Antena Căutare

Articole despre reteta

Răsfăţul zilei! Anca Alungulesei gătește paște de dovlecei cu sos pesto. Și, da, cei care țineți post, vă puteți răsfăța cu asemenea delicatese!

Răsfăţul zilei! Anca Alungulesei gătește paște de dovlecei cu sos pesto. Și, da, cei care țineți post, vă puteți răsfăța cu asemenea delicatese!

Anca Alungulesei este specialist în deserturi raw-vegan și în programe de detoxifiere și terapeutice cu sucuri naturale din legume și fructe. Și, da, cei care țineți post, vă puteți răsfăța cu asemenea delicatese!

Marti, 21.11.2017, 12:24
Răsfăţul zilei! Anca Alungulesei gătește paște de dovlecei cu sos pesto

Răsfăţul zilei! Anca Alungulesei gătește paște de dovlecei cu sos pesto

Anca Alungulesei este specialist în deserturi raw-vegan și în programe de detoxifiere și terapeutice cu sucuri naturale din legume și fructe.

Marti, 21.11.2017, 12:14
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine germană "Tafelspitz"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine germană "Tafelspitz"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cotlet de vițel, sfeclă roșie, muștar, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tafelspitz".

Marti, 21.11.2017, 08:49
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine germană "Tafelspitz"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte o rețetă de origine germană "Tafelspitz"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cotlet de vițel, sfeclă roșie, muștar, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tafelspitz".

Marti, 21.11.2017, 08:18
Dorința de răzbunare devine tot mai mare la „Chefi la cuțite”! Concurenții își ascut cuțitele și primesc o „porție” de tensiune uriașă!

Dorința de răzbunare devine tot mai mare la „Chefi la cuțite”! Concurenții își ascut cuțitele și primesc o „porție” de tensiune uriașă!

A început o nouă confruntare de zile mari marca „Chefi la cuțite”! Se ascut dorințele de răzbunare și primele semifinale se apropie periculos de repede!

Luni, 20.11.2017, 20:00
Răsfăţul zilei! Mihai Toader gătește supă-cremă de dovleac, reţetă perfectă pentru o zi rece de toamnă târzie

Răsfăţul zilei! Mihai Toader gătește supă-cremă de dovleac, reţetă perfectă pentru o zi rece de toamnă târzie

Mihai Toader, bucătar, a venit la "Prietenii de la 11" să gătească o super rețetă de supă-cremă de dovleac.

Luni, 20.11.2017, 12:05
Răsfăţul zilei! Mihai Toader gătește supă-cremă de dovleac

Răsfăţul zilei! Mihai Toader gătește supă-cremă de dovleac

Mihai Toader, bucătar, a venit la "Prietenii de la 11" să gătească o super rețetă de supă-cremă de dovleac.

Luni, 20.11.2017, 11:55
Ralu ne pregătește „Negresă de post”

Ralu ne pregătește „Negresă de post”

Ingredientele necesa sunt: 280 g făină, 240 ml apă, 250-280 g zahăr, 100 g cacao pudră, 80-100 ml ulei, 1 linguriță de sare, 2 fiole esență de vanilie, 1/2 linguriță bicarbonat/praf de copt, opțional: zahăr pudră pentru decorat.

Luni, 20.11.2017, 09:55
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Pește din poveste"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Pește din poveste"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine somon afumat, file de cod, avocado, nuci, merișoare, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit salata "Pește de poveste".

Luni, 20.11.2017, 08:25
Roxi ne îndulceşte ziua cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Roxi ne îndulceşte ziua cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Roxi ne îndulceşte ziua la Star Matinal cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine. Ingrediente o ceașcă de gris 1 l de lapte 50 g de unt 2 ouă 10 linguri de zahar coaja rasă de la o...

