Chef Munti ne pregătește „Pui Tandoori cu orez basmati”. Iată de ce ingrediente avem nevoie.
Duminica, 19.07.2020, 10:27
Chef Munti ne pregătește „Papanași pufoși”. Ingredientele de care ai nevoie: 400 gr brânză de vaci, 300 gr faină, 1 plic praf copt, sare, 10 plicuri zahăr vanilinat, lamâie, ulei de floarea soarelui, 500 gr smântână grasă, 400 gr...
Sambata, 18.07.2020, 10:34
Rutina de îngrijire a fiecăruia ar trebui să îmbine atât menținerea unui aspect exterior plăcut, cât și cultivarea unei stări interioare armonioase. Astăzi, vom vorbi despre aspectul exterior, mai exact despre produsele pe care le alegem pentru a ne îngriji. Vei afla cum să alegi aceste produse de igienă și îngrijire, pentru ca pielea, părul și unghiile tale să completeze un look perfect, care radiază sănătate și stare de bine.
Marti, 07.07.2020, 16:27
Produsele cosmetice care au la baza ingrediente naturale cu efecte dovedite asupra frumuseţii sunt tot mai căutate.
Vineri, 03.07.2020, 10:45
Drumeţiile şi focurile de tabără au fost ingredientele unui weekend perfect la munte. Mai ales că a fost primul sfârşit de săptămână fără ploi. Mesele tradiționale servite între brazi și în compania celor dragi au completat zilele de...
Duminica, 28.06.2020, 19:39
„Le facem ca pe vremea bunicii” este poate cea mai des întâlnită replică pe care o auzim şi o folosim atunci când ne gandim la prăjituri de casă. Sunt însă puţine şanse să ne iasă şi nouă la fel de bine. Sau să avem timp pentru...
Vineri, 12.06.2020, 12:20
În fiecare zi, Răzvan Simion, Dani Oțil, Ramona Olaru și Cătălin Oprișan organizează jocuri pe timp de stare de alertă. În această ediție vor găti la o distanță de trei metri de ingrediente.
Un hamac şi.un liliac înflorit. Pot fi ingredientele perfecte pentru o după-amiază relaxantă în aer liber. Aşa îşi trag sufletul localnicii dintr-un sat din Mureş. Este mai în calendar, iar uliţele şi grădinile s-au umplut de culoare şi...
Joi, 14.05.2020, 13:39
Rețeta celebrei înghețate McFlurry nu este deloc complicată și trebuie neapărat încercată în zilele călduroase ce vor veni, având în vedere ”vacanța forțată” în care ne aflăm unii dintre noi de mai bine de trei săptămâni.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține vinete, brânză, roșii dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Vinete grecești".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține faina, brânză, ceapă verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Langoși cu brânză sărată".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține spaghete, linte și conservă de roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Spaghete cochete".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru ziua de Dragobete o rețetă de pui pe sticlă, așa cum se prepara odinioară, cu o garnitură de orez integral și un sos de chefir cu căpșuni, rețetă pe care a denumit-o "Pui iubăreț".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru ziua de Dragobete o rețetă de pui pe sticlă, așa cum se prepara odinioară, cu o garnitură de orez integral și un sos de chefir cu căpșuni, rețetă pe care a denumit-o "Pui iubăreț".
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine roșii, ceapă, usturoi dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paccheri cu Salsiccia".
Vineri, 31.01.2020, 08:42
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de Pachețele de iarnă, pe bază de foi de plăcintă umplute cu piept de pui și legume și servite cu un sos dulce-acrișor, extrem de delicios.
Majoritatea sandvișurilor devin nesănătoase atunci când li se adaugă sosuri cum ar fi maioneza sau ketchupul plin de zahăr.
La proba individuală de la duel, concurenții de la Chefi la cuțite sunt puși în fața roții cu ingrediente.
La proba individuală de la duel, concurenții de la Chefi la cuțite sunt puși în fața roții cu ingrediente.
Sărbătorile de iarnă înseamnă, pentru cel mai mulți dintre români, și miros de cozonac proaspăt scos din cuptor, motiv pentru care îți recomandăm să încerci o rețetă delicioasă cu cacao, nucă și rahat, ce va fi, cu siguranță, apreciată e cei dragi.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o minunată rețetă de fursecuri cu untură și nuci pe care a denumit-o Fursecurile lui Moș Nicolae.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține paste, peste afumat, avocado, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Paste răsfățate cu pește afumat.
Poveste de toamnă este preparatul propus de Vlăduţ pentru astăzi! Reţeta are ca ingrediente de bază pastele şi dovleacul.
Chef Florin Dumitrescu a făcut o descoperire de proporții într-unul dintre bancurile de lucru! Cutii peste cutii cu ingrediente și tot felul de ustensile!
Cea mai sexy bunică din ţară a acceptat provocarea! Anda Ghiţă ghiceşte ingredientul secret! Ce reacţii a avut soacra lui Pitbull când a aflat ce "delicatese" i-au fost strecurat în mâncare!
Marti, 22.10.2019, 22:03
Gama de produse cosmetice vegane are tot mai mult succes printre românce. Acestea au în compoziție doar ingrediente naturale și conțin, de exemplu, extracte de alge, de mure, de rodie, sare de mare ori amidon de orez, ca ingrediente principale....
Joi, 17.10.2019, 12:20
Barbi asigură sarea şi piperul în platoul "Chefi la cuțite". O tânără concurentă cu mari pretenţii culinare apare în faţa lui chef Cătălin Scărlătescu. Vrea să-l cucerească cu ceea ce a învăţat de la mama ei, bucătar în Italia....
