Noul ingredient utilizat în mod legal începând de săptămâna trecută, într-un restaurant din Hollywood, Statele Unite ale Americii este Canabisul. Locul a devenit unul dintre cele mai mari puncte de interes din regiune, potrivit Forbes, citat de agenţia de presă Mediafax.
Joi, 09.01.2020, 23:32
Alimentaţia românilor diferă total de cea a celorlalţi europeni, şi, din păcate, nu în sensul bun. Consumăm exagerat de multă pâine şi prea puţin peşte, fructe ori iaurt. Mai mult, obiceiurile alimentare ale adulţilor, sunt din păcate, şi cele ale copiilor.
Joi, 09.01.2020, 15:11
Alimentaţia românilor diferă total de cea a celorlalţi europeni, şi, din păcate, nu în sensul bun. Consumăm exagerat de multă pâine şi prea puţin peşte, fructe ori iaurt. Mai mult, obiceiurile alimentare ale adulţilor, sunt din păcate,...
Joi, 09.01.2020, 14:28
Gata vacanţa, începe recuperarea. După mesele îmbelşugate de sărbători, mulţi români şi-au petrecut ziua la. sală. Specialiştii ne recomandă multă mişcare şi o alimentaţie mai sănătoasă înainte de a ne întoarce la serviciu. Aşa putem scăpa nu doar de kilogramele în plus, ci şi de depresia post-concediu.
Luni, 06.01.2020, 19:55
Românii mănâncă tot mai des în oraş, la restaurant! Valoarea industriei a crescut cu 16% doar în ultimul an, pe măsură ce a scăzut apetitul tinerilor de a găti. Cei mai mulţi preferă să economisească timp, chiar dacă asta îi costă mai mult.
Luni, 06.01.2020, 19:48
Românii mănâncă tot mai des în oraş, la restaurant! Valoarea industriei a crescut cu 16% doar în ultimul an, pe măsură ce a scăzut apetitul tinerilor de a găti. Cei mai mulţi preferă să economisească timp, chiar dacă asta îi costă mai...
Luni, 06.01.2020, 13:37
Gata vacanţa, începe recuperarea. După mesele îmbelşugate de sărbători, mulţi români şi-au petrecut ziua la. sală. Specialiştii ne recomandă multă mişcare şi o alimentaţie mai sănătoasă înainte de a ne întoarce la serviciu. Aşa...
Luni, 06.01.2020, 13:35
Dacă unii încă petrec, mulţi au vrut să se refacă în prima zi din an. Parcurile, patinoarele şi ştrandurile cu apă termală au fost pline ieri. Încurajaţi de vremea frumoasă, oamenii au ieşit să se bucure de soare şi să facă mişcare.
Joi, 02.01.2020, 08:20
Dacă unii încă petrec, mulţi au vrut să se refacă în prima zi din an. Parcurile, patinoarele şi ştrandurile cu apă termală au fost pline ieri. Încurajaţi de vremea frumoasă, oamenii au ieşit să se bucure de soare şi să facă mişcare....
Joi, 02.01.2020, 07:52
În ultima zi din an se trage linie, se fac planuri pentru viitor, dar nu înainte de a respecta şi câteva superstiţii. Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar, mâncaţi struguri pentru beluşug şi sănătate şi peşte pentru abilitate
Marti, 31.12.2019, 10:01
În ultima zi din an se trage linie, se fac planuri pentru viitor, dar nu înainte de a respecta şi câteva superstiţii. Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar, mâncaţi struguri pentru beluşug şi sănătate şi...
Marti, 31.12.2019, 08:01
An de an, românii se plâng că nu au destui bani de sărbători, cu toate acestea - când intră în hypermarketuri - ajung să-şi umple cu vârf coşurile, de parcă ar hrăni o întreagă unitate militară şi nu o familie cu câţiva membri!...
Luni, 30.12.2019, 16:18
Randi ne arată, în direct, una dintre marile lui pasiuni. Şi, nu, nu este vorba despre muzică! Fetelor, vă topiţi când îl priviţi!
Sambata, 28.12.2019, 11:58
Chef Dragoș Bercea prezintă la Observator câteva idei pentru masa de Revelion.
Sambata, 28.12.2019, 09:50
Sătui de tobă, sarmale şi cozonaci, mulţi români au dat astăzi o fugă la cherhana pentru o masă uşoară de peşte. Saramura şi ciorba au fost cele mai cerute preparate din meniu, dar nu au lipist de pe mese nici midiile, icrele sau zacusca de...
Vineri, 27.12.2019, 19:29
Mâncarea şi băutura le-au venit de hac multor români. Excesele i-au trimis de la masă direct în spital. Medicii fac apel la oameni să fie cumpătaţi, mai ales că mai urmează multe alte petreceri: de sfântul Ştefan, de Revelion şi de...
Joi, 26.12.2019, 19:13
Pentru cei care nu au avut timp de cumpărături, masa vine gata făcută. Restaurantele sau firmele de catering pregătesc mai nou tot meniul de sărbători: de la piftie şi lebăr, la sarmale şi fripturi. Astăzi, în Bucureşti, s-au onorat sute...
Marti, 24.12.2019, 19:33
Sărbătorile de iarnă din acest an vor fi petrecute de multe nume sonore din politica româneascăîn spatele gratiilor. Ce va primi la masa de Crăciun Liviu Dragnea?
