Nimeni nu își dorește să fie răcit, cu atât mai mult cu cât necesită o grijă deosebită pentru a se vindeca, iar tratamentul necorespunzător poate duce la agravarea bolii sau la prelungirea ei.
Marti, 09.01.2018, 14:39Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine brânzeturi, mentă, migdale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pizza cu fitze”.
Luni, 08.01.2018, 09:06Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de pizza mai altfel, pe bază de brânzeturi, și fructe de pădure, pe care a denumit-o ”Pizza cu fitze”.
Luni, 08.01.2018, 08:52Ingredientele necesare sunt: 600 g brânză dulce, 3 ouă, 5 linguri zahăr, 2 plicuri zahăr vanilat, esență vanilie, esență rom, stafide, 2 gălbenușuri, 2 linguri lapte dulce.
Duminica, 07.01.2018, 12:38Ingredinetele necesare sunt: 3 linguri ulei, 3 linguri zahăr, 3 ouă, 3 linguri zahăr pentru caramel, câteva zmeurici, 1 conservă ananas rondele, 6 linguri făină.
Sambata, 06.01.2018, 11:50Ingredientele necesare sunt: 100 gr unt, 4-5 buc. ouă, 1000 ml lapte, 1 linguriță sare, 200 gr zahăr, 15 ml esență rom, 250 ml smântână, 1/2 kg brânză de vaci, 8 gr zahăr vanilat, 300 gr mălai grișat, 3 linguri de făină de grâu.
Vineri, 05.01.2018, 09:41Ingredientele necesare sunt: 3 1/2 cești făină, 2 lingurițe praf de copt, 2 lingurițe bicarbonat alimentar, 1/4 linguriță de sare, 5 cești de iaurt grecesc, 1 linguriță de extract de vanilie. Zeamă de la două portocale, 1 1/2 cești de...
Joi, 04.01.2018, 10:26Dacă vrei să faci o friptură delicioasă cu sos și cu garnitură de piure, atunci noi îți arătăm o rețetă cu care îi vei surprinde pe toți.
Marti, 02.01.2018, 14:06Dacă vrei să încerci ceva cu adevărat gustos sau pur și simplu vrei să pregătești un aperitiv cu care să faci senzație, atunci rulada de pui cu bacon și muștar e rețeta ideală!
Joi, 28.12.2017, 11:27După sărbători, când ne simțim plictisiți de atâtea mâncăruri consistente, o ciorbă țărănească de cartofi, acrită cu zeamă de varză, este pur și simplu potrivită.
Miercuri, 27.12.2017, 13:22Ingredientele necesare sunt: 1 aluat foitaj, 500 g carne curcan, 1 ceapă, 1 lingură smântână, 2 ouă, verdeață, 1 lingură ulei, sare, piper.
Marti, 26.12.2017, 12:19Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Crăciun! Cine n-a terminat sarmalele, cârnaţii sau caltaboşi, azi are treabă. Totuși, după atâta carne de porc, parcă merge nişte piftie de găină.
Duminica, 24.12.2017, 09:10Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Crăciun! Cine n-a terminat sarmalele, cârnaţii sau caltaboşi, azi are treabă. Totuși, după atâta carne de porc, parcă merge nişte piftie de găină.
Duminica, 24.12.2017, 08:54Cel mai îndrăgit chef a ales să petreacă sărbătorile alături de cei dragi, pe care nu reuşeşte să îi vadă prea des în timpul anului. Nicolai Tand a ajuns, de Crăciun, acasă în Maramureş şi a avut parte de o primire de neuitat!
Sambata, 23.12.2017, 15:07Anna Lesko nu uită niciodată de unde a plecat! Așa se face că în ajun de Crăciun și-a amintit de rețeta pentru sarmale învățată de la bunica sa!
Sambata, 23.12.2017, 14:27Iată rețeta pentru cea mai simplă și rapidă ciocolată de casă:
Vineri, 22.12.2017, 17:42Ionuț Sidău gătește, la Prietenii de la 11”, ratată cu cârnați.
Vineri, 22.12.2017, 12:03În perioada sărbătorilor de iarnă, gospodinele de pretutindeni și bucătarii pasionați încearcă din răsputeri să pregătească cea mai bună rețetă de sarmale!
Vineri, 22.12.2017, 11:35Ingredientele necesare sunt: 1-2 buc varză murată, sare, 3-4 roșii, pastă de tomate sau suc de roșii, 4 linguri orez, 2-3 linguri de mărar tocat, 3 cepe, 150 g șorici, 150-200 g costiță afumată, 600 g carne porc tocată, piper boabe,3-4 foi...
Vineri, 22.12.2017, 10:18Când vine sezonul rece și se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, ce poate să meargă mai bine decât o ciocolată caldă, făcută parcă să meargă direct la suflet?
Joi, 21.12.2017, 11:51Atunci când vine vorba de salat boeuf părerile sunt împărţite. Noi am făcut un experiment. Aşa că am mers la un supermarket, am cumpărat ingredientele, să vedem exact cât ne costă şi care variantă este mai avantajoasă!