Luni, 14.10.2019, 19:34
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă pe bază de pește cu humus, masline, foietaj, dar şi alte ingrediente, pe care a denumit-o " Somon boieresc”.
Condimentele schimbă total gustul mâncarii. Carnea de miel îşi poate schimba gustul imediat dacă este condimentată cum trebuie. La fel ca orice carne, dealtfel. Cel mai important este să nu trecem, orice ar fi, peste sare şi piper!
Joi, 03.10.2019, 13:34
Condimentele schimbă total gustul mâncarii. Carnea de miel îşi poate schimba gustul imediat dacă este condimentată cum trebuie. La fel ca orice carne, dealtfel. Cel mai important este să nu trecem, orice ar fi, peste sare şi piper!
Joi, 03.10.2019, 12:34
Mara Bănică şi Mihai Morar ghicesc ce se ascunde în mâncare!
Marti, 01.10.2019, 22:19
Tradiţiile româneşti sunt promovate printr-un nou concept. În Sibiu, capitală europeană gastronomică, zeci de hoteluri, terase şi restaurante le oferă turiştilor mic dejun în still slow-food. Adică, toate preparatele sunt din ingrediente...
Joi, 19.09.2019, 19:47
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o gustare pe bază de mere, brânză, migdale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită ”Mere olandeze”.
Deși este septembrie, multe persoane se află, însă, la malul mării. Totuși, dacă nu mai ai concediu te poți relaxa savurând niște scoici ori creveți în sos de unt și pătrunjel, pe care le poți pregătit chiar tu, acasă la tine.
Chef Radu Ștefan Tudor ne învață cum să pregătim o reţetă nemaipomenită de creveţi cu sos de unt cu pătrunjel şi peperoncino. Chef Cătălin Scărlătescu ne prezintă și el o rețetă de Scoici în sos de vin. Voi ce alegeți?
Miercuri, 04.09.2019, 12:24
Ştiaţi că în lume sunt peste 600 de feluri de paste? Ei bine, numărul s-ar putea să fie chiar ceva mai mare. Marco vine din Puglia, considerată regiunea. pură din sudul Italiei. Un loc în care încă se păstrează tradiţiile şi...
Marti, 27.08.2019, 12:40
Alberto Adir are 30 de minute la dispoziție și 500 de lei pentru a cumpăra toate ingredintele din meniu. Concurentul a pornit spre piață, iar problemele nu au ezitat să apară. Ce nu a reușit acesta să cumpere?
Alberto Adir are 30 de minute la dispoziție și 500 de lei pentru a cumpăra toate ingredintele din meniu. Concurentul a pornit spre piață, iar problemele nu au ezitat să apară. Ce nu a reușit acesta să cumpere?
Lucsandra Sădulescu, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, a mers într-o cherhana din stațiunea Venus pentru a afla care sunt secretele delicioasei ciorbe pescărești - storceag.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne gătește un preparat delicios numit „Bărcuțe picante”.
Brânza de vaci este un produs lactat ce nu ar trebui să lipsească din alimentația unui copil și unui adult. Oferă corpului minerarele de care are nevoie, fiind o sursă importantă de calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc și seleniu care joacă un rol vital în multe dintre funcțiile corpului!
Vineri, 19.07.2019, 16:07
Zizika are un invitat surpriză în bucătăria Star Matinal. Chef Vitalie Pazurati ne învață cum să preparăm „Supă de crab”. Iată de ce ingrediente ai nevoie!
Vineri, 19.07.2019, 10:29
Ingredientele necesate pentru a prepara „Placintă cu foi, brânză dulce și caise” sunt: 1 pachet de foi de plăcintă, 12 caise, 800 gr brânză dulce, 2 ouă, 250 gr zahăr, vanilie dupa gust, o ceașcă de ulei cu care vom unge foile, 2-3...
Vineri, 19.07.2019, 09:04
Crema de zahăr ars este un desert pe cât de simplu, pe atât de fin și de gustos. Crema de zahăr ars se poate pe aragaz, aceasta fiind o rețetă rapidă cu care nimeni nu poate da greș
Marti, 16.07.2019, 16:30
Pentru a pregăti „Prăjitură cu mere și mirodenii” avem nevoie de următoarele ingrediente: o jumătate de cană de făină, 1 linguriță praf de copt, praf de sare, 2 linguri zahăr fin, ¼ cană de unt, 1 ou mare, 1 linguriță extract de...
Vineri, 12.07.2019, 09:06
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne pregătește „Plăcintă boierească”. Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente: clătite, iaurt, brânză dulce, stafide, ouă, zahăr vanilat, portocală, lămâie...
Joi, 11.07.2019, 08:29
Chef Berry pregătește „Supă cremă de cartof dulce”. Pentru această rețetă aveți nevoie de: cartof dulce, ceapă albă, unt, smântână de gătit, pătrungel, busuioc și crutoane.
Miercuri, 10.07.2019, 08:48
Chef Berry ne pregătește astăzi o „Trilogie de legume”. Pentru a această rețetă aveți nevoie de: Lemongrass, vânătă, morcovi, ceapă, dovlecel și o salată din germeni de mazăre.
Luni, 08.07.2019, 08:31
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne pregătește „Pui jucăuș” într-un mod absolut delicios, cu trei tipuri de garnituri, înăbușiți la cuptor cu multe arome.
Dacă tot suntem în vremea vacanţelor, vă propunem acum o călătorie în inima Ardealului. Şi nu una oarecare, ci una gastronomică. Una dintre specialităţile locale care îmbie în acest sezon este plăcinta creaţă. Dospită atent, umplută...
Duminica, 23.06.2019, 08:15