Antena Căutare

Articole despre reteta

Cum se face cea mai bună ciulama de pui cu ciuperci din lume! Secretul acesta îl știu doar bucătarii adevărați!

Cum se face cea mai bună ciulama de pui cu ciuperci din lume! Secretul acesta îl știu doar bucătarii adevărați!

„Chefi la cuțite” te învață cum se face cea mai bună rețetă de ciulama de pui cu ciuperci din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar gustul este spectaculos!

Vineri, 13.04.2018, 11:40
Ralu ne pregătește „Tartă cu broccoli și cașcaval”

Ralu ne pregătește „Tartă cu broccoli și cașcaval”

Ingredientele necesare sunt: 1 blat de tartă, 400 g broccoli, 1 cățel usturoi, o ceapă, 120 ml lapte, 150 g cașcaval, 3 ouă, 2 linguri ulei, 2 linguri roșii uscate, sare, piper.

Vineri, 13.04.2018, 10:22
„Bruschete din roșii uscate”, o rețetă simplă și delicioasă

„Bruschete din roșii uscate”, o rețetă simplă și delicioasă

Chef Ionuț ne învață cum să pregătim rețete simple și delicioase.

Vineri, 13.04.2018, 09:37
Reţeta zilei! Îmbrățișare caldă , un delicios Tort de bezea cu cremă de vanilie

Reţeta zilei! Îmbrățișare caldă , un delicios Tort de bezea cu cremă de vanilie

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune un delicios Tort de bezea cu cremă de vanilie, pe care l-a denumit "Îmbrățișare caldă".

Vineri, 13.04.2018, 08:44
Dieta rusească. Cum slăbeşti 30 de kilograme în două luni! E timpul să te pregătești pentru plajă

Dieta rusească. Cum slăbeşti 30 de kilograme în două luni! E timpul să te pregătești pentru plajă

Dieta rusească este una dintre cele mai eficiente diete. A fost numită de către specialiși ”dieta anului 2018”. Cu dieta  rusească poți slăbi până în 30 de kilograme. Cei care ţin cu stricteţe această dietă pot pierde şi până la 15 kilograme într-o lună.

Vineri, 13.04.2018, 08:32
Preparate inedite  în noul sezon de poveste „Chefi la cuțite”

Preparate inedite în noul sezon de poveste „Chefi la cuțite”

„Chefi la cuțite” a dat startul luni seară unui nou sezon de poveste, plin de talent și savoare. Jurizarea pe nevăzute a adus și de data aceasta în fața juraților cele mai diverse preparate, iar cele mai gustoase i-au trimis pe talentații bucătari în etapa următoare.

Joi, 12.04.2018, 18:00
Ralu ne pregătește „Prăjitură pufoasă de orez”

Ralu ne pregătește „Prăjitură pufoasă de orez”

Ingredientele necesare sunt: 450 g orez, 60 g cocos, 125 g orez fiert, 5 linguri zahăr, un pliculeț drojdie uscată, 1/2 linguriță cardamom, o lingură caju prăjit, o lingură stafide prăjite, o lingură unt, un praf sare.

Joi, 12.04.2018, 10:50
Cum poti să prepari cea mai delicioasă „Tartă cu cremă de brânză și fructe proaspete”

Cum poti să prepari cea mai delicioasă „Tartă cu cremă de brânză și fructe proaspete”

Iată cum poti să prepari cea mai delicioasă „Tartă cu cremă de brânză și fructe proaspete”. Ingredientele și rețeta completă o aflăm de la bucătarul chef, invitat în platoul matinalilor.

Joi, 12.04.2018, 09:56
Nu degeaba i se mai spune „DIETA DUPĂ SĂRBĂTORI”! Ceilalți te vor atenționa la un moment dat: „Gata, ai slăbit prea mult!”

Nu degeaba i se mai spune „DIETA DUPĂ SĂRBĂTORI”! Ceilalți te vor atenționa la un moment dat: „Gata, ai slăbit prea mult!”

