Antena Căutare

Articole despre reteta

Chef Raluca Dumitru gătește - "Prăjitură cu brânză dulce cu mere"

Chef Raluca Dumitru gătește - "Prăjitură cu brânză dulce cu mere"

Raluca Dumitru, asistenta de la Star Matinal, gătește "Prăjitură cu brânză dulce cu mere". Rețeta conține 6 linguri de zăhar, 1 pliculeț și jumătate de praf de copt, 3 ouă, esență de vanilie, 2 linguri de făină.

Vineri, 27.10.2017, 09:54
Tigaie picantă cu carne și legume, un deliciu de renume! Regis Stone te învață cum să gătești sănătos și gustos!

Tigaie picantă cu carne și legume, un deliciu de renume! Regis Stone te învață cum să gătești sănătos și gustos!

Gătitul poate deveni o adevărată plăcere dacă ai la îndemână cele mai proaspete ingrediente și ustensile de calitate! Noi îți arătăm că poți pregăti rapid și ușor o super tigaie picantă cu carne și legume, cu care să îți surprinzi familia și apropiații! 

Joi, 26.10.2017, 16:13
Chef Ioan Cosmin Toma găteşte "File de struţ cu sos de fructe de pădure şi vin de trandafir"

Chef Ioan Cosmin Toma găteşte "File de struţ cu sos de fructe de pădure şi vin de trandafir"

Chef Ioan Cosmin Toma găteşte la Prietenii de la 11 o reţetă de "File de struţ cu sos de fructe de pădure şi vin de trandafir"

Joi, 26.10.2017, 12:37
Chef Ioan Cosmin Toma găteşte "File de struţ cu sos de fructe de pădure şi vin de trandafir"

Chef Ioan Cosmin Toma găteşte "File de struţ cu sos de fructe de pădure şi vin de trandafir"

Chef Ioan Cosmin Toma găteşte la Prietenii de la 11 o reţetă de "File de struţ cu sos de fructe de pădure şi vin de trandafir"

Joi, 26.10.2017, 12:22
Învață să pregătești „Sushi” la tine acasă

Învață să pregătești „Sushi” la tine acasă

Chef Sorin și Chef Robert au venit în platoul matinalilor pentru a ne învăța cum să preparăm „Sushi” la noi acasă. Ingredientele folosite în această rețetă le aflăm chiar de la cei doi chefi.

Joi, 26.10.2017, 11:48
Ralu ne pregăteşte lasagna cu brânză

Ralu ne pregăteşte lasagna cu brânză

Ralu a gătit la Star Matinal lasagna cu brânză

Joi, 26.10.2017, 09:54
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Salata pădurarului"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Salata pădurarului"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ghebe murate, ardei capia, ceapa rosie, maioneza, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salata pădurarului”.

Joi, 26.10.2017, 08:31
Etapa de bootcamp testează tehnica și imaginația concurenților!

Etapa de bootcamp testează tehnica și imaginația concurenților!

Săptămâna aceasta s-au împărțit ultimele cuțite în competiția culinară a momentului iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au dat startul următoarei etape de Bootcamp la „Chefi la cuțite”.

Miercuri, 25.10.2017, 17:24
Răsfăţul zilei! Chef Binh găteşte "Cha Ca"

Răsfăţul zilei! Chef Binh găteşte "Cha Ca"

În ediția de azi de la "Prietenii de la 11" , Chef Binh găteşte "Cha Ca", o rețetă cu multe ingrediente delicioase.

Miercuri, 25.10.2017, 14:11
Secretul a fost dezvăluit. Cum se prepară cei mai buni mici tradiționali

Secretul a fost dezvăluit. Cum se prepară cei mai buni mici tradiționali

Chef bucătar Alin ne învață cum să pregătim cei mai buni mici. Rețetele complete și ingredientele necesare pentru prepararea micilor, le aflăm de la Chef Alin

Miercuri, 25.10.2017, 13:30
Răsfăţul zilei! Chef Binh găteşte "Cha Ca"

Răsfăţul zilei! Chef Binh găteşte "Cha Ca"

În ediția de azi de la "Prietenii de la 11", Chef Binh găteşte "Cha Ca", o rețetă cu multe ingrediente delicioase.

