Antena Căutare

Articole despre reteta

Cum se pregătește cea mai tare rețetă de conopidă la tigaie cu usturoi, lămâie și verdețuri! Deliciul e gata instant!

Cum se pregătește cea mai tare rețetă de conopidă la tigaie cu usturoi, lămâie și verdețuri! Deliciul e gata instant!

Dacă ții post sau pur și simplu nu ți-e poftă să consumi carne, atunci rețeta de conopidă la tigaie cu usturoi, lămâie și verdețuri este rețeta perfectă pentru tine!

Marti, 06.03.2018, 13:59
Cum se face cel mai bun sandviș cu brânză din lume! Vlădutz îți dezvăluie SECRETUL acestui deliciu!

Cum se face cel mai bun sandviș cu brânză din lume! Vlădutz îți dezvăluie SECRETUL acestui deliciu!

Vlăduţ, bucătarul iscusit de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat cum se pregătește cel mai bun sandviș cu brânză din lume!

Luni, 05.03.2018, 09:26
Roxana ne pregătește „Linzer cu brânză”

Roxana ne pregătește „Linzer cu brânză”

Ingredientele necesare sunt: Pentru aluat: 400 g făină, 100 g untură,1 praf de sare, 100 g zahăr, 4 gălbenușuri, 1 plic zahăr vanilat, 1 plic praf de copt, smântână cât cuprinde. Pentru umplutur: 500 g brânză dulce, coaja razuitaă de la 1...

Duminica, 04.03.2018, 10:49
Roxi ne pregătește „Prăjitură cu cremă de vanilie și vișine”

Roxi ne pregătește „Prăjitură cu cremă de vanilie și vișine”

Ingredientele necesare sunt: Pentru crema de vanilie: 500 ml lapte, 50 g faină, 4 gălbenușuri medii, 75 g zahăr tos fin, 1 păstaie vanilie, 19-20 vișine în sirop. Pentru aluat: 270 g făină, 6 g praf de copt, 150 g zahăr, 90 ml lapte, 4 ouă...

Sambata, 03.03.2018, 11:58
Mamăăăăă, dintr-o carte de bucate din Spania citire! Anne Marie Pasăre a gătit "Paella cu Homar"

Mamăăăăă, dintr-o carte de bucate din Spania citire! Anne Marie Pasăre a gătit "Paella cu Homar"

Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 - "Paella cu Homar", una dintre cele mai cunoscute preparate culinare din Spania!

Vineri, 02.03.2018, 12:21
Anne Marie Pasăre a gătit "Paella cu Homar"

Anne Marie Pasăre a gătit "Paella cu Homar"

Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 - "Paella cu Homar"

Vineri, 02.03.2018, 12:06
Vlăduț gătește "Ghiocei dulci", cel mai delicios mărțișor culinarț! Și cum am putea să nu avem o primăvară frumoasă?

Vlăduț gătește "Ghiocei dulci", cel mai delicios mărțișor culinarț! Și cum am putea să nu avem o primăvară frumoasă?

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine iaurt, oua, zahar,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ghiocei dulci".

Vineri, 02.03.2018, 08:38
Reţeta zilei! Vlăduț gătește gogoși aromate numite Ghiocei dulci,

Reţeta zilei! Vlăduț gătește gogoși aromate numite Ghiocei dulci,

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de gogoși aromate, preparate cu lingura, pe care le-a denumit "Ghiocei dulci".

Vineri, 02.03.2018, 08:26
Rețetă de post. Cartofi umpluți cu legume – Gustos, simplu și ușor de preparat

Rețetă de post. Cartofi umpluți cu legume – Gustos, simplu și ușor de preparat

Nu numai că este o gustare potrivită pentru perioada în care te afli, cea de post, ci este și un preparat pe care I l-ai putea oferi și copilului tău. De ce spunem asta? Pentru că e plină de vitamine. Ce rețetă de post ai mai putea...

