Gata vacanţa, începe recuperarea. După mesele îmbelşugate de sărbători, mulţi români şi-au petrecut ziua la. sală. Specialiştii ne recomandă multă mişcare şi o alimentaţie mai sănătoasă înainte de a ne întoarce la serviciu. Aşa...
Luni, 06.01.2020, 13:35Dacă unii încă petrec, mulţi au vrut să se refacă în prima zi din an. Parcurile, patinoarele şi ştrandurile cu apă termală au fost pline ieri. Încurajaţi de vremea frumoasă, oamenii au ieşit să se bucure de soare şi să facă mişcare.
Joi, 02.01.2020, 08:20Dacă unii încă petrec, mulţi au vrut să se refacă în prima zi din an. Parcurile, patinoarele şi ştrandurile cu apă termală au fost pline ieri. Încurajaţi de vremea frumoasă, oamenii au ieşit să se bucure de soare şi să facă mişcare....
Joi, 02.01.2020, 07:52În ultima zi din an se trage linie, se fac planuri pentru viitor, dar nu înainte de a respecta şi câteva superstiţii. Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar, mâncaţi struguri pentru beluşug şi sănătate şi peşte pentru abilitate
Marti, 31.12.2019, 10:01În ultima zi din an se trage linie, se fac planuri pentru viitor, dar nu înainte de a respecta şi câteva superstiţii. Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar, mâncaţi struguri pentru beluşug şi sănătate şi...
Marti, 31.12.2019, 08:01An de an, românii se plâng că nu au destui bani de sărbători, cu toate acestea - când intră în hypermarketuri - ajung să-şi umple cu vârf coşurile, de parcă ar hrăni o întreagă unitate militară şi nu o familie cu câţiva membri!...
Luni, 30.12.2019, 16:18Randi ne arată, în direct, una dintre marile lui pasiuni. Şi, nu, nu este vorba despre muzică! Fetelor, vă topiţi când îl priviţi!
Sambata, 28.12.2019, 11:58Chef Dragoș Bercea prezintă la Observator câteva idei pentru masa de Revelion.
Sambata, 28.12.2019, 09:50Sătui de tobă, sarmale şi cozonaci, mulţi români au dat astăzi o fugă la cherhana pentru o masă uşoară de peşte. Saramura şi ciorba au fost cele mai cerute preparate din meniu, dar nu au lipist de pe mese nici midiile, icrele sau zacusca de...
Vineri, 27.12.2019, 19:29Mâncarea şi băutura le-au venit de hac multor români. Excesele i-au trimis de la masă direct în spital. Medicii fac apel la oameni să fie cumpătaţi, mai ales că mai urmează multe alte petreceri: de sfântul Ştefan, de Revelion şi de...
Joi, 26.12.2019, 19:13Pentru cei care nu au avut timp de cumpărături, masa vine gata făcută. Restaurantele sau firmele de catering pregătesc mai nou tot meniul de sărbători: de la piftie şi lebăr, la sarmale şi fripturi. Astăzi, în Bucureşti, s-au onorat sute...
Marti, 24.12.2019, 19:33Sărbătorile de iarnă din acest an vor fi petrecute de multe nume sonore din politica româneascăîn spatele gratiilor. Ce va primi la masa de Crăciun Liviu Dragnea?
Marti, 24.12.2019, 17:06Dacă nu aţi vizitat târgurile de Crăciun din ţară, grăbiţi-vă! Mai aveţi doar câteva zile la dispoziţie. Pe lângă decoraţiunile unicat, găsiţi şi produse tradiţionale, făcute ca pe vremea bunicilor. Mult mai sănătoase decât în supermarketuri, spun clienţii. O adevărată bătălie se dă pe telemea cu busuioc, pe cârnaţii de bivoliţă sau pe ciocolată de casă cu aroma de fistic.
Marti, 24.12.2019, 13:55Dacă nu aţi vizitat târgurile de Crăciun din ţară, grăbiţi-vă! Mai aveţi doar câteva zile la dispoziţie. Pe lângă decoraţiunile unicat, găsiţi şi produse tradiţionale, făcute ca pe vremea bunicilor. Mult mai sănătoase decât în...
Marti, 24.12.2019, 13:17Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Târgul de Crăciun din Bran, a aflat ce bunatati sunt la târg.
Marti, 24.12.2019, 10:37Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Serviciul de Ambulanță București - Ilfov, ne explica cand trebuie sa apelam la 112.
Marti, 24.12.2019, 10:13Dacă pentru români, de pe masa de Crăciun nu trebuie să lipsească mâncăruri ca sarmalele, piftia, cârnații sau salata de boeuf, în alte țări, oamenii se bucură de bucate mult mai stranii.
Luni, 23.12.2019, 14:51Competiţia preparatelor tradiţionale e în toi la Miercurea-Ciuc. Cârnaţi de casă, lebăr, caltaboş, tobă şi şuncă afumată făcute după diferite reţete îi îmbie pe cumpărători
Luni, 23.12.2019, 13:18Mesele copioase de sărbători ne pot trimite chiar la camera de gardă. Pentru a evita acest lucru ori stările de disconfort, doi medici au dezvăluit, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, care sunt secretele.
