Antena Căutare

Articole despre reteta

Reţeta zilei! Ciorbă din brazdă. O ciorbă de primăvară din verdețuri

Reţeta zilei! Ciorbă din brazdă. O ciorbă de primăvară din verdețuri

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorbă de primăvară din multe verdețuri, pe care a denumit-o "Ciorbă din brazdă".

Joi, 29.03.2018, 08:37
Chef Daniela Ciobanu a gătit "Flank Steak cu piure de sparanghel"

Chef Daniela Ciobanu a gătit "Flank Steak cu piure de sparanghel"

Chef Daniela Ciobanu a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Flank Steak cu piure de sparanghel"

Miercuri, 28.03.2018, 12:22
Paște 2018! Cum să prepari pască fără aluat! E delicioasă și n-ai nevoie de mult timp pentru a o găti!

Paște 2018! Cum să prepari pască fără aluat! E delicioasă și n-ai nevoie de mult timp pentru a o găti!

Un preparat nelipsit de pe masa de Paște este, fără doar și poate, pasca. Dacă te-ai plictisit, însă, de varianta clasică și vrei să încerci o rețetă nouă gătește pasca cu brânză, fără aluat. 

Miercuri, 28.03.2018, 08:56
Reţeta zilei! Vlăduț gătește Șnițel năzdrăvan

Reţeta zilei! Vlăduț gătește Șnițel năzdrăvan

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchi de porc, cașcaval, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Șnițel năzdrăvan"".

Miercuri, 28.03.2018, 08:25
Bei și slăbești un kilogram pe zi! Dieta rapidă cu lapte și banane, ținută de balerine și fotomodele de podium!

Bei și slăbești un kilogram pe zi! Dieta rapidă cu lapte și banane, ținută de balerine și fotomodele de podium!

Dacă îţi place să bei lapte, află că poţi slăbi consumând băutura ta preferată. E un regim iubit de balerine și de către fotomodele pentru că este foarte eficient! Se ştie că laptele conţine proteine, deci este săţios şi te ajută să sari peste mese. Iată cum procedezi.

Marti, 27.03.2018, 15:53
"Paella cu fructe de mare", vedeta prietenilor de la 11. O încântare pentru papilele gustative: "Ți-e poftică?"

"Paella cu fructe de mare", vedeta prietenilor de la 11. O încântare pentru papilele gustative: "Ți-e poftică?"

Chef Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 melodia "Paella cu fructe de mare"

Marti, 27.03.2018, 12:44
Ralu ne pregătește „Furnici în copac de post”

Ralu ne pregătește „Furnici în copac de post”

Ingredientele necesare sunt: „130 g tăieței de orez transparenți /tăieței obișnuiți foarte subțiri, 200 g granule de soia, 2 linguri ulei, 1 lingură ghimbir pisat, 1/2 linguriță de zahăr, 2 căței de usturoi pisați, 1 ardei chilli tocat...

Marti, 27.03.2018, 12:03
Chef Anne Marie Pasăre a gătit "Paella cu fructe de mare"

Chef Anne Marie Pasăre a gătit "Paella cu fructe de mare"

Chef Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 melodia "Paella cu fructe de mare"

Marti, 27.03.2018, 12:02
Secretul clătitelor pufoase. Ce ingredient trebuie să pui în compoziție. Cei mici le vor adora!

Secretul clătitelor pufoase. Ce ingredient trebuie să pui în compoziție. Cei mici le vor adora!

Chef Mihai ne învață cum să pregătim cele mai pufoase clătite. Care sunt ingredientele secrete pentru un aluat perfect.

Marti, 27.03.2018, 11:11
Uite ce trebuie să pui ca să-ți iasă clătitele pufoase

Uite ce trebuie să pui ca să-ți iasă clătitele pufoase

Chef Mihai ne învață cum să pregătim cele mai pufoase clătite. Care sunt ingredientele secrete pentru un aluat perfect.

Marti, 27.03.2018, 09:41
Rețetă de tăiței chinezești cu legume și pui crocant! Uită de mersul la restaurant și hai să pregătim o mâncare delicioasă!

