Antena Căutare

Articole despre reteta

Răsfăţul zilei! Vlăduţ prepară un desert delicios - "10 elfi"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ prepară un desert delicios - "10 elfi"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert denumit "10 elfi".

Joi, 21.12.2017, 08:44
S-a descoperit secretul! Așa se pregătește cea mai bună salată de boeuf din lume! Vecinele te vor invidia!

S-a descoperit secretul! Așa se pregătește cea mai bună salată de boeuf din lume! Vecinele te vor invidia!

Se apropie perioada Crăciunului și tot mai multe gospodine se gândesc deja la minunățiile culinare pe care le vor pune pe masă. Totuși, care este secretul pentru o salată de boeuf perfectă?

Miercuri, 20.12.2017, 12:05
Răsfăţul zilei! Vlăduț a gătit salata festivă „Rudolf", perfectă pentru masa de sărbători

Răsfăţul zilei! Vlăduț a gătit salata festivă „Rudolf", perfectă pentru masa de sărbători

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o salată festivă, specială pentru această perioadă din an.

Miercuri, 20.12.2017, 09:12
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte salata "Rudolf"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte salata "Rudolf"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine varză roșie, ardei gras, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rudolf".

Miercuri, 20.12.2017, 08:57
Astăzi mâncăm franțuzește! Trebuie să încercați „Terină de vânat". Greu de pronunțat, ușor de mâncat

Astăzi mâncăm franțuzește! Trebuie să încercați „Terină de vânat". Greu de pronunțat, ușor de mâncat

Ciprian Zaha gătește, la Prietenii de la 11”, o gustare rece - „Terina de vânat". Perfectă pentru o masă specială în familie. Iată cum se prepară.

Marti, 19.12.2017, 13:13
Reţeta zilei! Ciprian Zaha gătește o gustare rece - "Terina de vânat"

Reţeta zilei! Ciprian Zaha gătește o gustare rece - "Terina de vânat"

Ciprian Zaha gătește, la Prietenii de la 11”, o gustare rece - "Terina de vânat".

Marti, 19.12.2017, 12:42
Ralu ne pregătește „Iahnie de dovlecei”

Ralu ne pregătește „Iahnie de dovlecei”

Ingredientele necesare sunt:10g de piper, 200g de roșii, 100ml de ulei, 10g de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume, 20g de mărar, 20g de pătrunjel, 200g de ceapă, 1kg de dovlecei, 20g de sare.

Marti, 19.12.2017, 10:18
„Jucăriile Moșului” este rețeta pe care sigur vrei s-o ai pe masa de Crăciun! Se face simplu și rapid, iar gustul este spectaculos!

„Jucăriile Moșului” este rețeta pe care sigur vrei s-o ai pe masa de Crăciun! Se face simplu și rapid, iar gustul este spectaculos!

Vlăduţ, bucătarul talentat de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă și ne-a pregătit o super rețetă!

Marti, 19.12.2017, 09:27
Răsfăţul zilei! Jucăriile Moșului - o rețetă delicioasă

Răsfăţul zilei! Jucăriile Moșului - o rețetă delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine tubulete, carne tocată, praz, fenicul, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Jucăriile Moșului".

Marti, 19.12.2017, 08:57
Cum dai imediat jos salata de boeuf! Acesta este exercițiul ce te face să slăbești rapid!

Cum dai imediat jos salata de boeuf! Acesta este exercițiul ce te face să slăbești rapid!

Sărbătorile se apropie și toată lumea abia așteaptă să se înfrupte din bucatele tradiționale. Totuși, cum reușim să dăm jos kilogramele în plus, adunate de Crăciun?

Marti, 19.12.2017, 08:36
Fitness la Neatza! Cât trebuie să lucrezi la sală să dai jos salata de boeuf

Fitness la Neatza! Cât trebuie să lucrezi la sală să dai jos salata de boeuf

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, un antrenament care te scăpa de nesuferitele kilograme în plus.

Marti, 19.12.2017, 08:26
Din secretele bucătăriei „Chefi la cuțite”! Cum gătești cei mai buni cartofi franțuzești din lume, ca la carte!

Din secretele bucătăriei „Chefi la cuțite”! Cum gătești cei mai buni cartofi franțuzești din lume, ca la carte!

Dacă te-ai săturat de rețetele banale și vrei să aduci un plus de savoare pe masa ta, atunci cu siguranță rețeta noastră de cartofi franțuzești e fix mâncarea de care ai nevoie!

Luni, 18.12.2017, 13:30
„Steluțele de Crăciun” sunt rețeta perfectă pentru sărbători! Fie că le dai la prieteni, familie sau colindători, aceste minunății cuceresc imediat!