Miercuri, 25.10.2017, 12:56
Dieta rapidă care îți tranformă trupul în mai puțin de o lună. Vei SLĂBI 10 KILOGRAME în DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Dieta rapidă care îți tranformă trupul în mai puțin de o lună. Vei SLĂBI 10 KILOGRAME în DOUĂ SĂPTĂMÂNI

O porţie de supă are numai 35 de calorii, dar asigură senzaţia de saţietate foarte uşor.

Miercuri, 25.10.2017, 12:50
Cum se prepară cei mai buni mici tradiționali

Cum se prepară cei mai buni mici tradiționali

Chef bucătar Alin ne învață cum să pregătim cei mai buni mici. Rețetele complete și ingredientele necesare pentru prepararea micilor, le aflăm de la Chef Alin

Miercuri, 25.10.2017, 12:23
Ralu pregătește „Chec cu inimioare roșii!

Ralu pregătește „Chec cu inimioare roșii!

Ingrediente pentru Inimioarele Rosii din interior: 175 grame de unt nesarat, 175 grame de zahar,3 oua mari,1 lingurita pasta sau extract de vanilie,175 grame de faina alba.

Miercuri, 25.10.2017, 09:39
Rețetă de sezon - "Gogoșarii vecinei de la 7"

Rețetă de sezon - "Gogoșarii vecinei de la 7"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune astăzi o reţetă de sezon - "Gogoșarii vecinei de la 7"

Miercuri, 25.10.2017, 08:45
Cum se prepară cei mai gustoși burgeri de casă: „Ca să fie fraged, carnea trebuie să fie selectată”

Cum se prepară cei mai gustoși burgeri de casă: „Ca să fie fraged, carnea trebuie să fie selectată”

Chef bucătar Ana-Maria ne învață cum să pregătim acasă cei mai gustoși burgeri. Ingredientele pentru această rețetă ni le spune chiar chef Ana-Maria.

Marti, 24.10.2017, 12:18
Cum se prepară cei mai gustoși burgeri de casă: „Ca să fie fraged, carnea trebuie să fie selectată”

Cum se prepară cei mai gustoși burgeri de casă: „Ca să fie fraged, carnea trebuie să fie selectată”

Chef bucătar Ana-Maria ne învață cum să pregătim acasă cei mai gustoși burgeri. Ingredientele pentru această rețetă ni le spune chiar chef Ana-Maria.

Marti, 24.10.2017, 11:41
Diana Dumitrescu, a luat lecții în bucătărie. Vedeta a pregătit  „Cheesecake cu zmeură”

Diana Dumitrescu, a luat lecții în bucătărie. Vedeta a pregătit „Cheesecake cu zmeură”

Ca să aveţi o zi mai bună, trebuie să o începeţi cu ceva sănătos şi delicios! Diana Dumitrescu, alături de Anca Alungulesei ne învaţă cum să pregătim un desert raw vegan!

Marti, 24.10.2017, 10:16
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Poftă de roşu"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Poftă de roşu"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vrăbioară de vită, sfeclă roşie, struguri, ceapă, maioneză dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Poftă de roşu”.

Marti, 24.10.2017, 08:41
A lăsat deoparte preoţia şi a ajuns unul dintre cei mai buni cofetari din România! Flavian Dobre: "De mic mi-a plăcut să mă joc în bucătărie"

A lăsat deoparte preoţia şi a ajuns unul dintre cei mai buni cofetari din România! Flavian Dobre: "De mic mi-a plăcut să mă joc în bucătărie"

A crezut că vocaţia lui e Teologia, dar şi-a dat seama că nu este făcut pentru asta. A ales să îi bucure pe oameni altfel. Aşa că a lăsat deoparte planurile de preoţie şi a început să studieze despre ciocolată, torturi şi prăjituri!...

