Stresul şi stilul de viaţă alert, cu mesele luate pe fugă, în timp, provoacă dezechilibre în organism, avertizează medicii. Unul dintre primele semne pe care le dă corpul că nu mai poate face acestui ritm de viaţă nesănătos este disconfortul abdominal. Şi înainte de a fuga la raftul cu medicamente, poate n-ar strica să vă gândiţi la variantele naturale de reechilibrare.
Joi, 14.11.2019, 14:20
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, ne prezintă ce mâncăruri comandă românii online.
Stresul şi stilul de viaţă alert, cu mesele luate pe fugă, în timp, provoacă dezechilibre în organism, avertizează medicii. Unul dintre primele semne pe care le dă corpul că nu mai poate face acestui ritm de viaţă nesănătos este...
Joi, 14.11.2019, 12:17
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, ne prezintă ce mâncăruri comandă românii online.
Are un corp de invidiat şi nici nu s-ar putea altfel, la ce stil de viaţă sănătos a adoptat. Laura Cosoi ne arată care este secretul siluetei trase prin inel.
Miercuri, 13.11.2019, 11:04
Un preparat îi aduce probleme lui chef Dumitrescu la degustarea preparatelor. ”Arată de zici ca am 41 de grade febră”, a spus acesta.
Echipa mov şi echipa verde au parte de emoții mari la proba individuală. Tema acestei confruntării este budinca.
FreeStay, formația condusă de Florin Ristei, jurizează preparatele din această ediție Chefi la Cuțite. ”În toate farfuriile se cunoaște că s-a muncit”, a declarat artistul.
Chef Bontea lovește cu o amuletă și obligă echipele rivale să pregătească ciorbă fără apă! Este panică totală în bucătăria Chefi la cuţite.
Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, alături de food bloggerul Alina Cîtă Tibrea, ne oferă câteva idei în ce privește pachetul sănătos pentru școală.
Marti, 12.11.2019, 09:50
Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, alături de food bloggerul Alina Cîtă Tibrea, ne prezintă pachetul sănătos pentru școală.
Chefii sunt extrem de exigenți la degustarea preparatelor gătite de concurenţi. ”Farfuria este senzație. Gustoasă rău. Oau!”, a fost una dintre reacțiile lui chef Scărlătescu.
A sosit momentul jurizării, la Chefi la Cuțite, iar echipa lui Marius Moga degustă din toate preparatele. Iată ce au spus acestia despre mâncarea din farfurii.
Gina Pistol are un anunț important pentru cele trei echipe de la Chef la cuțite. ”Mi se pare normal să primim voie să punem în farfurii ce am gătit”, a spus Chef Bontea.
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a explicat cum se scrie corect "șaorma".
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a explicat cum se scrie corect "șaorma".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine carne de pui, ceapă, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu smântână".
A câştigat lupta cu kg, dar să nu credeţi că este chiar atât de uşor. Amalia Năstase depune mari eforturi pentru a se menţine. Astfel că, paparazzii au surprins-o în acţiune! Îmbracată în trend cu o rochie colorată, o pereche de...
Luni, 11.11.2019, 08:53
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit delicioasa rețetă tradițională Pui cu smântână, pe care n-ai cum s-o refuzi, mai ales servită cu mămăliguță.
Două angajate ale unui liceu din Bacău sunt cercetate după ce au furat din mâncarea elevilor
Vineri, 08.11.2019, 16:37
Două angajate ale unui liceu din Bacău sunt cercetate după ce au furat din mâncarea elevilor! Infracţiunea a fost descoperită de unul dintre paznicii unităţii de învăţământ căruia i s-au părut suspecte sacoşele voluminoase ale celor...
Vineri, 08.11.2019, 16:08
Toamna ne oferă o bogăţie de recolte, dar şi adevărate medicamente naturale. Unul din aceste alimente-minune, sfecla roşie este recunoscută pentru beneficii: detoxifierea organismului şi combaterea anemiei. Are însă şi câteva...
Miercuri, 06.11.2019, 19:38
„Dar din dar se face Raiul”, spune o vorbă din bătrâni. Şi tot de la ei ştim că dacă ai bani, e bine să dai bani, dacă nu ai bani, e bine să dai o bucată de pâine. Seara trecută, la Braşov, cei care au avut bani au donat pentru ca cei mai puţin norocoşi să aibă o bucată de pâine
Miercuri, 06.11.2019, 15:10
„Dar din dar se face Raiul”, spune o vorbă din bătrâni. Şi tot de la ei ştim că dacă ai bani, e bine să dai bani, dacă nu ai bani, e bine să dai o bucată de pâine. Seara trecută, la Braşov, cei care au avut bani au donat pentru ca cei...
Miercuri, 06.11.2019, 13:32
Mici, cârnaţi şi pastramă, toate servite cu murături alese. S-au format cozi la Târgul Internaţional INDAGRA din Capitală. Sute de oameni au servit prânzul în aer liber şi au ales să guste din cele mai bune preparate tradiţionale....
Duminica, 03.11.2019, 09:41
Mâncare ţărănească servită într-un conac boieresc. A fost oferta care a atras, astăzi, zeci de orăşeni într-un sat din Iaşi. Timp de trei zile, localnicii au scos ce au avut mai bun din cămară, ca să le pregătească oaspeţilor un...
Sambata, 02.11.2019, 19:27
Românii mănâncă mult, prost şi nu ştiu ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă. Consecinţa? Suntem pe locul doi în Europa la obezitate infantilă iar jumătate dintre adulţi sunt supraponderali sau obezi. Mai rău, statul nu face nimic...