„Steluțele de Crăciun” sunt rețeta perfectă pentru sărbători! Fie că le dai la prieteni, familie sau colindători, aceste minunății cuceresc imediat!

Steluțele de Crăciun arată incredibil de bine și sunt perfecte pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Fie că le împarți colindătorilor, fie că îți răsfeți familia și prietenii, aceste delicii culinare sunt pe placul tuturor!

Luni, 18.12.2017, 12:44
Reţeta zilei! Julio Cezar Rivera gătește "Tacos de cuitacoche"

Reţeta zilei! Julio Cezar Rivera gătește "Tacos de cuitacoche"

Julio Cezar Rivera gătește, la Prietenii de la 11”, o rețeta delicioasă de tacos.

Luni, 18.12.2017, 12:23
S-a descoperit secretul! Cum se pregătește cea mai bună „Salată de boeuf”! Vei face senzație iarna aceasta!

S-a descoperit secretul! Cum se pregătește cea mai bună „Salată de boeuf”! Vei face senzație iarna aceasta!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza”, a început săptămâna în forță, cu un preparat extrem de căutat mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă!

Luni, 18.12.2017, 11:55
Ralu ne pregătește „Steluțe de Crăciun”

Ralu ne pregătește „Steluțe de Crăciun”

Ingredientele necesare sunt: 1/2 ceasca jeleu sau gem de fructe, 50 g nuci pisate, 1 pachet zahăr vanilat, 100 g zahăr pudră ,1 lingura smântână, 220 g unt, 1 pachet praf de copt, 400 g făină, 4 gălbenuşuri.

Luni, 18.12.2017, 11:12
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Salată de boeuf"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Salată de boeuf"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine morcovi, cartofi, gogoșari, castraveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de boeuf”.

Luni, 18.12.2017, 08:40
Masa de sărbători după reţete din bătrâni

Masa de sărbători după reţete din bătrâni

Tradiţia rămâne tradiţie în toate colţurile ţării înaintea Crăciunului! Numai că, în funcţie de zonă, gospodarii pregătesc altfel carnea de porc. În Harghita şi Mureş, bucatele se conservă cu sare, în apa din fântănă.

Duminica, 17.12.2017, 19:24
Salvatore Pierluca are talent de "Chef la Cuțite"

Salvatore Pierluca are talent de "Chef la Cuțite"

Vineri, 15.12.2017, 21:04
Rețeta zilei, una specială! ”Midii în stil italian” este un deliciu de post

Rețeta zilei, una specială! ”Midii în stil italian” este un deliciu de post

Cătălin Crețeanu gătește la Prietenii de la 11 ”Midii în stil italian”.

Joi, 14.12.2017, 13:20
Rețeta zilei. ”Midii în stil italian”, un deliciu de post

Rețeta zilei. ”Midii în stil italian”, un deliciu de post

Cătălin Crețeanu gătește la Prietenii de la 11 ”Midii în stil italian”.

Joi, 14.12.2017, 12:38
Rețeta zilei! Cum să faci unt de casă în stil tradițional

Rețeta zilei! Cum să faci unt de casă în stil tradițional

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine smântână dulce, sare, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Unt de casă”.

Miercuri, 13.12.2017, 08:49
Reţeta zilei, o delicatesă pe care nu vrei să o ratezi! Lavinia Frăsinescu gătește mousse de ciocolată cu avocado

Reţeta zilei, o delicatesă pe care nu vrei să o ratezi! Lavinia Frăsinescu gătește mousse de ciocolată cu avocado

Lavinia Frăsinescu a gătit, la Prietenii de la 11, un preparat dulce - mousse de ciocolată cu avocado.

Marti, 12.12.2017, 12:49
Reţeta zilei! Lavinia Frăsinescu gătește mousse de ciocolată cu avocado

Reţeta zilei! Lavinia Frăsinescu gătește mousse de ciocolată cu avocado

Lavinia Frăsinescu a gătit, la Prietenii de la 11, un preparat dulce - mousse de ciocolată cu avocado.

Marti, 12.12.2017, 12:32
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o friptură românească

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o friptură românească

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceafă de porc, cârnați afumați, cimbru, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură românească".

Marti, 12.12.2017, 08:38
„Bombițe” delicioase de carne, învelite în „palton” de ceapă și bacon aromat! Se fac imediat și succesul este garantat!

„Bombițe” delicioase de carne, învelite în „palton” de ceapă și bacon aromat! Se fac imediat și succesul este garantat!

Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat spectaculoasă, mai ales atunci când e vorba despre o ocazie specială sau o sărbătoare, atunci bombițele de carne cu bacon și ceapă sunt fix ce ai nevoie ca să impresionezi!

Luni, 11.12.2017, 21:53
Cină delicioasă în doar 15 minute! Cu doar trei ingrediente pregătești o masă sănătoasă și savuroasă!

Cină delicioasă în doar 15 minute! Cu doar trei ingrediente pregătești o masă sănătoasă și savuroasă!

Dacă ești pe fugă și nu ai timp să gătești ceva complicat sau pur și simplu nu îți dorești să stai mult timp în bucătărie, atunci rețeta noastră de pui sau porc cu legume și orez este ideală pentru tine!

Luni, 11.12.2017, 16:53
O reţetă de zile mari  Andrea Di Russo gătește tartar de langustine cu sparanghel și trufe

O reţetă de zile mari Andrea Di Russo gătește tartar de langustine cu sparanghel și trufe

Andrea Di Russo a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă italiană de tartar de langustine cu sparanghel și trufe.

Luni, 11.12.2017, 12:42
Reţeta zilei! Andrea Di Russo gătește tartar de langustine cu sparanghel și trufe

Reţeta zilei! Andrea Di Russo gătește tartar de langustine cu sparanghel și trufe

Andrea Di Russo a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă italiană de tartar de langustine cu sparanghel și trufe.

Luni, 11.12.2017, 12:18
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Pappardelle tunate"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Pappardelle tunate"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ton, fistic, capere, arpagic, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pappardelle tunate".

Luni, 11.12.2017, 08:22
Chef Roxi ne pregătește „Tort raw vegan de ciocolată și portocale”

Chef Roxi ne pregătește „Tort raw vegan de ciocolată și portocale”

Ingredientele necesare sunt: Blat: 200 gr migdale, 50 gr nuca, 250 gr smochine, 5 linguri ulei de cocoș, 3 linguri apă plata. Crema de ciocolată: 250 gr caju, 4 - 5 linguri cacao, 5 linguri sirop agave, ½ lingură pudra de vanilie, ½ cană apă...

Duminica, 10.12.2017, 12:13
Chef Roxi ne pregătește „Prăjitură din pișcoturi cu crema de iaurt și fructe”

Chef Roxi ne pregătește „Prăjitură din pișcoturi cu crema de iaurt și fructe”

Ingredientele necesare sunt: 200 g iaurt gras, 200 ml smântână pentru frișcă, 300 g crema de brânză, 100 g zahăr, 7 g gelatină, 1 pliculeț esență de vanilie Finesse, 24 pișcoturi, 1 compot fructe tropicale. Pentru decor: 150 g crema de...

Sambata, 09.12.2017, 10:22
Cele mai gustoase eclere. O rețetă ușoară și delicioasă

Cele mai gustoase eclere. O rețetă ușoară și delicioasă

Pentru pofticioşi am pregătit o reţetă delicioasă, dar şi foarte uşor de pregătit. De ce ingrediente avem nevoie?

Vineri, 08.12.2017, 19:54
Aripioare condimentate, o rețetă cu care nu dai greș niciodată, indiferent de situație!

Aripioare condimentate, o rețetă cu care nu dai greș niciodată, indiferent de situație!

Vlăduţ, bucătarul nostru talentat de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a ales să pregăteascăo rețetă specială, perfectă pentru weekend!

Vineri, 08.12.2017, 08:27
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte aripioare cu cardamon

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte aripioare cu cardamon

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, rodii, andive,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Orez magic".

Vineri, 08.12.2017, 08:26
O super reţetă de peşte cu mămăligă şi sos de hrean! Se face imediat şi gustul e senzaţional!

O super reţetă de peşte cu mămăligă şi sos de hrean! Se face imediat şi gustul e senzaţional!

Chef Merzad găteşte la "Prietenii de la 11" o super reţetă cu peşte, pe care o poţi pregăti oricând la tine acasă!

Joi, 07.12.2017, 12:18
Cum să îți prepari acasă cel mai bun antibiotic natural

Cum să îți prepari acasă cel mai bun antibiotic natural

Mai ales în perioada rece a anului, organismul este slăbit de aceea este necesar să facem chiar și cel mai mic efort pentru a ne întări sistemul imunitar. Antibioticul natural este soluția perfectă.

Joi, 07.12.2017, 11:22
Ralu ne pregătește „Pâine din înghețată”

Ralu ne pregătește „Pâine din înghețată”

Ingredientele necesare sunt: 550 g înghețată, 220 g făină, 1 plic și 1/2, praf de copt, 1/2 linguriță sare.

