„Chefi la cuțite” te învață cum se face cea mai bună rețetă de ciulama de pui cu ciuperci din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar gustul este spectaculos!
Vineri, 13.04.2018, 11:40Ingredientele necesare sunt: 1 blat de tartă, 400 g broccoli, 1 cățel usturoi, o ceapă, 120 ml lapte, 150 g cașcaval, 3 ouă, 2 linguri ulei, 2 linguri roșii uscate, sare, piper.
Vineri, 13.04.2018, 10:22Chef Ionuț ne învață cum să pregătim rețete simple și delicioase.
Vineri, 13.04.2018, 09:37Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune un delicios Tort de bezea cu cremă de vanilie, pe care l-a denumit "Îmbrățișare caldă".
Vineri, 13.04.2018, 08:44Dieta rusească este una dintre cele mai eficiente diete. A fost numită de către specialiși ”dieta anului 2018”. Cu dieta rusească poți slăbi până în 30 de kilograme. Cei care ţin cu stricteţe această dietă pot pierde şi până la 15 kilograme într-o lună.
Vineri, 13.04.2018, 08:32„Chefi la cuțite” a dat startul luni seară unui nou sezon de poveste, plin de talent și savoare. Jurizarea pe nevăzute a adus și de data aceasta în fața juraților cele mai diverse preparate, iar cele mai gustoase i-au trimis pe talentații bucătari în etapa următoare.
Joi, 12.04.2018, 18:00Ingredientele necesare sunt: 450 g orez, 60 g cocos, 125 g orez fiert, 5 linguri zahăr, un pliculeț drojdie uscată, 1/2 linguriță cardamom, o lingură caju prăjit, o lingură stafide prăjite, o lingură unt, un praf sare.
Joi, 12.04.2018, 10:50Iată cum poti să prepari cea mai delicioasă „Tartă cu cremă de brânză și fructe proaspete”. Ingredientele și rețeta completă o aflăm de la bucătarul chef, invitat în platoul matinalilor.
Joi, 12.04.2018, 09:56După Paște, puteți reveni la o formă de invidiat dacă urmați Dieta Scarsdale! Nu vă chinuiți cu regimuri chinuitoare, ci profitați de faptul că pe piață găsiți legume de sezon și că a venit primăvara!
Joi, 12.04.2018, 08:23Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne de pui, bere neagră, ananas, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu bunătăți" .
Joi, 12.04.2018, 08:22Ingredientele necesare sunt: 1 lingură ulei de măsline, 3-4 căței usturoi, 1 ceapă mare, o conservă porumb, 1 morcov, 2 cartofi, un praf nucșoară, un praf boia dulce, sare, 2-3 linguri smântână/lapte de cocos per portie.
Miercuri, 11.04.2018, 11:34Nu mai știi ce să gătești? Te poți inspira de la noi! Notează rețeta și îi vei impresiona pe cei dragi un desert răcoros pe bază de căpșuni.
Miercuri, 11.04.2018, 09:54După Paște, puteți reveni la o formă de invidiat dacă urmați dieta cufrucyr! Nu vă chinuiți cu regimuri chinuitoare, ci profitați de faptul că pe piață găsiți fructe de sezon și că a venit primăvara!
Miercuri, 11.04.2018, 09:30Te-ai săturat de gustul fripturilor obișnuite, fade și fără gust? Atunci poți pregăti cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor! E atât de gustoasă încât te lingi pe degete!
Miercuri, 11.04.2018, 08:54Invitata la "Prietenii de la 11", Lavinia Furtună gătește o salată mixtă cu ton, porumb și ardei.
Marti, 10.04.2018, 12:14Ingredientele necesare sunt: 100 g unt, 200 g făină, 150 g iaurt, sare, 2 cepe mari, 200 g caşcaval, 100 g telemea, 200 gorgonzola, 3 ouă, 1 lingură de unt, sare, piper, 1/2 legatură pătrunjel.
Marti, 10.04.2018, 10:43Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine miere, struguri, piept de pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Happy ananas". .
Marti, 10.04.2018, 08:22Vrei să-ți răsfeți familia cu o prăjitură minunată? Soluția este această Brownie cu ciocolată, servită cu înghețată. O prăjitură delicioasă, umedă și lipicioasă!
Luni, 09.04.2018, 22:36Costinel Arghir Burtoi, de meserie visător, are o metodă specială de a reuși în viață. Înainte de a face mâncare, concurentul trebuie să se cinstească cu o bere sau un pahar de vin ca să prindă curaj.
