Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă de desert: Pandişpan Passion.
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă de desert: Pandişpan Pasion.
Ingredientele necesare sunt: 2 linguri de ulei de măsline, 1 ceapă mărunt tocată, 1 cățel de usturoi, 1/2 linguriță de coriandru, 1 linguriță de chimen măcinat, 1/2 linguriță de nucșoară, 1 kg de dovleac, curățat de coajă și tăiat...
Joi, 18.01.2018, 09:54
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă delicioasă cu multă carne tocată și legume.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o rețetă delicioasă cu multă carne tocată și legume.
Oricine apreciază o pâine proaspătă și delicioasă, făcută în casă! Noi îți prezentăm cea mai bună rețetă din lume!
Ingredientele necesare sunt: 680 ml apă, ½ linguriță, drojdie, 850 g făină, 2 linguri zahăr, 2 lingurițe sare, 200 g spanac, oregano, rozmarin, cimbru, 50 g măsline kalamata, ulei de măsline.
Miercuri, 17.01.2018, 10:04
Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să facă o super ruladă Maia, un aperitiv ideal pentru orice masă a zilei!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine unt, ou, cascaval, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ruladă Maia,".
Nimic nu este mai delicios decat o portie de piept de pui crispy, insa nu putem merge de fiecare data la restaurant cand avem pofta de acest fel de mancare. Alternativa este sa o preparam acasa, cu ingrediente cat mai proaspete.
Marti, 16.01.2018, 14:35
Chef Marian Șerban gătește la emisiunea „Prietenii de la 11” o gustare rece de care sigur te vei îndrăgosti! Cum se face un adevărat "sushi mix"?
Chef Marian Șerban gătește, la Prietenii de la 11”, o gustare rece - "sushi mix".
Cartofii prăjiți trebuie gătiți cu mai multă atenție dacă vrem să ne bucurăm de un gust cu adevărat deosebit! Cum se gătesc corect?
Cartofii sunt legumele aflate mereu la îndemâna tuturor, cu care poți face adevărate minunății culinare în doar câteva minute. De data aceasta am decis să pregătim o rețetă de cartofi umpluți cu brânză și bacon!
Cartofii trebuie gătiți cu mai multă atenție. Ei trebuie puși în tigaie după ce uleiul s-a încins, iar sarea se adaugă la sfârșit, când sunt deja scoși pe un platou.
Marti, 16.01.2018, 10:00
Ingredientele necesare sunt: 5 cartofi, 150 g bacon tăiat bucățele, 1 cățel de usturoi, 100 g smântână, 50 g brânză rasă, 50 g cașcaval ras, ceapă verde tocată mărunt, sare și piper după gust.
Marti, 16.01.2018, 09:55
Vlăduţ, bucătarul plin de idei savuroase de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a pregătit azi un deliciu numit „Snow Party”, adică „Petrecere la zăpadă”!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine bezele, mandarine, frișcă, ciocolată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Snow Party".
Apa pare să fie ingredientul minune atunci când vine vorba de siluetă. De ce? Pentru ca elimina depunerile in exces, hidrateaza corpul si ajuta in procesul de ardere a grasimilor.
Luni, 15.01.2018, 16:44
Când te-ai săturat de tot felul de mâncăruri banale parcă nimic nu merge mai bine decât o porție delicioasă de pateuri cu carne! Rețeta se face imediat, cu doar câteva ingrediente!
Ingredientele necesare sunt: 1 aluat foitaj, 500 g carne curcan, 1 ceapă, 1 lingură smântână, 2 ouă, verdeață, 1 lingură ulei, sare, piper.
Luni, 15.01.2018, 10:02
A început o nouă săptămână și toată lumea se pregătește de frigul ce amenință tot mai mult țara.
Vlăduţ a pregătit un preparat care conţine nuci, roșii, gorgonzola, parmezan, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit pizza "Gerului".
Dacă vrei să încerci o rețetă simplă și rapidă cu care să te încălzești în zilele friguroase, atunci e clar că trebuie să pregătești o supă cremă de praz ca la carte!
Stephane Mora gătește la „Prietenii de la 11” o salată de homar cu mini legume.
Stephane Mora gătește la Prietenii de la 11” o salată de homar cu mini legume.
Un bucătar profesionist prezintă felul în care se prepară o pizza delicioasă. Acesta oferă numeroase sfaturi utile pentru cei care vor să facă pizza acasă
Vineri, 12.01.2018, 09:57
Nimeni nu își dorește să fie răcit, cu atât mai mult cu cât necesită o grijă deosebită pentru a se vindeca, iar tratamentul necorespunzător poate duce la agravarea bolii sau la prelungirea ei.
Marti, 09.01.2018, 14:39
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine brânzeturi, mentă, migdale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pizza cu fitze”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de pizza mai altfel, pe bază de brânzeturi, și fructe de pădure, pe care a denumit-o ”Pizza cu fitze”.
