Antena Căutare

Articole despre mancare

Ce meniu de sărbători vor avea Liviu Dragnea și ceilalți deținuți VIP în penitenciar?

Ce meniu de sărbători vor avea Liviu Dragnea și ceilalți deținuți VIP în penitenciar?

Sărbătorile de iarnă din acest an vor fi petrecute de multe nume sonore din politica româneascăîn spatele gratiilor. Ce va primi la masa de Crăciun Liviu Dragnea?

Marti, 24.12.2019, 17:06
Cele mai căutate produse de la târgurile de Crăciun. Adevărata bătălie se dă pe telemea cu busuioc și pe cârnații de bivoliță

Cele mai căutate produse de la târgurile de Crăciun. Adevărata bătălie se dă pe telemea cu busuioc și pe cârnații de bivoliță

Dacă nu aţi vizitat târgurile de Crăciun din ţară, grăbiţi-vă! Mai aveţi doar câteva zile la dispoziţie. Pe lângă decoraţiunile unicat, găsiţi şi produse tradiţionale, făcute ca pe vremea bunicilor. Mult mai sănătoase decât în supermarketuri, spun clienţii. O adevărată bătălie se dă pe telemea cu busuioc, pe cârnaţii de bivoliţă sau pe ciocolată de casă cu aroma de fistic.

Marti, 24.12.2019, 13:55
Fiecare produs are povestea lui la târgul de Crăciun din Oradea

Fiecare produs are povestea lui la târgul de Crăciun din Oradea

Dacă nu aţi vizitat târgurile de Crăciun din ţară, grăbiţi-vă! Mai aveţi doar câteva zile la dispoziţie. Pe lângă decoraţiunile unicat, găsiţi şi produse tradiţionale, făcute ca pe vremea bunicilor. Mult mai sănătoase decât în...

Marti, 24.12.2019, 13:17
Florentin Petre, în vizită la Târgul de Crăciun

Florentin Petre, în vizită la Târgul de Crăciun

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Târgul de Crăciun din Bran, a aflat ce bunatati sunt la târg.

Marti, 24.12.2019, 10:37
Atenție la excesele din perioada sărbătorilor! Alis Grasu, managerulServiciului de Ambulanță: Faceți mișcare

Atenție la excesele din perioada sărbătorilor! Alis Grasu, managerulServiciului de Ambulanță: Faceți mișcare

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Serviciul de Ambulanță București - Ilfov, ne explica cand trebuie sa apelam la 112.

Marti, 24.12.2019, 10:13
Viemi sau un cap de oaie! Top cinci mâncăruri ciudate de Crăciun, din întreaga lume! Trebuie să ai stomacul tare ca să citești! Galerie foto

Viemi sau un cap de oaie! Top cinci mâncăruri ciudate de Crăciun, din întreaga lume! Trebuie să ai stomacul tare ca să citești! Galerie foto

Dacă pentru români, de pe masa de Crăciun nu trebuie să lipsească mâncăruri ca sarmalele, piftia, cârnații sau salata de boeuf, în alte țări, oamenii se bucură de bucate mult mai stranii.

Luni, 23.12.2019, 14:51
Dacă nu aveţi încă pregătită masa de Crăciun, nu e timpul pierdut. La târguri, se găsesc din plin bunătăţi

Dacă nu aveţi încă pregătită masa de Crăciun, nu e timpul pierdut. La târguri, se găsesc din plin bunătăţi

Competiţia preparatelor tradiţionale e în toi la Miercurea-Ciuc. Cârnaţi de casă, lebăr, caltaboş, tobă şi şuncă afumată făcute după diferite reţete îi îmbie pe cumpărători

Luni, 23.12.2019, 13:18
Secrete pentru mesele de sărbători, ca să nu ne simțim rău! Ce trucuri recomandă medicii

Secrete pentru mesele de sărbători, ca să nu ne simțim rău! Ce trucuri recomandă medicii

Mesele copioase de sărbători ne pot trimite chiar la camera de gardă. Pentru a evita acest lucru ori stările de disconfort, doi medici au dezvăluit, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, care sunt secretele.

Luni, 23.12.2019, 11:30
Bună dimineața, Sănătate! Cum și cât mâncăm de sărbători, că să ne fie bine?

Bună dimineața, Sănătate! Cum și cât mâncăm de sărbători, că să ne fie bine?

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne recomandă cum și cât să mâncăm de sărbători.

Luni, 23.12.2019, 09:41
Băcăniile din toată țară, plinde de bunătăți de Crăciun

Băcăniile din toată țară, plinde de bunătăți de Crăciun

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o băcăniedin București, alături de Marius Vodă, ne prezintă bunătățile pe care le pot găsi românii în băcăniile din România.