Joi, 01.03.2018, 16:26
Chef Florin Popa a gătit "Surf & Turf"

Chef Florin Popa a gătit "Surf & Turf"

Chef Florin Popa a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Surf & Turf" şi un "Desert cu ciocolată şi jeleu de căpşuni"

Joi, 01.03.2018, 12:03
Ralu ne pregătește „Fasole verde la tigaie”

Ralu ne pregătește „Fasole verde la tigaie”

Ingredientele necesare sunt: 600 g fasole verde, 5 roșii medii, 6 căței de usturoi tocați, 3-4 cepe medii, sare, piper, mărar și pătrunjel tocat - după gust.

Joi, 01.03.2018, 10:18
"Bucurie într-o farfurie", cel mai delicios mărțișor culinar de la Vlăduț! Și cum am putea să nu avem o primăvară frumoasă?

"Bucurie într-o farfurie", cel mai delicios mărțișor culinar de la Vlăduț! Și cum am putea să nu avem o primăvară frumoasă?

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine dovleac, morcov, castraveți,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște "Bucurie într-o farfurie".

Joi, 01.03.2018, 08:51
Rețeta de Primăvară: Bucurie într-o farfurie. Mușchiuleț de  porc cu sos de portocale

Rețeta de Primăvară: Bucurie într-o farfurie. Mușchiuleț de porc cu sos de portocale

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit mușchiuleț de porc cu sos de portocale și legume, un preparat delicios denumit  "Bucurie într-o farfurie".

Joi, 01.03.2018, 08:23
Cea mai bună rețetă de post din lume! Paste fără carne, în doar trei pași simpli!

Cea mai bună rețetă de post din lume! Paste fără carne, în doar trei pași simpli!

Dacă ești în perioada postului sau doar pur și simplu vrei să mănânci ceva fără carne, atunci această rețetă este perfectă pentru tine! Cum se fac cele mai bune pasta de post din lume?

Miercuri, 28.02.2018, 11:22
Ralu ne pregătește „Bărcuțe cu rahat”

Ralu ne pregătește „Bărcuțe cu rahat”

Ingredientele necesare sunt: 250 gr aluat foietaj de post, 200 gr rahat, 50 ml apă, 100 gr zahăr, zahăr pudră.

Miercuri, 28.02.2018, 09:51
Reţeta zilei! Vlăduț gătește găluște cu sos chedar, o mâncare delicioasă de care te vei îndrăgosti!

Reţeta zilei! Vlăduț gătește găluște cu sos chedar, o mâncare delicioasă de care te vei îndrăgosti!

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceapa, oua, branza,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște cu sos chedar.

Miercuri, 28.02.2018, 08:56
Reţeta zilei! Vlăduț gătește găluște cu sos chedar

Reţeta zilei! Vlăduț gătește găluște cu sos chedar

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ceapa, oua, branza,dar şi alte ingrediente delicioase, denumit găluște cu sos chedar.

Miercuri, 28.02.2018, 08:32
Nu îți ies gogoșile sau prăjiturile? Se întâmplă din cauza acestor greșeli pe care le faci! 

Nu îți ies gogoșile sau prăjiturile? Se întâmplă din cauza acestor greșeli pe care le faci! 

De câte ori nu ne-am apucat, cu entuziasm, să preparăm gogoși sau prăjituri, iar acestea au ieșit… tari sau deloc gustoase. Și ne tot întrebăm, supărate, ce nu a mers, ce nu am făcut bine. Ei bine, se poate să nu fi...

Marti, 27.02.2018, 22:13
Ralu ne pregătește „Supă picantă de roșii cu năut”

Ralu ne pregătește „Supă picantă de roșii cu năut”

Ingredientele necesare sunt: 1 conserva rosii intregi Sun Food, 1 conervă naut Sun Food, 500 ml supă de legume, 1 ceapă, 3 căței usturoi, 2 linguri ulei măsline, 1 crenguță cimbru, 1 praf chilly, 1 praf ghimbir, 1 linguriță zahăr brun, sare,...

Marti, 27.02.2018, 10:11
Cea mai bună rețetă de mucenici moldovenești. Nici măcar gospodinele începătoare nu dau greș. Sunt delicioși!

Cea mai bună rețetă de mucenici moldovenești. Nici măcar gospodinele începătoare nu dau greș. Sunt delicioși!

Credincioşii ortodocşi îi prăznuiesc, vineri, pe 9 martie, pe cei 40 de mucenici, ostaşi în armata romană din vremea împăratului Liciniu (308-324), care au fost omorâţi prin chinuri în Sevastia Armeniei, fiindcă nu au vrut să renunţe la credinţa creştină.

