe langa efectele pozitive asupra sanatatii curcanul impiedica si aparatia ridurilor

Vineri, 21.12.2012, 20:30
Friptura de sarbatoare

Friptura de sarbatoare

Vadut gateste "Friptura de vita cu sos de turta dulce si garnitura de paste".

Luni, 17.12.2012, 08:45
Carnea de pui este preferata romanilor: Preturile pe kilogram, in functie de regiune

Carnea de pui este preferata romanilor: Preturile pe kilogram, in functie de regiune

Carnea de pui este nelipsita de pe mesele romanilor. Potrivit unui studiu, doua treimi dintre romanii de la oras consuma zilnic carne de pui. Intr-o luna, ajungem sa mancam si trei kilograme. Asta pentru ca, sunt de parere consumatorii, carnea de pui este mai ieftina si mai sanatoasa decat cea de porc sau vita.

Miercuri, 05.12.2012, 22:44
Barack Obama a salvat doi curcani, conform traditiei de Ziua Recunostintei

Barack Obama a salvat doi curcani, conform traditiei de Ziua Recunostintei

Cu ocazia Zilei Recunostintei, Barack Obama a participat la traditionala ceremonie de „gratiere” a doi curcani, care, altfel, ar fi ajuns friptura.

Joi, 22.11.2012, 09:07
Curcanul ia locul fripturii de porc, chiar si de sarbatori

Curcanul ia locul fripturii de porc, chiar si de sarbatori

Pe mesele celor care vor sa manance sanatos, curcanul ia locul fripturii de porc. Chiar si de sarbatori. E mai scump. Dar la mare moda, in ultimii ani. Dovada? Si la crescatorii de curcani se fac rezervari, cu o luna inainte de Craciun.

Duminica, 18.11.2012, 19:22
VIDEO. Reteta savuroasa a la Top Chef: Friptura de Turda

VIDEO. Reteta savuroasa a la Top Chef: Friptura de Turda

Lupta marilor bucatari din Romania va incepe din 5 noiembrie, la Top Chef, numai la Antena 1! Concurentii lupta pentru marele premiu de 50 de mii de euro si un curs de specializare la un prestigios restaurant. Acestia vor trebui sa impresioneze juriul cu retetele lor si metodele de prepare. Pana atunci, insa, unii dintre ei ne-au prezentat meniurile pe gustul lor.

Miercuri, 10.10.2012, 18:14
Friptura cu sos rubiniu

Friptura cu sos rubiniu

Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Friptura cu sos Rubiniu".

Marti, 18.09.2012, 08:06
Dr. Oz: Cum sa slabesti, fara sa renunti la alimentele preferate!

Dr. Oz: Cum sa slabesti, fara sa renunti la alimentele preferate!

Cum slabesti fara sa renunti la alimentele tale preferate? Exista cateva trucuri care iti vor face viata mai usoara si silueta... de invidiat!

Marti, 14.08.2012, 17:36
Berea si inghetata cu usturoi, delicatese la un restaurant din Letonia

Berea si inghetata cu usturoi, delicatese la un restaurant din Letonia

Amatorii de senzatii tari care au stomacul puternic trebuie sa incerce preparatele servite la un restaurant din Riga. Absolut toate felurile de mancare si bauturile din meniu contin usturoi.

Marti, 07.08.2012, 15:51
Reteta zilei: Pui la cuptor cu ciuperci si sos de rosii

Reteta zilei: Pui la cuptor cu ciuperci si sos de rosii

Poti consuma acest preparat alaturi de o garnitura de paste scurte sau cartofi copti cu rozmarin.

Luni, 02.07.2012, 13:39
Reteta zilei: Paste cu pui, mustar si miere

Reteta zilei: Paste cu pui, mustar si miere

Pastele cu pui, mustar si miere se prepara din ingrediente pe care este posibil sa le aveti deja in bucatarie. Timpul de pregatire al acestei retete este de numai 20 de minute.

Luni, 18.06.2012, 00:00
Reteta zilei: Pui la cuptor cu sos de vin si tarhon

Reteta zilei: Pui la cuptor cu sos de vin si tarhon

Incearca puiul la cuptor cu aroma usoara de tarhon pentru un pranz in familie!

