Ingredientele necesare sunt: 250 g faină, 125-150 ml apă călduță, 10 g drojdie proaspătă /4 g drojdie uscată, 1/4 linguriță mică rasă zahăr, 1/2 linguriță mică rasă sare, 7-8 felii cașcaval clasic/emmentaler/cașcaval afumat, 4-5...
Joi, 15.02.2018, 09:48Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă de stroganoff de vită cu orez, atunci Vlădutz de la „Neatza cu Răzvan și Dani” îți arată cum se face!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchi de vită, orez, muștar, castraveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit stroganoff de vită cu orez.
Dacă ți-e poftă de o porție delicioasă de pateuri cu ciuperci, atunci aceasta este rețeta perfectă pentru tine! Se face imediat, cu doar câteva ingrediente!
Invitată la „Prietenii de la 11”, Pastry Chef Mihaela Ruxanda gătește "bufet dulce pentru îndrăgostiți".
Ingredientele necesare sunt: 200 g aluat foietaj din făină integrală, 1 borcan ciuperci Sun Food, 1 lingură ulei de măsline, 3 linguri vin alb demisec/apă, 1 cățel usturoi, 1 lingurî părunjel tocat, 100 g cașcaval, piper, sare, 1 gălbenuș...
Miercuri, 14.02.2018, 10:50Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a pregătit o super rețetă de orez cu ananas, pe care o poți servi oriunde și oricând!
Lucsandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material cu cea mai romantică cină de Valentine's Day.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine sos de soi, orez, sare, legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit orez prăjit cu ananas.
Te-ai săturat de rețetele banale și vrei să încerci și preparate din bucătăria asiatică? Atunci rețata de tăiței de orez cu creveți este mâncarea de care te vei îndrăgosti imediat!
Chef Flavius Afilipoaie a gătit la Prietenii o reţetă denumită "Crostini Mediteraneene"
Ingredientele necesare sunt: 400 de grame de făină, un plic de drojdie uscată, 2 lingurițe de pudră de ceai verde., 300 de grame de brânză proaspătă de vaci, 100 de grame de ciocolată, o linguriță de rom o lingură de cacao pudră, o mână...
Marti, 13.02.2018, 10:46Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine taitei de ore, creveti, urechi de lemn, morcov, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit tăiței de orez cu creveți.
Chef Daniela Ciobanu a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de Tartar de somon cu salata mediteraneană de avocado
După ciorbe de tot felul și mâncăruri cu sos parcă nimic nu merge mai bine decât o supă cremă de ciuperci în pâine! Cu această rețetă sigur nu dai greș niciodată!
Ingredientele necesare sunt: 2 cepe mari, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ţelină potrivită, 4 cartofi mari, 300 g ciuperci proaspete, ulei, 3 l apă, sare, piper, pătrunjel, 1 linguriţă rasă de chimen, frunze de salată verde pentru decor.
Luni, 12.02.2018, 10:29De ziua clătitelor, Ralu are invitat un chef bucătar pentru a pregăti cele mai tari rețete.
Luni, 12.02.2018, 09:52Dacă te-ai săturat de rețetele banale și vrei să încerci ceva cu adevărat deosebit, atunci hai să pregătim niște pui la cuptor cu sfeclă coaptă!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine oua, pulpa de pui, usturoi, zahar, ulei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit pulpă de pui în stil vietnamez cu orez cantonez.
A fost semifinalistă la "Chefi la cuţite" , iar acum ea însăşi taie şi spânzură în bucătărie. Originară din Vietnam, Chef Minh şi-a găsit sufletul pereche în România și s-a stabilit la Timişoara....
Vineri, 09.02.2018, 18:02A fost semifinalistă la "Chefi la cuţite", iar acum ea însăşi taie şi spânzură în bucătărie. Originară din Vietnam, Chef Minh şi-a găsit sufletul pereche în România și s-a stabilit la Timişoara. Dar azi nu e vorba despre dragoste, ci...
Vineri, 09.02.2018, 18:02A fost semifinalistă la "Chefi la cuţite", iar acum ea însăşi taie şi spânzură în bucătărie. Originară din Vietnam, Chef Minh şi-a găsit sufletul pereche în România și s-a stabilit la Timişoara. Dar azi nu e vorba despre dragoste, ci...
Vineri, 09.02.2018, 17:57A fost semifinalistă la "Chefi la cuţite", iar acum ea însăşi taie şi spânzură în bucătărie. Originară din Vietnam, Chef Minh şi-a găsit sufletul pereche în România și s-a stabilit la Timişoara. Dar azi nu e vorba despre dragoste, ci...
Vineri, 09.02.2018, 17:55Chef Florin Dumitrescu a ținut un curs de gătit pentru Sorin Mihailidis, câștigătorul concursului „Cheful rețetelor” din aplicația „Chefi la cuțite”!
