Antena Căutare

Articole despre reteta

Cum se face cea mai bună supă de urzici din lume! Rețetă ieftină și rapidă!

Cum se face cea mai bună supă de urzici din lume! Rețetă ieftină și rapidă!

Dacă vrei să profiți din plin de darurile primăverii și să te încarci cu multă sănătate și energie, atunci trebuie neapărat să gătești și tu o supă leșească de urzici!

Luni, 23.04.2018, 11:59
Ralu ne pregătește „Supă leșească de urzici”

Ralu ne pregătește „Supă leșească de urzici”

Ingredientele necesare sunt: 2-3 căţei usturoi, 200 ml smântână, 2-3 gălbenuşuri, 150 g orez, sare, oțet, piper proaspăt măcinat.

Luni, 23.04.2018, 09:36
Toast cu Zâmbet - un mic dejun foarte sănătos

Toast cu Zâmbet - un mic dejun foarte sănătos

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine avocado, ouă, pâine, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Toast cu Zâmbet".

Luni, 23.04.2018, 08:26
Urzicile picante sunt o adevărată provocare culinară

Urzicile picante sunt o adevărată provocare culinară

Au vitamine, minerale şi ajută organismul să lupte cu o sumedenie de boli. Nu vorbim despre vreun medicament, ci despre urzici. Cel mai des, în această perioadă, românii le prepară cu usturoi şi mămăligă. Dar am descoperit şi bucătării...

Sambata, 21.04.2018, 19:19
Tartă de lămâie cu bezea, un desert extrem de rafinat cu care nu dai greș niciodată

Tartă de lămâie cu bezea, un desert extrem de rafinat cu care nu dai greș niciodată

Thomas Huit a pregătit un desert deosebit, cu care nu dai greș niciodată. Cum se face cea mai bună tartă de lămâine cu bezea? Simplu și rapid, în doar câțiva pași simpli!

Vineri, 20.04.2018, 11:23
Mâncare de ciuperci cu pui, rețeta simplă, rapidă și fără multe calorii!

Mâncare de ciuperci cu pui, rețeta simplă, rapidă și fără multe calorii!

Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat delicioasă de mâncare de ciuperci cu pui, atunci uită de tocănița obișnuită și hai să pregătim ceva cu adevărat gustos!

Vineri, 20.04.2018, 09:08
Cele mai căutate rețete de pizza. Rețete gustoase și usor de preparat

Cele mai căutate rețete de pizza. Rețete gustoase și usor de preparat

Chef Mihai pregătește cea mai bună rețetă de pizza. Acesta explică procesul pas cu pas și oferă numeroas sfaturi utile.

Joi, 19.04.2018, 09:56
"Paste săltărețe", o rețetă delicioasă pentru toți gurmanzii

"Paste săltărețe", o rețetă delicioasă pentru toți gurmanzii

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine paste, brânză dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paste săltărețe".

Miercuri, 18.04.2018, 08:43
Cum se face cea mai bună rețetă de legume la cuptor! Tai, amesteci și minunea e gata imediat

Cum se face cea mai bună rețetă de legume la cuptor! Tai, amesteci și minunea e gata imediat

Nimic nu se compara cu o porție delicioasă de legume făcute la cuptor,  ce merge de minune ca garnitura la orice tip de carne. 

Marti, 17.04.2018, 09:47
Rețeta zilei: Ciolan cu năut,un preparat delicios cu o combinație perfectă de ingrediente

Rețeta zilei: Ciolan cu năut,un preparat delicios cu o combinație perfectă de ingrediente

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Ciolan cu năut,un preparat delicios cu o combinație perfectă de ingrediente.

Marti, 17.04.2018, 08:41
Miruna i-a impresionat pe chefi cu fasole şi ciolan la conservă! Trăieşte într-o cameră de 11 metri pătraţi, alături de soţ şi copil!

Miruna i-a impresionat pe chefi cu fasole şi ciolan la conservă! Trăieşte într-o cameră de 11 metri pătraţi, alături de soţ şi copil!

Miruna a gătit fasole cu ciolan. Gătește într-o singură cameră de 11 metri pătrați, acolo unde trăiește și doarme cu soțul și un copil!

Luni, 16.04.2018, 21:17
Roxi ne pregătește „Pui de savarină”

Roxi ne pregătește „Pui de savarină”

Ingredientele necesare sunt: 5 ouă, 5 linguri griș, 5 linguri zahăr, vârf de cuțit sare. Pentru sirop: 200 gr zahăr, 200 ml apă, esență portocală, 300 ml frișcă, gem de caise.