Luni, 09.04.2018, 22:02Romanii gătesc mult, de Sărbători, asta se ştie. Mese îmbelşugate, sarmale, cazonaci, dar ce te faci, când rămâi cu adevărate mormane de mâncare. Să nu te gândeşti să o arunci. Te poţi reinventa în bucătărie, cu cele mai tari preparate.
Luni, 09.04.2018, 10:19Ți-au rămas multe preparate după masa de Paște? Uite ce rețete poți să faci din ele!
Luni, 09.04.2018, 10:08Tradiţionala friptură de miel poate fi reinterpretată într-un mod gustos, dar mai ales sănătos. Ne-a demonstrat asta colega noastră, Anca Lungu, care a mers în bucătăria lui chef Nicolae Tand, alături de care a pregătit o gustoasă...
Vineri, 06.04.2018, 19:19Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat special pentru Paște care conţine faină sare, grâu, nucă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Veșmintele Domnului".
Vineri, 06.04.2018, 08:12Dacă vrei să faci senzație de Paști cu o super rețetă, atunci iată cum se prepară cea mai bună friptură de miel din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar succesul este garantat!
Joi, 05.04.2018, 21:27Vrei să faci senzație de sărbătorile pascale? Cea mai bună rețetă de pască tradițională cu aluat de cozonac și umplutură de brânză îți asigură reușita unei mese de neuitat!
Joi, 05.04.2018, 17:40Pentru că Paștele este o sărbătoare atât de specială, m-am gândit să împărtășesc cu voi o rețetă la care țin foarte mult: plăcinta de berbecuț. E o rețetă care m-a muncit foarte mult și țin la ea pentru că e inspirată din rețeta clasică a marelui Radu Anton Roman, pe care îl admir foarte mult pentru felul în care a reușit să ne reînvie vechile comori culinare românești. Am reinterpretat această rețetă, i-am adăugat ceva din stilul meu, am daptat-o la personalitatea mea. Nu în ultimul rând, este un omagiu adus lui Radu Anton Roman.
Joi, 05.04.2018, 13:30"Eu sunt adeptul meselor de sărbătoare tradiționale. Astfel, de paște sunt nelipsite bucatele cu care suntem obișnuiți boi, românii, de la friptură de miel, la bdob și ouă roșii. Vă voi împărtăși în cele ce urmează care sunt pașii pe care îi respect eu atunci când gătesc pentru ai mei această friptură. Ingredientele secrete sunt muștarul de Dijon și legumele", este mesajul lui Chef Sorin Bontea pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.
Joi, 05.04.2018, 13:22"Pentru masa de Paște vă propun o rețetă simplă, deloc greu de realizat, dar care vă va aduce succesul garantat. Secretul este să aveți răbdare, pentru că, după cum veți observa, rețeta asta necesită ceva timp de pregătire. Dar vă garantez că friptura astfel obținută se va topi de-a dreptul când o veți gusta", este mesajul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.
Joi, 05.04.2018, 11:24Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine condimente, pulpă de miel, cartofi, rosii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură de miel".
Joi, 05.04.2018, 09:21Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată, cu multe condimente, legume și un ingredient special care o frăgezește și îi dă gust.
Joi, 05.04.2018, 08:49De ce e mare Săptămâna mare? Iisus Hristos se naşte sau învie de Paşte? Sunt întrebări în faţa cărora mulţi români caută răspunsurile. În aceste zile, religia este un subiect intens dezbătut. Ce cred oamenii, vedeţi într-un reportaj din satul românesc! Iar răspunsurile sunt...memorabile!
Miercuri, 04.04.2018, 19:42Radu Constantin Bădescu gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă absolut delicioasă, "Cotlete de berbecuț în crustă de fistic".
Marti, 03.04.2018, 12:09Este săptămâna în care, vrem, nu vrem, cu toţii ne gândim la ouă roşii, pască, miel şi, mai ales, cozonaci. Îi vrem pufoşi, cu multă nucă şi miros de cacao, exact cum îi făcea bunica pe vremuri. Noi am găsit un loc în care oamenii...
Marti, 03.04.2018, 07:54Dacă îți mai rămân resturi de cozonac de Paște și totuși nu vrei să faci risipă și să le arunci, atunci poți folosi totul pentru a pregăti o budincă delicioasă, cu care îți vei cuceri toată familia!
Luni, 02.04.2018, 18:40Cu ocazia Paștelui cam toată lumea alege să pună pe masă și un cozonac rumen și frumos, fie făcut în casă, fie cumpărat. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce poți face cu feliile ce au rămas? Nu trebuie să le arunci, ci să le transformi în...savarine!