Duminica, 19.11.2017, 14:20
Roxi ne îndulceşte ziua cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Roxi ne îndulceşte ziua cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Roxi ne îndulceşte ziua la Star Matinal cu un desert delicios: budincă de griş cu dulceaţă de vişine

Duminica, 19.11.2017, 11:27
Adriana Antoni și Elena Merișoreanu se întrec în rețete delicioase. Cine o să câștige?

Adriana Antoni și Elena Merișoreanu se întrec în rețete delicioase. Cine o să câștige?

Cele două vedete se întrec în rețete delicioase. Elena Merișoreanu a gustat din Peștele cu legume la cuptor gătit de Adriana Antoni, dar este sigură pe rețeta ei.

Sambata, 18.11.2017, 18:31
Nicoleta Luciu, la cratiţă! Vedeta a pregătit o reţetă rapidă cu seminţe de chia

Nicoleta Luciu, la cratiţă! Vedeta a pregătit o reţetă rapidă cu seminţe de chia

Nicoleta Luciu ne propune un mic dejun delicios şi simplu de pregătit preparat cu lapte şi seminţe de chia.

Sambata, 18.11.2017, 12:20
Chef Roxi a gătit o prăjitură cu nuci şi ananas

Chef Roxi a gătit o prăjitură cu nuci şi ananas

Chef Roxi găteşte la Star Matinal o prăjitură cu nuci şi ananas

Sambata, 18.11.2017, 12:13
"Cioc-cioc Vanilla", o rețetă delicioasă cu multă ciocolată

"Cioc-cioc Vanilla", o rețetă delicioasă cu multă ciocolată

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ciocolată, vanilie, trufe, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cioc-cioc Vanilla”.

Vineri, 17.11.2017, 09:01
Rețetă de pui curry delicios cu orez basmati! Cum pregătești delicii indiene, chiar la tine în bucătărie!

Rețetă de pui curry delicios cu orez basmati! Cum pregătești delicii indiene, chiar la tine în bucătărie!

Te-ai săturat de rețetele obișnuite ș vrei să încerci un preparat cu adevărat gustos? Noi te învățăm să pregătești pui curry cu orez basmati, o super rețetă indiană cu care poți să îți răsfeți familia și prietenii! Î

Joi, 16.11.2017, 14:18
Ralu ne pregătește o „Plăcintă cu dovlecel și brânză”

Ralu ne pregătește o „Plăcintă cu dovlecel și brânză”

Ingredientele necesare sunt: 2 dovlecei mici, 2 fire ceapă verde, 2 fire mărar, 1 fir mentă, 150 gr telemea de oaie, 100 gr cașcaval, 1 ou, sare, piper negru. Sos pentru uns foile: 150 gr iaurt gras, 100 ml lapte, 5 linguri ulei, 1 ou mare,

Joi, 16.11.2017, 10:05
Idee de cină gata în doar 15 minute! Te grăbești și nu mai știi ce să gătești? Rețeta aceasta te scoate din bucluc!

Idee de cină gata în doar 15 minute! Te grăbești și nu mai știi ce să gătești? Rețeta aceasta te scoate din bucluc!

Dacă ești pe fugă sau pur și simplu oboseala te face să nu-ți mai dorești să stai prea mult timp în bucătărie, atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine!

Miercuri, 15.11.2017, 15:31
Ralu ne pregătește „Tartă cu cartofi și dovlecei cu ceapă verde”

Ralu ne pregătește „Tartă cu cartofi și dovlecei cu ceapă verde”

Ingredientele necesare sunt: 2 cartofi mari, 1 dovlecel, 100 gr parmezan ras, 1 lingură rasă făină, 2 fire ceapă verde, câteva fire mărar, sare, piper, chili, puțin ulei.

Miercuri, 15.11.2017, 10:22
Rețetă de post. ”Salată magică” cu ingrediente foarte sănătoase

Rețetă de post. ”Salată magică” cu ingrediente foarte sănătoase

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine năut, vinete dovlecei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată magică”.

