Antena Căutare

Articole despre reteta

Ce mai gătim bun! "Pastel de brânzeturi" este reţeta ce te va cuceri imediat prin savoare!

Ce mai gătim bun! "Pastel de brânzeturi" este reţeta ce te va cuceri imediat prin savoare!

Chef Mihai Zamfira a gătit la "Prietenii de la 11" un deliciu de zile mari, perfect mai ales pentru clipele când vrei să îţi răsfeţi papilele gustative!

Miercuri, 06.12.2017, 13:26
Ralu ne pregătește „Plăcintă cu urdă”

Ralu ne pregătește „Plăcintă cu urdă”

Ingrediente: Pentru aluat: 350 g făină, 1 pachet unt, 100 ml apă calduţa, 2 linguri oţet, 1 praf sare. Pentru umplutură: 300 g urdă, 1 legatur, mărar, 3 linguri smântână.

Miercuri, 06.12.2017, 11:57
Orez magic cu peşte, o reţetă spectaculoasă pe care trebuie neapărat s-o încerci!

Orez magic cu peşte, o reţetă spectaculoasă pe care trebuie neapărat s-o încerci!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răvan şi Dani", a început ziua cu o reţetă delicioasă şi aspectuoasă, cu care sigur vei face senzaţie!

Miercuri, 06.12.2017, 08:55
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte orez magic

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte orez magic

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine orez, cocos, peste spada, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Orez magic".

Miercuri, 06.12.2017, 08:29
Cea mai bună rețetă de pateuri cu ciuperci din lume! Cu doar câteva ingrediente face o adevărată minune culinară

Cea mai bună rețetă de pateuri cu ciuperci din lume! Cu doar câteva ingrediente face o adevărată minune culinară

Pateurile cu ciuperci sunt delicioase și se fac extrem de rapid! Cu doar câteva ingrediente poți face adevărate minunății culinare!

Marti, 05.12.2017, 11:31
Ralu ne pregătește „Pateuri cu ciuperci”

Ralu ne pregătește „Pateuri cu ciuperci”

Ingredientele necesare sunt: sare, piper și boia după gust, 3 căței de usturoi, 1 ardei, 2 cepe, 100 g cașcaval, 500 g ciuperci, 1 aluat de foietaj.

Marti, 05.12.2017, 09:59
Să gătim un "Escalop bavarez" delicios pentru orice pofticios! Se face simplu și rapid, iar carnea are un gust senzațional!

Să gătim un "Escalop bavarez" delicios pentru orice pofticios! Se face simplu și rapid, iar carnea are un gust senzațional!

Vlăduţ, bucătarul super talentat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit o rețetă delicioasă cu care poți face oricând spectacol!

Marti, 05.12.2017, 09:27
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Escalop bavarez"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Escalop bavarez"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, prune uscate, cidru, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”"Escalop bavarez".

Marti, 05.12.2017, 08:22
Farfuriile câștigătoare ale sezonului patru „Chefi la cuțite”! Cum arată preparatele din marea finală

Farfuriile câștigătoare ale sezonului patru „Chefi la cuțite”! Cum arată preparatele din marea finală

Serile de luni și marți au fost decisive și au restabilit ordinea la bancurile de lucru ,,Chefi la cuțite”. Dacă semifinala de luni i-a provocat pe bucătari la trei probe succesive, finala a fost un test la foc continuu pentru cei trei calificați.

Luni, 04.12.2017, 15:27
Cea mai bună prăjitură din lume e de post! Cum pregătim o super porție de negrese cu ovăz și cafea!

Cea mai bună prăjitură din lume e de post! Cum pregătim o super porție de negrese cu ovăz și cafea!

Chiar dacă este perioada postului și ne cam ferim de bunătăți până la Crăciun, asta nu înseamnă că nu ne putem delecta papilele gustative un desert de zile mari: negrese de post cu ovăz și cafea!

