Dacă ții post sau pur și simplu nu ți-e poftă să consumi carne, atunci rețeta de conopidă la tigaie cu usturoi, lămâie și verdețuri este rețeta perfectă pentru tine!
Vlăduţ, bucătarul iscusit de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat cum se pregătește cel mai bun sandviș cu brânză din lume!
Ingredientele necesare sunt: Pentru aluat: 400 g făină, 100 g untură,1 praf de sare, 100 g zahăr, 4 gălbenușuri, 1 plic zahăr vanilat, 1 plic praf de copt, smântână cât cuprinde. Pentru umplutur: 500 g brânză dulce, coaja razuitaă de la 1...
Duminica, 04.03.2018, 10:49
Ingredientele necesare sunt: Pentru crema de vanilie: 500 ml lapte, 50 g faină, 4 gălbenușuri medii, 75 g zahăr tos fin, 1 păstaie vanilie, 19-20 vișine în sirop. Pentru aluat: 270 g făină, 6 g praf de copt, 150 g zahăr, 90 ml lapte, 4 ouă...
Sambata, 03.03.2018, 11:58
Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 - "Paella cu Homar", una dintre cele mai cunoscute preparate culinare din Spania!
Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 - "Paella cu Homar"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine iaurt, oua, zahar,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ghiocei dulci".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de gogoși aromate, preparate cu lingura, pe care le-a denumit "Ghiocei dulci".
Nu numai că este o gustare potrivită pentru perioada în care te afli, cea de post, ci este și un preparat pe care I l-ai putea oferi și copilului tău. De ce spunem asta? Pentru că e plină de vitamine. Ce rețetă de post ai mai putea...
Joi, 01.03.2018, 16:26
Chef Florin Popa a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Surf & Turf" şi un "Desert cu ciocolată şi jeleu de căpşuni"
Ingredientele necesare sunt: 600 g fasole verde, 5 roșii medii, 6 căței de usturoi tocați, 3-4 cepe medii, sare, piper, mărar și pătrunjel tocat - după gust.
Joi, 01.03.2018, 10:18
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine dovleac, morcov, castraveți,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște "Bucurie într-o farfurie".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit mușchiuleț de porc cu sos de portocale și legume, un preparat delicios denumit "Bucurie într-o farfurie".
Dacă ești în perioada postului sau doar pur și simplu vrei să mănânci ceva fără carne, atunci această rețetă este perfectă pentru tine! Cum se fac cele mai bune pasta de post din lume?
Ingredientele necesare sunt: 250 gr aluat foietaj de post, 200 gr rahat, 50 ml apă, 100 gr zahăr, zahăr pudră.
Miercuri, 28.02.2018, 09:51
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceapa, oua, branza,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște cu sos chedar.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceapa, oua, branza,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște cu sos chedar.
De câte ori nu ne-am apucat, cu entuziasm, să preparăm gogoși sau prăjituri, iar acestea au ieșit… tari sau deloc gustoase. Și ne tot întrebăm, supărate, ce nu a mers, ce nu am făcut bine. Ei bine, se poate să nu fi...
Marti, 27.02.2018, 22:13
Ingredientele necesare sunt: 1 conserva rosii intregi Sun Food, 1 conervă naut Sun Food, 500 ml supă de legume, 1 ceapă, 3 căței usturoi, 2 linguri ulei măsline, 1 crenguță cimbru, 1 praf chilly, 1 praf ghimbir, 1 linguriță zahăr brun, sare,...
Marti, 27.02.2018, 10:11
Credincioşii ortodocşi îi prăznuiesc, vineri, pe 9 martie, pe cei 40 de mucenici, ostaşi în armata romană din vremea împăratului Liciniu (308-324), care au fost omorâţi prin chinuri în Sevastia Armeniei, fiindcă nu au vrut să renunţe la credinţa creştină.
Chef Ciprian Zaha a gătit la Prietenii de la 11 un platou mediteranean! Ca în fiecare dimineață, câte un maestru bucătar ne prezintă o mâncare delicioasă după o rețetă proprie sau personalizată!
Chef Ciprian Zaha a gătit la Prietenii de la 11 un platou mediteranean
Ingredientele necesare pentru foi sunt: 15 linguri bulion, 15 linguri ulei, 5 linguri zahăr, 1 linguriță bicarbonat stins cu oțet, esență rom, 600 gr făină. Pentru cremă: 800 ml apă, 150 gr griș, 150 gr zahăr, 250 gr margarină, zeamă de...
Luni, 26.02.2018, 11:46
Rita Mureşan a intrat în bucătărie şi i-a dat gata pe invitaţi! Creatoarea de modă pregăteşte un sote de scoici picant. Doamnelor luaţi o foaie şi un pix şi notaţi fiecare pas făcut de Rita Mureşan!
