În ediția din 26 octombrie 2021, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand, bucătarul îndrăgit al emisiunii, a preparat un întreg meniu delicios ce conține o tartă cu praz, musaca de legume și salată de sfeclă.
În ediția din 26 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o tartă cu brănză și praz, o musaca fără carne și o salată de sfeclă cu albuș de ou.
În ediția din 24 octombrie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand și Cătășlin Rizea au preparat mai multe rețete cu specific italian.
În ediția din 6 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul emisiunii, a preparat un veloute cu mămăligă și ouă. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: porumb fiert, ceapă, castane, ardei,...
În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă interesantă de pește afumat la rece și marinat în suc de citrice, cu piure din legume de toamnă.
În ediția din 5 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat peste afumat cu piure, găluște cu prune. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: ghimbir, cartof dulce, castravete,...
În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul îndrăgitului matinal, chef Nicolai Tand, a pregătit o rețetă de paste folosind linguini cu zucchini și parmezan, perfectă pentru masa de prânz sau cină.
În ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de paste folosint linguini cu zucchini și parmezan.
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de risotto cu pui și mazăre.
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de rissoto cu parmezan și carne de pasăre.
În ediția din 8 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit pâine pentru hot dog, care conține cartofi, morcov, ceapă, ardei, orez, roșii. Iată care sunt etapele rețetei celebrului chef pentru un preparat...
În ediția din 8 septembrie, de la Super Neatza, echipa matinalilor de la Antena 1, formată din Răzvan Simion, chef Nicolai Tand și Ramona Olaru au intrat în jocul de hochei cu mingi de tenis. Iată cum s-a desfășurat întrecerea inedită, dar...
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, pe bază de ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde, castraveți murați, maioneză, lipii, iaurt, avocado, gulie, ardei verde, carne de rată, ardei roșu, aripioare de pui, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, care conține ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde,...
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry, care conține ca ingrediente biban file, creveti proaspeti, rosii, busuioc, legme, calamar, sare, piper, curry, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 29 august 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate cu ocazia zilei de naştere a lui Florin Ristei.
În ediția din 22 august 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mușchide porc, ceapă, usturoi, dar și alte ingrediente, denumit "Mușchi de porc la tigaie".
Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Reţetele lor din ediţia de pe 1 august: "Pui cu sos de usturoi şi smântână", "Piersici caramelizate cu iaurt" şi "Tagliatelle de casă"
S-a văzut, încă o dată, cât de tare iubește Chef Nicolai Tand locurile lui natale. Acesta a dezvăluit, în cadrul interviului "Vara cu 100 de idei", campania Antenei 1, că nimic nu se compară cu Maramureșul. Iar vara, "acesta e de vis".
Miercuri, 28.07.2021, 15:47În ediția din 21 iulie 2021, de la Super Neatza, Miss Tourism Europe Ioana Dorohoi a participat la provocarea "Messi vs Ronaldo".
Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Reţetele lor de astăzi au fost "Hotdog" şi "Somon marinat"
Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Super Neatza de Weekend, ne prezintă un antrenament functional.
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Chef Nicolai Tand a pregătit, ca de obicei, nu una ci două rețete în cadrul îndrăgitului matinal, o rețetă de paella de pui cu legume și rețetă de tartă cu caise, ambele delicioase.
Chef Nicolai Tand a pregătit o paella de pui, dar și o tartă de caise.
Chef Nicolai Tand,a gătit la Neatza cu Răzvan și Dani, tartă cu ceapă caramelizată, lasagna delicioasă și banane caramelizate, un meniu complet pentru întreaga zi.
Chef Nicolai Tand a pregătit tartă cu ceapă caramelizată, lasagna, dar și omletă cu ciuperci.
De Ziua Internațională a Copiilor, Nicolai Tand face Brownie cu aromă de portocale, cel mai tare desert pentru cei mici, dar și pentru cei mari.
De Ziua Internațională a Copiilor, Nicolai Tand face Brownie, cel mai tare desert pentru cei mici, dar și pentru cei mari.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase: Pui cu paste, risotto cu piept de rață și banane caramelizate.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase.
Chef Nicolai Tand ne-a obișni=uit cu preparatele sale interesante, inspirate din zonele vizitate, sau chiar din zona de baștină, iar azi a preparat o delicioasă și spectaculoasă rețetă de pită umplută cu carne, piure de cartofi și salată de varză.
Echipa de la Neatza, Răzvan Simion, Cătălin Oprișan, Nicolai Tand, Ramona Olaru, Dani Oțil și Bianca Nuțu sărbătoresc Paștele împreună.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține parizer, roșii, morcovi, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Parizer pane”.
Speak la cuțite aduce iar fanii Chefi la cuțite în culisele emisiunii culinare preferate, în episodul 16. De această dată, atenția a fost asupra chefului Nicolai Tand, invitatul special din ediția de azi.
În a 16-a ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei chefi s-au duelat în bucătărie pentru amuletă care-i permite unui chef să oblige pe membrii celorlalte echipe să gătească cu o mână.
Chef Nicolai Tand a venit la Chefi la Cuțite și i-a aratat lui Speak cum e horinca de Maramureș. Vezi momente amuzante surprinse în culisele show-ului culinar în episodul 16 al emisiunii Speak la Cuțite.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține creveți, vanata dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vânată umplută cu creveți”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, roșii, lime, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ceviche”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Colțunași cu carne de pui”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete delicioase: Salată de linte cu somon și ou poșat și Risotto de arpacaș cu creveți.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin pesto, orez, creveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Salată de linte” și ”risotto de arpacaș”.
Ruby, Florin Ristei, Ramona Olaru, Cuza, Nicolai Tand, Ilona Brezoianu și Diana Munteanu au jucat provocarea "Catapulta".
Florin Riște, Nicolai Tând, Nicoleta Nuca și Ramona Olaru s-au duelat cu campionii României la tir cu arcul.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vinete, ciuperci, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Clătite sărate și gratinate”.
Cu multe verdețuri de primăvară și multe alte ingrediente, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza de weekend o delicioasă supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține salată, pătrunjel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de primăvară”.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci trei rețete culinare, dar cea mai delicioasă a fost rețeta de desert, o minunată rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține zahăr, lapte, smântănă lichidă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Panna Cotta”.