Luni, 04.12.2017, 10:05
Ralu ne pregătește „Muffins de post cu ovăz și cafea”

Ralu ne pregătește „Muffins de post cu ovăz și cafea”

Ingredientele necesare sunt: Pentru topping: 30 g unt de cocos, 50 g fulgi de ovăz, 70 g făină, 60 g zahăr sau îndulcitor Sly. Pentru muffins: 300 g făină, 1 plic praf de copt, 1 linguriță praf scorțișoară, 30g zahăr sau îndulcitor Sly,...

Luni, 04.12.2017, 09:58
"Poveste Orientală", o rețetă ce aduce imediat magia în farfurie! Ai nevoie de câteva ingrediente și minunăția e gata!

"Poveste Orientală", o rețetă ce aduce imediat magia în farfurie! Ai nevoie de câteva ingrediente și minunăția e gata!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit o rețetă delicioasă, pe care o poți face chiar la tine acasă!

Luni, 04.12.2017, 08:38
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte un preparat de poveste - "Poveste Orientală"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte un preparat de poveste - "Poveste Orientală"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pulpă de vită, ardei roșu, morcov, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”"Poveste Orientală".

Luni, 04.12.2017, 08:30
Regis Stone te învață cum să pregătești cea mai gustoasă rețetă de paste carbonara! Cină savuroasă pregătită în doar 15 minute!

Regis Stone te învață cum să pregătești cea mai gustoasă rețetă de paste carbonara! Cină savuroasă pregătită în doar 15 minute!

Dacă vrei să încerci o rețetă simplă și rapidă de paste carbonara, atunci nimic mai simplu! Noi te învățăm cum să pregătești o cină savuroasă în doar 15 minute!

Joi, 30.11.2017, 15:13
"Sandwich-ul lu' Andrei", o rețetă delicioasă pentru toți pofticioșii! Cum pregătești cea mai tare gustare a momentului!

"Sandwich-ul lu' Andrei", o rețetă delicioasă pentru toți pofticioșii! Cum pregătești cea mai tare gustare a momentului!

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”  a pregătit o rețetă specială cu ocazia zilei de Sfântul Andrei!

Joi, 30.11.2017, 10:21
"Sandwich-ul lu' Andrei", o rețetă delicioasă pentru toți pofticioșii

"Sandwich-ul lu' Andrei", o rețetă delicioasă pentru toți pofticioșii

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine morcov, mere,maioneză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sandwich-ul lu' Andrei”.

Joi, 30.11.2017, 08:40
A vrut să slujească în altar, până când a intrat în bucătărie! Andrei Olteanu este marele campion "Chefi la cuţite"

A vrut să slujească în altar, până când a intrat în bucătărie! Andrei Olteanu este marele campion "Chefi la cuţite"

Voia să se facă preot, însă a ajuns în elita bucătarilor din România. Marele câştigător al celui de-al patrulea sezon Chefi la Cuţite este Andrei.

Miercuri, 29.11.2017, 21:43
A vrut să slujească în altar, până când a intrat în bucătărie! Andrei Olteanu este marele campion "Chefi la cuţite"

A vrut să slujească în altar, până când a intrat în bucătărie! Andrei Olteanu este marele campion "Chefi la cuţite"

Voia să se facă preot, însă a ajuns în elita bucătarilor din România. Marele câştigător al celui de-al patrulea sezon Chefi la Cuţite este Andrei. Îl cheamă Olteanu, dar este moldovean. Şi a învăţat să gătească mâncare...

Miercuri, 29.11.2017, 19:36
Cele mai spectaculoase preparate din porc: „ Carnea trebuie ținută la marinat cu 24 de ore înainte”

Cele mai spectaculoase preparate din porc: „ Carnea trebuie ținută la marinat cu 24 de ore înainte”

Cele mai delicioase și spectaculoase preparate din porc, în platoul matinalilor. Pentru că sărbătorile ne bat la ușă, învață de la matinali cele mai gustoase rețete.