Duminica, 15.04.2018, 10:58
Roxi ne pregătește „Plăcintă cu ciocolată si nuci”

Roxi ne pregătește „Plăcintă cu ciocolată si nuci”

Ingredientele necesare sunt: 6 albușuri + 1 varf cutit sare, 5 galbenusuri, 200 g zahăr tos fin, 140 g ciocolată neagră, 80 g nuci, 1 pastaie vanilie, 1 portocala mare, foi de plăcintă.

Sambata, 14.04.2018, 11:29
Cum se face cea mai bună ciulama de pui cu ciuperci din lume! Secretul acesta îl știu doar bucătarii adevărați!

Cum se face cea mai bună ciulama de pui cu ciuperci din lume! Secretul acesta îl știu doar bucătarii adevărați!

„Chefi la cuțite” te învață cum se face cea mai bună rețetă de ciulama de pui cu ciuperci din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar gustul este spectaculos!

Vineri, 13.04.2018, 11:40
Ralu ne pregătește „Tartă cu broccoli și cașcaval”

Ralu ne pregătește „Tartă cu broccoli și cașcaval”

Ingredientele necesare sunt: 1 blat de tartă, 400 g broccoli, 1 cățel usturoi, o ceapă, 120 ml lapte, 150 g cașcaval, 3 ouă, 2 linguri ulei, 2 linguri roșii uscate, sare, piper.

Vineri, 13.04.2018, 10:22
„Bruschete din roșii uscate”, o rețetă simplă și delicioasă

„Bruschete din roșii uscate”, o rețetă simplă și delicioasă

Chef Ionuț ne învață cum să pregătim rețete simple și delicioase.

Vineri, 13.04.2018, 09:37
Reţeta zilei! Îmbrățișare caldă , un delicios Tort de bezea cu cremă de vanilie

Reţeta zilei! Îmbrățișare caldă , un delicios Tort de bezea cu cremă de vanilie

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune un delicios Tort de bezea cu cremă de vanilie, pe care l-a denumit "Îmbrățișare caldă".

Vineri, 13.04.2018, 08:44
Dieta rusească. Cum slăbeşti 30 de kilograme în două luni! E timpul să te pregătești pentru plajă

Dieta rusească. Cum slăbeşti 30 de kilograme în două luni! E timpul să te pregătești pentru plajă

Dieta rusească este una dintre cele mai eficiente diete. A fost numită de către specialiși ”dieta anului 2018”. Cu dieta  rusească poți slăbi până în 30 de kilograme. Cei care ţin cu stricteţe această dietă pot pierde şi până la 15 kilograme într-o lună.

Vineri, 13.04.2018, 08:32
Preparate inedite  în noul sezon de poveste „Chefi la cuțite”

Preparate inedite în noul sezon de poveste „Chefi la cuțite”

„Chefi la cuțite” a dat startul luni seară unui nou sezon de poveste, plin de talent și savoare. Jurizarea pe nevăzute a adus și de data aceasta în fața juraților cele mai diverse preparate, iar cele mai gustoase i-au trimis pe talentații bucătari în etapa următoare.

Joi, 12.04.2018, 18:00
Ralu ne pregătește „Prăjitură pufoasă de orez”

Ralu ne pregătește „Prăjitură pufoasă de orez”

Ingredientele necesare sunt: 450 g orez, 60 g cocos, 125 g orez fiert, 5 linguri zahăr, un pliculeț drojdie uscată, 1/2 linguriță cardamom, o lingură caju prăjit, o lingură stafide prăjite, o lingură unt, un praf sare.

Joi, 12.04.2018, 10:50
Cum poti să prepari cea mai delicioasă „Tartă cu cremă de brânză și fructe proaspete”

Cum poti să prepari cea mai delicioasă „Tartă cu cremă de brânză și fructe proaspete”

Iată cum poti să prepari cea mai delicioasă „Tartă cu cremă de brânză și fructe proaspete”. Ingredientele și rețeta completă o aflăm de la bucătarul chef, invitat în platoul matinalilor.

Joi, 12.04.2018, 09:56
Nu degeaba i se mai spune „DIETA DUPĂ SĂRBĂTORI”! Ceilalți te vor atenționa la un moment dat: „Gata, ai slăbit prea mult!”

Nu degeaba i se mai spune „DIETA DUPĂ SĂRBĂTORI”! Ceilalți te vor atenționa la un moment dat: „Gata, ai slăbit prea mult!”

După Paște, puteți reveni la o formă de invidiat dacă urmați Dieta Scarsdale! Nu vă chinuiți cu regimuri chinuitoare, ci profitați de faptul că pe piață găsiți legume de sezon  și că a venit primăvara!