După Paște, puteți reveni la o formă de invidiat dacă urmați Dieta Scarsdale! Nu vă chinuiți cu regimuri chinuitoare, ci profitați de faptul că pe piață găsiți legume de sezon  și că a venit primăvara!

Joi, 12.04.2018, 08:23
Reţeta zilei! Vlăduț gătește Pui cu bunătăți

Reţeta zilei! Vlăduț gătește Pui cu bunătăți

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne de pui, bere neagră, ananas, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pui cu bunătăți" .

Joi, 12.04.2018, 08:22
Ralu ne pregătește „Supă cremă de porumb”

Ralu ne pregătește „Supă cremă de porumb”

Ingredientele necesare sunt: 1 lingură ulei de măsline, 3-4 căței usturoi, 1 ceapă mare, o conservă porumb, 1 morcov, 2 cartofi, un praf nucșoară, un praf boia dulce, sare, 2-3 linguri smântână/lapte de cocos per portie.

Miercuri, 11.04.2018, 11:34
Nu mai știi ce să gătești? Te poți inspira! Un desert răcoros pe bază de căpșuni

Nu mai știi ce să gătești? Te poți inspira! Un desert răcoros pe bază de căpșuni

Nu mai știi ce să gătești? Te poți inspira de la noi! Notează rețeta și îi vei impresiona pe cei dragi un desert răcoros pe bază de căpșuni.

Miercuri, 11.04.2018, 09:54
Cea mai simplă dietă după Paște: kilogramele se vor topi într-un ritm rapid, iar organismul tău va trece printr-un proces de detoxifiere

Cea mai simplă dietă după Paște: kilogramele se vor topi într-un ritm rapid, iar organismul tău va trece printr-un proces de detoxifiere

După Paște, puteți reveni la o formă de invidiat dacă urmați dieta cufrucyr! Nu vă chinuiți cu regimuri chinuitoare, ci profitați de faptul că pe piață găsiți fructe de sezon și că a venit primăvara!

Miercuri, 11.04.2018, 09:30
Cum se face cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor, cu doar patru ingrediente!

Cum se face cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor, cu doar patru ingrediente!

Te-ai săturat de gustul fripturilor obișnuite, fade și fără gust? Atunci poți pregăti cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor! E atât de gustoasă încât te lingi pe degete!

Miercuri, 11.04.2018, 08:54
Reţeta zilei! Lavinia Furtună gătește o salată mixtă cu ton, porumb și ardei

Reţeta zilei! Lavinia Furtună gătește o salată mixtă cu ton, porumb și ardei

Invitata la "Prietenii de la 11", Lavinia Furtună gătește o salată mixtă cu ton, porumb și ardei.

Marti, 10.04.2018, 12:14
Ralu ne pregăteşte „Tartă cu brânză sărată”

Ralu ne pregăteşte „Tartă cu brânză sărată”

Ingredientele necesare sunt: 100 g unt, 200 g făină, 150 g iaurt, sare, 2 cepe mari, 200 g caşcaval, 100 g telemea, 200 gorgonzola, 3 ouă, 1 lingură de unt, sare, piper, 1/2 legatură pătrunjel.

Marti, 10.04.2018, 10:43
Reţeta zilei! Vlăduț prepară "Happy ananas"

Reţeta zilei! Vlăduț prepară "Happy ananas"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine miere, struguri, piept de pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Happy ananas". .

Marti, 10.04.2018, 08:22
Prăjitura Brownie cu ciocolată, servită cu înghețată. O prăjitură delicioasă, umedă și lipicioasă!

Prăjitura Brownie cu ciocolată, servită cu înghețată. O prăjitură delicioasă, umedă și lipicioasă!

Vrei să-ți răsfeți familia cu o prăjitură minunată? Soluția este această Brownie cu ciocolată, servită cu înghețată. O prăjitură delicioasă, umedă și lipicioasă!