Joi, 31.10.2019, 19:26
Mâncarea grecească se află în topul preferinţelor culinare al românilor
11 copii au ajuns la spital după ce au mâncat la restaurantul hotelului în care erau cazaţi, în Poiana Braşov! Elevii, dar şi unul dintre profesori, s-au simţit rău şi au fost internaţi unde au stat o zi sub supraveghere medicală....
Joi, 31.10.2019, 07:36
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant din Bucuresti, ne prezinta un meniu de Halloween.
O nouă luptă culinară începe, în câteva minute, la Antena 1. Chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu îşi ascut cuţitele pentru penultima amuletă din acest sezon. Nici concurenţii nu se lasă mai prejos. Astăzi, aromele braziliene...
Luni, 28.10.2019, 19:43
Doru Ungureanu, profesor de educație fizică, vine în fața chefilor cu preparatul național al Braziliei. În limba română, preparatul este tradus ca fasole cu cârnați.
Marele comediant Doru Octavian Dumitru, alături de trupa de umor a show-ului "AntiTalent", a pus în scenă un sketch căsătoria pe interes. Antitalent este prima emisiune ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă....
Dacă sunteţi pofticioşi, vă avertizăm că imaginile care urmează, vă vor lăsa gura apă. Un festival vânătoresc ce a avut loc la Sovata, a reunit peste 20 de grupe de bucătari care au dat arma pe şorţ şi s-au întrecut în reţete....
Duminica, 27.10.2019, 08:49
O livrare aparent banală a luat o turnură neaşteptată pentru un tânăr curier din Timiş. Adolescentul, care urma să livreze din Timișoara în Dumbrăvița, a vrut să meargă pe o scurtătură, dar s-a rătăcit în zona Pădurea Verde.
Duminica, 27.10.2019, 08:30
Când spui toamnă, spui belşug şi bucate alese! Weekendul acesta, în Tulcea, are loc un târg cu produse tradiţionale care îţi lasă gura apă. Fiind vorba de Delta Dunării, probabil vă gândiţi la preparate din peşte, însă e mai mult decât atâ
Sambata, 26.10.2019, 08:57
Când spui toamnă, spui belşug şi bucate alese! Weekendul acesta, în Tulcea, are loc un târg cu produse tradiţionale care îţi lasă gura apă. Fiind vorba de Delta Dunării, probabil vă gândiţi la preparate din peşte, însă e mai mult...
Sambata, 26.10.2019, 08:43
La doi paşi de Marea Neagră, pieţele îmbie clientii cu peşte de import. Puţini oameni îşi permit să cumpere peşte proaspăt, românesc şi preferă carnea congelată, din import. În acest timp, pescarii se plâng că statul nu le oferă infrastructura necesară să valorifice ceea ce prind.
Vineri, 25.10.2019, 20:51
La doi paşi de Marea Neagră, pieţele îmbie clientii cu peşte de import. Puţini oameni îşi permit să cumpere peşte proaspăt, românesc şi preferă carnea congelată, din import. În acest timp, pescarii se plâng că statul nu le oferă...
Vineri, 25.10.2019, 19:31
Gheorghe Dincă a depus două reclamaţii privind mâncarea primită în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Criminalul din Caracal s-a plâns că mâncarea de cartofi pe care a primit-o pe 14 octombrie a fost acră.
Vineri, 25.10.2019, 16:12
Timp de o săptămână, Ștefan Constantin, Tudor Cristian Gongu, Elena Antohi, Magdalena Stoica și Nsimba Elizabeth Sebastian au făcut tot ce au putut să câștige premiul de la ”Gazda Perfectă”. Iată cine a adunat cele mai multe puncte.
Au ieșit scântei la cina organizată de Ștefan Constantin! Gazda a reușit să își scoată din minți unul dintre invitați, cu alegerile făcute la primul fel.
A început etapa degustări preparatelor pregătite de Ștefan Constantin. Iată parerea concurenților.
a venit rândul celui mai pretențios dintre concurenți să își încerce norocul pentru obținerea titlului de ”Gazda Perfectă”. Oare ce le-a pregătit Ștefan Constantin invitaților săi?
Ștefan Constantin, kinetoterapeut, este gazdă zilei pentru Tudor Cristian Gongu, Elena Antohi, Tudor Cristian Gongu și Nsimba Elizabeth Sebastian.
33 de judeţe sunt lovite de pesta porcină africană, iar producătorii de mezeluri se plâng că trebuie să aducă materie primă din alte ţări. Românii nici măcar nu pot verifica la raft cu ce carne sunt făcute mezelurile, pentru că pe nicio etichetă nu scrie.
Joi, 24.10.2019, 19:51
Ceea ce clasează ţara noastră în topul primelor 10 ţări din Uniunea Europeană când vine vorba de risipa alimentară. Şi asta în timp ce jumătate dintre copiii din mediul rural se duc la culcare flămânzi. Băncile pentru alimente ar fi o soluţie, dar legea nu e de partea lor.
Joi, 24.10.2019, 19:33
Ceea ce clasează ţara noastră în topul primelor 10 ţări din Uniunea Europeană când vine vorba de risipa alimentară. Şi asta în timp ce jumătate dintre copiii din mediul rural se duc la culcare flămânzi. Băncile pentru alimente ar fi o...
Joi, 24.10.2019, 19:22
33 de judeţe sunt lovite de pesta porcină africană, iar producătorii de mezeluri se plâng că trebuie să aducă materie primă din alte ţări. Românii nici măcar nu pot verifica la raft cu ce carne sunt făcute mezelurile, pentru că pe nicio...
Joi, 24.10.2019, 19:17
Tudor Cristian Gongu s-a arătat nemulțumit atât de aperitiv, cât și de felul principal pregătit de Nsimba Elizabeth Sebastian.