Chef Florin Dumitrescu a ținut un curs de gătit pentru Sorin Mihailidis, câștigătorul concursului din aplicația „Chefi la cuțite”! Așa am aflat cum se face cea mai bună rețetă de pui crocant și aromat!
Raluca pregătește o plăcintă cu dovleac. O rețetă cu puține ingrediente și usor de preparat, este perfectă pentru un desert delicios.
Vineri, 09.02.2018, 09:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă nouă de salam de biscuți care conţine biscuiți cu unt, cacao, nuci, rahat, dar şi alte ingrediente delicioase.
Raluca pregătește gogoși franțuzești. O rețetă delicioasă și rapidă pentru un desert dulce.
Joi, 08.02.2018, 10:51Oul fi înlocuit cu ușurință, obținând produse de post, mai sărace din punct de vedere caloric.
Miercuri, 07.02.2018, 11:20Vlădutz, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să pregătească o rețetă delicioasă și sănătoasă de supă cremă, numită „Adiere de primăvară”!
Vlăduţ de fiecare dată la „Neatza cu Răzvan și Dani” cu preparate delicioase! Cum se pregătește o rețetă sățioasă și gustoasă de „Eintopf cu cărniță de vițel”?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine rasol de vițel, roșii, morcov, muștar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Eintopf ".
Raluca pregătește un tort de morcovi cu cremă de brânză! Rețeta se poate face repede, cu doar câteva ingrediente și este soluția perfectă pentru un desert gustos și sănătos!
Raluca pregătește tort de morcovi cu cremă de brânză. Rețeta americană se poate face repede, cu doar câteva ingrediente și este soluția perfectă pentru un desert gustos și sănătos.
Luni, 05.02.2018, 10:03Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să pregătească azi o super rețetă de „crochete vesele”!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cașcaval, roșii, ouă, făină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Crochete vesele din cașcaval".
Învață cum trebuie să pregătești sushi la tine acasă! Ingredintele și secretele folosite în această rețetă le aflăm de la bucătarul chef invitat în platoul matinalilor.
Vineri, 02.02.2018, 10:38Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune un desert grecesc "Kourabiedes".
Le-aţi încercat pe toate şi chiar nu mai ştiţi ce să mai gătiţi? Nu vă faceţi griji, noi avem soluţia salvatoare! Astăzi, vă propunem : "Crochete cu brânză și cașcaval". Sunt ideale pentru mesele festive, sunt ieftine şi se fac...
Joi, 01.02.2018, 20:03Era grasă şi nefericită! Şi-a pus ambiţia şi le-a dat tuturor peste nas! În doar şase luni, o cunoscută actriţă a slăbit peste 30 de kilograme. Acum a dezvăluit reţeta cu ajutorul căreia şi-a schimbat viaţa.
Joi, 01.02.2018, 15:49Era grasă şi nefericită! Şi-a pus ambiţia şi le-a dat tuturor peste nas! În doar şase luni, o cunoscută actriţă a slăbit peste 30 de kilograme. Acum a dezvăluit reţeta cu ajutorul căreia şi-a schimbat viaţa.
Joi, 01.02.2018, 14:23De ce ai nevoie pentru cornuri cu carne de pui: 1 pachet aluat foitaj, 1 ceapă, 200 g piept de pui fiert, 150 g cașcaval, 1 ou, 2 linguri făină, 2 linguri ulei, sare, piper, mărar, pătrunjel.
Joi, 01.02.2018, 09:38Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit un tort special la un deceniu de Neatza cu Răzvan - "10"
Ingrediente: pentru prima compoziţie: 1 cană făină, 1 cană griș, 1 cană zahăr tos, 1 praf de cop; pentru a doua compoziție: 1 kg mere, 1 praf de scorțișoară. 100 g margarină, 2 linguri zahăr pudră.
Miercuri, 31.01.2018, 09:36Românii se pricep de minune să iasă în evidență atunci când își doresc cu adevărat! Doar că un bărbat a reușit să îi întreacă pe toți după ce a arătat ce operă de artă a făcut din...mămăligă!
Marti, 30.01.2018, 21:00Chef Constantin Turculeţ a gătiti la Prietenii de la 11 un "Monkfish cu Piure de Morcovi, Cardamon şi Infuzie de Busuioc"
De ce ai nevoie pentru budincă de legume cu ouă: 500 g cartofi, 2 linguri ulei, 8-10 ciuperci, 2 ardei, 1 ceapă, 3 căței de usturoi, 1 praf de sare, 10 ouă, 100 ml lapte, 100 g brânză rasă, piper.
Marti, 30.01.2018, 09:49Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine salata, oua, mere, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Oua Barbarossa".
Cea mai ieftină dietă: cu trei lei pe zi, ai șanse să revii la silueta de odinioară! E un regim garantat!
Luni, 29.01.2018, 14:13Chef Florin Popa a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Biban de mare cu orez sălbatic"