Câţi dintre dumneavoastră ar refuza o shaorma suculentă, gustoasă dar şi.foarte sănătoasă? Da, aţi auzit bine. Shaorma poate fi şi sănătoasă, cartofii fiind înlocuiţi cu o explozie de legume proaspete şi carne de cea mai bună...
Duminica, 01.04.2018, 14:45Pentru mulţi dintre doi, amandina este una dintre cele mai bune prăjituri din lume. Plină de ciocolată, însiropată şi foarte pufoasă, este varianta perfectă pentru cei care au poftă de ceva dulce.
Duminica, 01.04.2018, 11:38Ingredientele necesare sunt: 190 g făină, 20 g amidon de porumb, 125 g zahăr tos fin, 5 g praf de copt, 150 g fructe tropicale + 1 lingura rasă făină, 3 ouă medii, 220 g iaurt grecesc, 30 g ulei de nucă de cocos, un varf cuțit sare.
Duminica, 01.04.2018, 11:13Paștele se apropie cu pași repezi, iar gospodinele își pun la încercare imaginația atunci când vine vorba de pregătit masa pentru Sărbătorile Pascale. Iar pe lângă friptura de miel, drob, cozonac, pască și ouă roșii, o prăjitură clasică, dar extrem de delicioasă, n-are cum nu fie apreciată de familie și de cei dragi.
Sambata, 31.03.2018, 14:14Ingredinte pentru foi foi: 3 ouă, 7 linguri lapte, 7 linguri zahăr, 7 linguri ulei, o linguriţă amoniac stins, făină cât cuprinde, coaja de la o lămâie, 1 linguriţă zahăr vanilat. Ingrediente pentru cremă: un litru lapte, 8 linguri...
Sambata, 31.03.2018, 10:38Hotelierii şi proprietarii de vile şi pensiuni din staţiunile de pe Valea Prahovei au pachete turistice pentru sărbătorile de Paşti la preţuri care pornesc de la 350 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare cu demipensiune şi masă festivă. Unele oferte inclus reduceri la centre SPA sau de divertisment sau acces la locuri de joacă pentru copii. Atât la Sinaia, cât şi la Buşteni şi Azuga mai sunt locuri libere pentru minivacanţa de săbători, unele unităţi de cazare având reduceri last minute.
Vineri, 30.03.2018, 15:21Ozana Barabancea a dezvăluit la ce tratamente minune a apelat de-a lungul timpului. Cum reuşeste vedeta să îşi păstreze tenul impecabil, fără riduri chiar dacă a trecut de 45 de ani, ne spune chiar ea.
Vineri, 30.03.2018, 14:30Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"
Vineri, 30.03.2018, 12:28Chef Constantin Turculeţ a gătit la Prietenii de la 11 - "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"
Vineri, 30.03.2018, 12:22Dacă vrei ca Paștele acesta să fie unul cu adevărat special și să îți surprinzi prietenii și familia cu un preparat deosebit, atunci înseamnă că trebuie neapărat să încerci o rețetă delicioasă de drob de curcan în aluat de foietaj.
Vineri, 30.03.2018, 11:22Drobul de miel se numără printre preparatele tradiționale care nu lipsesc de pe masa de Paște, însă dacă te-ai plictisit de rețeta clasică îți propunem una mai ușoară și anume - drob de miel cu carne de pasăre.
Vineri, 30.03.2018, 08:53Sorina Dunac gătește la "Prietenii de la 11" o rețetă absolut delicioasă de Paște.
Joi, 29.03.2018, 12:17Cine nu iubește cartofii la cutor? Crocanți la exterior și pufoși la interior, aceștia sunt ușor de gătit, mai ales dacă ții cont de un secret dezvăluit de curând experții de la Good Housekeeping.
Joi, 29.03.2018, 12:10Ingredientele necesare sunt: apă din 2 conserve de năut, 300 g zahăr pudră, o lingură esență vanilie, o lingură oțet.
Joi, 29.03.2018, 09:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o ciorbă de primăvară din multe verdețuri, pe care a denumit-o "Ciorbă din brazdă".
Joi, 29.03.2018, 08:37Chef Daniela Ciobanu a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Flank Steak cu piure de sparanghel"
Miercuri, 28.03.2018, 12:22Un preparat nelipsit de pe masa de Paște este, fără doar și poate, pasca. Dacă te-ai plictisit, însă, de varianta clasică și vrei să încerci o rețetă nouă gătește pasca cu brânză, fără aluat.
Miercuri, 28.03.2018, 08:56Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine mușchi de porc, cașcaval, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Șnițel năzdrăvan"".
Miercuri, 28.03.2018, 08:25Dacă îţi place să bei lapte, află că poţi slăbi consumând băutura ta preferată. E un regim iubit de balerine și de către fotomodele pentru că este foarte eficient! Se ştie că laptele conţine proteine, deci este săţios şi te ajută să sari peste mese. Iată cum procedezi.
Marti, 27.03.2018, 15:53Chef Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 melodia "Paella cu fructe de mare"
Marti, 27.03.2018, 12:44Ingredientele necesare sunt: „130 g tăieței de orez transparenți /tăieței obișnuiți foarte subțiri, 200 g granule de soia, 2 linguri ulei, 1 lingură ghimbir pisat, 1/2 linguriță de zahăr, 2 căței de usturoi pisați, 1 ardei chilli tocat...
Marti, 27.03.2018, 12:03Chef Anne Marie Pasăre a gătit la Prietenii de la 11 melodia "Paella cu fructe de mare"
Marti, 27.03.2018, 12:02Chef Mihai ne învață cum să pregătim cele mai pufoase clătite. Care sunt ingredientele secrete pentru un aluat perfect.