Ingredientele necesare sunt: 600 g brânză dulce, 3 ouă, 5 linguri zahăr, 2 plicuri zahăr vanilat, esență vanilie, esență rom, stafide, 2 gălbenușuri, 2 linguri lapte dulce.
Duminica, 07.01.2018, 12:38
Ingredinetele necesare sunt: 3 linguri ulei, 3 linguri zahăr, 3 ouă, 3 linguri zahăr pentru caramel, câteva zmeurici, 1 conservă ananas rondele, 6 linguri făină.
Sambata, 06.01.2018, 11:50
Ingredientele necesare sunt: 100 gr unt, 4-5 buc. ouă, 1000 ml lapte, 1 linguriță sare, 200 gr zahăr, 15 ml esență rom, 250 ml smântână, 1/2 kg brânză de vaci, 8 gr zahăr vanilat, 300 gr mălai grișat, 3 linguri de făină de grâu.
Vineri, 05.01.2018, 09:41
Ingredientele necesare sunt: 3 1/2 cești făină, 2 lingurițe praf de copt, 2 lingurițe bicarbonat alimentar, 1/4 linguriță de sare, 5 cești de iaurt grecesc, 1 linguriță de extract de vanilie. Zeamă de la două portocale, 1 1/2 cești de...
Joi, 04.01.2018, 10:26
Dacă vrei să faci o friptură delicioasă cu sos și cu garnitură de piure, atunci noi îți arătăm o rețetă cu care îi vei surprinde pe toți.
Dacă vrei să încerci ceva cu adevărat gustos sau pur și simplu vrei să pregătești un aperitiv cu care să faci senzație, atunci rulada de pui cu bacon și muștar e rețeta ideală!
După sărbători, când ne simțim plictisiți de atâtea mâncăruri consistente, o ciorbă țărănească de cartofi, acrită cu zeamă de varză, este pur și simplu potrivită.
Ingredientele necesare sunt: 1 aluat foitaj, 500 g carne curcan, 1 ceapă, 1 lingură smântână, 2 ouă, verdeață, 1 lingură ulei, sare, piper.
Marti, 26.12.2017, 12:19
Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Crăciun! Cine n-a terminat sarmalele, cârnaţii sau caltaboşi, azi are treabă. Totuși, după atâta carne de porc, parcă merge nişte piftie de găină.
Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Crăciun! Cine n-a terminat sarmalele, cârnaţii sau caltaboşi, azi are treabă. Totuși, după atâta carne de porc, parcă merge nişte piftie de găină.
Duminica, 24.12.2017, 08:54
Cel mai îndrăgit chef a ales să petreacă sărbătorile alături de cei dragi, pe care nu reuşeşte să îi vadă prea des în timpul anului. Nicolai Tand a ajuns, de Crăciun, acasă în Maramureş şi a avut parte de o primire de neuitat!
Sambata, 23.12.2017, 15:07
Anna Lesko nu uită niciodată de unde a plecat! Așa se face că în ajun de Crăciun și-a amintit de rețeta pentru sarmale învățată de la bunica sa!
Sambata, 23.12.2017, 14:27
Iată rețeta pentru cea mai simplă și rapidă ciocolată de casă:
Vineri, 22.12.2017, 17:42
Ionuț Sidău gătește, la Prietenii de la 11”, ratată cu cârnați.
În perioada sărbătorilor de iarnă, gospodinele de pretutindeni și bucătarii pasionați încearcă din răsputeri să pregătească cea mai bună rețetă de sarmale!
Ingredientele necesare sunt: 1-2 buc varză murată, sare, 3-4 roșii, pastă de tomate sau suc de roșii, 4 linguri orez, 2-3 linguri de mărar tocat, 3 cepe, 150 g șorici, 150-200 g costiță afumată, 600 g carne porc tocată, piper boabe,3-4 foi...
Vineri, 22.12.2017, 10:18
Când vine sezonul rece și se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, ce poate să meargă mai bine decât o ciocolată caldă, făcută parcă să meargă direct la suflet?
Atunci când vine vorba de salat boeuf părerile sunt împărţite. Noi am făcut un experiment. Aşa că am mers la un supermarket, am cumpărat ingredientele, să vedem exact cât ne costă şi care variantă este mai avantajoasă!
Joi, 21.12.2017, 10:19
Ingredientele necesare sunt: 700g rasol de vită sau alt tip de carne de vită cu os, 350g morcovi, 500g cartofi, 150g rădăcină de păstârnac, 100g rădăcină de țelină, 100g rădăcină de pătrunjel, 150g ceapă, 100g mazăre boabe, 150g...
Joi, 21.12.2017, 10:08
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert care cu siguranță vă aduce aminte de sărbătorile din copilărie. Rețetele de prăjituri nu erau așa numeroase ca acum, însă fursecurile sau cornulețele erau nelipsite de pe masa de Crăciun.