Circa 5% din totalul comenzilor de mâncare de pe platformele online au fost realizate de către studenţi, în cele două săptămâni de la începerea anului universitar, potrivit platformei de food ordering Foodpanda.ro, care arată că, în ultimul an, comenzile online de mâncare în campusurile studenţeşti au înregistrat o creştere de peste 42%.
Marti, 15.10.2019, 12:33
Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Gina Pistol a făcut dezvăluiri dînc ulisele show-ului culinar "Chefi la Cuțite".
Răzvan Simion, prezentatorul matinal de la "Neatza cu Răzvan și Dani, a mărturisit, în direct, de ce are insomnii noaptea.
Mădălin Arsene are 31 de ani, este de profesie bucătar și este din Brașov. ”Îmi bate inima ca la iepure”, a declarat concurentul.
Alexandru Comerzan are 31 de ani, este de profesie chef bucătar și este din Chișinău. ”Petrec mai mult timp în bucătărie decât acasă”, a declarat concurentul.
Chef Sorin Bontea este obligat, în urma unui pariu, să mănânce un preparat în care se găsește o vânătă crudă. Reacția celebrului bucătar de la Chefi la cuţite.
Luca vine din Veneția, iar în fața juraților Chefi la cuţite s-a prezentat cu un preparat delicos. Iată la ce concluzie au ajuns jurații după degustarea preparatului.
Amuleta ștafetă are puterea, ca în orice moment, în timpul probei, să oblige celălalte două echipe să facă schimb de bancuri și să-și preia preparatele de unde au fost lăsate. Iată care dintre chefi a fost declarat câştigător.
Juliana Cassie are 18 ani, este studentă și locuiește în București. Motivul pentru care concurenta cu rădăcini asiatice a izbucnit în lacrimi.
Paula Manta, director fundație, este Gazdă Zilei, pentru Adriana Preda, Bogdan Nițu, Florica Pițură și Cristian Anghel.
Paula Manta, director fundație, este Gazdă Zilei, pentru Adriana Preda, Bogdan Nițu, Florica Pițură și Cristian Anghel.
Gazda Perfectă. Concurenții se întâlnesc pentru prima oară! Se leagă prietenii sau... tensiuni strașnice?
Alimentele pe care le consumăm sunt foarte importante în menținerea sănătății noastre, de aceea este foarte important ca acestea să fie protrejate de mediile care favorizează stricarea sau contaminarea acestora.
Luni, 14.10.2019, 15:23
Paula Manta, director fundație, este Gazda Zilei, pentru Adriana Preda, Bogdan Nițu, Florica Pițură și Cristian Anghel.
Paula Manta, director fundație, este Gazdă Zilei, pentru Adriana Preda, Bogdan Nițu, Florica Pițură și Cristian Anghel.
Paula Manta, director fundație, este Gazdă Zilei, pentru Adriana Preda,, Bogdan Nițu, Florica Pițură și Cristian Anghel.
O învățătoare a izbucnit în lacrimi, în momentul în care unul dintre elevii ei i-a pus o întrebare la care nu s-ar fi așteptat niciodată. „Am plâns în fața întregii clase. Niciun copil nu ar trebui să treacă prin așa ceva”, a spus femeia.
Sambata, 12.10.2019, 16:56
La vârsta la care gustările pline de sare, zahăr sau grăsimi sunt o tentaţie zilnică, elevii unei şcoli din Bistriţa au primit o altfel de lecţie de la şcoală. Una de alimentaţie sănătoasă, în care au putut vedea şi gusta bunătăţi...
Vineri, 11.10.2019, 14:01
De ziua produselor româneşti, a fost festin cu pastramă, balmoş şi caşcaval afumat, la târgurile tradiţionale din toată ţara. Producătorii şi-au ademenit clienţii cu preparate la care au muncit şi un an întreg. Deşi au produse naturale,...
Joi, 10.10.2019, 19:33
Celebre mai ales pentru mici, localurile ascundeau bucătării pline de gândaci, păianjeni şi igrasie. Alături de micii preparaţi în condiţii revoltătoare, clienţii primeau muştar diluat cu apă.
Joi, 10.10.2019, 19:16
Flavius Ursachi, tehnician nutriţionist şi instructor de fitness, ne face o serie de recomandări în privinţa unei alimentaţii sănătoase, dar şi ieftine, atunci când suntem la birou!
Invitat la "Star Matinal", Paul Anghel, director general ANPC, a explicat, în direct, care sunt cele mai dese probleme întâlnite la magazinele de tip fast food.
Miercuri, 09.10.2019, 13:33
Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din curtea Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ne prezintă cum se sărbătorește de "Ziua Recoltei".
Cu ocazia Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești, Călin Matieș, președintele Federației Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale din România, a venit la "Neatza cu Răzvan și Dani" cu multe produse tradiționale...
Avem un potenţial agricol legendar, dar importăm mâncare de şapte miliarde de euro pe an! E paradoxul românesc din care pierd şi producătorii, şi consumatorii. Importurile de alimente s-au dublat în numai patru ani. Cumpărăm din supermarketuri carne, peşte şi lactate aduse de la mii de kilometri, în timp ce fermierii români riscă să îşi piardă afacerile.
Marti, 08.10.2019, 23:41
Avem un potenţial agricol legendar, dar importăm mâncare de şapte miliarde de euro pe an! E paradoxul românesc din care pierd şi producătorii, şi consumatorii. Importurile de alimente s-au dublat în numai patru ani. Cumpărăm din...
Marti, 08.10.2019, 19:27Cornurile mucegăite care ajung la elevi nu mai sunt un caz izolat. După Vâlcea, elevii mai multor şcoli din Teleorman au primit la gustare cornuri expirate, mere stricate şi iaurt fără gust. Nicio autoritate de control nu verifică aceste...