Marti, 27.03.2018, 11:11Chef Mihai ne învață cum să pregătim cele mai pufoase clătite. Care sunt ingredientele secrete pentru un aluat perfect.
Marti, 27.03.2018, 09:41Dacă vrei să încerci o rețetă cu adevărat specială, atunci hai să pregătim niște pui crocant cu tăiței chinezești! Preparatul este sănătos, delicios și simplu de pregătit!
Marti, 27.03.2018, 08:33Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă din aluat opărit cu cașcaval și bacon pe care a denumit-o "Rulada "Mariuca"".
Marti, 27.03.2018, 08:31Fady Fatrouni, cunoscut după numele de scenă Faydee, a gătit la Prietenii de la 11 salată "Halloumi"!
Luni, 26.03.2018, 12:13Acestea sunt cele mai tari rețete ale sezonului. Învață să pregătești sushi singur la tine acasă.
Luni, 26.03.2018, 09:55Ingrediente necesare sunt: 1/2 pachet foi plăcintă, 300 gr miez nucă, 100 gr unt, margarină sau ulei. Pentru sirop: 500 ml apă, 150 gr zahăr, 150 ml miere de albine,1 linguriță scorțișoară.
Luni, 26.03.2018, 09:30Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine oua, zahar, lavanda, capşuni, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Marrakech".
Luni, 26.03.2018, 08:41De Buna Vestire este dezlegare la pește. Prepara o delicioasa piftie de peste ca la manastire. Sarbatoarea Maicii Domhului este praznuita Duminica, 25 martie 2018.
Vineri, 23.03.2018, 19:33Aida Parascan a ales să gătească la emisiunea „Prietenii de la 11” humus cu boia dulce și legume crocante!
Vineri, 23.03.2018, 13:08Aida Parascan gătește la Prietenii de la 11 humus cu boia dulce și legume crocante
Vineri, 23.03.2018, 12:33Dieta cu supă este un adevărat aliat al siluetei și e mult mai eficientă pe timpul iernii! Așa că nu ezitați să o țineți, mai ales că puteți pierde zece kilograme în zece zile!
Vineri, 23.03.2018, 10:13Dieta cu orez este una dintre cele mai purificatoare diete, deoarece orezul este folosit şi în detoxifiere.
Joi, 22.03.2018, 16:27”Da' ce-ai avut cu ei, nu ți-au plăcut cum cântă?!” Chef Julio Rivera gătește la Prietenii de la 11 ”Tacos de greieri”.
Joi, 22.03.2018, 12:13Te-ai săturat de clasicul piure de cartofi, făcut cu unt și lapte? Atunci trebuie să afli și tu secretul unei rețete delicioase!
Joi, 22.03.2018, 10:26Cheg Gabi, cel mai bun bucătar pregătește paste penne bolognese. Gata în doar câteva minute, este rețeta ideală pentru pranz sau masa de seară
Joi, 22.03.2018, 10:12Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis sî pregătească o super rețetă de paste, de care te vei îndrăgosti imediat! Cum se face „Boomerang”?
Joi, 22.03.2018, 09:35Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de paste cu piept de pui și cârnat afumat din carne de vită, pe care a denumit-o "Boomerang", de la explozia de gusturi.
Joi, 22.03.2018, 08:48Unele dintre noi ar face orice numai să scape de kilogramele în plus. Existe nenumărate diete, care promit să ne scape de kilogramele nedorite, însă DIETA CU PUFULEȚI chiar e unică: eficientă, ieftină și ușor de ținut!
Joi, 22.03.2018, 08:00Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele se gândesc deja la meniul de Paște. Printre toate bunătățile care se vor afla pe masa românilor, drobul nu trebuie să lipsească.
Miercuri, 21.03.2018, 18:54Să ai o greutate normală înseamnă, înainte de a te încadra în standarde emise de nutriționiști, să fii sănătos/ sănătoasă!
Miercuri, 21.03.2018, 14:06Friptura din carne de miel este nelipsită de pe masa de Paște, motiv pentru care îți propunem să fii pregătită în acest an și să încerci această metodă pentru a marina carnea de miel, pentru ca aceasta să fie fragedă.
Miercuri, 21.03.2018, 12:27Alia Popescu vorbește despre cea mai bună rețetă de cozonac. Aceasta face cel mai pufos cozonac și oferă sfaturi gospodinelor.
Miercuri, 21.03.2018, 09:33Nu o dată, nutriționiștii au recunoscut că este un regim extrem de eficient, chiar dacă nu trebuie ținut pe termen lung!
Miercuri, 21.03.2018, 09:31Domenico Bellantoni gătește la "Prietenii de la 11" rețeta "Spaghetti cu tartuffo de mare".
Luni, 19.03.2018, 12:13Ingredientele necesare sunt: 500 g făină, 400 g zahăr, 100 g miere, 3 linguri cacao, 3 linguri mix condimente turtă dulce, 1 plic praf de copt, 500 ml lapte, 4 linguri ulei, 1 varf cuțit sare .
Duminica, 18.03.2018, 10:50Ingredientele necesare sunt: 250 g făină, 150 g zahăr brun, 125 g unt moale, 1 ou mediu, 60 g cacao, 4 g praf de copt, 3 g bicarbonat de sodiu alimentar, 200 ml lapte bătut, 1 păstaie vanilie, 1 varf cutit sare. Cremă de piersici: 300 ml lapte,...
Sambata, 17.03.2018, 10:38Chef Ervin Balog a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă de "Babgulyas cu carne de vită şi porc"
Vineri, 16.03.2018, 12:13