Miercuri, 15.11.2017, 09:04
Rețeta zilei: "Coșulețe cu bacon și ouă" şi "Ruladă cu cremă de unt și lapte condensat"

Rețeta zilei: "Coșulețe cu bacon și ouă" şi "Ruladă cu cremă de unt și lapte condensat"

Pofticioşilor, vă pregătim un preparat potrivit pentru orice moment al zilei:" Coșulețe cu bacon și ouă". O reţetă uşoară şi delicioasă, care nu vă va ţine prea mult timp în bucătărie.

Marti, 14.11.2017, 19:44
Cea mai delicioasă rețetă de șuncă murată. Merită încercat!

Cea mai delicioasă rețetă de șuncă murată. Merită încercat!

De Ziua Internațională a Murăturilor, În direct de la o fermă din Buzău, Marian Duță a prezentat o rețetă de șuncă murată.

Marti, 14.11.2017, 12:20
Reţeta zilei! Trebuie să încerci negresa de post, o prăjitură absolut delicioasă, perfectă pentru zilele friguroase

Reţeta zilei! Trebuie să încerci negresa de post, o prăjitură absolut delicioasă, perfectă pentru zilele friguroase

Vrei să începi postul Crăciunului cu ceva dulce, deosebit? Atunci reţeta următoare este varianta perfectă! Încearcă negresa cu ciocolată, un desert cu care vei cuceri toată familia.

Marti, 14.11.2017, 10:54
Șuncă murată, o rețetă inedită de la Buzău

Șuncă murată, o rețetă inedită de la Buzău

De Ziua Internațională a Murăturilor, Marian Duță, reporterul de la Neatza a găsit cea mai tare rețetă de șuncă murată tocmai la Buzău.

Marti, 14.11.2017, 09:51
Rețeta zilei, exact cum făcea bunica! "Buni-bun", o friptură de pui cu un sos delicios de legume

Rețeta zilei, exact cum făcea bunica! "Buni-bun", o friptură de pui cu un sos delicios de legume

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pui, ardei gras, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Buni-bun”.

Marti, 14.11.2017, 09:02
Rețeta zilei! "Buni-bun", o friptură de pui cu un sos delicios de legume

Rețeta zilei! "Buni-bun", o friptură de pui cu un sos delicios de legume

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine pui, ardei gras, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Buni-bun”.

Marti, 14.11.2017, 08:35
Porc glazurat cu garnitură de orez

Porc glazurat cu garnitură de orez

A venit momentul să ne delectăm cu niste imagini care sigur vă vor lăsa gura apa. Reţeta la care ne-am gandit este: "Porc glazurat cu garnitura de orez"

Luni, 13.11.2017, 19:47
O rețetă care merită încercată. Cum să prepari cele mai gustoase papardele cu vin roșu

O rețetă care merită încercată. Cum să prepari cele mai gustoase papardele cu vin roșu

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine paste, unt, vin roșu, alune, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Papardele cu vin roșu”.

Luni, 13.11.2017, 08:58
Roxi ne pregătește „Ches din albușuri cu cacao”

Roxi ne pregătește „Ches din albușuri cu cacao”

Ingredientele necesare sunt: 4 albusuri, 150 g zahăr, 50 g iaurt bine scurs, 100 ml ule,i 200 g făină, 25 g cacao, 1 praf de copt, esență de vanilie, 50 g ciocolată amăruie.

Duminica, 12.11.2017, 11:20
Rețeta zilei: „Madlene cu lămâie”

Rețeta zilei: „Madlene cu lămâie”

Ingredientele necesare pentru această rețetă sunt: 150 g zahar, 3 ouă, 100 g unt, 75 ml lapte, 300 g făină, 1 praf de copt, 1 linguriță coajă confiată de lămâie.

Sambata, 11.11.2017, 10:07
Super chec cu ciocolată, un deliciu gata îndată! Sigur nu ai mai încercat rețeta cu portocală aromată!