Miercuri, 29.11.2017, 12:20
Ralu ne pregătește „Brioșe cu mălai și șuncă”

Ralu ne pregătește „Brioșe cu mălai și șuncă”

Ingredientele necesare sunt: 100 g făină, 60 g mălai, 6 g praf de copt, 60 g branză emmentaler rasă, 1 ceapă mică, 60 g suncă slabă, 2 linguri ulei, 1 ou, 150 ml lapte, 100 g smântână, sare, piper, 6-7 frunze mari busuioc. Opțional:...

Miercuri, 29.11.2017, 10:30
Vlăduţ găteşte o rețetă absolut delicioasă, "The King"

Vlăduţ găteşte o rețetă absolut delicioasă, "The King"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine gnocchi, parmezan, smântână dulce, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”The King”.

Marti, 28.11.2017, 08:54
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine thailandeză "Aripioare Thai"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine thailandeză "Aripioare Thai"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, lapte de cocos, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Aripioare Thai”.

Luni, 27.11.2017, 09:40
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine thailandeză "Aripioare Thai"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine thailandeză "Aripioare Thai"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, lapte de cocos, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Aripioare Thai”.

Luni, 27.11.2017, 09:05
Rețeta copilăriei ce te cucerește instant! Cum se face prăjitura din mălai cu lapte, un răsfăț de zile mari!

Rețeta copilăriei ce te cucerește instant! Cum se face prăjitura din mălai cu lapte, un răsfăț de zile mari!

Cea mai bună prăjitură a copilăriei se face extrem de simplu și rapid! Cu mălai și lapte faci o nebunie de zile mari, cu care te poți răsfața din plin!

Sambata, 25.11.2017, 13:14
Rețeta copilăriei: „Prăjitură din mălai cu lapte”

Rețeta copilăriei: „Prăjitură din mălai cu lapte”

Ingredientele necesare sunt: 100 gr unt, 4-5 buc. ouă, 1000 ml lapte, 1 linguriță sare, 200 gr zahăr, 15 ml esență rom, 250 ml smantână, 1/2 kg branză de vaci, 8 gr zahăr vanilat, 300 gr mălai grișat, 3 linguri de faină de grau.

Sambata, 25.11.2017, 12:21
Chef Habibi a gătit "Mlokhie cu creveţi"

Chef Habibi a gătit "Mlokhie cu creveţi"

Chef Habibi a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă orientală denumită "Mlokhie cu creveţi"

Vineri, 24.11.2017, 11:29
Chef Ralu pregătește „Chec de post cu nuci”

Chef Ralu pregătește „Chec de post cu nuci”

Ingredientele necesare sunt: 500 g făină, 300 g zahăr, 2 linguri praf de copt, 1 linguriță bicarbonat, 1 fiolă esență de rom, 10 linguri ulei floarea soarelui, 1 1/2 cană apă, 1 cană nuci mărunțite, zăhar pudră pentru ornat.

Vineri, 24.11.2017, 10:13
Reţeta lui Vlăduţ: „Vârtejul cu arome”

Reţeta lui Vlăduţ: „Vârtejul cu arome”

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o prăjitură de post numită „Vârtejul cu arome”. Ingredientele de bază sunt merele dulci și dovleacul.

Vineri, 24.11.2017, 08:38
Rețete vechi, secretul pentru masă de Crăciun

Rețete vechi, secretul pentru masă de Crăciun

V-aţi întrebat vreodată care este mâncarea tradiţional românească? În postul Crăciunului, reporterii Observator au mers într-o bucătărie unde au gătit un preparat cu specific bucovinean: păstrăv cu.mămăligă prăjită.

Joi, 23.11.2017, 19:38
Cum se pregătesc fructele de mare. Rețete super gustoase preparate din pește

Cum se pregătesc fructele de mare. Rețete super gustoase preparate din pește

Fructele de mare sunt foarte pretențioase atunci când vine vorba de prepararea lor. În platoul matinalilor, Chef Radu Nedelcu ne învață cum să le pregătim corect.