Luni, 09.04.2018, 22:36
Rețeta de succes a lui Costinel Arghir Burtoi: "Nu am băut nimic, trebuia să beau o bere sau un vin"

Rețeta de succes a lui Costinel Arghir Burtoi: "Nu am băut nimic, trebuia să beau o bere sau un vin"

Costinel Arghir Burtoi, de meserie visător, are o metodă specială de a reuși în viață. Înainte de a face mâncare, concurentul trebuie să se cinstească cu o bere sau un pahar de vin ca să prindă curaj.

Luni, 09.04.2018, 22:02
Ai rămas cu multe preparate, după Paște? Uite ce rețete poți să faci din ele. Gustos și rapid!

Ai rămas cu multe preparate, după Paște? Uite ce rețete poți să faci din ele. Gustos și rapid!

Romanii gătesc mult, de Sărbători, asta se ştie. Mese îmbelşugate, sarmale, cazonaci, dar ce te faci, când rămâi cu adevărate mormane de mâncare. Să nu te gândeşti să o arunci. Te poţi reinventa în bucătărie, cu cele mai tari preparate.

Luni, 09.04.2018, 10:19
Ți-au rămas multe preparate? Uite ce rețete poți să faci din ele!

Ți-au rămas multe preparate? Uite ce rețete poți să faci din ele!

Ți-au rămas multe preparate după masa de Paște? Uite ce rețete poți să faci din ele!

Luni, 09.04.2018, 10:08
Anca Lungu şi chef Nicolae Tand au pregătit o gustoasă friptură de miel cu sparanghel, praz şi fasole verde

Anca Lungu şi chef Nicolae Tand au pregătit o gustoasă friptură de miel cu sparanghel, praz şi fasole verde

Tradiţionala friptură de miel poate fi reinterpretată într-un mod gustos, dar mai ales sănătos. Ne-a demonstrat asta colega noastră, Anca Lungu, care a mers în bucătăria lui chef Nicolae Tand, alături de care a pregătit o gustoasă...

Vineri, 06.04.2018, 19:19
Rețetă specială de post. Veșmintele Domnului, turte din apă, făina și sare coapte pe plită, cu glazură de grâu fiert

Rețetă specială de post. Veșmintele Domnului, turte din apă, făina și sare coapte pe plită, cu glazură de grâu fiert

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat special pentru Paște care conţine faină sare, grâu, nucă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Veșmintele Domnului".

Vineri, 06.04.2018, 08:12
Cum se face cea mai bună friptură de MIEL din lume! Ți se topește efectiv în gură și e extrem de aromată!

Cum se face cea mai bună friptură de MIEL din lume! Ți se topește efectiv în gură și e extrem de aromată!

Dacă vrei să faci senzație de Paști cu o super rețetă, atunci iată cum se prepară cea mai bună friptură de miel din lume! Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar succesul este garantat!

Joi, 05.04.2018, 21:27
Cum se face cea mai bună rețetă de PASCĂ din lume! Toată lumea se va minuna!

Cum se face cea mai bună rețetă de PASCĂ din lume! Toată lumea se va minuna!

Vrei să faci senzație de sărbătorile pascale? Cea mai bună rețetă de pască tradițională cu aluat de cozonac și umplutură de brânză îți asigură reușita unei mese de neuitat!

Joi, 05.04.2018, 17:40
Deliciu culinar pentru masa de Paște! Plăcintă de berbecuț, rețetă recomandată de Chef Florin Dumitrescu

Deliciu culinar pentru masa de Paște! Plăcintă de berbecuț, rețetă recomandată de Chef Florin Dumitrescu

Pentru că Paștele este o sărbătoare atât de specială, m-am gândit să împărtășesc cu voi o rețetă la care țin foarte mult: plăcinta de berbecuț. E o rețetă care m-a muncit foarte mult și țin la ea pentru că e inspirată din rețeta clasică a marelui Radu Anton Roman, pe care îl admir foarte mult pentru felul în care a reușit să ne reînvie vechile comori culinare românești. Am reinterpretat această rețetă, i-am adăugat ceva din stilul meu, am daptat-o la personalitatea mea. Nu în ultimul rând, este un omagiu adus lui Radu Anton Roman.

