Antena Căutare

Articole despre mancare

Gata vacanţa, începe recuperarea. Românii au luat cu asalt sălile de sport

Gata vacanţa, începe recuperarea. Românii au luat cu asalt sălile de sport

Gata vacanţa, începe recuperarea. După mesele îmbelşugate de sărbători, mulţi români şi-au petrecut ziua la. sală. Specialiştii ne recomandă multă mişcare şi o alimentaţie mai sănătoasă înainte de a ne întoarce la serviciu. Aşa...

Luni, 06.01.2020, 13:35
Leacuri după mesele copioase de sărbători. Cum scapi rapid de kilogramele acumulate

Leacuri după mesele copioase de sărbători. Cum scapi rapid de kilogramele acumulate

Dacă unii încă petrec, mulţi au vrut să se refacă în prima zi din an. Parcurile, patinoarele şi ştrandurile cu apă termală au fost pline ieri. Încurajaţi de vremea frumoasă, oamenii au ieşit să se bucure de soare şi să facă mişcare.

Joi, 02.01.2020, 08:20
Leacuri după mesele copioase de sărbători

Leacuri după mesele copioase de sărbători

Dacă unii încă petrec, mulţi au vrut să se refacă în prima zi din an. Parcurile, patinoarele şi ştrandurile cu apă termală au fost pline ieri. Încurajaţi de vremea frumoasă, oamenii au ieşit să se bucure de soare şi să facă mişcare....

Joi, 02.01.2020, 07:52
Revelionul, între tradiții și superstiții! Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar și mâncaţi struguri și pește

Revelionul, între tradiții și superstiții! Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar și mâncaţi struguri și pește

În ultima zi din an se trage linie, se fac planuri pentru viitor, dar nu înainte de a respecta şi câteva superstiţii. Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar, mâncaţi struguri pentru beluşug şi sănătate şi peşte pentru abilitate

Marti, 31.12.2019, 10:01
Revelionul, între tradiții și superstiții! Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar și mâncaţi struguri și pește

Revelionul, între tradiții și superstiții! Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar și mâncaţi struguri și pește

În ultima zi din an se trage linie, se fac planuri pentru viitor, dar nu înainte de a respecta şi câteva superstiţii. Purtaţi culoarea roşie la miezul nopţii, ţineţi bani în buzunar, mâncaţi struguri pentru beluşug şi sănătate şi...

Marti, 31.12.2019, 08:01
Sărbătorile, echivalente cu risipa alimentară

Sărbătorile, echivalente cu risipa alimentară

An de an, românii se plâng că nu au destui bani de sărbători, cu toate acestea - când intră în hypermarketuri - ajung să-şi umple cu vârf coşurile, de parcă ar hrăni o întreagă unitate militară şi nu o familie cu câţiva membri!...

Luni, 30.12.2019, 16:18
Star Matinal. Cum se descurcă Randi în bucătărie

Star Matinal. Cum se descurcă Randi în bucătărie

Randi ne arată, în direct, una dintre marile lui pasiuni. Şi, nu, nu este vorba despre muzică! Fetelor, vă topiţi când îl priviţi!

Sambata, 28.12.2019, 11:58
Tradițional sau sofisticat. Idei pentru masa de Revelion

Tradițional sau sofisticat. Idei pentru masa de Revelion

Chef Dragoș Bercea prezintă la Observator câteva idei pentru masa de Revelion.

Sambata, 28.12.2019, 09:50
Cherhanalele, căutate după Crăciun

Cherhanalele, căutate după Crăciun

Sătui de tobă, sarmale şi cozonaci, mulţi români au dat astăzi o fugă la cherhana pentru o masă uşoară de peşte. Saramura şi ciorba au fost cele mai cerute preparate din meniu, dar nu au lipist de pe mese nici midiile, icrele sau zacusca de...

Vineri, 27.12.2019, 19:29
Mâncarea şi băutura le-au venit de hac multor români. Excesele i-au trimis la spital

Mâncarea şi băutura le-au venit de hac multor români. Excesele i-au trimis la spital

Mâncarea şi băutura le-au venit de hac multor români. Excesele i-au trimis de la masă direct în spital. Medicii fac apel la oameni să fie cumpătaţi, mai ales că mai urmează multe alte petreceri: de sfântul Ştefan, de Revelion şi de...