Rețetă de tăiței chinezești cu legume și pui crocant! Uită de mersul la restaurant și hai să pregătim o mâncare delicioasă!

Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat specială, atunci hai să pregătim niște pui crocant cu tăiței chinezești! Preparatul este sănătos, delicios și simplu de pregătit!

Marti, 27.03.2018, 08:33
Reţeta zilei! Vlăduț gătește rulada Mariuca. Ruladă din aluat opărit cu cașcaval și bacon

Reţeta zilei! Vlăduț gătește rulada Mariuca. Ruladă din aluat opărit cu cașcaval și bacon

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă din aluat opărit cu cașcaval și bacon pe care a denumit-o "Rulada "Mariuca"".

Marti, 27.03.2018, 08:31
Faydee are talent şi în bucătărie! Artistul a gătit la Prietenii de la 11 salată "Halloumi"

Faydee are talent şi în bucătărie! Artistul a gătit la Prietenii de la 11 salată "Halloumi"

Fady Fatrouni, cunoscut după numele de scenă Faydee, a gătit la Prietenii de la 11 salată "Halloumi"!

Luni, 26.03.2018, 12:13
Cele mai tari rețete ale sezonului. Învață să pregătești sushi singur la tine acasă

Cele mai tari rețete ale sezonului. Învață să pregătești sushi singur la tine acasă

Acestea sunt cele mai tari rețete ale sezonului. Învață să pregătești sushi singur la tine acasă.

Luni, 26.03.2018, 09:55
Ralu ne pregătește „Sarailie”

Ralu ne pregătește „Sarailie”

Ingrediente necesare sunt: 1/2 pachet foi plăcintă, 300 gr miez nucă, 100 gr unt, margarină sau ulei. Pentru sirop: 500 ml apă, 150 gr zahăr, 150 ml miere de albine,1 linguriță scorțișoară.

Luni, 26.03.2018, 09:30
Marrakech - o reţeta dulce şi rapid de făcut

Marrakech - o reţeta dulce şi rapid de făcut

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine oua, zahar, lavanda, capşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Marrakech".

Luni, 26.03.2018, 08:41
Sărbătoarea Buna Vestire. Cum se face piftia de pește ca la mănăstire

Sărbătoarea Buna Vestire. Cum se face piftia de pește ca la mănăstire

De Buna Vestire este dezlegare la pește. Prepara o delicioasa piftie de peste ca la manastire. Sarbatoarea Maicii Domhului este praznuita Duminica, 25 martie 2018.

Vineri, 23.03.2018, 19:33
O rețetă rapidă de post! Cum faci humus cu boia dulce și legume crocante

O rețetă rapidă de post! Cum faci humus cu boia dulce și legume crocante

Aida Parascan a ales să gătească la emisiunea „Prietenii de la 11” humus cu boia dulce și legume crocante!

Vineri, 23.03.2018, 13:08
O rețetă rapidă de post. Humus cu boia dulce și legume crocante

O rețetă rapidă de post. Humus cu boia dulce și legume crocante

Aida Parascan gătește la Prietenii de la 11 humus cu boia dulce și legume crocante

Vineri, 23.03.2018, 12:33
DIETA CU SUPĂ, o adevărată minune în anotimpul rece! Dacă o ții iarna, vei pierde un număr de kilograme dublu față de normal!

DIETA CU SUPĂ, o adevărată minune în anotimpul rece! Dacă o ții iarna, vei pierde un număr de kilograme dublu față de normal!

Dieta cu supă este un adevărat aliat al siluetei și e mult mai eficientă pe timpul iernii! Așa că nu ezitați să o țineți, mai ales că puteți pierde zece kilograme în zece zile!

Vineri, 23.03.2018, 10:13
Uimitoarea dietă cu orez crud! Slăbeşti 13 kg într-o singură lună și nu te mai îngrași la loc!

Uimitoarea dietă cu orez crud! Slăbeşti 13 kg într-o singură lună și nu te mai îngrași la loc!

