Anna Lesko nu uită niciodată de unde a plecat! Așa se face că în ajun de Crăciun și-a amintit de rețeta pentru sarmale învățată de la bunica sa!
Sambata, 23.12.2017, 14:27Iată rețeta pentru cea mai simplă și rapidă ciocolată de casă:
Vineri, 22.12.2017, 17:42Ionuț Sidău gătește, la Prietenii de la 11”, ratată cu cârnați.
În perioada sărbătorilor de iarnă, gospodinele de pretutindeni și bucătarii pasionați încearcă din răsputeri să pregătească cea mai bună rețetă de sarmale!
Ingredientele necesare sunt: 1-2 buc varză murată, sare, 3-4 roșii, pastă de tomate sau suc de roșii, 4 linguri orez, 2-3 linguri de mărar tocat, 3 cepe, 150 g șorici, 150-200 g costiță afumată, 600 g carne porc tocată, piper boabe,3-4 foi...
Vineri, 22.12.2017, 10:18Când vine sezonul rece și se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, ce poate să meargă mai bine decât o ciocolată caldă, făcută parcă să meargă direct la suflet?
Atunci când vine vorba de salat boeuf părerile sunt împărţite. Noi am făcut un experiment. Aşa că am mers la un supermarket, am cumpărat ingredientele, să vedem exact cât ne costă şi care variantă este mai avantajoasă!
Joi, 21.12.2017, 10:19Ingredientele necesare sunt: 700g rasol de vită sau alt tip de carne de vită cu os, 350g morcovi, 500g cartofi, 150g rădăcină de păstârnac, 100g rădăcină de țelină, 100g rădăcină de pătrunjel, 150g ceapă, 100g mazăre boabe, 150g...
Joi, 21.12.2017, 10:08Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert care cu siguranță vă aduce aminte de sărbătorile din copilărie. Rețetele de prăjituri nu erau așa numeroase ca acum, însă fursecurile sau cornulețele erau nelipsite de pe masa de Crăciun.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert denumit "10 elfi".
Se apropie perioada Crăciunului și tot mai multe gospodine se gândesc deja la minunățiile culinare pe care le vor pune pe masă. Totuși, care este secretul pentru o salată de boeuf perfectă?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o salată festivă, specială pentru această perioadă din an.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine varză roșie, ardei gras, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rudolf".
Ciprian Zaha gătește, la Prietenii de la 11”, o gustare rece - „Terina de vânat". Perfectă pentru o masă specială în familie. Iată cum se prepară.
Ciprian Zaha gătește, la Prietenii de la 11”, o gustare rece - "Terina de vânat".
Ingredientele necesare sunt:10g de piper, 200g de roșii, 100ml de ulei, 10g de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume, 20g de mărar, 20g de pătrunjel, 200g de ceapă, 1kg de dovlecei, 20g de sare.
Marti, 19.12.2017, 10:18Vlăduţ, bucătarul talentat de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă și ne-a pregătit o super rețetă!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine tubulete, carne tocată, praz, fenicul, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Jucăriile Moșului".
Sărbătorile se apropie și toată lumea abia așteaptă să se înfrupte din bucatele tradiționale. Totuși, cum reușim să dăm jos kilogramele în plus, adunate de Crăciun?
Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, un antrenament care te scăpa de nesuferitele kilograme în plus.
Dacă te-ai săturat de rețetele banale și vrei să aduci un plus de savoare pe masa ta, atunci cu siguranță rețeta noastră de cartofi franțuzești e fix mâncarea de care ai nevoie!
Steluțele de Crăciun arată incredibil de bine și sunt perfecte pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Fie că le împarți colindătorilor, fie că îți răsfeți familia și prietenii, aceste delicii culinare sunt pe placul tuturor!
Julio Cezar Rivera gătește, la Prietenii de la 11”, o rețeta delicioasă de tacos.
Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza”, a început săptămâna în forță, cu un preparat extrem de căutat mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă!