Super chec cu ciocolată, un deliciu gata îndată! Sigur nu ai mai încercat rețeta cu portocală aromată!

Chef Ana Consulea a ales să gătească la „Prietenii de la 11” un desert special cu care poți să îi răsfeți pe cei dragi!

Vineri, 10.11.2017, 12:11
Chef Ana Consulea a gătit  "Chec cu ciocolată şi portocală"

Chef Ana Consulea a gătit "Chec cu ciocolată şi portocală"

Chef Ana Consulea găteşte la Prietenii de la 11 un desert - "Chec cu ciocolată şi portocală"

Vineri, 10.11.2017, 12:03
Cea mai bună colivă din lumea e cea moldovenească! Am aflat care este secretul acestei rețete!

Cea mai bună colivă din lumea e cea moldovenească! Am aflat care este secretul acestei rețete!

Chef Ralu a decis să prepare o super rețetă de colivă moldovenească! Se face simplu și rapid, iar gustul este senzațional!

Vineri, 10.11.2017, 11:54
Ralu ne învață cum să pregătim „Colivă moldovenească”

Ralu ne învață cum să pregătim „Colivă moldovenească”

Ingredientele necesare sunt: grâu boabe 1 kg, zahăr 250 g, miere 150 g pesmet alb 100 g, miez de nucă 500 g, coniac 50 ml, zahăr vanilat 1 plic, coajă de lămâie rasă 40 g, bomboane 200 g, ciocolată cu lapte 1 buc, zahăr pudră 100 g, sare.

Vineri, 10.11.2017, 10:30
Desertul lui Vladuţ de vineri: Pandişpan festiv

Desertul lui Vladuţ de vineri: Pandişpan festiv

Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o nouă reţetă de desert: Pandişpan festiv

Vineri, 10.11.2017, 08:42
Cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii, o mâncare ce îți merge direct la inimă în zilele reci de toamnă! Regis Stone te învață să gătești sănătos și gustos!

Cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii, o mâncare ce îți merge direct la inimă în zilele reci de toamnă! Regis Stone te învață să gătești sănătos și gustos!

Când vremea s-a răcit și toamna ploioasă bate mereu la ușă, ce merge mai bine decât o porție fierbinte de cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii? Noi te învățăm cum să prepari adevărate delicii culinare cu care să îți răsfeți prietenii și familia!

Joi, 09.11.2017, 14:21
Chef Constantin Ghimpu a gătit un deliciu de zile mari! Cum se face rețeta de pește cu sos de lămâiţă, dar și ce alte idei de gătit ne mai vin!

Chef Constantin Ghimpu a gătit un deliciu de zile mari! Cum se face rețeta de pește cu sos de lămâiţă, dar și ce alte idei de gătit ne mai vin!

Chef Constantin Ghimpu găteşte la „Prietenii de la 11” a decis că într-o zi ploioasă de toamnă răsfățul ideal este o rețetă de „Patagonian Fish cu Homar şi sos de lămâiţă”!

Joi, 09.11.2017, 12:34
Chef Constantin Ghimpu a gătit "Patagonian Fish cu Homar şi sos de lămâiţă"

Chef Constantin Ghimpu a gătit "Patagonian Fish cu Homar şi sos de lămâiţă"

Chef Constantin Ghimpu găteşte la Prietenii de la 11 - "Patagonian Fish cu Homar şi sos de lămâiţă"

Joi, 09.11.2017, 12:01
Chef Ralu a gătit "Mălai dulce"

Chef Ralu a gătit "Mălai dulce"

Ralu gătește la Star Matinal - "Mălai dulce", un desert simplu, dar cu gust bun

Joi, 09.11.2017, 10:38
Salata „Peștera” este un adevărat răsfăț culinar de zile mari! Ai nevoie de câteva ingrediente pentru a face această minunăție

Salata „Peștera” este un adevărat răsfăț culinar de zile mari! Ai nevoie de câteva ingrediente pentru a face această minunăție

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit un preparat delicios și sănătos, pe care îl poți pregăti chiar la tine acasă!