Sambata, 19.05.2012, 00:00
Reteta zilei: Pui cacciatore cu bacon

Reteta zilei: Pui cacciatore cu bacon

Iata o reteta copioasa si delicioasa pentru pranz!

Miercuri, 16.05.2012, 00:00
Reteta zilei: Friptura cu sos barbacue

Reteta zilei: Friptura cu sos barbacue

Iata o reteta de friptura clasica cu un sos delicios!

Marti, 15.05.2012, 00:00
Reteta zilei: Muschi de vita la gratar cu dressing chimichurri

Reteta zilei: Muschi de vita la gratar cu dressing chimichurri

Dressingul chimichurri este foarte aromat si se potriveste perfect cu muschiul de vita la gratar.

Joi, 10.05.2012, 00:00
Romania la gratar

Romania la gratar

Daca facutul gratarelor ar fi un sport, sigur romanii ar fi campioni. De vineri, incontinuu, carbunii ard iar gratarele sfaraie non-stop. Si nu doar la malul marii. Fie in Mures sau Harghita mititeii, slaninuta sau fripturile "s-au bronzat" odata cu...

Luni, 30.04.2012, 16:31
Reteta zilei: Costite de porc picante

Reteta zilei: Costite de porc picante

Costitele de porc se prepara usor si pot constitui un pranz delicios. Serveste-le alaturi de legume sau salata proaspata.

Duminica, 29.04.2012, 00:00
Reteta zilei: Cotlete de porc in stil mexican, marinate cu lime si ardei iute

Reteta zilei: Cotlete de porc in stil mexican, marinate cu lime si ardei iute

Iata o varianta mai delicioasa, cu arome exotice, pentru friptura de porc!

Sambata, 28.04.2012, 00:00
Cum sa prepari un grătar sanatos

Cum sa prepari un grătar sanatos

Fara gratar si bere, ziua de 1 mai nu poate fi sarbatorita. Specialistii avertizeaza ca modul in care gatesti carnea te-ar putea imbolnavi. Iata cum trebuie sa prepari un gratar!

Sambata, 28.04.2012, 00:00
Sosul pentru friptura de Paste

Sosul pentru friptura de Paste

Vladut prezinta cateva secrete pentru masa de Paste.

Luni, 16.04.2012, 09:52
Reteta zilei: Spata de miel cu ansoa si rozmarin

Reteta zilei: Spata de miel cu ansoa si rozmarin

Iata o noua varianta de a prepara friptura de Pasti. Ansoa ofera o aroma fina carnii de miel.

Sambata, 14.04.2012, 00:00
Reteta de Pasti: Pulpa rumenita de miel cu rozmarin

Reteta de Pasti: Pulpa rumenita de miel cu rozmarin

Puteti incerca aceasta reteta delicioasa pentru masa festiva de Pasti. Rozmarinul si boabele de ienupar ii ofera mielului o aroma deosebita.

Vineri, 13.04.2012, 00:00
Reteta zilei: Friptura cu sos barbacue

Reteta zilei: Friptura cu sos barbacue

Aceasta friptura se prepara usor si este extrem de delicios.

Marti, 28.02.2012, 00:00
Reteta zilei: Friptura crocanta de porc cu sos de mustar si miere

Reteta zilei: Friptura crocanta de porc cu sos de mustar si miere

Aceasta reteta este ideala pentru un pranz de duminica, in familie!

Duminica, 12.02.2012, 00:00
Reteta zilei: Friptura de pui cu guacamole

Reteta zilei: Friptura de pui cu guacamole

Friptura de pui cu guacamole este o reteta deosebita pe care o poti prepara la mesele festive.

Joi, 26.01.2012, 00:00
Reteta zilei: Friptura cu unt si aroma de hrean

Reteta zilei: Friptura cu unt si aroma de hrean

Daca te-ai plictisit de clasicele fripturi la gratar sau la cuptor, poti incerca aceasta reteta. Aroma fina de unt si de hrean va fi pe gustul tuturor.