Luni, 23.10.2017, 13:53
Răsfăţul zilei! Chef Roxana Blenche găteşte: "Somon în crustă de măsline, cu broccoli şi conopidă"

Răsfăţul zilei! Chef Roxana Blenche găteşte: "Somon în crustă de măsline, cu broccoli şi conopidă"

Luni, 23.10.2017, 13:14
Răsfăţul zilei! Chef Roxana Blenche găteşte: "Somon în crustă de măsline, cu broccoli şi conopidă"

Răsfăţul zilei! Chef Roxana Blenche găteşte: "Somon în crustă de măsline, cu broccoli şi conopidă"

Luni, 23.10.2017, 12:44
Chef Ralu ne pregătește „Plăcintă cu gutui și mere”

Chef Ralu ne pregătește „Plăcintă cu gutui și mere”

Ingrediente: 1 lingura faina , 2 lingurițe zahăr, 2 mere medii, curățate, îndepartate semințele și tăiate în felii subțiri, 1 linguriță extract de vanilie, 2 linguri brandy, 60 ml apă rece , ½ linguriță oțet, 4 gutui medii curățate...

Luni, 23.10.2017, 09:49
Anna Lesko ne pregăteşte „Clătite americane”

Anna Lesko ne pregăteşte „Clătite americane”

Anna Lesko vrea să ne demonstreze că este pricepută și la altceva și ne pregătește cel mai delicios desert, „Clătite americane”.

Luni, 23.10.2017, 09:39
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte: „Purcelul din livadă”

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte: „Purcelul din livadă”

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine carne de porc, gutui, mere, caramel, orez basmati, mazăre, ardei gras, unt.

Luni, 23.10.2017, 08:44
Anna Lesko, o gospodină desăvârşită

Anna Lesko, o gospodină desăvârşită

Anna Lesko are o reţetă surpriză pentru noi! Şi nu doar ea, ci şi băieţelul ei, Adam!

Duminica, 22.10.2017, 10:47
Andreea Raicu ne prepară ciuperci umplute cu ricotta şi nuci

Andreea Raicu ne prepară ciuperci umplute cu ricotta şi nuci

După nenumărate exerciţii fizice pe care ni le-a arătat, Andreea Raicu ne sfătuieşte şi în privinţa alimentaţiei. Să o ascultăm!

Sambata, 21.10.2017, 10:56
Dorian Popa ne pregătește o super rețetă de pizza

Dorian Popa ne pregătește o super rețetă de pizza

Ştiaţi deja că are o voce foarte bună şi că este o fire charistmatică, dar nu ştiaţi că Dorian Poapa are şi alte talente! Dacă se lasă de muzică, se poate apuca oricând de gătit.

Vineri, 20.10.2017, 09:58
Ralu pregătește „Piperch Tzargasiti”

Ralu pregătește „Piperch Tzargasiti”

Ingredientele pentru această rețetă gustoasă sunt: 6 ardei grasi mari, un pahar de suc de rosii, putin ulei, un ou, branza telemea de oi.

Vineri, 20.10.2017, 09:53
Stas Andoni gătește: "Burger din tăiței ramen"

Stas Andoni gătește: "Burger din tăiței ramen"

Stas Andoni gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă absolut delicioasă "Burger din tăiței ramen".

Joi, 19.10.2017, 12:09
Învață să gătești mușchi de vită cu foie gras

Învață să gătești mușchi de vită cu foie gras

Rețeta și ingredientele folosite în prepararea acestor delicatese ni le spune chiar invitatul nostru.

Joi, 19.10.2017, 12:09
Chef Patrizia ne pregătește „Tartă cu ton”

Chef Patrizia ne pregătește „Tartă cu ton”

Chef Patrizia ne învaţă să pregătim tară de ton cu avocado. Pare simplu, dar are secretele ei care dau savoare acestui preparat fin.

Joi, 19.10.2017, 10:13
Chef Ralu ne pregătește „Tartă rustică cu mere”

Chef Ralu ne pregătește „Tartă rustică cu mere”

Ingredientele pentru această delicioasă rețetă sunt: 4 pahare făină, 5 ouă, 500 g prune, 1 pahar zahăr + 1 lingură, ¼ linguriță scorțișoară,1praf de sare, 200 g nuci.

