Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert denumit "10 elfi".
Se apropie perioada Crăciunului și tot mai multe gospodine se gândesc deja la minunățiile culinare pe care le vor pune pe masă. Totuși, care este secretul pentru o salată de boeuf perfectă?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o salată festivă, specială pentru această perioadă din an.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine varză roșie, ardei gras, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rudolf".
Ciprian Zaha gătește, la Prietenii de la 11”, o gustare rece - „Terina de vânat". Perfectă pentru o masă specială în familie. Iată cum se prepară.
Ciprian Zaha gătește, la Prietenii de la 11”, o gustare rece - "Terina de vânat".
Ingredientele necesare sunt:10g de piper, 200g de roșii, 100ml de ulei, 10g de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume, 20g de mărar, 20g de pătrunjel, 200g de ceapă, 1kg de dovlecei, 20g de sare.
Marti, 19.12.2017, 10:18
Vlăduţ, bucătarul talentat de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă și ne-a pregătit o super rețetă!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine tubulete, carne tocată, praz, fenicul, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Jucăriile Moșului".
Sărbătorile se apropie și toată lumea abia așteaptă să se înfrupte din bucatele tradiționale. Totuși, cum reușim să dăm jos kilogramele în plus, adunate de Crăciun?
Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, un antrenament care te scăpa de nesuferitele kilograme în plus.
Dacă te-ai săturat de rețetele banale și vrei să aduci un plus de savoare pe masa ta, atunci cu siguranță rețeta noastră de cartofi franțuzești e fix mâncarea de care ai nevoie!
Steluțele de Crăciun arată incredibil de bine și sunt perfecte pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Fie că le împarți colindătorilor, fie că îți răsfeți familia și prietenii, aceste delicii culinare sunt pe placul tuturor!
Julio Cezar Rivera gătește, la Prietenii de la 11”, o rețeta delicioasă de tacos.
Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza”, a început săptămâna în forță, cu un preparat extrem de căutat mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă!
Ingredientele necesare sunt: 1/2 ceasca jeleu sau gem de fructe, 50 g nuci pisate, 1 pachet zahăr vanilat, 100 g zahăr pudră ,1 lingura smântână, 220 g unt, 1 pachet praf de copt, 400 g făină, 4 gălbenuşuri.
Luni, 18.12.2017, 11:12
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine morcovi, cartofi, gogoșari, castraveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de boeuf”.
Tradiţia rămâne tradiţie în toate colţurile ţării înaintea Crăciunului! Numai că, în funcţie de zonă, gospodarii pregătesc altfel carnea de porc. În Harghita şi Mureş, bucatele se conservă cu sare, în apa din fântănă.
Duminica, 17.12.2017, 19:24
Cătălin Crețeanu gătește la Prietenii de la 11 ”Midii în stil italian”.
Cătălin Crețeanu gătește la Prietenii de la 11 ”Midii în stil italian”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine smântână dulce, sare, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Unt de casă”.
Lavinia Frăsinescu a gătit, la Prietenii de la 11, un preparat dulce - mousse de ciocolată cu avocado.
Lavinia Frăsinescu a gătit, la Prietenii de la 11, un preparat dulce - mousse de ciocolată cu avocado.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceafă de porc, cârnați afumați, cimbru, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură românească".
Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat spectaculoasă, mai ales atunci când e vorba despre o ocazie specială sau o sărbătoare, atunci bombițele de carne cu bacon și ceapă sunt fix ce ai nevoie ca să impresionezi!
Dacă ești pe fugă și nu ai timp să gătești ceva complicat sau pur și simplu nu îți dorești să stai mult timp în bucătărie, atunci rețeta noastră de pui sau porc cu legume și orez este ideală pentru tine!
Andrea Di Russo a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă italiană de tartar de langustine cu sparanghel și trufe.
Andrea Di Russo a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă italiană de tartar de langustine cu sparanghel și trufe.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ton, fistic, capere, arpagic, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pappardelle tunate".
Ingredientele necesare sunt: Blat: 200 gr migdale, 50 gr nuca, 250 gr smochine, 5 linguri ulei de cocoș, 3 linguri apă plata. Crema de ciocolată: 250 gr caju, 4 - 5 linguri cacao, 5 linguri sirop agave, ½ lingură pudra de vanilie, ½ cană apă...
Duminica, 10.12.2017, 12:13
Ingredientele necesare sunt: 200 g iaurt gras, 200 ml smântână pentru frișcă, 300 g crema de brânză, 100 g zahăr, 7 g gelatină, 1 pliculeț esență de vanilie Finesse, 24 pișcoturi, 1 compot fructe tropicale. Pentru decor: 150 g crema de...
Sambata, 09.12.2017, 10:22
Pentru pofticioşi am pregătit o reţetă delicioasă, dar şi foarte uşor de pregătit. De ce ingrediente avem nevoie?
Vineri, 08.12.2017, 19:54
Vlăduţ, bucătarul nostru talentat de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a ales să pregăteascăo rețetă specială, perfectă pentru weekend!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, rodii, andive,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Orez magic".
Chef Merzad găteşte la "Prietenii de la 11" o super reţetă cu peşte, pe care o poţi pregăti oricând la tine acasă!
Mai ales în perioada rece a anului, organismul este slăbit de aceea este necesar să facem chiar și cel mai mic efort pentru a ne întări sistemul imunitar. Antibioticul natural este soluția perfectă.
Joi, 07.12.2017, 11:22
Ingredientele necesare sunt: 550 g înghețată, 220 g făină, 1 plic și 1/2, praf de copt, 1/2 linguriță sare.
Joi, 07.12.2017, 10:14
Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", a ales să pregătească o super reţetă denumită "Salata Moşului"!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o salată de sezon cu mare, caşcaval afumat şi castraveţi muraţi!
Chef Mihai Zamfira a gătit la "Prietenii de la 11" un deliciu de zile mari, perfect mai ales pentru clipele când vrei să îţi răsfeţi papilele gustative!
Ingrediente: Pentru aluat: 350 g făină, 1 pachet unt, 100 ml apă calduţa, 2 linguri oţet, 1 praf sare. Pentru umplutură: 300 g urdă, 1 legatur, mărar, 3 linguri smântână.
Miercuri, 06.12.2017, 11:57
Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răvan şi Dani", a început ziua cu o reţetă delicioasă şi aspectuoasă, cu care sigur vei face senzaţie!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine orez, cocos, peste spada, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Orez magic".
Pateurile cu ciuperci sunt delicioase și se fac extrem de rapid! Cu doar câteva ingrediente poți face adevărate minunății culinare!
Marti, 05.12.2017, 11:31
Ingredientele necesare sunt: sare, piper și boia după gust, 3 căței de usturoi, 1 ardei, 2 cepe, 100 g cașcaval, 500 g ciuperci, 1 aluat de foietaj.
Marti, 05.12.2017, 09:59
Vlăduţ, bucătarul super talentat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit o rețetă delicioasă cu care poți face oricând spectacol!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, prune uscate, cidru, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”"Escalop bavarez".
Serile de luni și marți au fost decisive și au restabilit ordinea la bancurile de lucru ,,Chefi la cuțite”. Dacă semifinala de luni i-a provocat pe bucătari la trei probe succesive, finala a fost un test la foc continuu pentru cei trei calificați.
Chiar dacă este perioada postului și ne cam ferim de bunătăți până la Crăciun, asta nu înseamnă că nu ne putem delecta papilele gustative un desert de zile mari: negrese de post cu ovăz și cafea!
Luni, 04.12.2017, 10:05