Andrea Di Russo a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă italiană de tartar de langustine cu sparanghel și trufe.
Luni, 11.12.2017, 12:42Andrea Di Russo a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă italiană de tartar de langustine cu sparanghel și trufe.
Luni, 11.12.2017, 12:18Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ton, fistic, capere, arpagic, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pappardelle tunate".
Luni, 11.12.2017, 08:22Ingredientele necesare sunt: Blat: 200 gr migdale, 50 gr nuca, 250 gr smochine, 5 linguri ulei de cocoș, 3 linguri apă plata. Crema de ciocolată: 250 gr caju, 4 - 5 linguri cacao, 5 linguri sirop agave, ½ lingură pudra de vanilie, ½ cană apă...
Duminica, 10.12.2017, 12:13Ingredientele necesare sunt: 200 g iaurt gras, 200 ml smântână pentru frișcă, 300 g crema de brânză, 100 g zahăr, 7 g gelatină, 1 pliculeț esență de vanilie Finesse, 24 pișcoturi, 1 compot fructe tropicale. Pentru decor: 150 g crema de...
Sambata, 09.12.2017, 10:22Pentru pofticioşi am pregătit o reţetă delicioasă, dar şi foarte uşor de pregătit. De ce ingrediente avem nevoie?
Vineri, 08.12.2017, 19:54Vlăduţ, bucătarul nostru talentat de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a ales să pregăteascăo rețetă specială, perfectă pentru weekend!
Vineri, 08.12.2017, 08:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, rodii, andive,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Orez magic".
Vineri, 08.12.2017, 08:26Chef Merzad găteşte la "Prietenii de la 11" o super reţetă cu peşte, pe care o poţi pregăti oricând la tine acasă!
Joi, 07.12.2017, 12:18Mai ales în perioada rece a anului, organismul este slăbit de aceea este necesar să facem chiar și cel mai mic efort pentru a ne întări sistemul imunitar. Antibioticul natural este soluția perfectă.
Joi, 07.12.2017, 11:22Ingredientele necesare sunt: 550 g înghețată, 220 g făină, 1 plic și 1/2, praf de copt, 1/2 linguriță sare.
Joi, 07.12.2017, 10:14Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", a ales să pregătească o super reţetă denumită "Salata Moşului"!
Joi, 07.12.2017, 09:01Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o salată de sezon cu mare, caşcaval afumat şi castraveţi muraţi!
Joi, 07.12.2017, 08:37Chef Mihai Zamfira a gătit la "Prietenii de la 11" un deliciu de zile mari, perfect mai ales pentru clipele când vrei să îţi răsfeţi papilele gustative!
Miercuri, 06.12.2017, 13:26Ingrediente: Pentru aluat: 350 g făină, 1 pachet unt, 100 ml apă calduţa, 2 linguri oţet, 1 praf sare. Pentru umplutură: 300 g urdă, 1 legatur, mărar, 3 linguri smântână.
Miercuri, 06.12.2017, 11:57Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răvan şi Dani", a început ziua cu o reţetă delicioasă şi aspectuoasă, cu care sigur vei face senzaţie!
Miercuri, 06.12.2017, 08:55Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine orez, cocos, peste spada, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Orez magic".
Miercuri, 06.12.2017, 08:29Pateurile cu ciuperci sunt delicioase și se fac extrem de rapid! Cu doar câteva ingrediente poți face adevărate minunății culinare!
Marti, 05.12.2017, 11:31Ingredientele necesare sunt: sare, piper și boia după gust, 3 căței de usturoi, 1 ardei, 2 cepe, 100 g cașcaval, 500 g ciuperci, 1 aluat de foietaj.
Marti, 05.12.2017, 09:59Vlăduţ, bucătarul super talentat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit o rețetă delicioasă cu care poți face oricând spectacol!
Marti, 05.12.2017, 09:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, prune uscate, cidru, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”"Escalop bavarez".
Marti, 05.12.2017, 08:22Serile de luni și marți au fost decisive și au restabilit ordinea la bancurile de lucru ,,Chefi la cuțite”. Dacă semifinala de luni i-a provocat pe bucătari la trei probe succesive, finala a fost un test la foc continuu pentru cei trei calificați.
Luni, 04.12.2017, 15:27Chiar dacă este perioada postului și ne cam ferim de bunătăți până la Crăciun, asta nu înseamnă că nu ne putem delecta papilele gustative un desert de zile mari: negrese de post cu ovăz și cafea!
Luni, 04.12.2017, 10:05Ingredientele necesare sunt: Pentru topping: 30 g unt de cocos, 50 g fulgi de ovăz, 70 g făină, 60 g zahăr sau îndulcitor Sly. Pentru muffins: 300 g făină, 1 plic praf de copt, 1 linguriță praf scorțișoară, 30g zahăr sau îndulcitor Sly,...
Luni, 04.12.2017, 09:58Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit o rețetă delicioasă, pe care o poți face chiar la tine acasă!
Luni, 04.12.2017, 08:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pulpă de vită, ardei roșu, morcov, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”"Poveste Orientală".
Luni, 04.12.2017, 08:30Dacă vrei să încerci o rețetă simplă și rapidă de paste carbonara, atunci nimic mai simplu! Noi te învățăm cum să pregătești o cină savuroasă în doar 15 minute!