Joi, 19.10.2017, 10:10
”Berbecuț drăguț”, o rețetă delicioasă cu multă carne

”Berbecuț drăguț”, o rețetă delicioasă cu multă carne

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cotlete de berbecuț, cartofi, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Berbecuț drăguț”.

Joi, 19.10.2017, 08:27
Micul bucătar de doar zece ani i-a lăsat pe jurații „Chefi la cuțite” cu ochii în lacrimi!

Micul bucătar de doar zece ani i-a lăsat pe jurații „Chefi la cuțite” cu ochii în lacrimi!

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” nu este dedicată juniorilor, dar în ediția de marți seară, care a înregistrat un nou record de audienţă - cea mai bună cotă de piaţă la nivelul publicului comercial din acest sezon, impunându-se ca lider detaşat pe toate categoriile de public, un concurent de doar 10 ani a reușit să obțină mai multe rânduri de aplauze binemeritate din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Miercuri, 18.10.2017, 13:59

Chefii nu au avut rival, ediția de aseară a stabilit un nou record de audiență

Ediția de marți seară a adus un nou record de audiență pentru emsiunea „Chefi la cuțite”: show-ul a înregistrat cea mai bună cotă de piață la nivelul publicului comercial de sezonul acesta și a fost lider absolut pe toate categoriile de public.

Miercuri, 18.10.2017, 13:58
Chef Florin Dumitrescu, mesaj complet neașteptat pe Facebook! Fanilor nu le-a venit să creadă! „Acum este rândul...”

Chef Florin Dumitrescu, mesaj complet neașteptat pe Facebook! Fanilor nu le-a venit să creadă! „Acum este rândul...”

A fost o seară incredibilă la emisiunea „Chefi la cuțite”, iar concurenții au adus cu ei nu doar preparate spectaculoase, ci și povești incredibile de viață.

Miercuri, 18.10.2017, 09:42
”Conopidă gratinată” cu un gust ușor mediteraneean, reţeta perfectă pentru toamnă

”Conopidă gratinată” cu un gust ușor mediteraneean, reţeta perfectă pentru toamnă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine conopidă, telemea, lapte, făină, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Conopidă gratinată”.

Miercuri, 18.10.2017, 09:09
Rețeta lui Vlădutz. ”Conopidă gratinată” cu un gust ușor mediteraneean

Rețeta lui Vlădutz. ”Conopidă gratinată” cu un gust ușor mediteraneean

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine conopidă, telemea, lapte, făină, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Conopidă gratinată”.

Miercuri, 18.10.2017, 08:57
Meniu internațional sub cloșurile ”Chefi la cuțite”

Meniu internațional sub cloșurile ”Chefi la cuțite”

Edițiile jurizărilor pe nevăzute ale emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” sunt pe final, dar surprizele continuă să apară sub cloșurile de pe banda misterelor.

Miercuri, 18.10.2017, 08:29
”În loc de mașinuțe și jucării, el își lua cuțite!” Pare de domeniul SF, dar puștiul ăsta curăță și feliază pește și face sos de iaurt. La 10 ani!

”În loc de mașinuțe și jucării, el își lua cuțite!” Pare de domeniul SF, dar puștiul ăsta curăță și feliază pește și face sos de iaurt. La 10 ani!

Doamne, ce copil, au exclamat chefii, atunci când în platou a intrat un puști de 10 ani. Îl cheamă Alex, vine din județul Neamț și are haină pe care stă scris numele lui. 10 ani!!!

Marti, 17.10.2017, 22:31
O filipineză îndrăgostită de România a dat lovitura! A gătit ”Tinelog de broască cu orez”! Tine ce??

O filipineză îndrăgostită de România a dat lovitura! A gătit ”Tinelog de broască cu orez”! Tine ce??