Luni, 26.02.2018, 22:31
„Prietenii de la 11” te învață să gătești ca un maestru bucătar!  Un platou mediteranean e tot ceea ce ți-ai putea dori pe o vreme ca asta!

„Prietenii de la 11” te învață să gătești ca un maestru bucătar! Un platou mediteranean e tot ceea ce ți-ai putea dori pe o vreme ca asta!

Chef Ciprian Zaha a gătit la Prietenii de la 11 un platou mediteranean! Ca în fiecare dimineață, câte un maestru bucătar ne prezintă o mâncare delicioasă după o rețetă proprie sau personalizată!

Luni, 26.02.2018, 12:33
Chef Ciprian Zaha a gătit un platou mediteranean

Chef Ciprian Zaha a gătit un platou mediteranean

Chef Ciprian Zaha a gătit la Prietenii de la 11 un platou mediteranean

Luni, 26.02.2018, 12:08
Ralu ne pregătește „Prăjitură cu bulion”

Ralu ne pregătește „Prăjitură cu bulion”

Ingredientele necesare pentru foi sunt: 15 linguri bulion, 15 linguri ulei, 5 linguri zahăr, 1 linguriță bicarbonat stins cu oțet, esență rom, 600 gr făină. Pentru cremă: 800 ml apă, 150 gr griș, 150 gr zahăr, 250 gr margarină, zeamă de...

Luni, 26.02.2018, 11:46
Rita Mureșan ne pregătește „Sote de scoici picant”

Rita Mureșan ne pregătește „Sote de scoici picant”

Rita Mureşan a intrat în bucătărie şi i-a dat gata pe invitaţi! Creatoarea de modă pregăteşte un sote de scoici picant. Doamnelor luaţi o foaie şi un pix şi notaţi fiecare pas făcut de Rita Mureşan!

Luni, 26.02.2018, 10:01
Idei de Pavlova! Uite cum să o pregătești la tine acasă!

Idei de Pavlova! Uite cum să o pregătești la tine acasă!

Pavlova este o bezea delicioasă ce a devenit cel mai cerut desert al momentului. Uite cum să o pregătești la tine acasă!

Luni, 26.02.2018, 09:56
Cum se face cea mai simplă și rapidă rețetă de cartofi țărănești de POST! Savoarea e garantată!

Cum se face cea mai simplă și rapidă rețetă de cartofi țărănești de POST! Savoarea e garantată!

Dacă vrei să  mănânci o mâncare de post și totuși nu vrei să gătești ceva foarte complicat, atunci această rețetă de cartofi țărănești este perfectă pentru tine!

Luni, 26.02.2018, 09:32
Reţeta zilei! Chiar dacă e dimineață, Vlăduț gătește "supa preferată", și nu un mic dejun. Dar oare vom rezista în fața acestui deliciu?

Reţeta zilei! Chiar dacă e dimineață, Vlăduț gătește "supa preferată", și nu un mic dejun. Dar oare vom rezista în fața acestui deliciu?

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne tocată, ouă, ardei, ceapă dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supă preferată".

Luni, 26.02.2018, 09:11
Reţeta zilei: Supă preferată. O rețetă delicioasă de supă de legume cu perișoare.

Reţeta zilei: Supă preferată. O rețetă delicioasă de supă de legume cu perișoare.

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă proprie de supă de legume cu perișoare pe care a denumit-o "Supă preferată".

Luni, 26.02.2018, 08:33
CIORBĂ DE PERIȘOARE, rețeta de post! Prepară cea mai bună ciorbă de perișoare de post

CIORBĂ DE PERIȘOARE, rețeta de post! Prepară cea mai bună ciorbă de perișoare de post

Știați ca exista ciorba de perișoare de post? Va oferim o varianta rapida, gustoasa și sanatoasăa!  

Vineri, 23.02.2018, 19:27
"Aripioare fermecate", o rețetă absolut delicioasă

"Aripioare fermecate", o rețetă absolut delicioasă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripioare de pui, ananas, piure din papaya, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Aripioare fermecate".