Joi, 23.11.2017, 12:28
Chef Alin Hossu a gătit  "Biban de mare cu creveţi şi midii în grădină de legume"

Chef Alin Hossu a gătit "Biban de mare cu creveţi şi midii în grădină de legume"

Chef Alin Hossu găteşte la Prietenii de la 11 o reţetă cu fructe de mare denumită "Biban de mare cu creveţi şi midii în grădină de legume"

Joi, 23.11.2017, 12:22
Chef Ralu ne pregătește „Supă cremă de roșii coapte”

Chef Ralu ne pregătește „Supă cremă de roșii coapte”

Ingredientele necesare sunt: 1kg de roşii , 1 ceapă , 1 căpăţână usturoi, 1 lingură ulei, 1 linguriţă sare, 400 ml apă, busuioc, oregano şi ½ linguriţă zahăr, 4-5 felii de ciabatta sau baghetă, 2-3 linguri ulei , 100 g mozzarella,...

Joi, 23.11.2017, 09:46
Reţeta lui Vlăduţ: "Raţă îmbujorată" cu rodii şi fasole bătută

Reţeta lui Vlăduţ: "Raţă îmbujorată" cu rodii şi fasole bătută

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă cu pulpe de raţă, fasole bătută şi rodii denumită - "Raţă îmbujorată"

Joi, 23.11.2017, 09:05
Chef Valentin Costea a gătit "Obrăjori de vită cu sos de vin roşu"

Chef Valentin Costea a gătit "Obrăjori de vită cu sos de vin roşu"

Chef Valentin Costea a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă cu carne de vită denumită - "Obrăjori de vită cu sos de vin roşu"

Miercuri, 22.11.2017, 12:17
Chef Ralu ne pregătește „Tartă rustică cu fructe”

Chef Ralu ne pregătește „Tartă rustică cu fructe”

Ingrediente: 200g făină , 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță praf de copt, 1 lingură zahăr pudră, 80g ulei de cocos, solid , 6-8 linguri apă rece, 300g căpșune proaspete , 1 lingură amidon, 3-4 linguri zahăr, dupa gust, 1/2 linguriță...

Miercuri, 22.11.2017, 09:56
La duel, concurenții trebuie să gătească o rețetă de sufle

La duel, concurenții trebuie să gătească o rețetă de sufle

După prima probă, echipa mov intră la duel cu cea verde! Concurenții trebuie să dea tot ce au mai bun, fiindcă miza este mare: învinsul părăsește competiția!

Marti, 21.11.2017, 21:48
Chef Ralu ne pregătește „Supă cremă de ceapă”

Chef Ralu ne pregătește „Supă cremă de ceapă”

Ingredientele necesare sunt: jumătate de kilogram de ceapă albă, 100 de grame de unt , 300 de mililitri de lapte, 150 de mililitri de smântână dulce, 300 de mililitri de apă și un blender bun. Vă mai ajută câteva boabe de coriandru, un vârf...

Marti, 21.11.2017, 12:25
Răsfăţul zilei! Anca Alungulesei gătește paște de dovlecei cu sos pesto. Și, da, cei care țineți post, vă puteți răsfăța cu asemenea delicatese!

Răsfăţul zilei! Anca Alungulesei gătește paște de dovlecei cu sos pesto. Și, da, cei care țineți post, vă puteți răsfăța cu asemenea delicatese!

Anca Alungulesei este specialist în deserturi raw-vegan și în programe de detoxifiere și terapeutice cu sucuri naturale din legume și fructe. Și, da, cei care țineți post, vă puteți răsfăța cu asemenea delicatese!

Marti, 21.11.2017, 12:24
Răsfăţul zilei! Anca Alungulesei gătește paște de dovlecei cu sos pesto

Răsfăţul zilei! Anca Alungulesei gătește paște de dovlecei cu sos pesto

Anca Alungulesei este specialist în deserturi raw-vegan și în programe de detoxifiere și terapeutice cu sucuri naturale din legume și fructe.