Luziminda Rivera vine tocmai din Filipine, norocul nostru că știe engleză și fiecare fel de mâncare are la ea o poveste. E în România de trei ani și jumătate, iubește țara noastră, mai ales că, spune ea, se schimba mereu anotimpurile.

Marti, 17.10.2017, 21:36
Mihai Bendeac, apariţie spectaculoasă la “Chefi la cuţite”! Reacțiile celor trei chefi sunt savuroase!

Mihai Bendeac, apariţie spectaculoasă la “Chefi la cuţite”! Reacțiile celor trei chefi sunt savuroase!

În noua etapă de jurizări pe nevăzute din această seară, un nou pretendent la râvnitele cuțite își încearcă norocul în fața celebrului trio „Chefi la cuțite”.

Marti, 17.10.2017, 11:35
Roby Roberto, cel mai șmecher băiat de oraș, face dezastru în bucătăria de la „Chefi la cuțite”! „Fac omletă fusion new age”

Roby Roberto, cel mai șmecher băiat de oraș, face dezastru în bucătăria de la „Chefi la cuțite”! „Fac omletă fusion new age”

Cel mai șmecher băiat de oraș arată ce înseamnă să ai școala vieții atunci când intri în bucătărie.

Marti, 17.10.2017, 09:52
"Cotlet tirolez", o rețetă foarte simplă potrivită oricărei familii

"Cotlet tirolez", o rețetă foarte simplă potrivită oricărei familii

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cotlet de porc, cartofi, oua, ceapă verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cotlet tirolez”.

Marti, 17.10.2017, 08:42
Gianny s-a ținut de șotii! „Băi, e ditamai păianjenul în farfurie, sunteți nebuni?! Nu vrei un copănel de tarantulă?”

Gianny s-a ținut de șotii! „Băi, e ditamai păianjenul în farfurie, sunteți nebuni?! Nu vrei un copănel de tarantulă?”

Surpriza serii a venit la „Chefi la cuțite” din partea lui Gianny Bănuță, câștigătorul sezonului trecut. Pus pe șotii, fostul concurent a pregătit ceva...șocant!

Luni, 16.10.2017, 22:25
A dus într-o viață cât alții în zece! Adriana e omul care te atinge prin bunătate! „Înainte să vin la emisiune, m-am dus la mormântul soțului și l-am rugat să-mi țină pumnii”

A dus într-o viață cât alții în zece! Adriana e omul care te atinge prin bunătate! „Înainte să vin la emisiune, m-am dus la mormântul soțului și l-am rugat să-mi țină pumnii”

Adriana Tordai a venit la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are talent culinar din plin! Susținută de famillie, concurenta e pornită să facă spectacol.

Luni, 16.10.2017, 22:21
Mircea Crăciun este un argintar cu talent de bucătar! „Sunt țigan și țigan vreau să rămân! Asta e mâncarea săracului”

Mircea Crăciun este un argintar cu talent de bucătar! „Sunt țigan și țigan vreau să rămân! Asta e mâncarea săracului”

Următorul concurent se numește Mircea Crăciun este din București și se descrie ca fiind „țigan argintar”.

Luni, 16.10.2017, 21:49
Preparatele ciudate au dat bătăi de cap celor trei chefi! „Am preferat partea mai tandră a cărnii de vițel”

Preparatele ciudate au dat bătăi de cap celor trei chefi! „Am preferat partea mai tandră a cărnii de vițel”

Concurenții au trecut prin emoții de zile mari atunci când au așteptat verdictul celor trei jurați. Gătitul nu e pentru toată lumea, dar cei talentați au mers mai departe.

Luni, 16.10.2017, 21:39
Petru i-a dat lui Bontea o dilemă de zile mari! „De ce îi spune la noi lapte de pasăre? Păsările fac lapte?!”

Petru i-a dat lui Bontea o dilemă de zile mari! „De ce îi spune la noi lapte de pasăre? Păsările fac lapte?!”

Petru Benedek este alpinist utilitar și spune că la înălțime se simte cel mai bine! Acum vrea să facă senzație la „Chefi la cuțite”!

Luni, 16.10.2017, 21:18
x