Marti, 24.01.2012, 00:00
Infarct la farfurie: preparatul cu 2000 de calorii

Infarct la farfurie: preparatul cu 2000 de calorii

Potrivit Daily Mail, cel mai nesanatos fel de mancare ce se gaseste in Marea Britanie reprezinta o bomba calorica si, consumat des, creste riscul de a face infarct.

Vineri, 20.01.2012, 00:00
Scoate-ti catelul la o bere! S-a inventat alcoolul pentru caini!

Scoate-ti catelul la o bere! S-a inventat alcoolul pentru caini!

Unul dintre barurile din Newcastle care permite accesul clientilor alaturi de cateii lor a inceput sa vanda bere facuta special pentru patrupede, relateaza Daily Mail.

Luni, 09.01.2012, 00:00
Reteta zilei: Rata coapta domol cu condimente si sos de mere

Reteta zilei: Rata coapta domol cu condimente si sos de mere

Este o reteta perfecta pentru masa de Revelion!

Sambata, 31.12.2011, 00:00
Doi chinezi au mancat friptura fosforescenta fara sa-si dea seama

Doi chinezi au mancat friptura fosforescenta fara sa-si dea seama

Un cuplu din China a pregatit cina acasa fara sa stie ca bucata de carne din care au facut friptura poate lumina in intuneric.

Miercuri, 28.12.2011, 00:00
Sfaturi practice: Cum sa-ti iasa friptura perfecta

Sfaturi practice: Cum sa-ti iasa friptura perfecta

Aceasta perioada a anului este una in care gospodinele gatesc intens, asadar cateva sfaturi practice care sa va ajute in bucatarie sunt mai mult decat binevenite. Cum din meniurile de sarbatori nu lipsesc fripturile, iata 4 sfaturi practice care va vor fi de ajutor in pregatirea fripturii perfecte.

Sambata, 24.12.2011, 00:00
Pofta, mai mare decat frica

Pofta, mai mare decat frica

Mai e o zi pana la Ignat, dar multi romani au facut deja pomana porcului. Pofta a fost mare, asa ca unii n-au mai avut rabdare sa-i faca analizele lui Ghita. L-au prajit direct in tigaie. Iata insa o informatie care ar trebui sa le dea de gandit....

Luni, 19.12.2011, 16:46
VIDEO! Cristian Tantareanu a dat o petrecere faraonica la Corbeanca!

VIDEO! Cristian Tantareanu a dat o petrecere faraonica la Corbeanca!

Petrecere fastuoasa in Paradisul Verde. Omul de afaceri Cristian Tantareanu a organizat un chef pentru toti vecinii lui. Si nu sunt putini. Peste o mie de persoane au participat la petrecerea acestuia de Craciun. Cum evenimentul e organizat in fiecare an, afaceristul se lauda ca invitatii lui cresc in functie de proprietatile pe care reuseste sa le vanda.

Duminica, 18.12.2011, 00:00
Alternativa la carnea de porc, pentru sarbatori

Alternativa la carnea de porc, pentru sarbatori

Sarmale, friptura sau carnati, toate de porc. Se poate si fara ele pe masa de sarbatori, spun tot mai multi romani, care se gandesc intai la sanatatea lor si apoi la traditia imbibata in. calorii. Solutii sunt destule iar fermierii au pregatit deja...

Miercuri, 14.12.2011, 16:43
8 ponturi pentru un gratar perfect

8 ponturi pentru un gratar perfect

Vine weekendul si, desi frigul ne tine in casa, nimic nu poate sta in calea unui gratar delicios, alaturi de prieteni si familie. Fie ca este facut in curte sau in casa, gratarul este intotdeauna un prilej de a manca preparate delicioase, alaturi de cei dragi.

Sambata, 19.11.2011, 00:00
Reteta zilei: Friptura cu unt si aroma de hrean

Reteta zilei: Friptura cu unt si aroma de hrean

O friptura este intotdeauna un rasfat, insa daca este servita cu unt cu aroma de hrean si arpagic devine ceva cu adevarat special. Se serveste cu garnitura de cartofi picanti si o salata. Pofta buna!