Joi, 09.11.2017, 08:52
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte salata "Peștera"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte salata "Peștera"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine brânză, beanza albastră, cașcaval, barie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit salata "Peștera".

Joi, 09.11.2017, 08:32
Rafinament franțuzesc și savoarea tradițională în farfuriile echipelor „Chefi la cuțite”!

Rafinament franțuzesc și savoarea tradițională în farfuriile echipelor „Chefi la cuțite”!

Confruntările pe echipe de săptămâna aceasta au adus în fața degustătorilor preparate savuroase care au ridicat nivelul competiției.

Miercuri, 08.11.2017, 13:03
Ralu ne pregătește cea mai bună „Plăcintă cu ceapă”

Ralu ne pregătește cea mai bună „Plăcintă cu ceapă”

Ingrediente: Pentru aluat avem nevoie de: aproximativ 300 g făină albă de grâu, 2-3 linguri cu ulei de măsline, 15-20 g drojdie proaspătă, 100 ml apă călduță, sare și rozmarin după gust, o linguriță cu zahăr. Pentru compoziție ne sunt...

Miercuri, 08.11.2017, 09:49
"Antricot de sărbătoare", un preparat plin de savoare! Vlăduț de la "Neața"îți arată secretul!

"Antricot de sărbătoare", un preparat plin de savoare! Vlăduț de la "Neața"îți arată secretul!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a pregătit un preparat special cu care să îți răsfeți papilele gustative!

Miercuri, 08.11.2017, 08:36
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Antricot de sărbătoare"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Antricot de sărbătoare"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine antricot , vin alb, cartofi, ceapă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Antricot de sărbătoare".

Miercuri, 08.11.2017, 08:26
Cupkes cu vanilie şi cremă de mascarpone, o rețetă cu care să îți răsfeți familia și apropiații! Arată genial și gustul e divin!

Cupkes cu vanilie şi cremă de mascarpone, o rețetă cu care să îți răsfeți familia și apropiații! Arată genial și gustul e divin!

Mihaela Ruxanda a gătit la emisiunea „Prietenii de la 11” o rețetă delicioasă de „Cupkes cu vanilie şi cremă de mascarpone”!

Marti, 07.11.2017, 12:31
Mihaela Ruxanda a gătit "Cupkes cu vanilie şi cremă de mascarpone"

Mihaela Ruxanda a gătit "Cupkes cu vanilie şi cremă de mascarpone"

Mihaela Ruxanda a gătit la Prietenii de la 11 - "Cupkes cu vanilie şi cremă de mascarpone"

Marti, 07.11.2017, 12:13
Răsfăţul unei zile reci de toamnă! Vlăduţ pregătește o super porție de „Pachețele gratinate” pentru gustări rafinate!

Răsfăţul unei zile reci de toamnă! Vlăduţ pregătește o super porție de „Pachețele gratinate” pentru gustări rafinate!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să pregătească o super rețetă de toamnă, cu doar câteva ingrediente!

Marti, 07.11.2017, 09:15
Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Pacheţele gratinate"

Răsfăţul zilei! Vlăduţ găteşte "Pacheţele gratinate"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine țelină, carne, ceapă, cașcaval, clătite, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”"Pacheţele gratinate".

Marti, 07.11.2017, 08:44
Te îndrăgostești imediat de „Burgerul a la Cluj”, o rețetă veche de sute de ani! Se face imediat și spectacolul e garantat

Te îndrăgostești imediat de „Burgerul a la Cluj”, o rețetă veche de sute de ani! Se face imediat și spectacolul e garantat

Chef Vasile Nicolae se pricepe de minune să răsfețe papilele gustative ale tuturor, doar că de data asta a făcut spectacol!

Luni, 06.11.2017, 12:32
x