Luni, 23.12.2019, 11:30Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne recomandă cum și cât să mâncăm de sărbători.
Luni, 23.12.2019, 09:41Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o băcăniedin București, alături de Marius Vodă, ne prezintă bunătățile pe care le pot găsi românii în băcăniile din România.
Luni, 23.12.2019, 09:35În ţară, staţiunea-vedetă a sezonului încă aşteaptă turişti. Poiana Braşov duce lipsă de zăpadă, iar asta a atras dezamăgirea multor români. Unii chiar şi-au anulat rezervările. Imediat, hotelierii şi-au pus imaginaţia la treabă...
Duminica, 22.12.2019, 19:42Departe de aglomeraţie, descoperim iarna altfel. În sezonul rece, la Sfântu Gheorghe, oamenii sunt pregătiţi cu provizii ca pentru război. Sunt învăţaţi de decenii să aibă cămara plină. Dacă va îngheţa Dunărea şi rămân izolaţi, ei...
Duminica, 22.12.2019, 19:30Cel mai preţios dar pe care îl putem oferi persoanelor la nevoie este timpul nostru liber. Îndemnaţi de această idee, 12 jurnalişti şi trei purtători de cuvânt ai unor instituţii publice au ales să îşi dedice timpul pentru pregătirea a...
Duminica, 22.12.2019, 08:53Orice bucătar şi-ar dori să-şi audă clienţii spunând că au mâncat ca la mama acasă! Însă, dacă sunteţi de părere că nu veţi întâlni gusturile tradiţionale într-un restaurant, ar trebui să ajungeţi într-un punct gastronomic...
Joi, 19.12.2019, 16:38Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern.
Miercuri, 18.12.2019, 19:12Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern. Comandă pe Internet sau prin telefon, la firmele care le pot livra de...
Miercuri, 18.12.2019, 16:40Știți vorba, „zece secunde pe limbă, o viață pe șolduri”? Ei bine, ca să nu plângem un an după mesele de Crăciun și Revelion, echipa Neatza cu Răzvan și Dani s-a dus direct la un specialist. Am primit sfaturi de aur ce ne vor salva silueta în perioada următoare.
Miercuri, 18.12.2019, 10:46Irina Alionte, fondator centru de transformare corporală, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum trebuie să mâncăm în perioada sărbătorilor.
Miercuri, 18.12.2019, 09:12Specialistul prezent la Star Matinal explică la ce trebuie să fim atenți atunci când alegem carnea de porc.
Marti, 17.12.2019, 09:57Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pește, lămaie, paine neagră, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Gustărici cu pipici.
Marti, 17.12.2019, 08:20Fiul Claudiei Pavel este vegan. ”A fost o decizie luată împreună cu medicul”, a dezvăluit artista la Neatza cu Răzvan și Dani.
Luni, 16.12.2019, 11:54Nicu Indreica, antreprenor, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre băcănia din București cu produse tradiționale din Harghita și Covasna.
Luni, 16.12.2019, 10:34Sunt naturale, au savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor şi sunt doar la un click distanţă. Anul acesta, tot mai mulţi români vor pune pe masa de Crăciun cârnaţi, tobă sau pastramă. de pe Facebook.
Sambata, 14.12.2019, 21:42Sunt naturale, au savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor şi sunt doar la un click distanţă. Anul acesta, tot mai mulţi români vor pune pe masa de Crăciun cârnaţi, tobă sau pastramă. de pe Facebook. Produsele, care prind culoare şi...
Vineri, 13.12.2019, 19:48S-a întâmplat la Constanţa, acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorului au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi.
Joi, 12.12.2019, 08:48"Ce-am în gură" challenge continuă la "Agenţia VIP". Francisca, artista cu cel mai mare posterior din România, gustă din combinaţiile dubioase pregătite de noi. Ghiceşte ingredientele pe care i le-am pregătit sau nu? Provocarea, în câteva...
Miercuri, 11.12.2019, 23:59Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bondea.
Marti, 10.12.2019, 23:13A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.
Marti, 10.12.2019, 21:20Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.
Marti, 10.12.2019, 21:01Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bontea.
Marti, 10.12.2019, 20:00A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.
Marti, 10.12.2019, 19:05Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.
Marti, 10.12.2019, 18:52Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, ne explică cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători.
Marti, 10.12.2019, 11:11Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, ne explică cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători.
Marti, 10.12.2019, 09:59Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dr. Carmen Nonn, medic cu competențe în apifitoterapie, a venit să vorbească despre cum putem stimula digestia cu ajutorul ceaiului.
Marti, 10.12.2019, 08:44Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel cu numărul 9. ”Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară”, a spus Chef Dumitrescu.
Marti, 10.12.2019, 08:38Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la Cuțite”. ”Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva”, a spus concurenta eliminată.
Luni, 09.12.2019, 23:41Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel. ”Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară”, a spus Chef Dumitrescu.
Luni, 09.12.2019, 23:02Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite". "Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva", a spus concurenta eliminată.
Luni, 09.12.2019, 21:19