În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, care conține ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde,...
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry, care conține ca ingrediente biban file, creveti proaspeti, rosii, busuioc, legme, calamar, sare, piper, curry, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 29 august 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate cu ocazia zilei de naştere a lui Florin Ristei.
În ediția din 22 august 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mușchide porc, ceapă, usturoi, dar și alte ingrediente, denumit "Mușchi de porc la tigaie".
Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Reţetele lor din ediţia de pe 1 august: "Pui cu sos de usturoi şi smântână", "Piersici caramelizate cu iaurt" şi "Tagliatelle de casă"
S-a văzut, încă o dată, cât de tare iubește Chef Nicolai Tand locurile lui natale. Acesta a dezvăluit, în cadrul interviului "Vara cu 100 de idei", campania Antenei 1, că nimic nu se compară cu Maramureșul. Iar vara, "acesta e de vis".
Miercuri, 28.07.2021, 15:47
În ediția din 21 iulie 2021, de la Super Neatza, Miss Tourism Europe Ioana Dorohoi a participat la provocarea "Messi vs Ronaldo".
Nicolai Tand și Cătălin Rizea fac echipă la Neatza de Weekend. Reţetele lor de astăzi au fost "Hotdog" şi "Somon marinat"
Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Super Neatza de Weekend, ne prezintă un antrenament functional.
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Chef Răzvan Simion a pregătit un preparat care conține roșii, cașcaval, cârnați, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Shakshuka”.
Chef Nicolai Tand a pregătit, ca de obicei, nu una ci două rețete în cadrul îndrăgitului matinal, o rețetă de paella de pui cu legume și rețetă de tartă cu caise, ambele delicioase.
Chef Nicolai Tand a pregătit o paella de pui, dar și o tartă de caise.
Chef Nicolai Tand,a gătit la Neatza cu Răzvan și Dani, tartă cu ceapă caramelizată, lasagna delicioasă și banane caramelizate, un meniu complet pentru întreaga zi.
Chef Nicolai Tand a pregătit tartă cu ceapă caramelizată, lasagna, dar și omletă cu ciuperci.
De Ziua Internațională a Copiilor, Nicolai Tand face Brownie cu aromă de portocale, cel mai tare desert pentru cei mici, dar și pentru cei mari.
De Ziua Internațională a Copiilor, Nicolai Tand face Brownie, cel mai tare desert pentru cei mici, dar și pentru cei mari.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase: Pui cu paste, risotto cu piept de rață și banane caramelizate.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase.
Chef Nicolai Tand ne-a obișni=uit cu preparatele sale interesante, inspirate din zonele vizitate, sau chiar din zona de baștină, iar azi a preparat o delicioasă și spectaculoasă rețetă de pită umplută cu carne, piure de cartofi și salată de varză.
Echipa de la Neatza, Răzvan Simion, Cătălin Oprișan, Nicolai Tand, Ramona Olaru, Dani Oțil și Bianca Nuțu sărbătoresc Paștele împreună.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține parizer, roșii, morcovi, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Parizer pane”.
Speak la cuțite aduce iar fanii Chefi la cuțite în culisele emisiunii culinare preferate, în episodul 16. De această dată, atenția a fost asupra chefului Nicolai Tand, invitatul special din ediția de azi.
În a 16-a ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei chefi s-au duelat în bucătărie pentru amuletă care-i permite unui chef să oblige pe membrii celorlalte echipe să gătească cu o mână.
Chef Nicolai Tand a venit la Chefi la Cuțite și i-a aratat lui Speak cum e horinca de Maramureș. Vezi momente amuzante surprinse în culisele show-ului culinar în episodul 16 al emisiunii Speak la Cuțite.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține creveți, vanata dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Vânată umplută cu creveți”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, roșii, lime, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ceviche”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Colțunași cu carne de pui”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete delicioase: Salată de linte cu somon și ou poșat și Risotto de arpacaș cu creveți.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin pesto, orez, creveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Salată de linte” și ”risotto de arpacaș”.
Ruby, Florin Ristei, Ramona Olaru, Cuza, Nicolai Tand, Ilona Brezoianu și Diana Munteanu au jucat provocarea "Catapulta".
Florin Riște, Nicolai Tând, Nicoleta Nuca și Ramona Olaru s-au duelat cu campionii României la tir cu arcul.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vinete, ciuperci, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Clătite sărate și gratinate”.
Cu multe verdețuri de primăvară și multe alte ingrediente, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza de weekend o delicioasă supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține salată, pătrunjel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de primăvară”.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci trei rețete culinare, dar cea mai delicioasă a fost rețeta de desert, o minunată rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține zahăr, lapte, smântănă lichidă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Panna Cotta”.
Pentru a sărbători cum se cuvine Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta Mousse de ciocolată cu caramel sărat și frișcă.
Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, Nea Marin s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.
Larisa Barbu și Nicolai Tand primesc afinată pe Insula Pescarilor în timp ce curăță rapane și pește.
Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Din dorința de a face o petrecere cât mai reușită, Liviu Vârciu încearcă să treacă peste oricine, numai să obțină ceea ce vrea pentru o surpriză ca la carte.
În ediția 25 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Liviu Vârciu, Nicolai Tand si Larisa Barbu au promovat Circo Bellucci pe un vapor.
În ediția 25 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, nea Marin a avut partea de o petrecere surpriza de zile mari.
În ediția 25 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Liviu Vârciu a pus la cale o surpriză pentru nea Marin. A vorbit cu circarii să i-a locul vedetelor la muncă.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de pui în stil jamaican, cu o combinație interesantă de ingrediente.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, varza, pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Jamaican Jerk Chicken”.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vin roșu, ouă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ouă în vin roșu”.
Celebrul chef Nicolai Tand se mândrește cu o familie superbă. Soția lui, Monica Tand este și ea cunoscută în spațiul public, fiind blogger de fashion.
Vineri, 12.02.2021, 17:18
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține morcovi, usturoi,lamâie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată asiatică”.
Chef Nicolai Tand, așa cum ne-a obișnuit, prepară în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una ci două sau chiar trei rețete delicioase, folosind la ele și ingredientele rămase de la alte preparate, așa cum este cazul și acestei rețete de chiftele din pește cu sos de maioneză.