Ingredientele necesare sunt: 1/2 ceasca jeleu sau gem de fructe, 50 g nuci pisate, 1 pachet zahăr vanilat, 100 g zahăr pudră ,1 lingura smântână, 220 g unt, 1 pachet praf de copt, 400 g făină, 4 gălbenuşuri.
Luni, 18.12.2017, 11:12Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine morcovi, cartofi, gogoșari, castraveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de boeuf”.
Tradiţia rămâne tradiţie în toate colţurile ţării înaintea Crăciunului! Numai că, în funcţie de zonă, gospodarii pregătesc altfel carnea de porc. În Harghita şi Mureş, bucatele se conservă cu sare, în apa din fântănă.
Duminica, 17.12.2017, 19:24Cătălin Crețeanu gătește la Prietenii de la 11 ”Midii în stil italian”.
Cătălin Crețeanu gătește la Prietenii de la 11 ”Midii în stil italian”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine smântână dulce, sare, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Unt de casă”.
Lavinia Frăsinescu a gătit, la Prietenii de la 11, un preparat dulce - mousse de ciocolată cu avocado.
Lavinia Frăsinescu a gătit, la Prietenii de la 11, un preparat dulce - mousse de ciocolată cu avocado.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceafă de porc, cârnați afumați, cimbru, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură românească".
Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat spectaculoasă, mai ales atunci când e vorba despre o ocazie specială sau o sărbătoare, atunci bombițele de carne cu bacon și ceapă sunt fix ce ai nevoie ca să impresionezi!
Dacă ești pe fugă și nu ai timp să gătești ceva complicat sau pur și simplu nu îți dorești să stai mult timp în bucătărie, atunci rețeta noastră de pui sau porc cu legume și orez este ideală pentru tine!
Andrea Di Russo a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă italiană de tartar de langustine cu sparanghel și trufe.
Andrea Di Russo a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă italiană de tartar de langustine cu sparanghel și trufe.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ton, fistic, capere, arpagic, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pappardelle tunate".
Ingredientele necesare sunt: Blat: 200 gr migdale, 50 gr nuca, 250 gr smochine, 5 linguri ulei de cocoș, 3 linguri apă plata. Crema de ciocolată: 250 gr caju, 4 - 5 linguri cacao, 5 linguri sirop agave, ½ lingură pudra de vanilie, ½ cană apă...
Duminica, 10.12.2017, 12:13Ingredientele necesare sunt: 200 g iaurt gras, 200 ml smântână pentru frișcă, 300 g crema de brânză, 100 g zahăr, 7 g gelatină, 1 pliculeț esență de vanilie Finesse, 24 pișcoturi, 1 compot fructe tropicale. Pentru decor: 150 g crema de...
Sambata, 09.12.2017, 10:22Pentru pofticioşi am pregătit o reţetă delicioasă, dar şi foarte uşor de pregătit. De ce ingrediente avem nevoie?
Vineri, 08.12.2017, 19:54Vlăduţ, bucătarul nostru talentat de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a ales să pregăteascăo rețetă specială, perfectă pentru weekend!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, rodii, andive,, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Orez magic".
Chef Merzad găteşte la "Prietenii de la 11" o super reţetă cu peşte, pe care o poţi pregăti oricând la tine acasă!
Mai ales în perioada rece a anului, organismul este slăbit de aceea este necesar să facem chiar și cel mai mic efort pentru a ne întări sistemul imunitar. Antibioticul natural este soluția perfectă.
Joi, 07.12.2017, 11:22Ingredientele necesare sunt: 550 g înghețată, 220 g făină, 1 plic și 1/2, praf de copt, 1/2 linguriță sare.
Joi, 07.12.2017, 10:14Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", a ales să pregătească o super reţetă denumită "Salata Moşului"!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o salată de sezon cu mare, caşcaval afumat şi castraveţi muraţi!
Chef Mihai Zamfira a gătit la "Prietenii de la 11" un deliciu de zile mari, perfect mai ales pentru clipele când vrei să îţi răsfeţi papilele gustative!