Joi, 05.04.2018, 13:30
Deliciu pentru masa de Paște! Pulpă de miel cu muștar, rețetă recomandată de Chef Sorin Bontea

Deliciu pentru masa de Paște! Pulpă de miel cu muștar, rețetă recomandată de Chef Sorin Bontea

"Eu sunt adeptul meselor de sărbătoare tradiționale. Astfel, de paște sunt nelipsite bucatele cu care suntem obișnuiți boi, românii, de la friptură de miel, la bdob și ouă roșii. Vă voi împărtăși în cele ce urmează care sunt pașii pe care îi respect eu atunci când gătesc pentru ai mei această friptură. Ingredientele secrete sunt muștarul de Dijon și legumele", este mesajul lui Chef Sorin Bontea pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.

Joi, 05.04.2018, 13:22
Succes garantat pentru masa de Paște! Ciolan de berbec, rețetă recomandată de Chef Cătălin Scărlătescu

Succes garantat pentru masa de Paște! Ciolan de berbec, rețetă recomandată de Chef Cătălin Scărlătescu

"Pentru masa de Paște vă propun o rețetă simplă, deloc greu de realizat, dar care vă va aduce succesul garantat. Secretul este să aveți răbdare, pentru că, după cum veți observa, rețeta asta necesită ceva timp de pregătire. Dar vă garantez că friptura astfel obținută se va topi de-a dreptul când o veți gusta", este mesajul lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru toate gospodinele care caută o sursă de inspirație pentru masa de Sărbători.

Joi, 05.04.2018, 11:24
PAȘTE 2018. Rețeta care nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători. Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată

PAȘTE 2018. Rețeta care nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători. Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine condimente, pulpă de miel, cartofi, rosii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură de miel".

Joi, 05.04.2018, 09:21
Rețeta care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paste. Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată

Rețeta care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paste. Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată, cu multe condimente, legume și un ingredient special care o frăgezește și îi dă gust.

Joi, 05.04.2018, 08:49
Sătenii din Giurgiu spun lucruri trăsnite! De ce e mare Săptămâna mare? Vei râde cu lacrimi! (VIDEO)

Sătenii din Giurgiu spun lucruri trăsnite! De ce e mare Săptămâna mare? Vei râde cu lacrimi! (VIDEO)

De ce e mare Săptămâna mare? Iisus Hristos se naşte sau învie de Paşte? Sunt întrebări în faţa cărora mulţi români caută răspunsurile. În aceste zile, religia este un subiect intens dezbătut. Ce cred oamenii, vedeţi într-un reportaj din satul românesc! Iar răspunsurile sunt...memorabile!

Miercuri, 04.04.2018, 19:42
Radu Constantin Bădescu gătește "Cotlete de berbecuț în crustă de fistic"

Radu Constantin Bădescu gătește "Cotlete de berbecuț în crustă de fistic"

Radu Constantin Bădescu gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă absolut delicioasă, "Cotlete de berbecuț în crustă de fistic".

Marti, 03.04.2018, 12:09
Rețeta celor mai delicioși cozonaci de țară

Rețeta celor mai delicioși cozonaci de țară

Este săptămâna în care, vrem, nu vrem, cu toţii ne gândim la ouă roşii, pască, miel şi, mai ales, cozonaci. Îi vrem pufoşi, cu multă nucă şi miros de cacao, exact cum îi făcea bunica pe vremuri. Noi am găsit un loc în care oamenii...

Marti, 03.04.2018, 07:54
Nu mai arunca resturile! Pregătește o budincă de cozonac de milioane, cu doar câteva ingrediente simple!

Nu mai arunca resturile! Pregătește o budincă de cozonac de milioane, cu doar câteva ingrediente simple!

Dacă îți mai rămân resturi de cozonac de Paște și totuși nu vrei să faci risipă și să le arunci, atunci poți folosi totul pentru a pregăti o budincă delicioasă, cu care îți vei cuceri toată familia!

Luni, 02.04.2018, 18:40
Trucul de care ai nevoie de Paște ca să nu faci risipă! Cum faci savarine delicioase din feliile de cozonac?