Joi, 07.12.2017, 10:14
"Salata Moşului" este reţeta vedetă a sezonului! Nu ai voie să ratezi un asemenea deliciu culinar!

"Salata Moşului" este reţeta vedetă a sezonului! Nu ai voie să ratezi un asemenea deliciu culinar!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", a ales să pregătească o super reţetă denumită "Salata Moşului"!

Joi, 07.12.2017, 09:01
Reţeta lui Vlăduţ: "Salata moşului", cu mere şi castraveţi muraţi

Reţeta lui Vlăduţ: "Salata moşului", cu mere şi castraveţi muraţi

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o salată de sezon cu mare, caşcaval afumat şi castraveţi muraţi!

Joi, 07.12.2017, 08:37
Ce mai gătim bun! "Pastel de brânzeturi" este reţeta ce te va cuceri imediat prin savoare!

Ce mai gătim bun! "Pastel de brânzeturi" este reţeta ce te va cuceri imediat prin savoare!

Chef Mihai Zamfira a gătit la "Prietenii de la 11" un deliciu de zile mari, perfect mai ales pentru clipele când vrei să îţi răsfeţi papilele gustative!

Miercuri, 06.12.2017, 13:26
Ralu ne pregătește „Plăcintă cu urdă”

Ralu ne pregătește „Plăcintă cu urdă”

Ingrediente: Pentru aluat: 350 g făină, 1 pachet unt, 100 ml apă calduţa, 2 linguri oţet, 1 praf sare. Pentru umplutură: 300 g urdă, 1 legatur, mărar, 3 linguri smântână.

Miercuri, 06.12.2017, 11:57
Orez magic cu peşte, o reţetă spectaculoasă pe care trebuie neapărat s-o încerci!

Orez magic cu peşte, o reţetă spectaculoasă pe care trebuie neapărat s-o încerci!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răvan şi Dani", a început ziua cu o reţetă delicioasă şi aspectuoasă, cu care sigur vei face senzaţie!

Miercuri, 06.12.2017, 08:55
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte orez magic

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte orez magic

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine orez, cocos, peste spada, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Orez magic".

Miercuri, 06.12.2017, 08:29
Cea mai bună rețetă de pateuri cu ciuperci din lume! Cu doar câteva ingrediente face o adevărată minune culinară

Cea mai bună rețetă de pateuri cu ciuperci din lume! Cu doar câteva ingrediente face o adevărată minune culinară

Pateurile cu ciuperci sunt delicioase și se fac extrem de rapid! Cu doar câteva ingrediente poți face adevărate minunății culinare!

Marti, 05.12.2017, 11:31
Ralu ne pregătește „Pateuri cu ciuperci”

Ralu ne pregătește „Pateuri cu ciuperci”

Ingredientele necesare sunt: sare, piper și boia după gust, 3 căței de usturoi, 1 ardei, 2 cepe, 100 g cașcaval, 500 g ciuperci, 1 aluat de foietaj.

Marti, 05.12.2017, 09:59
Să gătim un "Escalop bavarez" delicios pentru orice pofticios! Se face simplu și rapid, iar carnea are un gust senzațional!

Să gătim un "Escalop bavarez" delicios pentru orice pofticios! Se face simplu și rapid, iar carnea are un gust senzațional!

Vlăduţ, bucătarul super talentat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit o rețetă delicioasă cu care poți face oricând spectacol!

Marti, 05.12.2017, 09:27
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Escalop bavarez"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Escalop bavarez"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, prune uscate, cidru, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”"Escalop bavarez".

Marti, 05.12.2017, 08:22
Farfuriile câștigătoare ale sezonului patru „Chefi la cuțite”! Cum arată preparatele din marea finală

Farfuriile câștigătoare ale sezonului patru „Chefi la cuțite”! Cum arată preparatele din marea finală

Serile de luni și marți au fost decisive și au restabilit ordinea la bancurile de lucru ,,Chefi la cuțite”. Dacă semifinala de luni i-a provocat pe bucătari la trei probe succesive, finala a fost un test la foc continuu pentru cei trei calificați.

Luni, 04.12.2017, 15:27
Cea mai bună prăjitură din lume e de post! Cum pregătim o super porție de negrese cu ovăz și cafea!

Cea mai bună prăjitură din lume e de post! Cum pregătim o super porție de negrese cu ovăz și cafea!

Chiar dacă este perioada postului și ne cam ferim de bunătăți până la Crăciun, asta nu înseamnă că nu ne putem delecta papilele gustative un desert de zile mari: negrese de post cu ovăz și cafea!

Luni, 04.12.2017, 10:05
x