Luni, 02.04.2018, 17:24Românii se pregătesc pentru cumpărăturile de Paște și caută din zor oferte la carnea de miel, fără să știe în nicio secundă la ce pericole uriașe se expun! Un detaliu îngrijorător scapă tuturor clienților, care riscă să ajungă de urgență la spital!
Luni, 02.04.2018, 16:46Postul Paştelui se încheie cu Săptămâna Mare, a patimilor lui Hristos. De-a lungul celor șase zile, până la Paște, există o serie de tradiții de care ar fi bine să țineți cont. Când se face pasca si când se vopsesc ouăle, de ce în Joia Mare se duc colaci la biserică și de ce în Vinerea Mare se ține post, aflați din materialul de mai jos.
Luni, 02.04.2018, 11:16Câţi dintre dumneavoastră ar refuza o shaorma suculentă, gustoasă dar şi.foarte sănătoasă? Da, aţi auzit bine. Shaorma poate fi şi sănătoasă, cartofii fiind înlocuiţi cu o explozie de legume proaspete şi carne de cea mai bună...
Duminica, 01.04.2018, 14:45Pentru mulţi dintre doi, amandina este una dintre cele mai bune prăjituri din lume. Plină de ciocolată, însiropată şi foarte pufoasă, este varianta perfectă pentru cei care au poftă de ceva dulce.
Duminica, 01.04.2018, 11:38Ingredientele necesare sunt: 190 g făină, 20 g amidon de porumb, 125 g zahăr tos fin, 5 g praf de copt, 150 g fructe tropicale + 1 lingura rasă făină, 3 ouă medii, 220 g iaurt grecesc, 30 g ulei de nucă de cocos, un varf cuțit sare.
Duminica, 01.04.2018, 11:13Paștele se apropie cu pași repezi, iar gospodinele își pun la încercare imaginația atunci când vine vorba de pregătit masa pentru Sărbătorile Pascale. Iar pe lângă friptura de miel, drob, cozonac, pască și ouă roșii, o prăjitură clasică, dar extrem de delicioasă, n-are cum nu fie apreciată de familie și de cei dragi.
Sambata, 31.03.2018, 14:14Ingredinte pentru foi foi: 3 ouă, 7 linguri lapte, 7 linguri zahăr, 7 linguri ulei, o linguriţă amoniac stins, făină cât cuprinde, coaja de la o lămâie, 1 linguriţă zahăr vanilat. Ingrediente pentru cremă: un litru lapte, 8 linguri...
Sambata, 31.03.2018, 10:38Hotelierii şi proprietarii de vile şi pensiuni din staţiunile de pe Valea Prahovei au pachete turistice pentru sărbătorile de Paşti la preţuri care pornesc de la 350 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare cu demipensiune şi masă festivă. Unele oferte inclus reduceri la centre SPA sau de divertisment sau acces la locuri de joacă pentru copii. Atât la Sinaia, cât şi la Buşteni şi Azuga mai sunt locuri libere pentru minivacanţa de săbători, unele unităţi de cazare având reduceri last minute.
Vineri, 30.03.2018, 15:21Ozana Barabancea a dezvăluit la ce tratamente minune a apelat de-a lungul timpului. Cum reuşeste vedeta să îşi păstreze tenul impecabil, fără riduri chiar dacă a trecut de 45 de ani, ne spune chiar ea.
Vineri, 30.03.2018, 14:30Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"
Vineri, 30.03.2018, 12:28Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"
Vineri, 30.03.2018, 12:22Dacă vrei ca Paștele acesta să fie unul cu adevărat special și să îți surprinzi prietenii și familia cu un preparat deosebit, atunci înseamnă că trebuie neapărat să încerci o rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj.
Vineri, 30.03.2018, 11:22Drobul de miel se numără printre preparatele tradiționale care nu lipsesc de pe masa de Paște, însă dacă te-ai plictisit de rețeta clasică îți propunem una mai ușoară și anume - drob de miel cu carne de pasăre.
Vineri, 30.03.2018, 08:53Sorina Dunac gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă absolut delicioasă de Paște.
Joi, 29.03.2018, 12:17Cine nu iubește cartofii la cutor? Crocanți la exterior și pufoși la interior, aceștia sunt ușor de gătit, mai ales dacă ții cont de un secret dezvăluit de curând experții de la Good Housekeeping.
Joi, 29.03.2018, 12:10