Trucul de care ai nevoie de Paște ca să nu faci risipă! Cum faci savarine delicioase din feliile de cozonac?

Cu ocazia Paștelui cam toată lumea alege să pună pe masă și un cozonac rumen și frumos, fie făcut în casă, fie cumpărat. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce poți face cu feliile ce au rămas? Nu trebuie să le arunci, ci să le transformi în...savarine!

Luni, 02.04.2018, 17:24
Ai în plan să cumperi carne de miel? Mai gândește-te! Ce au descoperit inspectorii la un control

Ai în plan să cumperi carne de miel? Mai gândește-te! Ce au descoperit inspectorii la un control

Românii se pregătesc pentru cumpărăturile de Paște și caută din zor oferte la carnea de miel, fără să știe în nicio secundă la ce pericole uriașe se expun! Un detaliu îngrijorător scapă tuturor clienților, care riscă să ajungă de urgență la spital!

Luni, 02.04.2018, 16:46
A început SĂPTĂMÂNA MARE. Ce trebuie să faci în fiecare zi în această perioadă! Când se face pasca si când se vopsesc ouăle și de ce în Joia Mare se duc colaci la biserică

A început SĂPTĂMÂNA MARE. Ce trebuie să faci în fiecare zi în această perioadă! Când se face pasca si când se vopsesc ouăle și de ce în Joia Mare se duc colaci la biserică

 Postul Paştelui se încheie cu Săptămâna Mare, a patimilor lui Hristos. De-a lungul celor șase zile, până la Paște, există o serie de tradiții de care ar fi bine să țineți cont. Când se face pasca si când se vopsesc ouăle, de ce în Joia Mare se duc colaci la biserică și de ce în Vinerea Mare se ține post, aflați din materialul de mai jos.

Luni, 02.04.2018, 11:16
Învață cum se prepară „Shaorma bio”, pas cu pas

Învață cum se prepară „Shaorma bio”, pas cu pas

Câţi dintre dumneavoastră ar refuza o shaorma suculentă, gustoasă dar şi.foarte sănătoasă? Da, aţi auzit bine. Shaorma poate fi şi sănătoasă, cartofii fiind înlocuiţi cu o explozie de legume proaspete şi carne de cea mai bună...

Duminica, 01.04.2018, 14:45
Reţetă simplă şi delicioasă: Cum să faci amandina perfectă, acasă, în doar câteva minute! Iată toţi paşii

Reţetă simplă şi delicioasă: Cum să faci amandina perfectă, acasă, în doar câteva minute! Iată toţi paşii

Pentru mulţi dintre doi, amandina este una dintre cele mai bune prăjituri din lume. Plină de ciocolată, însiropată şi foarte pufoasă, este varianta perfectă pentru cei care au poftă de ceva dulce.

Duminica, 01.04.2018, 11:38
Roxi ne pregătește „Prăjituri bundt cu fructe tropicale”

Roxi ne pregătește „Prăjituri bundt cu fructe tropicale”

Ingredientele necesare sunt: 190 g făină, 20 g amidon de porumb, 125 g zahăr tos fin, 5 g praf de copt, 150 g fructe tropicale + 1 lingura rasă făină, 3 ouă medii, 220 g iaurt grecesc, 30 g ulei de nucă de cocos, un varf cuțit sare.

Duminica, 01.04.2018, 11:13
PAȘTE 2018. Prăjitură Albă ca Zăpada cu cremă de vanilie și lămâie, o rețetă perfectă pentru Sărbătorile Pascale

PAȘTE 2018. Prăjitură Albă ca Zăpada cu cremă de vanilie și lămâie, o rețetă perfectă pentru Sărbătorile Pascale

Paștele se apropie cu pași repezi, iar gospodinele își pun la încercare imaginația atunci când vine vorba de pregătit masa pentru Sărbătorile Pascale. Iar pe lângă friptura de miel, drob, cozonac, pască și ouă roșii, o prăjitură clasică, dar extrem de delicioasă, n-are cum nu fie apreciată de familie și de cei dragi.

