O salata delicioasa, care iti incanta gusturile prin diversitatea ingredientelor si a modului in care sunt combinate. Pentru gurmanzii fara probleme cu silueta este alegerea ideala la cina, insa nu si pentru cei care sunt la dieta!
Marti, 26.07.2011, 00:00Reteta de post a zilei de vineri are ca vedeta morcovul, o leguma care poate fi degustata si de cei pretentiosi sub forma unei salate cu un sos special, pe baza de miere si mustar. Pofta buna!
Vineri, 08.07.2011, 00:00Reteta zilei de duminica aduce in prim-plan pieptul de pui, pregatit insa intr-un mod special: in mustar de Dijon si cu infuzie de tarhon. Pofta buna!
Duminica, 19.06.2011, 00:00Da, poti face maioneza gustoasa si fara sa folosesti ingrediente de origine animala, cum ar fi oul. Incearca si tu sa prepari o maioneza vegetala dupa reteta de mai jos!
Joi, 19.05.2011, 00:00O salata poate insemna doar cateva frunze verzi scaldate intr-un sos delicios si servite ca garnitura, sau poate deveni un fel principal de mancare daca i se adauga branza, nuci sau carne.
Miercuri, 18.05.2011, 00:00Un burger vegetarian fara soia? Nimic mai simplu: se pot folosi ciuperci, exact ca in reteta de astazi. Pofta buna!
Miercuri, 30.03.2011, 00:00Revista Good Food lanseaza o provocare: "Cui ii e frica de sufleuri? Urmeaza acesti patru pasi simpli si vei obtine rezultatul perfect de fiecare data!". Incearca reteta de mai jos si bucura-te de un rezultat gustos!
Vineri, 25.02.2011, 00:00Marian, bucatar-sef la restaurantul Signature, din Constanta, a pregatit la Euforia TV un preparat pe baza de somon si sos de mustar.
Luni, 24.01.2011, 00:00Vladutz gateste: "Piept de pasare in sos de mustar frantuzesc' Ingrediente: 400 gr piept de pui sau curcan, 200 gr smantana grasa dulce 4 lingurite mustar frantuzesc SMAK (cu boabe intregi de mustar) 2 lingurite tarhon uscat maruntit si 2...
Joi, 25.11.2010, 08:11Mustarul poate fi ingredientul care da savoare si rafinament un retete, altminteri banale, precum friptura de porc.
Joi, 11.11.2010, 00:00Tocana belgiana este un preparat simplu si savuros, care nu difera foarte mult de tocana clasica, romaneasca. Secretul este un ingredient la indemana tuturor: berea neagra.
Duminica, 31.10.2010, 00:00Incearca o reteta simpla, dar consistenta, ce poate fi atat o gustare pentru o dupa-masa in familie, dar si o garnitura la un alt fel de mancare, sau parte dintr-un platou mai mare, in cazul in care ai musafiri.
Miercuri, 06.10.2010, 00:00Toamna, camarile sunt umplute cu diverse conserve, intre care muraturi din legume si fructe, pe toate gusturile. Merita efortul, pentru ca, daca stii ce-ai pus in borcan, stii... ce mananci!
Luni, 20.09.2010, 00:00Stiai ca mirodeniile joaca si un rol foarte important in mentinerea sanatatii organismului, avand un continut bogat de vitamine si proteine? In Extremul Orient nu exista medicamente naturiste care sa nu aiba in compozitie si condimente.
Sambata, 21.08.2010, 00:00Preparare: prima oara se pun cartofii la fiert, dupa ce au fost taiati in cubulete. Fileul de somon se asezoneaza cu sare si cu piper si se pune pe gratarul incins, 3-4 minute pe fiecare parte. Separat se face sosul: intr-un bol se amesteca 50 de...
Joi, 12.08.2010, 16:16Ingrediente: file de salau, lamaie, mustar, boia dulce, coaja de portocala, usturoi oparit, cartofi, pesmet, patrunjel, sare si piper. Se marineaza salaul in lamaie, sare si piper. Apoi se face sosul de mustar din restul ingredientelor, in afara de...
Sambata, 10.07.2010, 12:15Incearca o salata consistenta si aromata, cu dressing aromat de mustar boabe:
Miercuri, 02.06.2010, 00:00Vladut a pregatit o salata mai speciala, denumita "salata noua" pentru ca este facuta din cartofi noi.
Miercuri, 12.05.2010, 00:00