Joi, 12.04.2018, 08:23
Reţeta zilei! Vlăduț gătește Pui cu bunătăți

Reţeta zilei! Vlăduț gătește Pui cu bunătăți

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne de pui, bere neagră, ananas, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu bunătăți" .

Joi, 12.04.2018, 08:22
Ralu ne pregătește „Supă cremă de porumb”

Ralu ne pregătește „Supă cremă de porumb”

Ingredientele necesare sunt: 1 lingură ulei de măsline, 3-4 căței usturoi, 1 ceapă mare, o conservă porumb, 1 morcov, 2 cartofi, un praf nucșoară, un praf boia dulce, sare, 2-3 linguri smântână/lapte de cocos per portie.

Miercuri, 11.04.2018, 11:34
Nu mai știi ce să gătești? Te poți inspira! Un desert răcoros pe bază de căpșuni

Nu mai știi ce să gătești? Te poți inspira! Un desert răcoros pe bază de căpșuni

Nu mai știi ce să gătești? Te poți inspira de la noi! Notează rețeta și îi vei impresiona pe cei dragi un desert răcoros pe bază de căpșuni.

Miercuri, 11.04.2018, 09:54
Cea mai simplă dietă după Paște: kilogramele se vor topi într-un ritm rapid, iar organismul tău va trece printr-un proces de detoxifiere

Cea mai simplă dietă după Paște: kilogramele se vor topi într-un ritm rapid, iar organismul tău va trece printr-un proces de detoxifiere

După Paște, puteți reveni la o formă de invidiat dacă urmați dieta cufrucyr! Nu vă chinuiți cu regimuri chinuitoare, ci profitați de faptul că pe piață găsiți fructe de sezon și că a venit primăvara!

Miercuri, 11.04.2018, 09:30
Cum se face cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor, cu doar patru ingrediente!

Cum se face cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor, cu doar patru ingrediente!

Te-ai săturat de gustul fripturilor obișnuite, fade și fără gust? Atunci poți pregăti cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor! E atât de gustoasă încât te lingi pe degete!

Miercuri, 11.04.2018, 08:54
Reţeta zilei! Lavinia Furtună gătește o salată mixtă cu ton, porumb și ardei

Reţeta zilei! Lavinia Furtună gătește o salată mixtă cu ton, porumb și ardei

Invitata la "Prietenii de la 11", Lavinia Furtună gătește o salată mixtă cu ton, porumb și ardei.

Marti, 10.04.2018, 12:14
Ralu ne pregăteşte „Tartă cu brânză sărată”

Ralu ne pregăteşte „Tartă cu brânză sărată”

Ingredientele necesare sunt: 100 g unt, 200 g făină, 150 g iaurt, sare, 2 cepe mari, 200 g caşcaval, 100 g telemea, 200 gorgonzola, 3 ouă, 1 lingură de unt, sare, piper, 1/2 legatură pătrunjel.

Marti, 10.04.2018, 10:43
Reţeta zilei! Vlăduț prepară "Happy ananas"

Reţeta zilei! Vlăduț prepară "Happy ananas"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine miere, struguri, piept de pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Happy ananas". .

Marti, 10.04.2018, 08:22
Prăjitura Brownie cu ciocolată, servită cu înghețată. O prăjitură delicioasă, umedă și lipicioasă!

Prăjitura Brownie cu ciocolată, servită cu înghețată. O prăjitură delicioasă, umedă și lipicioasă!

Vrei să-ți răsfeți familia cu o prăjitură minunată? Soluția este această Brownie cu ciocolată, servită cu înghețată. O prăjitură delicioasă, umedă și lipicioasă!

Luni, 09.04.2018, 22:36
Rețeta de succes a lui Costinel Arghir Burtoi: "Nu am băut nimic, trebuia să beau o bere sau un vin"

Rețeta de succes a lui Costinel Arghir Burtoi: "Nu am băut nimic, trebuia să beau o bere sau un vin"

Costinel Arghir Burtoi, de meserie visător, are o metodă specială de a reuși în viață. Înainte de a face mâncare, concurentul trebuie să se cinstească cu o bere sau un pahar de vin ca să prindă curaj.

Luni, 09.04.2018, 22:02
Ai rămas cu multe preparate, după Paște? Uite ce rețete poți să faci din ele. Gustos și rapid!

Ai rămas cu multe preparate, după Paște? Uite ce rețete poți să faci din ele. Gustos și rapid!

