În ediția din 18 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit o rețetă de aripioare cu piure de păstârnac și gutui coapte pe care a denumit-o ”Aripioare rebele”. Este o rețetă de toamnă,cu multe ingrediente delicioase.
Joi, 18.11.2021, 16:50Una dintre rețetele prezentate în ediția 19 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, care i-a impresionat pe cei trei chefi, a fost rețeta de scoici Saint Jacques cu sos de citrice și piure de păstârnac, gătită de Florin Revesz.
Luni, 12.04.2021, 10:18Când gătești în mod regional, ca la mama acasă, rețeta nu are cum să fie altfel decât extrem de gustoasă, așa cum a fost și această rețetă de tocăniță moldovenească de porc cu piure de păstârnac, din primul battle de la ”Chefi la cuțite” sezonul 8.
Marti, 10.11.2020, 16:44O altă rețetă de tocăniță gătită ca la mama acasă în prima ediție de confruntăi individuale a sezonului 8 ”Chefi la cuțite” a fost această rețetă de tocăniță de porc ușor picantă cu piure de păstârnac.
Marti, 10.11.2020, 15:29Pieptul de pui este un ingredient, aparent banal, dar gătit în diverse moduri se poate transforma într-un delicios preparat, după cum puteți vedea și în rețeta: ”Rulouri din piept de pui cu piure de păstârnac”.
Vineri, 18.09.2020, 12:06Chef Munti , bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine pastarnac, carne de porc, dar și alte dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ruladă de porc cu piure de păstârnac".
Sambata, 21.12.2019, 10:13Mușchiuleț de berbecuț în crustă, cu piure de păstârnac, o rețetă delicioasă, preparată în emisiunea culinară Chefi la cuțite.
Miercuri, 16.10.2019, 09:58Pieptul de rață gătit corect este delicios, iar dacă este combinat cu diverse piureuri gustoase, va fi și mai apreciat. Rețeta Piept de rață cu piure de conopidă și sparanghel este una din acele combinații.
Luni, 14.10.2019, 21:43Mușchiuleț de porc în crustă de fistic cu sos de rodii și piure de păstârnac, un preparat complex demn de mese festive, pentru a cuceri orice invitat!
Luni, 23.09.2019, 22:31Gustul mușchiulețului de miel, fraged și delicat, s-a combinat perfect cu piureul de păstârnac și reducția de vin roșu, din acest complex preparat.
Marti, 17.09.2019, 22:00Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de Friptură de pui cu trei feluri de piure pe care a denumit-o "Puișor cu trei dorințe".
Marti, 26.03.2019, 08:26Pentru iubitorii fripturii din carne de miel, o delicioasă rețetă:Cotlete de miel cu piure de păstârnac, bună de inclus în meniul unei mese luată în familie.
Marti, 27.11.2018, 21:09Un preparat complex, cu o multitudine de ingrediente combinate într-un mod spectaculos: „Ton în mantie de chives și lămâie cu piureuri de legume, în coșulețe de parmezan”!
Luni, 07.05.2018, 22:45Pentru iubitorii preparatelor cu carne de rață, o rețetă delicioasă: Piept de rață cu piure de păstârnac și sos de vișine!
Luni, 23.04.2018, 21:17O combinație de ingrediente cu gusturi diferite. Ingrediente 700 gr piept de curcan 200 gr brânză de capră 500 gr păstârnac 200 g unt 250 gr smântână de gătit...
Luni, 16.10.2017, 19:08Ingrediente 4 bucăţi biban de mare,a câte 28 cm fiecare 1 kg păstârnac 4 cartofi( 300 gr în total) 1 căpăţână usturoi 500 gr smântână de gătit 2 mango mari, coapte 200 gr...
Marti, 19.09.2017, 17:49Ingrediente 4 buc. piept de rață 800 g cavolo nero 4 buc ceapă shallots 400 ml vin roșu 200 g zahăr brun 1 l stock de vițel 300-600 g păstârnac 250 g mure sare piper usturoi 200-300 g...
Luni, 27.02.2017, 16:46