Dieta cu orez este una dintre cele mai purificatoare diete, deoarece orezul este folosit şi în detoxifiere.

Joi, 22.03.2018, 16:27
”Da' ce-ai avut cu ei, nu ți-au plăcut cum cântă?!” Julio Rivera gătește ”Tacos de greieri”

”Da' ce-ai avut cu ei, nu ți-au plăcut cum cântă?!” Julio Rivera gătește ”Tacos de greieri”

”Da' ce-ai avut cu ei, nu ți-au plăcut cum cântă?!” Chef Julio Rivera gătește la Prietenii de la 11 ”Tacos de greieri”.

Joi, 22.03.2018, 12:13
Uită de lapte și de unt! Acesta este secretul unui piure delicios, de care nu te mai saturi!

Uită de lapte și de unt! Acesta este secretul unui piure delicios, de care nu te mai saturi!

Te-ai săturat de clasicul piure de cartofi, făcut cu unt și lapte? Atunci trebuie să afli și tu secretul unei rețete delicioase!

Joi, 22.03.2018, 10:26
Cum se pregătesc paste penne bolognese

Cum se pregătesc paste penne bolognese

Cheg Gabi, cel mai bun bucătar pregătește paste penne bolognese. Gata în doar câteva minute, este rețeta ideală pentru pranz sau masa de seară

Joi, 22.03.2018, 10:12
"Boomerang", un preparat delicios pentru orice pofticios! Cum se fac „Pastele Boomerang”?

"Boomerang", un preparat delicios pentru orice pofticios! Cum se fac „Pastele Boomerang”?

Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis sî pregătească o super rețetă de paste, de care te vei îndrăgosti imediat! Cum se face „Boomerang”?

Joi, 22.03.2018, 09:35
Boomerang, o rețetă de paste cu piept de pui și cârnat afumat din carne de vită

Boomerang, o rețetă de paste cu piept de pui și cârnat afumat din carne de vită

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de paste cu piept de pui și cârnat afumat din carne de vită, pe care a denumit-o "Boomerang", de la explozia de gusturi.

Joi, 22.03.2018, 08:48
Dieta cu pufuleți: cel mai ieftin regim! Cu un sac de pufuleți, circa 20 de lei, ajungi ca biscuitele în dungă!

Dieta cu pufuleți: cel mai ieftin regim! Cu un sac de pufuleți, circa 20 de lei, ajungi ca biscuitele în dungă!

Unele dintre noi ar face orice numai să scape de kilogramele în plus. Existe nenumărate diete, care promit să ne scape de kilogramele nedorite, însă DIETA CU PUFULEȚI chiar e unică: eficientă, ieftină și ușor de ținut!

Joi, 22.03.2018, 08:00
PAȘTE 2018. Cea mai gustoasă REȚETĂ de DROB. Nu trebuie să lipsească din meniul gospodinelor desăvârșite!

PAȘTE 2018. Cea mai gustoasă REȚETĂ de DROB. Nu trebuie să lipsească din meniul gospodinelor desăvârșite!

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele se gândesc deja la meniul de Paște. Printre toate bunătățile care se vor afla pe masa românilor, drobul nu trebuie să lipsească.

Miercuri, 21.03.2018, 18:54
Consultă tabelul și vezi care e greutatea ta ideală în funcție de înălțime, vârstă și forma corpului

Consultă tabelul și vezi care e greutatea ta ideală în funcție de înălțime, vârstă și forma corpului

Să ai o greutate normală înseamnă, înainte de a te încadra în standarde emise de nutriționiști, să fii sănătos/ sănătoasă! 

Miercuri, 21.03.2018, 14:06
Paște 2018! Cum marinezi corect carnea de miel pentru a fi fragedă! Trucul pe care trebuie să-l știe orice gospodină

Paște 2018! Cum marinezi corect carnea de miel pentru a fi fragedă! Trucul pe care trebuie să-l știe orice gospodină

Friptura din carne de miel este nelipsită de pe masa de Paște, motiv pentru care îți propunem să fii pregătită în acest an și să încerci această metodă pentru a marina carnea de miel, pentru ca aceasta să fie fragedă. 