Romanii gătesc mult, de Sărbători, asta se ştie. Mese îmbelşugate, sarmale, cazonaci, dar ce te faci, când rămâi cu adevărate mormane de mâncare. Să nu te gândeşti să o arunci. Te poţi reinventa în bucătărie, cu cele mai tari preparate.

Luni, 09.04.2018, 10:19
Ți-au rămas multe preparate? Uite ce rețete poți să faci din ele!

Ți-au rămas multe preparate? Uite ce rețete poți să faci din ele!

Ți-au rămas multe preparate după masa de Paște? Uite ce rețete poți să faci din ele!

Luni, 09.04.2018, 10:08
Anca Lungu şi chef Nicolae Tand au pregătit o gustoasă friptură de miel cu sparanghel, praz şi fasole verde

Anca Lungu şi chef Nicolae Tand au pregătit o gustoasă friptură de miel cu sparanghel, praz şi fasole verde

Tradiţionala friptură de miel poate fi reinterpretată într-un mod gustos, dar mai ales sănătos. Ne-a demonstrat asta colega noastră, Anca Lungu, care a mers în bucătăria lui chef Nicolae Tand, alături de care a pregătit o gustoasă...

Vineri, 06.04.2018, 19:19
Rețetă specială de post. Veșmintele Domnului, turte din apă, făina și sare coapte pe plită, cu glazură de grâu fiert

Rețetă specială de post. Veșmintele Domnului, turte din apă, făina și sare coapte pe plită, cu glazură de grâu fiert

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat special pentru Paște care conţine faină sare, grâu, nucă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Veșmintele Domnului".

Vineri, 06.04.2018, 08:12
Cum se face cea mai bună friptură de MIEL din lume! Ți se topește efectiv în gură și e extrem de aromată!

Cum se face cea mai bună friptură de MIEL din lume! Ți se topește efectiv în gură și e extrem de aromată!

Dacă vrei să faci senzație de Paști cu o super rețetă, atunci iată cum se prepară cea mai bună friptură de miel din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar succesul este garantat!

Joi, 05.04.2018, 21:27
Cum se face cea mai bună rețetă de PASCĂ din lume! Toată lumea se va minuna!

Cum se face cea mai bună rețetă de PASCĂ din lume! Toată lumea se va minuna!

Vrei să faci senzație de sărbătorile pascale? Cea mai bună rețetă de pască tradițională cu aluat de cozonac și umplutură de brânză îți asigură reușita unei mese de neuitat!

Joi, 05.04.2018, 17:40
Deliciu culinar pentru masa de Paște! Plăcintă de berbecuț, rețetă recomandată de Chef Florin Dumitrescu

Deliciu culinar pentru masa de Paște! Plăcintă de berbecuț, rețetă recomandată de Chef Florin Dumitrescu

Pentru că Paștele este o sărbătoare atât de specială, m-am gândit să împărtășesc cu voi o rețetă la care țin foarte mult: plăcinta de berbecuț. E o rețetă care m-a muncit foarte mult și țin la ea pentru că e inspirată din rețeta clasică a marelui Radu Anton Roman, pe care îl admir foarte mult pentru felul în care a reușit să ne reînvie vechile comori culinare românești. Am reinterpretat această rețetă, i-am adăugat ceva din stilul meu, am daptat-o la personalitatea mea. Nu în ultimul rând, este un omagiu adus lui Radu Anton Roman.

Joi, 05.04.2018, 13:30
Deliciu pentru masa de Paște! Pulpă de miel cu muștar, rețetă recomandată de Chef Sorin Bontea

Deliciu pentru masa de Paște! Pulpă de miel cu muștar, rețetă recomandată de Chef Sorin Bontea

"Eu sunt adeptul meselor de sărbătoare tradiționale. Astfel, de paște sunt nelipsite bucatele cu care suntem obișnuiți boi, românii, de la friptură de miel, la bdob și ouă roșii. Vă voi împărtăși în cele ce urmează care sunt pașii pe care îi respect eu atunci când gătesc pentru ai mei această friptură. Ingredientele secrete sunt muștarul de Dijon și legumele", este mesajul lui Chef Sorin Bontea pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.

Joi, 05.04.2018, 13:22
Succes garantat pentru masa de Paște! Ciolan de berbec, rețetă recomandată de Chef Cătălin Scărlătescu

Succes garantat pentru masa de Paște! Ciolan de berbec, rețetă recomandată de Chef Cătălin Scărlătescu

"Pentru masa de Paște vă propun o rețetă simplă, deloc greu de realizat, dar care vă va aduce succesul garantat. Secretul este să aveți răbdare, pentru că, după cum veți observa, rețeta asta necesită ceva timp de pregătire. Dar vă garantez că friptura astfel obținută se va topi de-a dreptul când o veți gusta", este mesajul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.