Joi, 26.12.2019, 19:13
Masa de Crăciun, de-a gata pentru 500 de lei

Masa de Crăciun, de-a gata pentru 500 de lei

Pentru cei care nu au avut timp de cumpărături, masa vine gata făcută. Restaurantele sau firmele de catering pregătesc mai nou tot meniul de sărbători: de la piftie şi lebăr, la sarmale şi fripturi. Astăzi, în Bucureşti, s-au onorat sute...

Marti, 24.12.2019, 19:33
Ce meniu de sărbători vor avea Liviu Dragnea și ceilalți deținuți VIP în penitenciar?

Ce meniu de sărbători vor avea Liviu Dragnea și ceilalți deținuți VIP în penitenciar?

Sărbătorile de iarnă din acest an vor fi petrecute de multe nume sonore din politica româneascăîn spatele gratiilor. Ce va primi la masa de Crăciun Liviu Dragnea?

Marti, 24.12.2019, 17:06
Cele mai căutate produse de la târgurile de Crăciun. Adevărata bătălie se dă pe telemea cu busuioc și pe cârnații de bivoliță

Cele mai căutate produse de la târgurile de Crăciun. Adevărata bătălie se dă pe telemea cu busuioc și pe cârnații de bivoliță

Dacă nu aţi vizitat târgurile de Crăciun din ţară, grăbiţi-vă! Mai aveţi doar câteva zile la dispoziţie. Pe lângă decoraţiunile unicat, găsiţi şi produse tradiţionale, făcute ca pe vremea bunicilor. Mult mai sănătoase decât în supermarketuri, spun clienţii. O adevărată bătălie se dă pe telemea cu busuioc, pe cârnaţii de bivoliţă sau pe ciocolată de casă cu aroma de fistic.

Marti, 24.12.2019, 13:55
Fiecare produs are povestea lui la târgul de Crăciun din Oradea

Fiecare produs are povestea lui la târgul de Crăciun din Oradea

Dacă nu aţi vizitat târgurile de Crăciun din ţară, grăbiţi-vă! Mai aveţi doar câteva zile la dispoziţie. Pe lângă decoraţiunile unicat, găsiţi şi produse tradiţionale, făcute ca pe vremea bunicilor. Mult mai sănătoase decât în...

Marti, 24.12.2019, 13:17
Florentin Petre, în vizită la Târgul de Crăciun

Florentin Petre, în vizită la Târgul de Crăciun

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Târgul de Crăciun din Bran, a aflat ce bunatati sunt la târg.

Marti, 24.12.2019, 10:37
Atenție la excesele din perioada sărbătorilor! Alis Grasu, managerulServiciului de Ambulanță: Faceți mișcare

Atenție la excesele din perioada sărbătorilor! Alis Grasu, managerulServiciului de Ambulanță: Faceți mișcare

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Serviciul de Ambulanță București - Ilfov, ne explica cand trebuie sa apelam la 112.

Marti, 24.12.2019, 10:13
Viemi sau un cap de oaie! Top cinci mâncăruri ciudate de Crăciun, din întreaga lume! Trebuie să ai stomacul tare ca să citești! Galerie foto

Viemi sau un cap de oaie! Top cinci mâncăruri ciudate de Crăciun, din întreaga lume! Trebuie să ai stomacul tare ca să citești! Galerie foto

Dacă pentru români, de pe masa de Crăciun nu trebuie să lipsească mâncăruri ca sarmalele, piftia, cârnații sau salata de boeuf, în alte țări, oamenii se bucură de bucate mult mai stranii.

Luni, 23.12.2019, 14:51
Dacă nu aveţi încă pregătită masa de Crăciun, nu e timpul pierdut. La târguri, se găsesc din plin bunătăţi

Dacă nu aveţi încă pregătită masa de Crăciun, nu e timpul pierdut. La târguri, se găsesc din plin bunătăţi

Competiţia preparatelor tradiţionale e în toi la Miercurea-Ciuc. Cârnaţi de casă, lebăr, caltaboş, tobă şi şuncă afumată făcute după diferite reţete îi îmbie pe cumpărători

Luni, 23.12.2019, 13:18
Secrete pentru mesele de sărbători, ca să nu ne simțim rău! Ce trucuri recomandă medicii

Secrete pentru mesele de sărbători, ca să nu ne simțim rău! Ce trucuri recomandă medicii

Mesele copioase de sărbători ne pot trimite chiar la camera de gardă. Pentru a evita acest lucru ori stările de disconfort, doi medici au dezvăluit, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, care sunt secretele.