Joi, 22.02.2018, 08:46
Uită de soia, tofu și pateu vegetal! Cele mai gustoase retețe de post se fac în doar câteva minute!

Uită de soia, tofu și pateu vegetal! Cele mai gustoase retețe de post se fac în doar câteva minute!

S-au dus vremurile în care meniul din Postul Paştelui cuprindea numai sarmale de post, tocăniţe de legume, cartofi prăjiţi, zacuscă şi salată de vinete fără maioneză! Ce rețete delicioase fac acum românii?

Marti, 20.02.2018, 16:39
Rețetele de post, de la tradițional la exotic

Rețetele de post, de la tradițional la exotic

S-au dus vremurile în care meniul din Postul Paştelui cuprindea numai sarmale de post, tocăniţe de legume, cartofi prăjiţi, zacuscă şi salată de vinete fără maioneză! Românii sunt din ce în ce mai pretenţioşi la mâncare şi, chiar...

Marti, 20.02.2018, 16:33
Salată de vis, o rețetă de salată cu legume și quinoa, sănătoasă și de post

Salată de vis, o rețetă de salată cu legume și quinoa, sănătoasă și de post

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit Salată de vis, o rețetă de salată cu legume și quinoa, sănătoasă și de post.

Marti, 20.02.2018, 08:37
Raluca gătește spaghete cremoase cu sos de cașcaval

Raluca gătește spaghete cremoase cu sos de cașcaval

Raluca gătește o porție de spaghete gustoase cu cașscaval. Cu doar cateva ingrediente, este mâncarea perfectă pentru prânz.

Luni, 19.02.2018, 10:52
Rețeta Tonul veseliei. O rețetă pe bază de pește cu o garnitură deosebită

Rețeta Tonul veseliei. O rețetă pe bază de pește cu o garnitură deosebită

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ton sub formă de file, pește zargan, cartofi, rodii, smântănâ, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit „Tonul veseliei”

Luni, 19.02.2018, 09:01
Roxi ne pregătește „Ștrudel cu brânză și vișine”

Roxi ne pregătește „Ștrudel cu brânză și vișine”

Ingredientele necesare sunt: 300 g făină, 100 g UNT, 1 praf de sare, 1 gălbenuș, smântână fermentată cât cuprinde, pentru uns aluatul separat mai avem nevoie de 100 g unt, 280 g brânză pufoasă cu smântână, zahăr vanilat , vișine fără...

Duminica, 18.02.2018, 10:01
Duminică, de LĂSATUL SECULUI, se mănâncă GOGOȘELE PUFOASE. Cea mai rapidă rețetă

Duminică, de LĂSATUL SECULUI, se mănâncă GOGOȘELE PUFOASE. Cea mai rapidă rețetă

De Lăsatul secului pentru Postul Mare, sărbătorit în a doua zi de weekend, gospodinele din România se întrec în bucate preparate din brânză, lapte și ouă

Sambata, 17.02.2018, 12:14
Roxi ne pregătește „Prăjitură cu ananas la tigaie”

Roxi ne pregătește „Prăjitură cu ananas la tigaie”

Ingredientele necesare sunt: 120 g faină albă, 50 ml ulei, 50 ml lapte, 2 linguri zahăr, 1 plic zahar vanilat, 1 linguriță praf de copt, 3 linguri zahăr brut, 50 g unt, 50 ml sirop de compot de ananas, 1 cutie ananas bucăți în suc propriu,...

Sambata, 17.02.2018, 10:27
Pizzaiola de vită cu piure, cea mai gustoastă rețetă de tocăniță italienească! Se face imediat și succesul e garantat!

Pizzaiola de vită cu piure, cea mai gustoastă rețetă de tocăniță italienească! Se face imediat și succesul e garantat!

Dacă te-ai săturat de mâncărurile obișnuite și vrei să încerci o rețetă cu adevărat specială, atunci o porție de „Pizzaiola de vită cu piure” este perfectă pentru tine!

Vineri, 16.02.2018, 11:58
Răsfăţul zilei! Vlăduţ prepară pizzaiola de vită cu piure

Răsfăţul zilei! Vlăduţ prepară pizzaiola de vită cu piure

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cartofi, vită, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pizzaiola de vită cu piure".