Luni, 26.02.2018, 10:01
Pavlova este o bezea delicioasă ce a devenit cel mai cerut desert al momentului. Uite cum să o pregătești la tine acasă!
Luni, 26.02.2018, 09:56
Dacă vrei să mănânci o mâncare de post și totuși nu vrei să gătești ceva foarte complicat, atunci această rețetă de cartofi țărănești este perfectă pentru tine!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne tocată, ouă, ardei, ceapă dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supă preferată".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă proprie de supă de legume cu perișoare pe care a denumit-o "Supă preferată".
Știați ca exista ciorba de perișoare de post? Va oferim o varianta rapida, gustoasa și sanatoasăa!
Vineri, 23.02.2018, 19:27
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, ananas, piure din papaya, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Aripioare fermecate".
S-au dus vremurile în care meniul din Postul Paştelui cuprindea numai sarmale de post, tocăniţe de legume, cartofi prăjiţi, zacuscă şi salată de vinete fără maioneză! Ce rețete delicioase fac acum românii?
S-au dus vremurile în care meniul din Postul Paştelui cuprindea numai sarmale de post, tocăniţe de legume, cartofi prăjiţi, zacuscă şi salată de vinete fără maioneză! Românii sunt din ce în ce mai pretenţioşi la mâncare şi, chiar...
Marti, 20.02.2018, 16:33
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit Salată de vis, o rețetă de salată cu legume și quinoa, sănătoasă și de post.
Raluca gătește o porție de spaghete gustoase cu cașscaval. Cu doar cateva ingrediente, este mâncarea perfectă pentru prânz.
Luni, 19.02.2018, 10:52
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ton sub formă de file, pește zargan, cartofi, rodii, smântănâ, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit „Tonul veseliei”
Ingredientele necesare sunt: 300 g făină, 100 g UNT, 1 praf de sare, 1 gălbenuș, smântână fermentată cât cuprinde, pentru uns aluatul separat mai avem nevoie de 100 g unt, 280 g brânză pufoasă cu smântână, zahăr vanilat , vișine fără...
Duminica, 18.02.2018, 10:01
De Lăsatul secului pentru Postul Mare, sărbătorit în a doua zi de weekend, gospodinele din România se întrec în bucate preparate din brânză, lapte și ouă
Sambata, 17.02.2018, 12:14
Ingredientele necesare sunt: 120 g faină albă, 50 ml ulei, 50 ml lapte, 2 linguri zahăr, 1 plic zahar vanilat, 1 linguriță praf de copt, 3 linguri zahăr brut, 50 g unt, 50 ml sirop de compot de ananas, 1 cutie ananas bucăți în suc propriu,...
Sambata, 17.02.2018, 10:27
Dacă te-ai săturat de mâncărurile obișnuite și vrei să încerci o rețetă cu adevărat specială, atunci o porție de „Pizzaiola de vită cu piure” este perfectă pentru tine!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cartofi, vită, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pizzaiola de vită cu piure".
Ingredinetele necesare sunt: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână dulce pentru frișcă, 7 ouă mai mici, 350 gr zahăr fin, 1 pastaie vanilie, 30 gr faină albă.
Vineri, 16.02.2018, 09:46
Ingredientele necesare sunt: 250 g faină, 125-150 ml apă călduță, 10 g drojdie proaspătă /4 g drojdie uscată, 1/4 linguriță mică rasă zahăr, 1/2 linguriță mică rasă sare, 7-8 felii cașcaval clasic/emmentaler/cașcaval afumat, 4-5...
Joi, 15.02.2018, 09:48
Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă de stroganoff de vită cu orez, atunci Vlădutz de la „Neatza cu Răzvan și Dani” îți arată cum se face!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchi de vită, orez, muștar, castraveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit stroganoff de vită cu orez.
Dacă ți-e poftă de o porție delicioasă de pateuri cu ciuperci, atunci aceasta este rețeta perfectă pentru tine! Se face imediat, cu doar câteva ingrediente!
Invitată la „Prietenii de la 11”, Pastry Chef Mihaela Ruxanda gătește "bufet dulce pentru îndrăgostiți".
Ingredientele necesare sunt: 200 g aluat foietaj din făină integrală, 1 borcan ciuperci Sun Food, 1 lingură ulei de măsline, 3 linguri vin alb demisec/apă, 1 cățel usturoi, 1 lingurî părunjel tocat, 100 g cașcaval, piper, sare, 1 gălbenuș...
Miercuri, 14.02.2018, 10:50
Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a pregătit o super rețetă de orez cu ananas, pe care o poți servi oriunde și oricând!
Lucsandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material cu cea mai romantică cină de Valentine's Day.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine sos de soi, orez, sare, legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit orez prăjit cu ananas.