Luni, 23.12.2019, 11:30
Bună dimineața, Sănătate! Cum și cât mâncăm de sărbători, că să ne fie bine?

Bună dimineața, Sănătate! Cum și cât mâncăm de sărbători, că să ne fie bine?

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne recomandă cum și cât să mâncăm de sărbători.

Luni, 23.12.2019, 09:41
Băcăniile din toată țară, plinde de bunătăți de Crăciun

Băcăniile din toată țară, plinde de bunătăți de Crăciun

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o băcăniedin București, alături de Marius Vodă, ne prezintă bunătățile pe care le pot găsi românii în băcăniile din România.

Luni, 23.12.2019, 09:35
Poiana Braşov duce lipsă de zăpadă

Poiana Braşov duce lipsă de zăpadă

În ţară, staţiunea-vedetă a sezonului încă aşteaptă turişti. Poiana Braşov duce lipsă de zăpadă, iar asta a atras dezamăgirea multor români. Unii chiar şi-au anulat rezervările. Imediat, hotelierii şi-au pus imaginaţia la treabă...

Duminica, 22.12.2019, 19:42
În sezonul rece, la Sfântu Gheorghe, oamenii sunt pregătiţi cu provizii ca pentru război

În sezonul rece, la Sfântu Gheorghe, oamenii sunt pregătiţi cu provizii ca pentru război

Departe de aglomeraţie, descoperim iarna altfel. În sezonul rece, la Sfântu Gheorghe, oamenii sunt pregătiţi cu provizii ca pentru război. Sunt învăţaţi de decenii să aibă cămara plină. Dacă va îngheţa Dunărea şi rămân izolaţi, ei...

Duminica, 22.12.2019, 19:30
Au lăsat uniformă pentru șorț

Au lăsat uniformă pentru șorț

Cel mai preţios dar pe care îl putem oferi persoanelor la nevoie este timpul nostru liber. Îndemnaţi de această idee, 12 jurnalişti şi trei purtători de cuvânt ai unor instituţii publice au ales să îşi dedice timpul pentru pregătirea a...

Duminica, 22.12.2019, 08:53
Punct gastronomic local, un nou concept în România

Punct gastronomic local, un nou concept în România

Orice bucătar şi-ar dori să-şi audă clienţii spunând că au mâncat ca la mama acasă! Însă, dacă sunteţi de părere că nu veţi întâlni gusturile tradiţionale într-un restaurant, ar trebui să ajungeţi într-un punct gastronomic...

Joi, 19.12.2019, 16:38
Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern.

Miercuri, 18.12.2019, 19:12
Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern. Comandă pe Internet sau prin telefon, la firmele care le pot livra de...

Miercuri, 18.12.2019, 16:40
Cinci pași pentru sărbători fără kilograme în plus! Ce și cum trebuie să mâncăm de Crăciun și Revelion? Sfaturi de aur, direct de la specialist!

Cinci pași pentru sărbători fără kilograme în plus! Ce și cum trebuie să mâncăm de Crăciun și Revelion? Sfaturi de aur, direct de la specialist!

Știți vorba, „zece secunde pe limbă, o viață pe șolduri”? Ei bine, ca să nu plângem un an după mesele de Crăciun și Revelion, echipa Neatza cu Răzvan și Dani s-a dus direct la un specialist. Am primit sfaturi de aur ce ne vor salva silueta în perioada următoare.

Miercuri, 18.12.2019, 10:46
Neatza cu Răzvan și Dani. Cinci pași pentru sărbători fără kilograme în plus

Neatza cu Răzvan și Dani. Cinci pași pentru sărbători fără kilograme în plus

Irina Alionte, fondator centru de transformare corporală, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum trebuie să mâncăm în perioada sărbătorilor.

Miercuri, 18.12.2019, 09:12
Star Matinal. La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem carnea de porc

Star Matinal. La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem carnea de porc

Specialistul prezent la Star Matinal explică la ce trebuie să fim atenți atunci când alegem carnea de porc.

Marti, 17.12.2019, 09:57
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Gustărici cu pipici, o gustare excelentă pentru masa de Crăciun

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Gustărici cu pipici, o gustare excelentă pentru masa de Crăciun

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pește, lămaie, paine neagră, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Gustărici cu pipici.

