De Ziua Internațională a Murăturilor, Marian Duță, reporterul de la Neatza a găsit cea mai tare rețetă de șuncă murată tocmai la Buzău.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pui, ardei gras, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Buni-bun”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pui, ardei gras, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Buni-bun”.
A venit momentul să ne delectăm cu niste imagini care sigur vă vor lăsa gura apa. Reţeta la care ne-am gandit este: "Porc glazurat cu garnitura de orez"
Luni, 13.11.2017, 19:47
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine paste, unt, vin roșu, alune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Papardele cu vin roșu”.
Ingredientele necesare sunt: 4 albusuri, 150 g zahăr, 50 g iaurt bine scurs, 100 ml ule,i 200 g făină, 25 g cacao, 1 praf de copt, esență de vanilie, 50 g ciocolată amăruie.
Duminica, 12.11.2017, 11:20
Ingredientele necesare pentru această rețetă sunt: 150 g zahar, 3 ouă, 100 g unt, 75 ml lapte, 300 g făină, 1 praf de copt, 1 linguriță coajă confiată de lămâie.
Sambata, 11.11.2017, 10:07
Chef Ana Consulea a ales să gătească la „Prietenii de la 11” un desert special cu care poți să îi răsfeți pe cei dragi!
Chef Ana Consulea găteşte la Prietenii de la 11 un desert - "Chec cu ciocolată şi portocală"
Chef Ralu a decis să prepare o super rețetă de colivă moldovenească! Se face simplu și rapid, iar gustul este senzațional!
Ingredientele necesare sunt: grâu boabe 1 kg, zahăr 250 g, miere 150 g pesmet alb 100 g, miez de nucă 500 g, coniac 50 ml, zahăr vanilat 1 plic, coajă de lămâie rasă 40 g, bomboane 200 g, ciocolată cu lapte 1 buc, zahăr pudră 100 g, sare.
Vineri, 10.11.2017, 10:30
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă de desert: Pandişpan festiv
Când vremea s-a răcit și toamna ploioasă bate mereu la ușă, ce merge mai bine decât o porție fierbinte de cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii? Noi te învățăm cum să prepari adevărate delicii culinare cu care să îți răsfeți prietenii și familia!
Chef Constantin Ghimpu găteşte la „Prietenii de la 11” a decis că într-o zi ploioasă de toamnă răsfățul ideal este o rețetă de „Patagonian Fish cu Homar şi sos de lămâiţă”!
Chef Constantin Ghimpu găteşte la Prietenii de la 11 - "Patagonian Fish cu Homar şi sos de lămâiţă"
Ralu gătește la Star Matinal - "Mălai dulce", un desert simplu, dar cu gust bun
Joi, 09.11.2017, 10:38
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit un preparat delicios și sănătos, pe care îl poți pregăti chiar la tine acasă!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine brânză, beanza albastră, cașcaval, barie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit salata "Peștera".
Confruntările pe echipe de săptămâna aceasta au adus în fața degustătorilor preparate savuroase care au ridicat nivelul competiției.
Ingrediente: Pentru aluat avem nevoie de: aproximativ 300 g făină albă de grâu, 2-3 linguri cu ulei de măsline, 15-20 g drojdie proaspătă, 100 ml apă călduță, sare și rozmarin după gust, o linguriță cu zahăr. Pentru compoziție ne sunt...
Miercuri, 08.11.2017, 09:49
Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a pregătit un preparat special cu care să îți răsfeți papilele gustative!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine antricot , vin alb, cartofi, ceapă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Antricot de sărbătoare".
Mihaela Ruxanda a gătit la emisiunea „Prietenii de la 11” o rețetă delicioasă de „Cupkes cu vanilie şi cremă de mascarpone”!
Mihaela Ruxanda a gătit la Prietenii de la 11 - "Cupkes cu vanilie şi cremă de mascarpone"
Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să pregătească o super rețetă de toamnă, cu doar câteva ingrediente!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine țelină, carne, ceapă, cașcaval, clătite, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”"Pacheţele gratinate".