Sambata, 31.03.2018, 14:14
Roxi ne pregătește „Prăjitură Albă ca Zăpada cu cremă de vanilie”

Roxi ne pregătește „Prăjitură Albă ca Zăpada cu cremă de vanilie”

Ingredinte pentru foi foi: 3 ouă, 7 linguri lapte, 7 linguri zahăr, 7 linguri ulei, o linguriţă amoniac stins, făină cât cuprinde, coaja de la o lămâie, 1 linguriţă zahăr vanilat. Ingrediente pentru cremă: un litru lapte, 8 linguri...

Sambata, 31.03.2018, 10:38
Mielul, cozonacul și ouăle roșii, departe de casă? Cât costă o vacanță de Paște, la munte, în România

Mielul, cozonacul și ouăle roșii, departe de casă? Cât costă o vacanță de Paște, la munte, în România

Hotelierii şi proprietarii de vile şi pensiuni din staţiunile de pe Valea Prahovei au pachete turistice pentru sărbătorile de Paşti la preţuri care pornesc de la 350 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare cu demipensiune şi masă festivă. Unele oferte inclus reduceri la centre SPA sau de divertisment sau acces la locuri de joacă pentru copii. Atât la Sinaia, cât şi la Buşteni şi Azuga mai sunt locuri libere pentru minivacanţa de săbători, unele unităţi de cazare având reduceri last minute.

Vineri, 30.03.2018, 15:21
Ozana Barabancea ne arată rețeta tenului fără riduri

Ozana Barabancea ne arată rețeta tenului fără riduri

Ozana Barabancea a dezvăluit la ce tratamente minune a apelat de-a lungul timpului. Cum reuşeste vedeta să îşi păstreze tenul impecabil, fără riduri chiar dacă a trecut de 45 de ani, ne spune chiar ea.

Vineri, 30.03.2018, 14:30
Credeai că se poate servi doar ca desert? Te-ai înșelat: "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Credeai că se poate servi doar ca desert? Te-ai înșelat: "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Vineri, 30.03.2018, 12:28
Chef Constantin Turculeţ a gătit "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Chef Constantin Turculeţ a gătit "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"

Vineri, 30.03.2018, 12:22
Minunăție culinară pentru masa de Paște! Cum faci cel mai bun drob de curcan în aluat de foietaj!

Minunăție culinară pentru masa de Paște! Cum faci cel mai bun drob de curcan în aluat de foietaj!

 Dacă vrei ca Paștele acesta să fie unul cu adevărat special și să îți surprinzi prietenii și familia cu un preparat deosebit, atunci înseamnă că trebuie neapărat să încerci o rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj.

Vineri, 30.03.2018, 11:22
Paște 2018! Rețeta pe care trebuie să o încerci cel puțin o dată în viață - drob de miel cu carne de pasăre! 

Paște 2018! Rețeta pe care trebuie să o încerci cel puțin o dată în viață - drob de miel cu carne de pasăre! 

Drobul de miel se numără printre preparatele tradiționale care nu lipsesc de pe masa de Paște, însă dacă te-ai plictisit de rețeta clasică îți propunem una mai ușoară și anume - drob de miel cu carne de pasăre. 

Vineri, 30.03.2018, 08:53
Reţeta zilei! Sorina Dunac gătește drob de miel cu ouă de prepeliță

Reţeta zilei! Sorina Dunac gătește drob de miel cu ouă de prepeliță

Sorina Dunac gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă absolut delicioasă de Paște.

Joi, 29.03.2018, 12:17
Cum pregătești cei mai buni cartofi la cuptor! Ingredientul secret pe care e musai să-l adaugi pentru a-i face crocanți la exterior

Cum pregătești cei mai buni cartofi la cuptor! Ingredientul secret pe care e musai să-l adaugi pentru a-i face crocanți la exterior

Cine nu iubește cartofii la cutor? Crocanți la exterior și pufoși la interior, aceștia sunt ușor de gătit, mai ales dacă ții cont de un secret dezvăluit de curând experții de la Good Housekeeping. 

Joi, 29.03.2018, 12:10
x