Marti, 17.12.2019, 08:20
Neatza cu Răzvan și Dani. Fiul Claudiei Pavel este vegan: A fost o decizie luată împreună cu medicul

Neatza cu Răzvan și Dani. Fiul Claudiei Pavel este vegan: A fost o decizie luată împreună cu medicul

Fiul Claudiei Pavel este vegan. ”A fost o decizie luată împreună cu medicul”, a dezvăluit artista la Neatza cu Răzvan și Dani.

Luni, 16.12.2019, 11:54
Neatza cu Răzvan și Dani. Băcănia cu produse tradiționale. Bucate secuiești pentru cei din București

Neatza cu Răzvan și Dani. Băcănia cu produse tradiționale. Bucate secuiești pentru cei din București

Nicu Indreica, antreprenor, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre băcănia din București cu produse tradiționale din Harghita și Covasna.

Luni, 16.12.2019, 10:34
Masa de Crăciun, rezervată pe Facebook. Cererile vin inclusiv de la românii plecaţi în străinătate

Masa de Crăciun, rezervată pe Facebook. Cererile vin inclusiv de la românii plecaţi în străinătate

Sunt naturale, au savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor şi sunt doar la un click distanţă. Anul acesta, tot mai mulţi români vor pune pe masa de Crăciun cârnaţi, tobă sau pastramă. de pe Facebook.

Sambata, 14.12.2019, 21:42
Masa de Crăciun, rezervată pe Facebook. Cererile vin inclusiv de la românii plecaţi în străinătate

Masa de Crăciun, rezervată pe Facebook. Cererile vin inclusiv de la românii plecaţi în străinătate

Sunt naturale, au savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor şi sunt doar la un click distanţă. Anul acesta, tot mai mulţi români vor pune pe masa de Crăciun cârnaţi, tobă sau pastramă. de pe Facebook. Produsele, care prind culoare şi...

Vineri, 13.12.2019, 19:48
Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! Fasolea, cârnaţii şi costiţele erau pregătite pe trotuar, în ligheane

Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! Fasolea, cârnaţii şi costiţele erau pregătite pe trotuar, în ligheane

S-a întâmplat la Constanţa, acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorului au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi.

Joi, 12.12.2019, 08:48
Agenția Vip. Francisca, artista cu cel mai mare posterior din România, își testează simțurile. Vedeta gustă din combinaţiile dubioase

Agenția Vip. Francisca, artista cu cel mai mare posterior din România, își testează simțurile. Vedeta gustă din combinaţiile dubioase

"Ce-am în gură" challenge continuă la "Agenţia VIP". Francisca, artista cu cel mai mare posterior din România, gustă din combinaţiile dubioase pregătite de noi. Ghiceşte ingredientele pe care i le-am pregătit sau nu? Provocarea, în câteva...

Miercuri, 11.12.2019, 23:59
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bontea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bontea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bondea.

Marti, 10.12.2019, 23:13
Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.

Marti, 10.12.2019, 21:20
Chefi la cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

Chefi la cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.

Marti, 10.12.2019, 21:01
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bontea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bontea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bontea.

Marti, 10.12.2019, 20:00
Chefi la Cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

Chefi la Cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.

Marti, 10.12.2019, 19:05
Chefi la Cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

Chefi la Cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.

Marti, 10.12.2019, 18:52
Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători? Nutriționistul Ruxandra Pleșea ne dă cele mai bune sfaturi

Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători? Nutriționistul Ruxandra Pleșea ne dă cele mai bune sfaturi

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, ne explică cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători.

Marti, 10.12.2019, 11:11
Neatza cu Răzvan și Dani. Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători

Neatza cu Răzvan și Dani. Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, ne explică cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători.

Marti, 10.12.2019, 09:59
Neatza cu Răzvan și Dani. Ceaiuri pentru stimularea digestiei

Neatza cu Răzvan și Dani. Ceaiuri pentru stimularea digestiei

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dr. Carmen Nonn, medic cu competențe în apifitoterapie, a venit să vorbească despre cum putem stimula digestia cu ajutorul ceaiului.

Marti, 10.12.2019, 08:44
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel cu numărul 9. ”Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară”, a spus Chef Dumitrescu.

Marti, 10.12.2019, 08:38
Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la cuțite”: Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva

Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la cuțite”: Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva

Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la Cuțite”. ”Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva”, a spus concurenta eliminată.

Luni, 09.12.2019, 23:41
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel. ”Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară”, a spus Chef Dumitrescu.

Luni, 09.12.2019, 23:02
Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite"

Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite"

Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite". "Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva", a spus concurenta eliminată.

Luni, 09.12.2019, 21:19
x