Luni, 23.12.2019, 09:35
Poiana Braşov duce lipsă de zăpadă

Poiana Braşov duce lipsă de zăpadă

În ţară, staţiunea-vedetă a sezonului încă aşteaptă turişti. Poiana Braşov duce lipsă de zăpadă, iar asta a atras dezamăgirea multor români. Unii chiar şi-au anulat rezervările. Imediat, hotelierii şi-au pus imaginaţia la treabă...

Duminica, 22.12.2019, 19:42
În sezonul rece, la Sfântu Gheorghe, oamenii sunt pregătiţi cu provizii ca pentru război

În sezonul rece, la Sfântu Gheorghe, oamenii sunt pregătiţi cu provizii ca pentru război

Departe de aglomeraţie, descoperim iarna altfel. În sezonul rece, la Sfântu Gheorghe, oamenii sunt pregătiţi cu provizii ca pentru război. Sunt învăţaţi de decenii să aibă cămara plină. Dacă va îngheţa Dunărea şi rămân izolaţi, ei...

Duminica, 22.12.2019, 19:30
Au lăsat uniformă pentru șorț

Au lăsat uniformă pentru șorț

Cel mai preţios dar pe care îl putem oferi persoanelor la nevoie este timpul nostru liber. Îndemnaţi de această idee, 12 jurnalişti şi trei purtători de cuvânt ai unor instituţii publice au ales să îşi dedice timpul pentru pregătirea a...

Duminica, 22.12.2019, 08:53
Punct gastronomic local, un nou concept în România

Punct gastronomic local, un nou concept în România

Orice bucătar şi-ar dori să-şi audă clienţii spunând că au mâncat ca la mama acasă! Însă, dacă sunteţi de părere că nu veţi întâlni gusturile tradiţionale într-un restaurant, ar trebui să ajungeţi într-un punct gastronomic...

Joi, 19.12.2019, 16:38
Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern.

Miercuri, 18.12.2019, 19:12
Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Masă de Crăciun, la un telefon distanță

Meniurile de Crăciun nu mai sunt o noutate pentru cei care n-au niciun chef să-şi piardă ore, dacă nu chiar zile, în bucătărie! Aşa că fac ceea ce face orice om modern. Comandă pe Internet sau prin telefon, la firmele care le pot livra de...

Miercuri, 18.12.2019, 16:40
Cinci pași pentru sărbători fără kilograme în plus! Ce și cum trebuie să mâncăm de Crăciun și Revelion? Sfaturi de aur, direct de la specialist!

Cinci pași pentru sărbători fără kilograme în plus! Ce și cum trebuie să mâncăm de Crăciun și Revelion? Sfaturi de aur, direct de la specialist!

Știți vorba, „zece secunde pe limbă, o viață pe șolduri”? Ei bine, ca să nu plângem un an după mesele de Crăciun și Revelion, echipa Neatza cu Răzvan și Dani s-a dus direct la un specialist. Am primit sfaturi de aur ce ne vor salva silueta în perioada următoare.

Miercuri, 18.12.2019, 10:46
Neatza cu Răzvan și Dani. Cinci pași pentru sărbători fără kilograme în plus

Neatza cu Răzvan și Dani. Cinci pași pentru sărbători fără kilograme în plus

Irina Alionte, fondator centru de transformare corporală, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum trebuie să mâncăm în perioada sărbătorilor.

Miercuri, 18.12.2019, 09:12
Star Matinal. La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem carnea de porc

Star Matinal. La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem carnea de porc

Specialistul prezent la Star Matinal explică la ce trebuie să fim atenți atunci când alegem carnea de porc.

Marti, 17.12.2019, 09:57
Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Gustărici cu pipici, o gustare excelentă pentru masa de Crăciun

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Gustărici cu pipici, o gustare excelentă pentru masa de Crăciun

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține pește, lămaie, paine neagră, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Gustărici cu pipici.

Marti, 17.12.2019, 08:20
Neatza cu Răzvan și Dani. Fiul Claudiei Pavel este vegan: A fost o decizie luată împreună cu medicul

Neatza cu Răzvan și Dani. Fiul Claudiei Pavel este vegan: A fost o decizie luată împreună cu medicul

Fiul Claudiei Pavel este vegan. ”A fost o decizie luată împreună cu medicul”, a dezvăluit artista la Neatza cu Răzvan și Dani.

Luni, 16.12.2019, 11:54
Neatza cu Răzvan și Dani. Băcănia cu produse tradiționale. Bucate secuiești pentru cei din București

Neatza cu Răzvan și Dani. Băcănia cu produse tradiționale. Bucate secuiești pentru cei din București

Nicu Indreica, antreprenor, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre băcănia din București cu produse tradiționale din Harghita și Covasna.