Miercuri, 21.03.2018, 12:27
Secretul unui cozonac pufos: ”Făina se cerne de trei ori”

Secretul unui cozonac pufos: ”Făina se cerne de trei ori”

Alia Popescu vorbește despre cea mai bună rețetă de cozonac. Aceasta face cel mai pufos cozonac și oferă sfaturi gospodinelor.

Miercuri, 21.03.2018, 09:33
DIETA MILITARĂ: ţine trei zile şi te ajută să slăbeşti 15 kilograme. Da, nu degeaba i se spune „dieta leneșilor”, are efect cât zece regimuri!

DIETA MILITARĂ: ţine trei zile şi te ajută să slăbeşti 15 kilograme. Da, nu degeaba i se spune „dieta leneșilor”, are efect cât zece regimuri!

Nu o dată, nutriționiștii au recunoscut că este un regim extrem de eficient, chiar dacă nu trebuie ținut pe termen lung!

Miercuri, 21.03.2018, 09:31
Domenico Bellantoni gătește "Spaghetti cu tartuffo de mare"

Domenico Bellantoni gătește "Spaghetti cu tartuffo de mare"

Domenico Bellantoni gătește la "Prietenii de la 11" rețeta "Spaghetti cu tartuffo de mare".

Luni, 19.03.2018, 12:13
Roxi ne pregătește „Turtă dulce pufoasă”

Roxi ne pregătește „Turtă dulce pufoasă”

Ingredientele necesare sunt: 500 g făină, 400 g zahăr, 100 g miere, 3 linguri cacao, 3 linguri mix condimente turtă dulce, 1 plic praf de copt, 500 ml lapte, 4 linguri ulei, 1 varf cuțit sare .

Duminica, 18.03.2018, 10:50
Roxi ne pregătește „Biscuiți de ciocolată cu cremă de piersici”

Roxi ne pregătește „Biscuiți de ciocolată cu cremă de piersici”

Ingredientele necesare sunt: 250 g făină, 150 g zahăr brun, 125 g unt moale, 1 ou mediu, 60 g cacao, 4 g praf de copt, 3 g bicarbonat de sodiu alimentar, 200 ml lapte bătut, 1 păstaie vanilie, 1 varf cutit sare. Cremă de piersici: 300 ml lapte,...

Sambata, 17.03.2018, 10:38
Chef Ervin Balog a gătit "Babgulyas cu carne de vită şi porc"

Chef Ervin Balog a gătit "Babgulyas cu carne de vită şi porc"

Chef Ervin Balog a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Babgulyas cu carne de vită şi porc"

Vineri, 16.03.2018, 12:13
Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Cartofi năzdrăvani"

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Cartofi năzdrăvani"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cartofi, roșii, morcov, ciuperci, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Cartofi năzdrăvani".

Vineri, 16.03.2018, 08:22
Dezlegare la pește?! Iată o idee delicioasă! Chef Nicolae a gătit "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Dezlegare la pește?! Iată o idee delicioasă! Chef Nicolae a gătit "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Pentru că postul Paștelui este destul de permisiv în materie de pește, iată o rețetă care vă va încânta papilele gustative. Și nici măcar nu este dificil de preparat! Chef Nicolae Brânză a gătit la Prietenii de la 11 "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Joi, 15.03.2018, 12:38
Chef Nicolae Brânză a gătit "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Chef Nicolae Brânză a gătit "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Chef Nicolae Brânză a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "File de doradă umplut cu legume şi sos de lămâie şi şofran"

Joi, 15.03.2018, 12:22
PAȘTE 2018. Cea mai gustoasă CIORBĂ de MIEL. Nicio gospodină nu va da greș cu ACEASTĂ REȚETĂ!

PAȘTE 2018. Cea mai gustoasă CIORBĂ de MIEL. Nicio gospodină nu va da greș cu ACEASTĂ REȚETĂ!