Joi, 21.12.2017, 10:19Ingredientele necesare sunt: 700g rasol de vită sau alt tip de carne de vită cu os, 350g morcovi, 500g cartofi, 150g rădăcină de păstârnac, 100g rădăcină de țelină, 100g rădăcină de pătrunjel, 150g ceapă, 100g mazăre boabe, 150g...
Joi, 21.12.2017, 10:08Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert care cu siguranță vă aduce aminte de sărbătorile din copilărie. Rețetele de prăjituri nu erau așa numeroase ca acum, însă fursecurile sau cornulețele erau nelipsite de pe masa de Crăciun.
Joi, 21.12.2017, 08:53Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un desert denumit "10 elfi".
Joi, 21.12.2017, 08:44Se apropie perioada Crăciunului și tot mai multe gospodine se gândesc deja la minunățiile culinare pe care le vor pune pe masă. Totuși, care este secretul pentru o salată de boeuf perfectă?
Miercuri, 20.12.2017, 12:05Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o salată festivă, specială pentru această perioadă din an.
Miercuri, 20.12.2017, 09:12Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine varză roșie, ardei gras, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rudolf".
Miercuri, 20.12.2017, 08:57Ciprian Zaha gătește, la Prietenii de la 11”, o gustare rece - „Terina de vânat". Perfectă pentru o masă specială în familie. Iată cum se prepară.
Marti, 19.12.2017, 13:13Ciprian Zaha gătește, la Prietenii de la 11”, o gustare rece - "Terina de vânat".
Marti, 19.12.2017, 12:42Ingredientele necesare sunt:10g de piper, 200g de roșii, 100ml de ulei, 10g de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume, 20g de mărar, 20g de pătrunjel, 200g de ceapă, 1kg de dovlecei, 20g de sare.
Marti, 19.12.2017, 10:18Vlăduţ, bucătarul talentat de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă și ne-a pregătit o super rețetă!
Marti, 19.12.2017, 09:27Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine tubulete, carne tocată, praz, fenicul, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Jucăriile Moșului".
Marti, 19.12.2017, 08:57Sărbătorile se apropie și toată lumea abia așteaptă să se înfrupte din bucatele tradiționale. Totuși, cum reușim să dăm jos kilogramele în plus, adunate de Crăciun?
Marti, 19.12.2017, 08:36Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, un antrenament care te scăpa de nesuferitele kilograme în plus.
Marti, 19.12.2017, 08:26Dacă te-ai săturat de rețetele banale și vrei să aduci un plus de savoare pe masa ta, atunci cu siguranță rețeta noastră de cartofi franțuzești e fix mâncarea de care ai nevoie!
Luni, 18.12.2017, 13:30Steluțele de Crăciun arată incredibil de bine și sunt perfecte pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Fie că le împarți colindătorilor, fie că îți răsfeți familia și prietenii, aceste delicii culinare sunt pe placul tuturor!
Luni, 18.12.2017, 12:44Julio Cezar Rivera gătește, la Prietenii de la 11”, o rețeta delicioasă de tacos.
Luni, 18.12.2017, 12:23Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza”, a început săptămâna în forță, cu un preparat extrem de căutat mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă!
Luni, 18.12.2017, 11:55Ingredientele necesare sunt: 1/2 ceasca jeleu sau gem de fructe, 50 g nuci pisate, 1 pachet zahăr vanilat, 100 g zahăr pudră ,1 lingura smântână, 220 g unt, 1 pachet praf de copt, 400 g făină, 4 gălbenuşuri.
Luni, 18.12.2017, 11:12Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine morcovi, cartofi, gogoșari, castraveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de boeuf”.
Luni, 18.12.2017, 08:40Tradiţia rămâne tradiţie în toate colţurile ţării înaintea Crăciunului! Numai că, în funcţie de zonă, gospodarii pregătesc altfel carnea de porc. În Harghita şi Mureş, bucatele se conservă cu sare, în apa din fântănă.
Duminica, 17.12.2017, 19:24Cătălin Crețeanu gătește la Prietenii de la 11 ”Midii în stil italian”.
Joi, 14.12.2017, 13:20Cătălin Crețeanu gătește la Prietenii de la 11 ”Midii în stil italian”.
Joi, 14.12.2017, 12:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine smântână dulce, sare, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Unt de casă”.
Miercuri, 13.12.2017, 08:49Lavinia Frăsinescu a gătit, la Prietenii de la 11, un preparat dulce - mousse de ciocolată cu avocado.
Marti, 12.12.2017, 12:49Lavinia Frăsinescu a gătit, la Prietenii de la 11, un preparat dulce - mousse de ciocolată cu avocado.
Marti, 12.12.2017, 12:32Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceafă de porc, cârnați afumați, cimbru, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură românească".
Marti, 12.12.2017, 08:38Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat spectaculoasă, mai ales atunci când e vorba despre o ocazie specială sau o sărbătoare, atunci bombițele de carne cu bacon și ceapă sunt fix ce ai nevoie ca să impresionezi!
Luni, 11.12.2017, 21:53Dacă ești pe fugă și nu ai timp să gătești ceva complicat sau pur și simplu nu îți dorești să stai mult timp în bucătărie, atunci rețeta noastră de pui sau porc cu legume și orez este ideală pentru tine!
Luni, 11.12.2017, 16:53