Luni, 16.12.2019, 10:34
Masa de Crăciun, rezervată pe Facebook. Cererile vin inclusiv de la românii plecaţi în străinătate

Masa de Crăciun, rezervată pe Facebook. Cererile vin inclusiv de la românii plecaţi în străinătate

Sunt naturale, au savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor şi sunt doar la un click distanţă. Anul acesta, tot mai mulţi români vor pune pe masa de Crăciun cârnaţi, tobă sau pastramă. de pe Facebook.

Sambata, 14.12.2019, 21:42
Masa de Crăciun, rezervată pe Facebook. Cererile vin inclusiv de la românii plecaţi în străinătate

Masa de Crăciun, rezervată pe Facebook. Cererile vin inclusiv de la românii plecaţi în străinătate

Sunt naturale, au savoarea preparatelor din gospodăria bunicilor şi sunt doar la un click distanţă. Anul acesta, tot mai mulţi români vor pune pe masa de Crăciun cârnaţi, tobă sau pastramă. de pe Facebook. Produsele, care prind culoare şi...

Vineri, 13.12.2019, 19:48
Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! Fasolea, cârnaţii şi costiţele erau pregătite pe trotuar, în ligheane

Mâncăruri de Crăciun, distruse cu clor! Fasolea, cârnaţii şi costiţele erau pregătite pe trotuar, în ligheane

S-a întâmplat la Constanţa, acolo unde inspectorii de la protecţia consumatorului au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate, care erau un pericol uriaş pentru clienţi.

Joi, 12.12.2019, 08:48
Agenția Vip. Francisca, artista cu cel mai mare posterior din România, își testează simțurile. Vedeta gustă din combinaţiile dubioase

Agenția Vip. Francisca, artista cu cel mai mare posterior din România, își testează simțurile. Vedeta gustă din combinaţiile dubioase

"Ce-am în gură" challenge continuă la "Agenţia VIP". Francisca, artista cu cel mai mare posterior din România, gustă din combinaţiile dubioase pregătite de noi. Ghiceşte ingredientele pe care i le-am pregătit sau nu? Provocarea, în câteva...

Miercuri, 11.12.2019, 23:59
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bontea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bontea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bondea.

Marti, 10.12.2019, 23:13
Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.

Marti, 10.12.2019, 21:20
Chefi la cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

Chefi la cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.

Marti, 10.12.2019, 21:01
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bontea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, puși în dificultate. Chef Bontea: Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine!

Chefii sunt puși în dificultate la degustarea preparatelor. ”Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”, a spus Chef Sorin Bontea.

Marti, 10.12.2019, 20:00
Chefi la Cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

Chefi la Cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa circului Bellucci, încântată de preparatele din farfurie: Se vede că au muncit

A sosit momentul jurizării invitaților, la Chefi la Cuțite, iar echipa circului Bellucci degustă din toate preparatele. Iată ce au spus aceștia despre mâncarea din farfurii.

Marti, 10.12.2019, 19:05
Chefi la Cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

Chefi la Cuțite. Emoții și tensiune la cote maxime. Chef Cătălin Scărlătescu muncește cot la cot cu concurenții

Emoții și tensiune la cote maxime în bucătăria Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu mucește cot la cot cu concurenții, după ce și-a folosit ultima amuletă.

Marti, 10.12.2019, 18:52
Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători? Nutriționistul Ruxandra Pleșea ne dă cele mai bune sfaturi

Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători? Nutriționistul Ruxandra Pleșea ne dă cele mai bune sfaturi

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, ne explică cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători.

Marti, 10.12.2019, 11:11
Neatza cu Răzvan și Dani. Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători

Neatza cu Răzvan și Dani. Cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică din București, alături de medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, ne explică cât zahăr este indicat să mâncăm de sărbători.

Marti, 10.12.2019, 09:59
Neatza cu Răzvan și Dani. Ceaiuri pentru stimularea digestiei

Neatza cu Răzvan și Dani. Ceaiuri pentru stimularea digestiei

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dr. Carmen Nonn, medic cu competențe în apifitoterapie, a venit să vorbească despre cum putem stimula digestia cu ajutorul ceaiului.

Marti, 10.12.2019, 08:44
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel cu numărul 9. ”Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară”, a spus Chef Dumitrescu.

Marti, 10.12.2019, 08:38
Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la cuțite”: Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva

Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la cuțite”: Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva

Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la Cuțite”. ”Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva”, a spus concurenta eliminată.

Luni, 09.12.2019, 23:41
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel. ”Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară”, a spus Chef Dumitrescu.

Luni, 09.12.2019, 23:02
Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite"

Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite"

Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția "Chef la Cuțite". "Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva", a spus concurenta eliminată.