Ciorba de miel este nelipsită de pe masa de Paște a românilor. Însă, nu toate reţetele sunt la fel de bune. Dacă vrei să nu dai greş şi familia să te laude, încearcă această reţetă. Va fi atât de gustoasă încât toţi se vor linge pe degete.

Joi, 15.03.2018, 11:41
Ralu ne pregătește „Ștrudel cu prune”

Ralu ne pregătește „Ștrudel cu prune”

Ingredientele necesare sunt: 8 foi de plăcintă, 100g unt topit, 1 kg de prune, jumătăți sau sferturi, 150g miez de nucă, jumătăți, 150g zahăr brun, 2 lingurițe de scorțișoară pudră, 2 linguri de pesmet alb, 100g zahăr pudră pentru final.

Joi, 15.03.2018, 10:20
Reteta Cozonac de post cu suc de portocale în aluat și umplutură de nuci cu cacao. Aromat și gustos, nici nu zici că e de post!

Reteta Cozonac de post cu suc de portocale în aluat și umplutură de nuci cu cacao. Aromat și gustos, nici nu zici că e de post!

Și cozonacul de post este foarte delicios și poate fi preparat în multe moduri, cum ar fi acest cozonac de post cu suc de portocale în aluat și umplutuură de nuci cu cacao.

Joi, 15.03.2018, 10:20
Învață cum să pregătești cele mai bune coaste de porc

Învață cum să pregătești cele mai bune coaste de porc

Chef Florin, invitat în platoul matinalilor, ne învață cum să pregătim cele mai bune coaste de porc. Rețeta și ingredinetele secrete le aflăm chiar de la cel mai iscusit bucătar.

Joi, 15.03.2018, 09:38
Reţeta zilei! Ciorbă de lobodă, un preparat sănătos

Reţeta zilei! Ciorbă de lobodă, un preparat sănătos

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine lobodă, ceapă verde, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Ciorbă de lobodă".

Joi, 15.03.2018, 08:27
Ralu ne pregătește „Tăieței de casă la cuptor cu gem și nucă”

Ralu ne pregătește „Tăieței de casă la cuptor cu gem și nucă”

Ingredientete necesare sunt: 400 g tăiței sau alte paste late de cas, 300 g gem de caise, 150 g nuci, coajă de lămâie, 2-3 linguri zahăr tos, 30 g unt, un praf de sare.

Miercuri, 14.03.2018, 11:14
Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Mușchiuleț în buchet"

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Mușchiuleț în buchet"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine porc, brocoli,sparanghel, unt dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Mușchiuleț în buchet".

Miercuri, 14.03.2018, 08:31
Reţeta zilei! Cristian Frăţieanu gătește piept de porumbel cu piure de ceapă arsă și sfeclă

Reţeta zilei! Cristian Frăţieanu gătește piept de porumbel cu piure de ceapă arsă și sfeclă

Cristian Frăţieanu gătește piept de porumbel cu piure de ceapă arsă și sfeclă

Marti, 13.03.2018, 12:28
Cea mai bună „Tartă cu caramel sărat”

Cea mai bună „Tartă cu caramel sărat”

Daca sunteți fanii dulciurilor făcute în casă, nu ratați această rețetă. Invitata matinalilor ne învață să pregătim „Tartă cu caramel sărat”.

Marti, 13.03.2018, 10:04
Ralu ne gătește „Ciorbă de roșii și conopidă”

Ralu ne gătește „Ciorbă de roșii și conopidă”

Ingredientele necesare sunt: 500 g conopidă, 1 legatura ceapă verde, 3-4 căţei usturoi, 2-3 gogoşari, 1 ardei capia, sare, piper măcinat, 1 lingura boia dulce, 3-4 linguri ulei, 1 litru suc de, roşii, borş.

Marti, 13.03.2018, 09:43
Răsfăţul zilei! Baigli, rețeta preferată a lui Dani Oțil

Răsfăţul zilei! Baigli, rețeta preferată a lui Dani Oțil

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mac, zahar, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Baigli".

Marti, 13.03.2018, 08:10
x