Joi, 30.11.2017, 15:13Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a pregătit o rețetă specială cu ocazia zilei de Sfântul Andrei!
Joi, 30.11.2017, 10:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine morcov, mere,maioneză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Sandwich-ul lu' Andrei”.
Joi, 30.11.2017, 08:40Voia să se facă preot, însă a ajuns în elita bucătarilor din România. Marele câştigător al celui de-al patrulea sezon Chefi la Cuţite este Andrei.
Miercuri, 29.11.2017, 21:43Voia să se facă preot, însă a ajuns în elita bucătarilor din România. Marele câştigător al celui de-al patrulea sezon Chefi la Cuţite este Andrei. Îl cheamă Olteanu, dar este moldovean. Şi a învăţat să gătească mâncare...
Miercuri, 29.11.2017, 19:36Cele mai delicioase și spectaculoase preparate din porc, în platoul matinalilor. Pentru că sărbătorile ne bat la ușă, învață de la matinali cele mai gustoase rețete.
Miercuri, 29.11.2017, 12:20Ingredientele necesare sunt: 100 g făină, 60 g mălai, 6 g praf de copt, 60 g branză emmentaler rasă, 1 ceapă mică, 60 g suncă slabă, 2 linguri ulei, 1 ou, 150 ml lapte, 100 g smântână, sare, piper, 6-7 frunze mari busuioc. Opțional:...
Miercuri, 29.11.2017, 10:30Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine gnocchi, parmezan, smântână dulce, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”The King”.
Marti, 28.11.2017, 08:54Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, lapte de cocos, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Aripioare Thai”.
Luni, 27.11.2017, 09:40Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, lapte de cocos, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Aripioare Thai”.
Luni, 27.11.2017, 09:05Cea mai bună prăjitură a copilăriei se face extrem de simplu și rapid! Cu mălai și lapte faci o nebunie de zile mari, cu care te poți răsfața din plin!
Sambata, 25.11.2017, 13:14Ingredientele necesare sunt: 100 gr unt, 4-5 buc. ouă, 1000 ml lapte, 1 linguriță sare, 200 gr zahăr, 15 ml esență rom, 250 ml smantână, 1/2 kg branză de vaci, 8 gr zahăr vanilat, 300 gr mălai grișat, 3 linguri de faină de grau.
Sambata, 25.11.2017, 12:21Chef Habibi a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă orientală denumită "Mlokhie cu creveţi"
Vineri, 24.11.2017, 11:29Ingredientele necesare sunt: 500 g făină, 300 g zahăr, 2 linguri praf de copt, 1 linguriță bicarbonat, 1 fiolă esență de rom, 10 linguri ulei floarea soarelui, 1 1/2 cană apă, 1 cană nuci mărunțite, zăhar pudră pentru ornat.
Vineri, 24.11.2017, 10:13Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o prăjitură de post numită „Vârtejul cu arome”. Ingredientele de bază sunt merele dulci și dovleacul.
Vineri, 24.11.2017, 08:38V-aţi întrebat vreodată care este mâncarea tradiţional românească? În postul Crăciunului, reporterii Observator au mers într-o bucătărie unde au gătit un preparat cu specific bucovinean: păstrăv cu.mămăligă prăjită.
Joi, 23.11.2017, 19:38Fructele de mare sunt foarte pretențioase atunci când vine vorba de prepararea lor. În platoul matinalilor, Chef Radu Nedelcu ne învață cum să le pregătim corect.
Joi, 23.11.2017, 12:28Chef Alin Hossu găteşte la Prietenii de la 11 o reţetă cu fructe de mare denumită "Biban de mare cu creveţi şi midii în grădină de legume"
Joi, 23.11.2017, 12:22Ingredientele necesare sunt: 1kg de roşii , 1 ceapă , 1 căpăţână usturoi, 1 lingură ulei, 1 linguriţă sare, 400 ml apă, busuioc, oregano şi ½ linguriţă zahăr, 4-5 felii de ciabatta sau baghetă, 2-3 linguri ulei , 100 g mozzarella,...
Joi, 23.11.2017, 09:46Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă cu pulpe de raţă, fasole bătută şi rodii denumită - "Raţă îmbujorată"
Joi, 23.11.2017, 09:05Chef Valentin Costea a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă cu carne de vită denumită - "Obrăjori de vită cu sos de vin roşu"
Miercuri, 22.11.2017, 12:17Ingrediente: 200g făină , 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță praf de copt, 1 lingură zahăr pudră, 80g ulei de cocos, solid , 6-8 linguri apă rece, 300g căpșune proaspete , 1 lingură amidon, 3-4 linguri zahăr, dupa gust, 1/2 linguriță...
Miercuri, 22.11.2017, 09:56După prima probă, echipa mov intră la duel cu cea verde! Concurenții trebuie să dea tot ce au mai bun, fiindcă miza este mare: învinsul părăsește competiția!
Marti, 21.11.2017, 21:48Ingredientele necesare sunt: jumătate de kilogram de ceapă albă, 100 de grame de unt , 300 de mililitri de lapte, 150 de mililitri de smântână dulce, 300 de mililitri de apă și un blender bun. Vă mai ajută câteva boabe de coriandru, un vârf...
Marti, 21.11.2017, 12:25