Luni, 09.12.2019, 21:19
Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor gătite la proba de duel. ”Are un gust demențial. Parfumat, proaspăt, dulceag, ca o zi de primăvară”, a spus Chef Dumitrescu.

Luni, 09.12.2019, 20:58
Avem dovada clară! Andreea Raicu a fost prinsă în fapt! Nu a putut rezista!

Avem dovada clară! Andreea Raicu a fost prinsă în fapt! Nu a putut rezista!

Silueta de indiviat, talie de viespe, abdomen cu pătrăţele, Andreea Raicu le are pe toate. Dar ştiţi cum reuşeşte să se menţină? Nici prin minte nu vă trece care este alimentul secret care îi consumă şatena pentru a arăta atât de bine....

Luni, 09.12.2019, 14:47
Neatza cu Răzvan și Dani. Cozonacii, vestitorii sărbătorilor de iarnă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cozonacii, vestitorii sărbătorilor de iarnă.

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o cofetărie din București, ne prezintă care sunt preferații românilor în materie de cozonaci.

Luni, 09.12.2019, 11:43
Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să dai mâncare la găini sub formă de inimă: Eu sunt cocoșul, nebuna mea!

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să dai mâncare la găini sub formă de inimă: Eu sunt cocoșul, nebuna mea!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum să dai mâncare la găini sub formă de inimă.

Vineri, 06.12.2019, 08:57
Rapid, simplu şi gustos. Românii preferă să dea un click sau un telefon, decât să gătească acasă

Rapid, simplu şi gustos. Românii preferă să dea un click sau un telefon, decât să gătească acasă

S-au schimbat obiceiurile românilor! O analiză recentă arată că tot mai multe persoane îşi comandă mâncarea, iar acasă gătesc mai rar. În ultimul an, comenzile la mâncarea tradiţională au crescut cu 120%. În topul celor mai căutate...

Joi, 05.12.2019, 19:25
Cum recunoaștem produsele tradiționale

Cum recunoaștem produsele tradiționale

Sărbătorile de iarnă se apropie aşa că oamenii caută bucate gustoase, tradiţionale şi făcute ca acasă. Capcane sunt însă la tot pasul, aşa cum au descoperit reporterii Observator la târgurile de Crăciun şi în pieţe. Acum, inspectorii...

Miercuri, 04.12.2019, 19:31
Produse Bio pe masa de Crăciun

Produse Bio pe masa de Crăciun

Obiceiurile bunicilor devin inspiraţia antreprenorilor! Din ce în ce mai mulţi transformă creşterea animalelor în afaceri de succes şi, pentru că mâncarea bio este din ce în ce mai căutată, produsele scoase la vânzare respectă întocmai...

Miercuri, 04.12.2019, 16:33
Chefi la Cuțite. Emoţiile la proba individuală! Cine a gătit cea mai bună pizza?

Chefi la Cuțite. Emoţiile la proba individuală! Cine a gătit cea mai bună pizza?

Emoții și tensiuni mari la jurizarea preparatelor de la proba individuală. Cei trei chefi au degustat fiecare preparat în parte: Unul a fost neinspirat deloc!

Marti, 03.12.2019, 17:52
6 trucuri pentru a găti cea mai bună friptură de Crăciun

6 trucuri pentru a găti cea mai bună friptură de Crăciun

Din meniul pentru masa de Crăciun nu lipsesc niciodată fripturile suculente, indiferent că sunt preparate la grătar sau la cuptor. Însă pentru a obține gustul acela de neuitat și a prepara o friptură cât mai fragedă, este nevoie să ții cont de câteva lucruri importante.

Marti, 03.12.2019, 14:51
Chefi la Cuțite. Emoţiile la proba individuală! Sorin Bontea, la jurizarea preparatelor: Asta e, cine greșește pleacă acasă!

Chefi la Cuțite. Emoţiile la proba individuală! Sorin Bontea, la jurizarea preparatelor: Asta e, cine greșește pleacă acasă!

Emoții și tensiuni mari la jurizarea preparatelor de la proba individuală. Cei trei chefi au degustat fiecare preparat în parte: Unul a fost neinspirat deloc!

Luni, 02.12.2019, 18:56
Meniu tradițional vs. brunch, de 1 decembrie

Meniu tradițional vs. brunch, de 1 decembrie

După impresionantele defilări ale militarilor, ziua de 1 Decembrie a continuat aşa cum le place românilor mai mult. Cu mese îmbelşugate, îmbrăcaţi în ii şi pe ritmuri de muzică tradiţională. Iar dacă în Constanţa, de exemplu, meniul a...

Luni, 02.12.2019, 07:51

Ultimele știri

x