Marti, 24.12.2019, 17:06
Dacă nu aţi vizitat târgurile de Crăciun din ţară, grăbiţi-vă! Mai aveţi doar câteva zile la dispoziţie. Pe lângă decoraţiunile unicat, găsiţi şi produse tradiţionale, făcute ca pe vremea bunicilor. Mult mai sănătoase decât în supermarketuri, spun clienţii. O adevărată bătălie se dă pe telemea cu busuioc, pe cârnaţii de bivoliţă sau pe ciocolată de casă cu aroma de fistic.
Marti, 24.12.2019, 13:55
Dacă nu aţi vizitat târgurile de Crăciun din ţară, grăbiţi-vă! Mai aveţi doar câteva zile la dispoziţie. Pe lângă decoraţiunile unicat, găsiţi şi produse tradiţionale, făcute ca pe vremea bunicilor. Mult mai sănătoase decât în...
Marti, 24.12.2019, 13:17
Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Târgul de Crăciun din Bran, a aflat ce bunatati sunt la târg.
Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Serviciul de Ambulanță București - Ilfov, ne explica cand trebuie sa apelam la 112.
Dacă pentru români, de pe masa de Crăciun nu trebuie să lipsească mâncăruri ca sarmalele, piftia, cârnații sau salata de boeuf, în alte țări, oamenii se bucură de bucate mult mai stranii.
Luni, 23.12.2019, 14:51
Competiţia preparatelor tradiţionale e în toi la Miercurea-Ciuc. Cârnaţi de casă, lebăr, caltaboş, tobă şi şuncă afumată făcute după diferite reţete îi îmbie pe cumpărători
Luni, 23.12.2019, 13:18
Mesele copioase de sărbători ne pot trimite chiar la camera de gardă. Pentru a evita acest lucru ori stările de disconfort, doi medici au dezvăluit, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, care sunt secretele.
Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne recomandă cum și cât să mâncăm de sărbători.
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o băcăniedin București, alături de Marius Vodă, ne prezintă bunătățile pe care le pot găsi românii în băcăniile din România.
În ţară, staţiunea-vedetă a sezonului încă aşteaptă turişti. Poiana Braşov duce lipsă de zăpadă, iar asta a atras dezamăgirea multor români. Unii chiar şi-au anulat rezervările. Imediat, hotelierii şi-au pus imaginaţia la treabă...
Duminica, 22.12.2019, 19:42
Departe de aglomeraţie, descoperim iarna altfel. În sezonul rece, la Sfântu Gheorghe, oamenii sunt pregătiţi cu provizii ca pentru război. Sunt învăţaţi de decenii să aibă cămara plină. Dacă va îngheţa Dunărea şi rămân izolaţi, ei...
Duminica, 22.12.2019, 19:30
Cel mai preţios dar pe care îl putem oferi persoanelor la nevoie este timpul nostru liber. Îndemnaţi de această idee, 12 jurnalişti şi trei purtători de cuvânt ai unor instituţii publice au ales să îşi dedice timpul pentru pregătirea a...
Duminica, 22.12.2019, 08:53
Orice bucătar şi-ar dori să-şi audă clienţii spunând că au mâncat ca la mama acasă! Însă, dacă sunteţi de părere că nu veţi întâlni gusturile tradiţionale într-un restaurant, ar trebui să ajungeţi într-un punct gastronomic...
Joi, 19.12.2019, 16:38
Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern.
Miercuri, 18.12.2019, 19:12
Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern. Comandă pe Internet sau prin telefon, la firmele care le pot livra de...
Miercuri, 18.12.2019, 16:40
Știți vorba, „zece secunde pe limbă, o viață pe șolduri”? Ei bine, ca să nu plângem un an după mesele de Crăciun și Revelion, echipa Neatza cu Răzvan și Dani s-a dus direct la un specialist. Am primit sfaturi de aur ce ne vor salva silueta în perioada următoare.
Irina Alionte, fondator centru de transformare corporală, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum trebuie să mâncăm în perioada sărbătorilor.
Specialistul prezent la Star Matinal explică la ce trebuie să fim atenți atunci când alegem carnea de porc.
Marti, 17.12.2019, 09:57
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pește, lămaie, paine neagră, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Gustărici cu pipici.
Fiul Claudiei Pavel este vegan. ”A fost o decizie luată împreună cu medicul”, a dezvăluit artista la Neatza cu Răzvan și Dani.
Nicu Indreica, antreprenor, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre băcănia din București cu produse tradiționale din Harghita și Covasna.
Sunt naturale, au savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor şi sunt doar la un click distanţă. Anul acesta, tot mai mulţi români vor pune pe masa de Crăciun cârnaţi, tobă sau pastramă. de pe Facebook.
Sambata, 14.12.2019, 21:42
Sunt naturale, au savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor şi sunt doar la un click distanţă. Anul acesta, tot mai mulţi români vor pune pe masa de Crăciun cârnaţi, tobă sau pastramă. de pe Facebook. Produsele, care prind culoare şi...
Vineri, 13.12.2019, 19:48
S-a întâmplat la Constanţa, acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorului au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi.
Joi, 12.12.2019, 08:48
"Ce-am în gură" challenge continuă la "Agenţia VIP". Francisca, artista cu cel mai mare posterior din România, gustă din combinaţiile dubioase pregătite de noi. Ghiceşte ingredientele pe care i le-am pregătit sau nu? Provocarea, în câteva...
Miercuri, 11.12.2019, 23:59
Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bondea.
A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.
Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.
Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bontea.
A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.
Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.