Joi, 05.04.2018, 11:24
PAȘTE 2018. Rețeta care nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători. Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată

PAȘTE 2018. Rețeta care nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători. Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine condimente, pulpă de miel, cartofi, rosii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură de miel".

Joi, 05.04.2018, 09:21
Rețeta care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paste. Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată

Rețeta care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paste. Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată, cu multe condimente, legume și un ingredient special care o frăgezește și îi dă gust.

Joi, 05.04.2018, 08:49
Sătenii din Giurgiu spun lucruri trăsnite! De ce e mare Săptămâna mare? Vei râde cu lacrimi! (VIDEO)

Sătenii din Giurgiu spun lucruri trăsnite! De ce e mare Săptămâna mare? Vei râde cu lacrimi! (VIDEO)

De ce e mare Săptămâna mare? Iisus Hristos se naşte sau învie de Paşte? Sunt întrebări în faţa cărora mulţi români caută răspunsurile. În aceste zile, religia este un subiect intens dezbătut. Ce cred oamenii, vedeţi într-un reportaj din satul românesc! Iar răspunsurile sunt...memorabile!

Miercuri, 04.04.2018, 19:42
Radu Constantin Bădescu gătește "Cotlete de berbecuț în crustă de fistic"

Radu Constantin Bădescu gătește "Cotlete de berbecuț în crustă de fistic"

Radu Constantin Bădescu gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă absolut delicioasă, "Cotlete de berbecuț în crustă de fistic".

Marti, 03.04.2018, 12:09
Rețeta celor mai delicioși cozonaci de țară

Rețeta celor mai delicioși cozonaci de țară

Este săptămâna în care, vrem, nu vrem, cu toţii ne gândim la ouă roşii, pască, miel şi, mai ales, cozonaci. Îi vrem pufoşi, cu multă nucă şi miros de cacao, exact cum îi făcea bunica pe vremuri. Noi am găsit un loc în care oamenii...

Marti, 03.04.2018, 07:54
Nu mai arunca resturile! Pregătește o budincă de cozonac de milioane, cu doar câteva ingrediente simple!

Nu mai arunca resturile! Pregătește o budincă de cozonac de milioane, cu doar câteva ingrediente simple!

Dacă îți mai rămân resturi de cozonac de Paște și totuși nu vrei să faci risipă și să le arunci, atunci poți folosi totul pentru a pregăti o budincă delicioasă, cu care îți vei cuceri toată familia!

Luni, 02.04.2018, 18:40
Trucul de care ai nevoie de Paște ca să nu faci risipă! Cum faci savarine delicioase din feliile de cozonac?

Trucul de care ai nevoie de Paște ca să nu faci risipă! Cum faci savarine delicioase din feliile de cozonac?

Cu ocazia Paștelui cam toată lumea alege să pună pe masă și un cozonac rumen și frumos, fie făcut în casă, fie cumpărat. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce poți face cu feliile ce au rămas? Nu trebuie să le arunci, ci să le transformi în...savarine!

Luni, 02.04.2018, 17:24
Ai în plan să cumperi carne de miel? Mai gândește-te! Ce au descoperit inspectorii la un control

Ai în plan să cumperi carne de miel? Mai gândește-te! Ce au descoperit inspectorii la un control

Românii se pregătesc pentru cumpărăturile de Paște și caută din zor oferte la carnea de miel, fără să știe în nicio secundă la ce pericole uriașe se expun! Un detaliu îngrijorător scapă tuturor clienților, care riscă să ajungă de urgență la spital!

Luni, 02.04.2018, 16:46
A început SĂPTĂMÂNA MARE. Ce trebuie să faci în fiecare zi în această perioadă! Când se face pasca si când se vopsesc ouăle și de ce în Joia Mare se duc colaci la biserică

A început SĂPTĂMÂNA MARE. Ce trebuie să faci în fiecare zi în această perioadă! Când se face pasca si când se vopsesc ouăle și de ce în Joia Mare se duc colaci la biserică

 Postul Paştelui se încheie cu Săptămâna Mare, a patimilor lui Hristos. De-a lungul celor șase zile, până la Paște, există o serie de tradiții de care ar fi bine să țineți cont. Când se face pasca si când se vopsesc ouăle, de ce în Joia Mare se duc colaci la biserică și de ce în Vinerea Mare se ține post, aflați din materialul de mai jos.

Luni, 02.04.2018, 11:16
x