Vineri, 16.02.2018, 10:59
Ralu ne pregătește „Cheesecake spaniol la vina”

Ralu ne pregătește „Cheesecake spaniol la vina”

Ingredinetele necesare sunt: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână dulce pentru frișcă, 7 ouă mai mici, 350 gr zahăr fin, 1 pastaie vanilie, 30 gr faină albă.

Vineri, 16.02.2018, 09:46
Ralu ne pregătește „Tartă crocantă umplută cu șuncă și cașcaval”

Ralu ne pregătește „Tartă crocantă umplută cu șuncă și cașcaval”

Ingredientele necesare sunt: 250 g faină, 125-150 ml apă călduță, 10 g drojdie proaspătă /4 g drojdie uscată, 1/4 linguriță mică rasă zahăr, 1/2 linguriță mică rasă sare, 7-8 felii cașcaval clasic/emmentaler/cașcaval afumat, 4-5...

Joi, 15.02.2018, 09:48
Stroganoff de vită cu orez, un deliciu rusesc de cinci stele! Nu trebuie să ajungi la Moscova ca să afli rețeta! (VIDEO)

Stroganoff de vită cu orez, un deliciu rusesc de cinci stele! Nu trebuie să ajungi la Moscova ca să afli rețeta! (VIDEO)

Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă de stroganoff de vită cu orez, atunci Vlădutz de la „Neatza cu Răzvan și Dani” îți arată cum se face!

Joi, 15.02.2018, 09:43
Reţeta zilei! Vlăduț gătește stroganoff de vită cu orez

Reţeta zilei! Vlăduț gătește stroganoff de vită cu orez

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchi de vită, orez, muștar, castraveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit stroganoff de vită cu orez.

Joi, 15.02.2018, 08:25
Cum se fac cele mai bune pateuri cu ciuperci din lume! Secretul cu care dai clasă tuturor! (VIDEO)

Cum se fac cele mai bune pateuri cu ciuperci din lume! Secretul cu care dai clasă tuturor! (VIDEO)

Dacă ți-e poftă de o porție delicioasă de pateuri cu ciuperci, atunci aceasta este rețeta perfectă pentru tine! Se face imediat, cu doar câteva ingrediente!

Miercuri, 14.02.2018, 16:13
Pastry Chef Mihaela Ruxanda gătește "bufet dulce pentru îndrăgostiți"

Pastry Chef Mihaela Ruxanda gătește "bufet dulce pentru îndrăgostiți"

Invitată la „Prietenii de la 11”, Pastry Chef Mihaela Ruxanda gătește "bufet dulce pentru îndrăgostiți".

Miercuri, 14.02.2018, 12:30
Ralu ne pregătește „Pateuri cu ciuperci”

Ralu ne pregătește „Pateuri cu ciuperci”

Ingredientele necesare sunt: 200 g aluat foietaj din făină integrală, 1 borcan ciuperci Sun Food, 1 lingură ulei de măsline, 3 linguri vin alb demisec/apă, 1 cățel usturoi, 1 lingurî părunjel tocat, 100 g cașcaval, piper, sare, 1 gălbenuș...

Miercuri, 14.02.2018, 10:50
Orez prăjit cu dulce ananas, un deliciu de care te vei simți mereu atras! Cum pregătești rețeta ca un adevărat Chef!

Orez prăjit cu dulce ananas, un deliciu de care te vei simți mereu atras! Cum pregătești rețeta ca un adevărat Chef!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a pregătit o super rețetă de orez cu ananas, pe care o poți servi oriunde și oricând!

Miercuri, 14.02.2018, 09:41
Cum să îți surprinzi iubitul cu o cină romantică de Valentine's Day

Cum să îți surprinzi iubitul cu o cină romantică de Valentine's Day

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material cu cea mai romantică cină de Valentine's Day.

Miercuri, 14.02.2018, 09:16
Răsfăţul zilei! Vlăduţ prepară Piept de pui cu orez prăjit cu ananas

Răsfăţul zilei! Vlăduţ prepară Piept de pui cu orez prăjit cu ananas

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine sos de soi, orez, sare, legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit orez prăjit cu ananas.

Miercuri, 14.02.2018, 08:10
x