Chef Vasile Nicolae se pricepe de minune să răsfețe papilele gustative ale tuturor, doar că de data asta a făcut spectacol!
Chef Vasile Nicolae a gătit la Prietenii de la 11 un "Burger a la Cluj"
În seara aceasta, de la 20:00, în emisiunea culinară ,,Chefi la cuțite” duelul va aduce o noutate: cele mai slabe două farfurii vor intra la o departajare, în urma căreia cel mai slab dintre concurenți va pleca acasă.
Chef Nicolai Tând a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să vorbească despre ce poți să mănânci la birou!
Chef Nicolai Tând a venit la Neatza cu Răzvan și Dani să vorbească despre ce să mănânci la birou.
Chef Ralu a pregătit la Star Matinal o "Învârtită cu dovleac"
Luni, 06.11.2017, 10:19
Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să ne învețe cât de simplu și rapid se poate face o porție de „Bucurii de toamnă”!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine aripoare de pui, banane, spanac, ouă, ulei de măsline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Bucurii de toamnă ”.
Ouăle se mixează cu un praf de sare până își triplează volumul. Se adaugă zahărul și se mixează în continuare până compoziția devine cremoasă. Mixând continuu se adaugă uleiul și laptele, coaja de lămâie, iar la sfârșit făina...
Sambata, 04.11.2017, 11:14
Ouăle se mixează cu un praf de sare până își triplează volumul. Se adaugă zahărul și se mixează în continuare până compoziția devine cremoasă. Mixând continuu se adaugă uleiul și laptele, coaja de lămâie, iar la sfârșit făina...
Sambata, 04.11.2017, 10:15
Dani Oțil a făcut o vizită la cardiolog pentru a verifica cum stă cu inima. Prezentatorului i s-a spus să nu fie supărat de colegul lui, Răzvan Simion, dar să o schimbe și pe Flavia cu o altă asistentă.
Dacă te-ai săturat de rețetele banale de paste, atunci sigur o să te îndrăgostești de rețeta noastră de spaghete chinezești cu pui și legume! Noi te învățăm cum poți să gătești sănătos și gustos, fără să pierzi mult timp în bucătărie!
Rona Hartner, celebra artistă, a venit la "Prietenii de la 11" să gătească o rețetă absolut delicioasă, "Meniu complet franco-român".
Simplu și ușor acest sos de roșii preparat la rece, foarte aromat, cu ingrediente puține și bun de servit cu diverse garnituri, chiar și cu pizza. Ingrediente 250 g roșii cherry 2 căței de usturoi sare...
Bucătarul de la Neatza, Vlădutz, explică care este rețeta lui favorită de ghebe murate.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine castraveți sărat, ceapă, smântănă, muștar, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Stroganoff”.
Săptămâna aceasta a deschis seria de confruntări din bucătăria „Chefi la cuțite”, în care 18 concurenți talentați au început lupta alături de unul dintre mentori spre marele titlu.
Rona Hartner, faţă în faţă cu provocarea vieţii ei! Renunţă la microfon şi face asta, în direct! Aşa nu ai mai văzut-o niciodată!
Marti, 31.10.2017, 22:43
Un super deser care îti îndulcește dimineața. Cu ingrediente simple și un mod de preparare inedit, fiecare desert o sa fie delicios!
Marti, 31.10.2017, 11:42
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine paste, gorgonzola, cașcaval, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Penne cu pereche”.
Proba a ajuns la final și acum a venit cel mai tensionat moment al serii: jurizarea! Care echipă va reuși să adune cele mai multe voturi?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine varză, gogoșari, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Varza soacrei”.
Andreea Raicu nu se lasă mai prejos și ne pregătește o rețetă simplă, sănătoasă și fără calorii, „Fursecuri de casă”.
Duminica, 29.10.2017, 10:57
Te-ai săturat de chiftelele obișnuite și vrei să încerci ceva cu adevărat aromat și gustos? Atunci kafta arăbesc este ideal pentru tine!