Marti, 21.11.2017, 12:14
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine germană "Tafelspitz"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine germană "Tafelspitz"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cotlet de vițel, sfeclă roșie, muștar, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tafelspitz".

Marti, 21.11.2017, 08:49
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine germană "Tafelspitz"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine germană "Tafelspitz"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cotlet de vițel, sfeclă roșie, muștar, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tafelspitz".

Marti, 21.11.2017, 08:18
Dorința de răzbunare devine tot mai mare la „Chefi la cuțite”! Concurenții își ascut cuțitele și primesc o „porție” de tensiune uriașă!

Dorința de răzbunare devine tot mai mare la „Chefi la cuțite”! Concurenții își ascut cuțitele și primesc o „porție” de tensiune uriașă!

A început o nouă confruntare de zile mari marca „Chefi la cuțite”! Se ascut dorințele de răzbunare și primele semifinale se apropie periculos de repede!

Luni, 20.11.2017, 20:00
Răsfăţul zilei! Mihai Toader gătește supă-cremă de dovleac, reţetă perfectă pentru o zi rece de toamnă târzie

Răsfăţul zilei! Mihai Toader gătește supă-cremă de dovleac, reţetă perfectă pentru o zi rece de toamnă târzie

Mihai Toader, bucătar, a venit la "Prietenii de la 11" să gătească o super rețetă de supă-cremă de dovleac.

Luni, 20.11.2017, 12:05
Răsfăţul zilei! Mihai Toader gătește supă-cremă de dovleac

Răsfăţul zilei! Mihai Toader gătește supă-cremă de dovleac

Mihai Toader, bucătar, a venit la "Prietenii de la 11" să gătească o super rețetă de supă-cremă de dovleac.

Luni, 20.11.2017, 11:55
Ralu ne pregătește „Negresă de post”

Ralu ne pregătește „Negresă de post”

Ingredientele necesa sunt: 280 g făină, 240 ml apă, 250-280 g zahăr, 100 g cacao pudră, 80-100 ml ulei, 1 linguriță de sare, 2 fiole esență de vanilie, 1/2 linguriță bicarbonat/praf de copt, opțional: zahăr pudră pentru decorat.

Luni, 20.11.2017, 09:55
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Pește din poveste"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Pește din poveste"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine somon afumat, file de cod, avocado, nuci, merișoare, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit salata "Pește de poveste".

Luni, 20.11.2017, 08:25
Roxi ne îndulceşte ziua cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Roxi ne îndulceşte ziua cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Roxi ne îndulceşte ziua la Star Matinal cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine. Ingrediente o ceașcă de gris 1 l de lapte 50 g de unt 2 ouă 10 linguri de zahar coaja rasă de la o...

Duminica, 19.11.2017, 14:20
Roxi ne îndulceşte ziua cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Roxi ne îndulceşte ziua cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Roxi ne îndulceşte ziua la Star Matinal cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Duminica, 19.11.2017, 11:27
Adriana Antoni și Elena Merișoreanu se întrec în rețete delicioase. Cine o să câștige?

Adriana Antoni și Elena Merișoreanu se întrec în rețete delicioase. Cine o să câștige?

Cele două vedete se întrec în rețete delicioase. Elena Merișoreanu a gustat din Peștele cu legume la cuptor gătit de Adriana Antoni, dar este sigură pe rețeta ei.

Sambata, 18.11.2017, 18:31
Nicoleta Luciu, la cratiţă! Vedeta a pregătit o reţetă rapidă cu seminţe de chia

Nicoleta Luciu, la cratiţă! Vedeta a pregătit o reţetă rapidă cu seminţe de chia

Nicoleta Luciu ne propune un mic dejun delicios şi simplu de pregătit preparat cu lapte şi seminţe de chia.

Sambata, 18.11.2017, 12:20
x