Marti, 08.10.2019, 19:20
Cei mai buni bucătari explică cum se poate găti caracatița, dar și cum trebuie aleasă. Delicatesele mediteraneene sunt tot mai apreciate de români.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă pe bază de pește cu humus, masline, foietaj, dar şi alte ingrediente, pe care a denumit-o " Somon boieresc”.
Chefi la Cuțite. Sezon 7, Ediția 8. Alexander, din Cipru, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat tradițional.
Alexandros, din Cipru, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu un preparat tradițional.
O femeie de 71 de ani a murit, luni, în judeţul Constanţa, după ce a mers să dea de mâncare la porc, a căzut în acel adăpost, iar animalul i-a mâncat o mână. Cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul.
Luni, 07.10.2019, 15:32
De acum te vei gândi de două ori înainte de a mai ieși să mănânci în oraș, și mai ales în mall! De curând s-au descoperit aproximativ 500 de kilograme de alimente expirate și mâncare ținută la temperaturi inadecvate menținerii lor.
Luni, 07.10.2019, 09:19
Spectacole la înălţime, muzică de calitate şi artişti din ţari străine. Orădenii au cu ce să se delecteze weekendul acesta, de zilele oraşului. Show-uri culinare sunt şi la tarabele cu mâncare. Chefii au încins grătarele şi au...
Duminica, 06.10.2019, 09:19
În timp ce unii nu ar renunţa nici în ruptul capului la mâncărurile româneşti, alţii descoperă preparatele asiatice. Iar gustul îi face să se îndrăgostească pe loc. În topul preferinţelor este bucătăria japoneză. Iar reacţia...
Duminica, 06.10.2019, 08:58
Una din marile gări ale Parisului a devenit, pentru câteva ore, restaurant de lux, dar fără note de plată. Călătorii au fost invitaţi să savureze mâncăruri preparate de cinci renumiţi maeştri bucătari, distinşi cu stele în faimosul ghid...
Sambata, 05.10.2019, 09:32
În serialul Sacrificiul, episodul 7, Diva (Oana Zăvoranu) mănâncă parizer cu pâine, muștar și ceapă. ”Este mâncarea vieții mele”, a spus aceasta.
Miercuri, 02.10.2019, 20:02
Trăim pe repede înainte şi nu avem timp nici măcar să respirăm, dar să mai şi mâncăm sănătos. Sfaturi de alimentaţie sănătoasă pentru cei care lucrează la birou
Trăim pe repede înainte şi nu avem timp nici măcar să respirăm, dar să mai şi mâncăm sănătos. Sfaturi de alimentaţie sănătoasă pentru cei care lucrează la birou
Mara Bănică şi Mihai Morar ghicesc ce se ascunde în mâncare!
Marti, 01.10.2019, 22:19
Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-o clinică din București, a aflat de la medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, dacă este bine sau nu să renunțăm la carne.
Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-o clinică din București, a aflat de la medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, dacă este bine sau nu să renunțăm la carne.
Hrănitor, sănătos, și cel mai important, să fie gustos. Așa ar trebui să fie pacheţelul de acasă al copiilor, iar aceștia să nu-l arunce la gunoi și să-şi cumpere mâncare de la chioşc. Mai ales că produsele de tip fast-food se găsesc la tot pasul.
Luni, 30.09.2019, 14:34
Hrănitor, sănătos, și cel mai important, să fie gustos. Așa ar trebui să fie pacheţelul de acasă al copiilor, iar aceștia să nu-l arunce la gunoi și să-şi cumpere mâncare de la chioşc. Mai ales că produsele de tip fast-food se găsesc...
Luni, 30.09.2019, 13:37
Într-o comună în Argeş, o familie din două se ocupă doar de prepararea brânzeturilor. Producătorii respectă cu sfinţenie o reţetă veche de un secol şi au şi certificat care atestă produsul lor tradiţional. Specialitatea ajunge la...
Duminica, 29.09.2019, 19:34
Sezonul estival s-a încheiat de ceva vreme, dar la mare tot se găseşte rost de sărbătoare. În Mamaia, weekendul acesta este dedicat bucatelor tradiţionale specifice zonei, astfel că tătarii şi aromânii s-au întrecut în reţete care mai de...
Duminica, 29.09.2019, 08:14
Eveniment inedit la Palatul Parlamentului! Degustare de vinuri şi bunătăţi pe alese la cel mai mare festival de vinuri şi street food din România! Cei prezenţi la eveniment au putut degusta peste 500 de sortimente de vin, inclusiv şampania...
Sambata, 28.09.2019, 19:38
Weekendul a început cu un adevărat festin vânătoresc în Banatul Montan, locul în care şi-au dat întâlnire vânătorii şi pescarii din zonă. Sute de oameni au luat parte la eveniment şi nimeni nu a venit cu mâna goală. După ce şi-au...
Sambata, 28.09.2019, 08:25
A venit toamna şi, în timp ce temperaturile scad, numărul caloriilor din farfurie creşte. Este şi normal, corpul nostru are nevoie de ceva mai mult "combustibil" decât vara. De aici şi trecerea de la salate şi peşte, la meniurile elaborate şi...
Vineri, 27.09.2019, 14:06
Toamna are gust de pastramă de berbecuţ cu must. După culesul viilor, românii şi-au amintit cât de gustoasă este această carne pe care au uitat-o. Oaia a ajuns să fie consumată doar de două ori pe an. Ciobanii se plâng că sunt aproape de...
Joi, 26.09.2019, 19:36