Joi, 17.11.2011, 00:00
VIDEO! Paris Hilton a cumparat o friptura de 60 de euro unui maidanez

VIDEO! Paris Hilton a cumparat o friptura de 60 de euro unui maidanez

E celebra, frumoasa si iubitoare de animale. Paris Hilton, caci despre ea vorbim, a reusit sa surprinda din nou dupa ce a oferit o friptura in valoare de 60 de euro unui maidanez.

Miercuri, 16.11.2011, 00:00
Reteta: Friptura de porc cu garnitura de fasole batuta cu usturoi

Reteta: Friptura de porc cu garnitura de fasole batuta cu usturoi

O noua reteta delicioasa pentru acest inceput de saptamana. Pofta buna!

Luni, 07.11.2011, 00:00
Reteta: Friptura cu sos barbecue

Reteta: Friptura cu sos barbecue

O friptura clasica si frageda, consumata alaturi de un sos delicios.

Marti, 25.10.2011, 00:00
VIDEO! Degustare in stil american, la resedinta ambasadorului SUA in Romania

VIDEO! Degustare in stil american, la resedinta ambasadorului SUA in Romania

Americanii au tinut sa ne demonstreze ca nu se pricep doar la hamburgeri si bauturi racoritoare acidulate. Si-au scos la inaintare vinurile si fripturile de vita, sau steak-urile, cum le numesc ei. Toate au putut fi gustate aseara, la resedinta ambasadorului american in Romania.

Miercuri, 28.09.2011, 00:00
Reteta: friptura din muschi de vita cu sos asiatic

Reteta: friptura din muschi de vita cu sos asiatic

Muschiul de vita in combinatie cu condimentele chinezesti, si cu legumele asiatice, de genul ghimbirului, pot face din friptura ta de vita ceva cu adevarat spectaculos.

Sambata, 27.08.2011, 00:00
Reteta: Barbeque de porc cu porumb picant

Reteta: Barbeque de porc cu porumb picant

Friptura perfecta e aceea care are si o garnitura asemenea. Porumbul dulce-picant si sosul delicat ofera o aroma explziva acestui fel de mancare, ideal la o intalnire cu prietenii, intr-un weekend insorit.

Joi, 28.07.2011, 00:00
Reteta: Friptura cu unt si aroma de hrean

Reteta: Friptura cu unt si aroma de hrean

O friptura este intotdeauna un rasfat, insa daca este servita cu unt cu aroma de hrean si arpagic devine ceva cu adevarat special. Se serveste cu garnitura de cartofi picanti si o salata.

Joi, 14.07.2011, 00:00
1.700 de lei pentru un kilogram de carne! Vita Wagyu se gaseste acum si in Capitala

1.700 de lei pentru un kilogram de carne! Vita Wagyu se gaseste acum si in Capitala

Gurmanzii cu dare de mana nu mai trebuie sa mearga pana la Paris pentru cea mai buna si mai scumpa friptura de vita din lume. Vita Wagyu, de origine japoneza, se gaseste acum si in Capitala. Un kilogram costa 1700 lei, cat o vaca intreaga. Iar lista preturilor de speriat e lunga.

Joi, 07.07.2011, 00:00
Tonciu nu si-a platit friptura de 35 de lei la restaurant

Tonciu nu si-a platit friptura de 35 de lei la restaurant

Andreea Tonciu a mancat aseara o ciorba si o friptura la un restaurant, dupa o prezentare de moda, si in ciuda insistentelor chelnerilor, a refuzat sa plateasca.

Duminica, 12.06.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: friptura sarbeasca de vitel

VIDEO! Reteta: friptura sarbeasca de vitel

Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV a ajuns in Serbia, pentru prezentarea unei retete regale din aceasta tara, friptura sarbeasca de vitel.

Miercuri, 05.01.2011, 00:00
Pofta buna de Craciun!

Pofta buna de Craciun!

Cozonac cald, sarmalute, friptura si masa e gata. Frumos aranjata, in satele din Ardeal, prima masa de Craciun se serveste colindatorilor.

Vineri, 24.12.2010, 19:39
VIDEO! Reteta: Porc steak Michele

VIDEO! Reteta: Porc steak Michele

Marian, bucatarul-sef al restaurantului Michele din Bacau prezinta pentru emisiunea "Euforia Cuisine" o reteta de friptura de porc.

Luni, 06.12.2010, 00:00
x